A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Nem fogom le minidg....csak amikor már kész vagyok, hogy nem haladunk! :D :oops: De a másik kanál jó ötlet kipróbálom! :)

Kép

Kép
lorcika

Csilla!

Köszi, hogy megkérdezted a védőnőt. Igy már megértem a dolgot.

Igen,igen, minden 6 hós babának boldog fordulót!!

Ma krumplit főztem és reszeltem bele egy kis almát, hogy ne legyen olyan száraz. Az egészet turmixoltam és olyan,de olyan sz!r lett, hogy a gyerek szó szerint öklendezett. Olyan állaga lett, mint a csiriznek, és baromi keményitő ize van. Ki is dobtam és reszeltem csak almát. Azt szereti. Meg a körtét is.

Bálint egyelőre nem érdeklődik a kanál iránt, vagy ha igen, akkor mondon neki, hogy "Anyáé!" és olyan messzire tartom tőle, hogy ne tudja elérni. Ha már erőszakosabb lesz, akkor kap egy kanalat a kezébe. Mi vettünk olyan nagyon szines IKEA-sat és már pár hónapja úgyis azokat rágcsálja, vagyis nem lesz számára ismeretlen.

Kép

Kép
precious
Budapest

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195217287.4093.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

ez a másik játék,amit tegnap kapott,a babakocsiról lóg le,tökre szereti,de a képen épp a fényképező érdekelte.olvasok és jövök.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

na,olvastam.

Az a fisher price elefánt énekel,elefánthangot ad(nekem visít :lol: ),ja a fiam mondja,hogy ez trombitál,de égő vagyok!reszket,vagy mifene így remeg,ugrál,zenél,az orrát kell nyomni.de van malac,boci is.2190ért.nem sok.

Ami a fenti képen van,az 1490volt és tök jó.

Stella!Nekem mindkettő csaszi volt,hát a második nagyobb gáz,át kell éld,akkor nem mondod,hogy ez most fájt. :lol:

Bogy!Ez az,nem feladni,pucérkodj a kicsinek,hagy cicizzen!!!

Niki!Ma akartam menni a Corába. :cry:

Doo!Én nem látok ilyet az Auchan újságba,mikortól van?

Gyps!Nem lett benne sok a krumpli?főzőlével felöntötted?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

De jópofa ez a játék.
Hogy ül a babakocsiba, hihetetlen:)

Kép
niki30

Javítom: babakocsiban:)

Kép
niki30

Mindig lehetetlen pózokban,de aludni is így tud ám! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Én mondtam az elrontott krumplit. De most olvastam el a babaszakácskönyvetm amit Doo mondott és most már értem, hogy miért voltam ilyen béna. Túl sok volt a krumpli, ráadásul a levét én kiöntöttem.
Sebaj, majd holnap újra!

Egyábként, nekem tetsziki a könyv, okosabb lettem egy csomó dologgal.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Most volt itt az anyatej gyűjtő. Sajnos be kellett fejeznem a leadást, mert már nem volt annyi fölös tejem, hogy érdemes legyen begyűjteni. Sajnálom, hogy ilyen későn kezdtem el adni, de 1 hónapig tudtam segiteni másoknak.
Mondjuk a pénz azért jól jött. :D

Kép

Kép
precious
Budapest

Én is próbáltam a krumplit, tettem bele a levét is, de nem ízlett neki (nekem se), nekem is csirízes lett kissé. Próbáltam bele tököt, aztán banánt, de köpte ki. Egyenlőre nem jön be Ricsinek a krumpli.
Ma délelőtt az alma-banán nagyon bejött megpróbálom uzsira.

