Hello Csajok,
itt volt anyukám két napot, csak etettem, és kószáltam a városban, vásároltam meg ügyintéztem két napig... azért a nap végére már nagyon hiányzott a nyuszi. Mondjuk most épp örülnék ha valaki egy fél órára leváltana, mert a mai nap slágere a sikítás. Iszonyat milyen hangereje van... nem kell semmi játék csak sikít

na mindegy csak bealszik lassan. Aztán majd uszin jól lefárasztom
Gratulálok minden 6 hót betöltött babának, Balázsnak pedig a szupi lufis partyjához külön:-)
Doo, nagyon szuper a babaszakácskönyv, el is olvastam az elejét, meg belekukkantottam a receptekbe is, lassan mi is kezdjük már majd a zöldségeket, mert erősen gyanítom Zsófinak kezd nem elég lenni a cici, ugyanis két napja hiába alszik el 10-11 körül cicizés után, hajnal 1-2 körül felkel enni. Eddig ha meg is ébredt, cumibedugás után aludt tovább, de most mindkét nap ciciznie kellett

mondjuk utána alszik reggel 7-8ig, tehát bírja azért kaja nélkül lehet hogy csak eltolódott az éjszakája? Franc tudja, mindegy kap lassan zöldségeket is, oszt majd meglátjuk Gyümiből egyébként simán benyom már egy almát fél banánnal, eszik barackot, és már ettünk meggyet is, hát a meggyhéj frankón egy az egyben ott volt felaprítva a pelusban is
Lorci, én úgy kezdem az etetést, hogy partedli felkötés, és kék műanyag kanál kézbead. Egyébként esélytelen lennék

ÍGy viszont úgy eszik, hogy van hogy tök tisztán veszem le róla a partedlit, komoly, nyel mint kacsa a nokedlit, semmi nem jön ki
Csaszi témában asszem én vagyok az ellenpólus. Én csaszira szavazok a következő terhességemnél , már ha lehet...Nehogy már ha egyszer felvágtak, most még lent is szétmenjek!!!

Hallottam hogy minden vágás egyre brutálabb, és hát nem volt ez az első sem piskóta, de én most úgy érzem, hogy barón sikerült, és a csíkot leszámítva nem maradt vissza semmi. Amennyire szerettem volna természetes úton szülni előtte, most annyira nem akarok....
Niki, úgy látszik te kitartóbb vagy mint én

mi még mindig csak szenvedünk a csőrös pohárral.. mondjuk szerintem Zsófi egyszerűen nem szomjas... lehet hogy azért nem iszik semmiből mert nem szomjas?

ha szomjas lenne csak inna nem???
Gabi, nálunk anyós vett ugyanilyen játékot Zsófinak, még amikor 3 hónapos volt. Mondtam neki rögötn, hogy nem lát, ez félévesenk való!!! Az volt ráírva

hát hadd ne mondjam Zsófi ezen tanult meg fogni, annyira imádta az első perctől kezdve

én meg nem győztem pironkodni
Bogyra, varratszedés

remélem most már rendben leszel. Láttad a falvédős képünket?
Doo, férjem most csinált pár hete egy hasplasztikát az egyik barátnőmnek, neki is a két terhessége alatt szátcsúsztak a hasfal izmai. Egy plasztikai sebész kollégája asszisztált neki, és nagyon szépen megcsinálták! Múlt héten megkuksiztam a hasát , tök szép lapos lett , lógó bőr eltűnt, a striás részt nemes egyszerűséggel kivágták

mondjuk a vágás nagy

De gondolom ez attól is függ mekkora a baj
Minden szüttyős mamának és babának jobbulást!
Zsófi bealudt szerencsére közbe, csend van, végre

és szakad a hó!!!