Gabi Brendus milyen vagány! :) Nagyon édes ez a gyerek! :)

Na most már én is kiváncsi vagyok ezekre a játékokra amiről írtok, beszereztetek apával valamit. :)

Ricsike most örökké fel akar állni. Ha felhúzom , hogy üljön fel, egyből áll...és úgy feszít, hogy alig lehet leültetni!!! :) És tudjátok a lába meg spiccben, szanaszét, tök vicces az egész! :lol: De ő is nagyon örül ennek, mert kiül az arcára a nagy vigyor egy jó adag koncentrálással egybekötve! :)

Kép

Kép
lorcika

Én a főzelékeket anyatejjel szoktam hígítani, nagyon ajálom rengeteg vitam, de tápszerrel is fel lehet javítani.

Nagyon szépek a bébik, én is próbálkozok, de még nem sikerült, szerintem túl nagyok a képfelbontásaim.

Hanna ma felállt egyedül a kiságyában alvás után, hívtam is a védőnőt, hogy most szabad-e állni a gyereknek vagy sem. Azt mondt ha akarja akkor csinálja, de mivel még nem mászik ezért inkább arra búzdítsam. Mondjuk a kúszás az már profin megy.
Meg azt is mondta, hogy ha egy hónap múlva is inkább fel akar állni, és még nem mászik akkor gyógytorna. Én is olvastam az interneten, hogy a mászás rendkivül nagyon fontos, akinél kimarad az tanulás zavart fetíthet elő. Mondjuk nálunk a koraszülés miatt is nagyobb az esély a tanulás zavarra és a hiperaktívításra.
De reméljük nem így lesz :lol:

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
hajnus83

lorci!azt nem úgy kell,hogy elküldjük apát!!! :lol: Lássa az a gyermek,hagy válasszon.Amit én akartam,az nem érdekelte,ez az elefánt viszont az ő választása és imádja. :lol:

hajnus!a kúszáskimaradás több szempontból is tényleg nagyon fontos.ennek kimaradása valóban tanulási zavart okoz,leginkább diszleksziát.anatómiai szempontból meg nem eléggé erősödik az izomzat az álláshoz,gerincproblémát okoz.nekem a nagykisfiam :P ugyan épp csak kúszott,még azt sem tudott rendesen,és 8hónaposan önnállóan elindult!!!!!egyenlőre ilyen probléma még hála nem volt nála,de ha játékból is a nyakához nyúlunk,elájul.ez szerintem nem törvényszerű.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hajnus nem semmi, hogy felállt! :) Akkor erre úgy látom oda kell figyelni mindannyiunknak, hogy tartsák be a sorrendet a kölkök!!!

Gabi ez most komoly, hogy Patrik elájul? Szó szerint? Nahát!

Ahh most amíg még pötyi bogár Ricsike nem akarm elvinni zsúfolt helyre játékot választani. Azt mondják ilyenkor legyengül az immunrednszer bárányhimlő után. Akkor most vigyázzak nagyon? Vagy nem kell azért túlzásba vinni.

Kép

Kép
lorcika

Lányok, akit énekel ez a tanuló kutyus!! AUCHAN 6990 Ft

http://www.auchan.hu/ujsag/ujsag.html

Kép
niki30

érdekel, bocsi

Kép
niki30

Gabi, ezt tényleg hogy érted, hogy elájul?

Kép
niki30

Niki, Doo már harmadszor nézem át az auchan újságokat, de olyan béna vagyok, hogy nem találom ezt a kutyát.
Szóval szájbarágósan: hányadik oldal, jobb v. bal v. alul v. felül, mégis hol van??????
Vendég

az autógumiknál!!! Hát mégis hol lenne egy gyerekjáték!!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Jah, az autógumik alatt. A szomszéd hozta át az újságot, mondom, Te ebben nincs is játék. Erre felhív, h. dehogynem, a gumi oldalán.
Szal, ahol az autógumik vannak.
Ez azért jobb (nem olcsóbb mondjuk), mert ma kezdődött az akció, és elképzelhető, h. holnap még lehet kapni.

Kép
niki30

KARÁCSONYKOR KUTYUSOS KÉPET MINDENKIIIIIIIIIIIIIIIII! AKINEK VAN, AKINEK MEG NINCS, AZ KARÁCSONYFÁS-GYERMEKES-CSALÁDOS FOTÓT!

Kép
niki30

KARÁCSONYKOR KUTYUSOS KÉPET MINDENKIIIIIIIIIIIIIIIII! AKINEK VAN, AKINEK MEG NINCS, AZ KARÁCSONYFÁS-GYERMEKES-CSALÁDOS FOTÓT!

Kép
niki30

Megvan, kösz!
Vendég

Sziasztok!

Next ruhák??? először-másodszor bang-bang Hétfőn vásárol a faszikánk!!! :)

Én már most úgy izgulok... bizti jól fog mutatni a prücsök a ruhákban...:)

A varratszedés nagyon-nagyon durva volt, levert a víz kétszer háromszor.... előtte 10 perccel megjött, ott idétlenkedtem a vetközőben a levi popsitörlőjével....tiszta cink volt!
Nah sebajtóbiás, túl vagyok rajta még egy két évtized és ujra karikázhatunk apával, úgyhogy kistesó majd akkor.
Mi kb 8 hónap múlva tervezzük a megesést! :)

KépKépKép
bogyra

Niki!Az újságban NEM MAGYAR kutya van!!!!!A tescoban is szlovák!!!Én meg magyart szeretnék!Ez a sárga írás igen komolyra sikeredett! :lol:

Igen,Patrik frankón elájul,felakad a szeme,elveszti az eszméletét,de nekem már nem ilyesztő,megszoktam sajna. :?

Bogy!Kistesó???na,én erre még nem vállalkoznék.Ha már kettőt együtt szültünk,várj má beee! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, a tescoban tuti magyar a tyutyi, ma meghuzogattam a fülés és elénekelte a süt a pék-et :) Összehasonlításképp, az ára 9990.-
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni remélem mindenki jól van. Mi jól vagyunk eszünk sokat. Pörög, forog és lop mindent. Megvolt a fél éves buli teszek fel pár képet remélem nem baj. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

wwáááá! egy gyógytornász ismerősöm ma megnézett és aszongya h következő babci előtt jobb lesz, ha beszélek sebésszel, mert annyira - idézem - lógnak a beleim :shock: :roll: :cry: szal tökre szét vannak csuszizva a hasizmaim,meg köldöksérv :?

rá vagyok parázva az allergiára - gondoltam h jó lenne porszívót cserélnünk, mert nekünk még az a hagyományos textil porzsákos van, ami ugye hát lövi szét a lakásban az atkákat :roll: :? úgyh én nem porszívózok naponta, csak 3-4 naponként, mert sztem nincs akkora por és vhogy az az érzésem h amit elöl beszív, azt vhol máshol kiadja magából :roll: :evil: csak nem tudom h milyet lenne érdemes venni - látom h vannak porzsák nélküliek, meg vmi vizes rendszerűek is. van, aki ért a témához v vett mostanában porszívót? gabi, te biztos ebben a kérdésben is profi vagy...

bogyra, még megnézem majd a weblapot! azért nem semmi ez a varratszedéses sztorid! :shock:

fejés: én nem csináltam, csak max egy-egy orrcsepp erejéig (uis az anyatejnek kiváló antibiotikus hatása van - én megfázásnál azt cseppentettem a nózijába és jobb volt, mint a patikai orrcsepp!), meg most kezdtem kicsit a főzik kedvéért. tudjátok: idősebbek is elkezdhetik :wink: (ha még ismeri vki ezt a szlogent...) de már legutóbb nem nagyon tettem a főzikbe sem - úgy vagyok vele h nem éri meg nagyon a fáradozást, így is rengeteget szopizik és már jobb ha azt az 50 g-os adagját tényleg főziből v gyümiből nyomja be, mintha tejjel keverném, mert azt úgyis kap utána, az eredeti csomagolásból :wink: meg aztán azzal együtt hűteni-melegíteni sokkal macerásabb volt (uis egyelőre nem tudom kiszámítani h mikor ébred-alszik, mikor nyugis éppen szal h mikor lesz etetés).
Vendég

Rena, nem semmik vagytok!! :D :D Lufis party, nagyon jóóóó 8) 8)

Lorci, köszi, hogy reagáltál, meg Te is Niki. Gondoltam hátha valaki megírja a tutit, de nem :roll: de azért ez is öbb, mint a semmi. :) Ma egyébként nagyon nyugis éjszakánk volt, nemrég keltünk (mondjuk 10 körül aludt el, én meg 11). Egyszercsak arra ébredtem éjel, hogy mellettem van, és nincs betakarva, mondjuk nincs heg nálunk, viszont ÉÉÉN :!: vagyok az Ő takarójával betkarva. :shock: :roll: Anyumnek elmeséltem előbb telefonba, s tökre kiakadt, hogy hogy lehet, hogy nem emlékszem és tessék aludni napközben, mert ilyet nem lehet...
Hát nem tudom.

Kép
ági_bp

Javítok:" ez is több" "éjjel""nincs hideg" "betakarva" "Anyumnak" :oops: :D

Kép
ági_bp

SZiasztok,

Nahát Rena mekkora bulit csaptatok a kis fél évesnek!! :) :) Látom minden megkóstólt, lufi, tányér, süti! :D
Mi pont disznóvágásra megyünk amikor Ricsike fél éves lesz, majd kap egy megpörkölt malacfület! Röff!!! :lol:

APjuknak be kellett menni dolgozni, Ricsimicsi durmol, én meg torokfájok ezerrel!!! :( Most mijéris vagyunk mi egy rokkant család???? Itt mindig mindekinek van valami baja????? Ez eddig nem volt!!!! :roll: :oops:
Sütök sütit, mindjárt magányomban jól meg is eszem....aztán a végén az én megpörkölt (malac)fülemet kapja Ricskó!!! :lol: :lol: :lol:

Na fárasztó vagyok, mentem. Pá!

Kép

Kép
lorcika

Jó reggel!

Ezt most nem mondjátok, h. a corás/auchanos kutyák nem magyarul nyomják? Gabi honnan tudod?
Csak a tescos 9900ért beszél magyaru?

Ági, nyugisak az éjszakák? Jajj de jó.
Bevált valami?

Rena, micsoda partyyyyy! Juhéjj, fél éves Balázst pusszantjuk!

Bogy, örülök, h. túl vagy a varratszedésen. Basszus, pont akkor jött meg? Hát ezt kifogtad, Te "mázlista".
Ilyen hamar tesókát? Huhhh. Én még fel sem lélegeztem gyerekek.

Nálunk Emma éjjel brutálul köhögött. Tök megijedtem, mert pont egy rémálomból ébredtem. Ilyen száraz köhögés volt. Be akartam vinni az ügyeletre délelőtt, de a dokinő mondta, h. egy ilyennel nem veszik be. Azért köhög, mert hátracsorog neki a takony:(
Szóval orrszívás, fluimare, meleg tea.

Előbb kijött belőle egy kis krumplis-banán, engem is meg magát is jól lehányta:(
De a kedélye jó. Ennek ellenére, sztornó az úszás, sztornó a holnapi mamalátogatás (szeged).
Itthon pihi, heverészés, játék, nyugalom...

Kép
niki30

magyarul. elnézést.

Kép
niki30

Hello Csajok,

itt volt anyukám két napot, csak etettem, és kószáltam a városban, vásároltam meg ügyintéztem két napig... azért a nap végére már nagyon hiányzott a nyuszi. Mondjuk most épp örülnék ha valaki egy fél órára leváltana, mert a mai nap slágere a sikítás. Iszonyat milyen hangereje van... nem kell semmi játék csak sikít :roll: na mindegy csak bealszik lassan. Aztán majd uszin jól lefárasztom :twisted:

Gratulálok minden 6 hót betöltött babának, Balázsnak pedig a szupi lufis partyjához külön:-)

Doo, nagyon szuper a babaszakácskönyv, el is olvastam az elejét, meg belekukkantottam a receptekbe is, lassan mi is kezdjük már majd a zöldségeket, mert erősen gyanítom Zsófinak kezd nem elég lenni a cici, ugyanis két napja hiába alszik el 10-11 körül cicizés után, hajnal 1-2 körül felkel enni. Eddig ha meg is ébredt, cumibedugás után aludt tovább, de most mindkét nap ciciznie kellett :shock: mondjuk utána alszik reggel 7-8ig, tehát bírja azért kaja nélkül lehet hogy csak eltolódott az éjszakája? Franc tudja, mindegy kap lassan zöldségeket is, oszt majd meglátjuk Gyümiből egyébként simán benyom már egy almát fél banánnal, eszik barackot, és már ettünk meggyet is, hát a meggyhéj frankón egy az egyben ott volt felaprítva a pelusban is :lol:

Lorci, én úgy kezdem az etetést, hogy partedli felkötés, és kék műanyag kanál kézbead. Egyébként esélytelen lennék :lol: ÍGy viszont úgy eszik, hogy van hogy tök tisztán veszem le róla a partedlit, komoly, nyel mint kacsa a nokedlit, semmi nem jön ki :)

Csaszi témában asszem én vagyok az ellenpólus. Én csaszira szavazok a következő terhességemnél , már ha lehet...Nehogy már ha egyszer felvágtak, most még lent is szétmenjek!!! :? Hallottam hogy minden vágás egyre brutálabb, és hát nem volt ez az első sem piskóta, de én most úgy érzem, hogy barón sikerült, és a csíkot leszámítva nem maradt vissza semmi. Amennyire szerettem volna természetes úton szülni előtte, most annyira nem akarok....

Niki, úgy látszik te kitartóbb vagy mint én :oops: mi még mindig csak szenvedünk a csőrös pohárral.. mondjuk szerintem Zsófi egyszerűen nem szomjas... lehet hogy azért nem iszik semmiből mert nem szomjas? :roll: ha szomjas lenne csak inna nem???

Gabi, nálunk anyós vett ugyanilyen játékot Zsófinak, még amikor 3 hónapos volt. Mondtam neki rögötn, hogy nem lát, ez félévesenk való!!! Az volt ráírva :) hát hadd ne mondjam Zsófi ezen tanult meg fogni, annyira imádta az első perctől kezdve :) én meg nem győztem pironkodni :oops:

Bogyra, varratszedés :cry: remélem most már rendben leszel. Láttad a falvédős képünket?

Doo, férjem most csinált pár hete egy hasplasztikát az egyik barátnőmnek, neki is a két terhessége alatt szátcsúsztak a hasfal izmai. Egy plasztikai sebész kollégája asszisztált neki, és nagyon szépen megcsinálták! Múlt héten megkuksiztam a hasát , tök szép lapos lett , lógó bőr eltűnt, a striás részt nemes egyszerűséggel kivágták :) mondjuk a vágás nagy :( De gondolom ez attól is függ mekkora a baj :?

Minden szüttyős mamának és babának jobbulást!

Zsófi bealudt szerencsére közbe, csend van, végre :) és szakad a hó!!!
pici76

Pici, de jó Neked, volt két szabad napod.
Én ma éreztem, mondtam is a páromnak, h. ma délután el tudnám képzelni, pár órát egyedül, filmet nézni. Mert azért Emmával kell foglalkozni, nah.
Nem szoktam ezt sűrűn érezni, néha-néha jólesne.
Tudjátok semmittevés :)

Én is császárral szeretnék szülni legközelebb is.

Kép
niki30

Én is akarok pár szabad....órát!!! De iylen sose lesz,majd talán oviban!! :( Férj még minidg dolgozik, Ricsi most aludt el, sietek is eszek valamit, mert ma egész nap cipelnem kell. A járókában meg négykézlábra áll, rugózik és állandóan beveri a fejét.,mert persze mindig a rács közelében jön rá a rugózhatnék!!! Aztán akkor ordítás van!! :( :( :roll:
Valaki küldjön nekem egy nagymamát akire rábízhatom a néha a Culit!!!!!!!!!! Itt nem esik semmi, csak sötét van!! Legalább esne a hó, attól jobb kedvem lenne!! :? Pici fújjad erre a hófelhőt!!!

Kép

Kép
lorcika

Itt röhögök. Apa ideültette a gép elé Emmát, h. nézd, nézd meg a babákat (babaneten).
Mondom, majd amikor a gyerekeink mondják/írják egymásnak.
"Az anyukám a Te anyukádat a babanetről ismeri....."
Vicces lenne.

Kép
niki30

Én is akarok havat!
Lorci, hozd ki hozzánk Ricsit. Én szívesen bevállalom pár órára.

Kép
niki30

sziasztok!

Nézzétek meg az Auchan újságban a neten,nem magyar ami rá van írva.nem poci,talp,meg ez-az,hanem halandzsa nekem.A Váci úti Tescóban is ilyen volt(egyetlen darab),kipróbiztuk,és szlovák volt.AGYVÉRZÉS!!!! :evil:

Doo:Porszívó:én az első pénzemből vettem újat,nálunk ugye Patrik asztmás,az a lényeg,milyen a szűrője!Nekem nem vizes van,de megbíznék a vizesben,olyat akartam,mert tuti nem enged vissza port.Mármint a jobbak!(a miénk samsung 49990ért,de állat nem vagyok,én "szereztettem"egyet 17000ért.Van porszívóügynök ismerősünk.)

belek:Nekem most szülésnél azt mondta a valaki,mivel nem tudom,ki volt,szerintem csak aszisztált,hogy,fúúú,de renyhe ez a méh.Mondom tessék?ez mit jelent?Azt mondja semmit,mindegy,hozott anyaggal dolgoznak.Nem értettem,és azóta sem,de a hasam gáz belül ezt érzem rendesen,igaz abból jobb,hogy én eddig hetente,mostmár minden nap,valószínűleg valami a helyére ment,ami elsőnél elmászott,de például annyira tud fájni a semmitől,hogy megpusztulok,kivizsgálás,minden oké,de hogy lehetne minden rendben?nem hiszem,ha valami így fáj,az normális.

Tegnap este újra beraktuk Brendont a bébikompba,igazából még mindig nem volt oda érte,na de mikor elindult,ment a vigyor ezerrel,aztán mikor odaért a nagyszobában az asztalhoz,megtette,amit oly régen gondolatban már ezerszer,leránthatta a terítőt!Elégedetten mosolygott,azt hittem,megeszem.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, Brendon ennyire ügyes már? Ezt nevezem.

Lányok, tudtok valami jó módszert?
Lányom náthás, és visszanyeli a nyunyát és ettől köhög.
Nem is tud elaludni, pedig álmos. Szal, meleg tea, takonyleszívás (fluimare). És még? Teába tettem citromot. Mit lehet?
Ötlet?
Megköszönném. :oops:

Kép
niki30

Valami homeós esetleg?
Segítsetek plíííz!

Kép
niki30

niki!egy keményebb nagypárnára fektetsd,fentebb legyen a feje.Altatás előtt ne közvetlen szívj orrot,mert kissé megduzzasztod vele a nyálkahártyát és nagyobb dugulásérzetet okoz.Ha nincs keményebb nagypárna,hajtsd úgy a paplanod vagy valamit,párologtass.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ja,és ne adj teát!!!!Megfázás estén jobb gyógyszer és diéta NINCS az anyatejnél!!!Ha kell félóránként!És az orrába is rakhatsz 1-1 cseppet!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici!Azt mondják,az első gyereken tanul az ember.Emlékszem,amikor ezt mondták elsírtam magam,annyira nem éreztem így,annyira a legjobbat tettem mindig.Most,hogy megvan a második csemetém,belátom,némi igazság van benne.Talán ezért éreznek rá jobban a nagyik néha dolgokra.Majd megtudod,SOHA nem a korának való játék fogja a gyereket érdekelni.Mindenki azt mondja én minden szart megveszek a gyerekeimnek.És mivel játszik az én icipici fiam legszívesebben?Azzal,ami nem neki való.Vagy a nagyfiam játéka kell,vagy a habverő,vagy a merőkanál,vagy üres üdítősflakon,vagy újság.Szóval egyik sem az Ő korához illik!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Köszi Gabikám! :D

Kép
niki30

Niki, a nagypárna helyett talán egyszerűbb egy-egy könyvet betolni a kiságy fej alatt lévő lába alá. Nekünk is ezt javasolta doktor bácsi,és tényleg bevált. És az orrba anyatejcsepp.
Vendég

niki, homeós az euphorbium orrspray, de nekünk is jobban bevált az anyatej fecsivel orrba be. mi szedtünk kalciumot és cebiont is. citromot sztem ne. tudtommal 1 éves korig citrusfélék ellenjavalltak.
én ajándékba mindig olyasmit viszek, ami nagyobb korú babának való- ha éppen még nem kattan rá a kölök, később biztos jó lesz. az viszont gáz, ha már "kinőtte".
Vendég

Niki, én is azt akartam javasolni, emeld meg a fejét. Ugye mi is így alszunk ha el van dugulva az orrunk...
Mi az első napon ahogy hazahoztuk Zsófit megemeltük a kiságyat, meg a lenti bölcsőjét is fejrészen, (api megügyesbarkácskodta :wink: )

Hó nem sok esett, elkúsztak a felhők elég hamar...viszont az ordítás nem akar elmúlni... :cry: csak addig van csendben amíg a fejére dobok egy takarót, imádja leszedni, főleg amikor kikukucskál és rákiabálok hogy kukucs,akkor rötyög egyet aztán ordít tovább :o amíg újra el nem kezdem rázni fölötte a takarót... na de nem panaszkodom... két nap pihi után ezt is bírni kell :lol:

sajna az úszás nem fárasztotta le, pedig nagyon reménykedtem :?

Lorci, tesódra nem bízhatod néha Ricsit? Hát tényleg pár óra gyerekmentesség is olyan sokat számít feltöltődésileg.
pici76

na,hát igen.nekem eszembe sem jutott a kiságyat megemelni,mert ÉN Brendonnal alszom.Igen,én alszom vele,ő tök jól ellenne a kiságyban,de nem tudok elaludni nélküle. :oops:

Igen,a Cebion!!!ez lemaradt,és a citrus tényleg ne,meg mostanság a paradicsom se mehet 1évig,és jó nagyik adnák a mézet,de másfél évig azt sem szabad.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok Lányok,

Nemtom jöhetek-e még, már ezer éve nem írtam 8) .

Nem akartam leírni az okát, de talán ha leírom érthetőbb lesz, hogy miért nem jöttem. Apukám augusztusban meghalt, szívinfarktusban.
Nem tudom leírni a fájdalmat amit éreztünk, érzünk a családommal együtt. Azt hiszem már jobb egy picit, mert megértettük, hogy el kell engednünk és élnünk kell tovább az életünket, de szülőt elveszíteni egy kimondhatatlanul rossz dolog.

Pici babám gyönyörű, még mindig szopizik, egy hete kezdtük az almát, egyenlőre csak nyamiként, igaz nem nagyon tetszik neki, de azt olvastam, hogy hetekig tarthat mire egy új ízhez hozzá szokik. Szerintem nagyon jó baba (bár én csak az öcsémhez tudok hasonlítani), napközben is többször alszik 1,5 órákat és este is már végigalusszuk az éjszakát, persze azért nyügi napokon becsúszik egy szopika reggelig.

Megpróbálok becsatlakozni hozzátok valszeg csak minden második napon tudok írni, amikor a párom dolgozik.

A kutyust (az ungarise fajtából) én is kipróbáltam a brendonban, ott is 10eft volt.

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: