A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ildik, és fülbevalós Lilla, nagyon édesek vagytok!

Kép
Kép
Kép
gremese

mi volt ma huuuuuuuuuuuu
elsozor is Linike megkapta a 2. vedooltast, meg a 2es rotat. azt mondta a drno, h minden rendben, de latszik, h keveset van hason fektetve. azt mondta, naponta 15 perc tuti legye, es nem baj ha nyuglodik!!!!!!!!!!!! sot, legalabb jobban erolkodik.
aztan mara voltam beirva fogorvoshoz fogkore - n persze nincs is mas ami hianyzott a gyomorsavamhoz, de pont ezert mentem el, h elterlje a fajdalomrol a fihgyelmemet. hat sikerult :shock:
kozben linike vigisirta itthon az egesz delutant, szegenyke, biztosan az oltas hatasa.

koszonom a segitsegetek, el fogok menni orvoshoz ...

minka: regi kedvenc nevem. a kedvenc korom a XX. sz eleje pontosabban az 1930-as evek - egyszeruen imadom azt az idot (epiteszet, ruhak, beszed stb.) ebben az idoben volt gyakoribb nev a Minka, legismertebb czóbel minka koltono a nyugatosok elohirnoke - na meg persze o is szabolcsi, mint mi, igy linike 2. neveben kotodesunk van a szulofoldunkhoz. hat igen en mar csak ilyen vagyok :oops:

Kép

Kép
mmarica

jah es Lincsi Mincsi Fincsi ma 3 honapos :D

Kép

Kép
mmarica

Mmarica! Gratulálok a 3. hónaphoz!!!!! És a gyönyörű névválasztáshoz.

Kép
Kép
Kép
gremese

gremese. koszonjuk

Kép

Kép
mmarica

Fleur
Én még nem olvastam szegényke történetetét, de már a hír is szörnyű....
Emlékeztek, Lányok, a topiknyitáskor kb. februárban nekünk is volt egy babáját elvesztő társunk :cry:
Én akkor éreztem át, hogy szerencsések vagyunk - ezt a történetet írtam is Nektek -, amikor egy olyan családról hallottam Anyukámék szomszédságában, ahol az apa lebénult, az anyát műtik és a háztartás (+a felnőttélet) a gyerekeknek jut, akik alig tizenévesek...Hát küldözgetjük nekik a használt ruhát, mert az is segítség...

Bfagi

Ej-ej védőnő :!: A Felicitas kiskönyvben, amit a kórházban kaptunk, épp az ellenkezőjét írták :) Beszéljünk a babához, mosolyogjunk rá, stb. Én azt gondolom, azért kell néha-néha egyedül hagyni őket játszani, hogy bizonyos készségeik kifejlődjenek, de ez nem lehet állandó...

Marica
Jobbulást, szegénykém!

Anitja
Gremese

Nálunk is fejlődési ugrás van most, a 6. hét után...Rájöttem, hogy több kajeszt kíván Linda, úgyhogy Anitja, pont úgy jártunk, mint Te. Azt hittem, a hasfájástól nyugtalan, holott csak éhes volt a picurkám :shock: Nincs mese, az egy cicimet tápszerrel kell pótolni...
Zsófinak jobbulást!

Kiskolbi
Mi is kaját rendelünk, egy árva fia segítségem nincs, Robi csak fürdetésre ér haza... Úgyhogy lelkiismeret-furdalás=nulla :)

Kép
granda

Én csak a fórumba olvastam bele, ahol mindenki részvétet nyilvánít Rolika halála miatt...

Itt egy idézet Anyukájától:

[quote]M írta:indannyiótoknak sok boldogságot kívánok az életben, legyetek erősek, szeressétek egymást, és adjatok hálát minden percért, amit gyermekeitekkel tölthettek...

Kép
Kép
Kép
gremese

Megyek aludni az én kis Csücsöriborsómal!
Holnap jövök.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja és nem írtam, hogy ma voltam 6 hetes kontrollon (azaz 7. héten), bakteriális fertőzésem van, amúgy minden rendben, a sebem szépen gyógyul, méhszáj OK.
Lindával meg átléptük az 5 kilót :)

Kép
granda

lányok
ti adattok a babáknak nem kötelező oltást? Emese írta is melyiket hányszor kell beadatni.

Kép
bfagi

Lányok ha nem baj mindenki nevében írtam
Tündinek és Tibinek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hajni!

De jó ez a kép.
Micsoda fülbevaló és micsoda szemek.
:D
Nagyon csini Lilla.

Emese!
Köszi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

:cry: :cry: :cry:
Nem tudom, mi jobb, ha olvasom vagy ha nem...
Emésztgetem Rolika történetét és csak egyetérteni tudok a rendkívül bölcs, nagylelkű és hősies édesanyával: ennél nagyobb fájdalom nincs a világon...
Végigbőgtem a beírásokat...

Kép
granda

Botond 10 perc alatt elaludt ma este.
Most viszont legszívesebben felébreszteném, és nem hagyná hogy többet aludjun, mert addig sincs velem.
Most jutottam a végére Rolika történetének. Nem bírom abbahagyni a sírást. Az Anyuka kitartása és hite egyszerűen elképesztő. Mélyen együttérzek vele.
És gyújtottam egy gyertyát az angyalkáért. :cry: :cry: :cry: :cry:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hörcsög, köszönjük, hogy írtál a nevünkben!

Kép
Kép
irina

Sziasztok ma voltam én is 6 hetes kontrollon, minden OK.
A fiam nagyon jól viselte az utat. De még mindig nem alszik nagyon nyügi és nem tudom most mi van. Csak úgy egyszerűen nyűgös, szerintem nem fáj semmije.
Egyszer irtátok, hogy van valami nyügikúp?
Nem tudom már mit csináljak vele? sehogy nem jó neki, most éppen apa rázza, nem igen csinált még ilyet.
Lehet annyira fáradt, hogy nem bir elaludni?

Rolika történetét küldjétek el nekem is lécci.Köszi

Heni
KépKép
heni81

Hát igen, azt hiszem hálát adhatunk a sorsnak, h mindenkinek gyönyörű és egészséges babája született.
Nagyon csodálom Tündit, ezt a kitartást és ezt az önzetlen szeretetet...

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Valaki elküldené nekem is hol találom meg a történetet? Nem tudom bele merjek-e olvasni....Addig még gyűjtöm az erőmet.

Dobok egy fürcsis képet és egy közeli hintásat.

Kép

Kép

Jó éjt mindenkinek!Megyek és odabújok Tündérmanómhoz...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt!

Igen én is beleolvastam a történetbe,de nem mertem végig olasni, így is a sírással küzködtem,meg küzködöm amikor eszembe jut.:(:(:(

Nagyon sajnálom őket..Ilyenkor jut eszébe az embernek,hogy micsoda szerencséje van..Nem szabadna panaszkodnunk,csak örülnünk,hogy van kiért felugrálnunk, harcolnunk stb...

Képzeljétek a fiam úgy döntött 5-után már nem hajlandó ma aludni..Elvan nézelődik beszélget,csak ne rakjam hasfektetősalvóspózba..Mert,akkor ordít...
Már felmostam a lakást,összeraktam a szobáját,mire a többiek felébrednek rend legyen...Ilyen sem volt mostanság..:)Remélem ez csak egyszeri alkalom volt.. :shock: :shock: :):):):)
varga tünde

Jó reggelt!
Szerencsére a mostani éjszakánk jó volt, lehet hogy tegnap mégiscsak az idő kavart be. :)
Köszi Tünde az infót.

Hörcsög, nekem gyanús vagy, most, hogy képet is láttam rólad :lol:
Nem töltöttél bent egy éjszakát a patológián, és mentél szülni a 313/5-ről, a másik pilisi csajjal együtt? Én feküdtem az 1-es ágyon :wink: Ha mégse, akkor rossz az arcmemóriám :(
dettyk

Hörcsög!
Köszi, hogy írtál Tündiéknek!

Én egész éjszaka nem aludtam. Biztosan azért, mert olvastam Rolika történetét, meg ez a hülye idő!

Mindenki babája nyűgös volt tegnap úgy látom! Kivételesen Marci is nyűgös volt, most elsőnek!!! Állandóan enni akart, de már jött vissza a tejcsi. Még nem hallottam a nyűgös sírását, olyan édes akkor is!

Kenguru:
szerintetek mikortól használhatjuk?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Dobok fel egy képet a Szerelmemről és rólam.
Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt!

Anikó! Szépek vagyok, és tök bejön a séród, nem dobnál még 1 képet magadról? :-)

Hát szép fehér reggelre ébredtünk, én fázom is mint a kutya, Beatrice hisztisen kelt, fájt a pocija, jól betojt, most nyugi van, alszik.
Vendég

Sziasztok!

Anyucik szívessen írtam Tündiéknek.

Dettyk!
Az én voltam igen.

Miléna!
Nagyon édes kispasi Zéti.

Anikó80!
Csinik vagytok Marci babával.

Szerettem volna felrakni avatar képet,de hiába kicsinyítettem
nem lett jó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Aki még szeretne gyertyát gyújtani.

http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php

Ildi
Kép
Kép
horcsog

U.era, nagyon irigyellek a fehérség miatt :cry: Itt megint csak borult és szürke :(

Anikó, nagyon szépek vagytok, tényleg tök jó a frizud! Szerintem nyugodtam használhatsz már kengurut, mert elég jól támaszt, az más kérdés, hogy a baby mennyire értékeli :wink: . Nálunk Bencével nem vált be, Pankánál még nem próbáltam.

Hörcsög, akkor mégis ismerjük egymást, együtt szenvedtük át augusztus legmelegebb éjszakáját :lol: . A másik csajjal (nem emlékszem a keresztnevére) tartjátok a kapcsolatot? A mellettem fekvő irsai csaj utánam szült egy nappal. Jó kis "banda" volt a gyerekágyon is :D

Bence bulizott :lol:
Kép

És itt egy pocis kép, 3 nappal szülés előtt. Mintha ezer éve lett volna :) : Kép :D
dettyk

Dettyk!

Kicsi a világ.
Andinak hívják, és nem csak együtt szültünk de utánna
egy szobában is voltunk.
Igen tartjuk, itt lakik tőlem kb 15 percre.
Ők is jól vannak a kis Timike is szépen növöget
Azt szerettem volna még kérdezni,
Anyósod melyik utcában lakik?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Csajok! Én továbbra sem merem elolvasni. :oops: Már így is tegnap este hülyeségeken járt az agyam. Hajlamos vagyok befordulni, és ezerrel parázni... :? Nagyon sajnálom őket, de hiszem, hogy az élet megajándékozza őket!!!

Szerintem nem panaszkodunk mi, csak tapasztalatot cserélünk! Igaz? :wink:

Miléna! Zéti még mindig nagyon gyönyörű kisfiú!!!
Anikó! Nagyon szépek vagytok! (És hol a piás üveg? :wink: )
Kenguru: Általában 3 hónapos kortól használhatóak.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

bárcsak ne olvastam volna el. Szó szerint zokoktam és hálát adtam Istennek hogy az én fiam egészséges, nem baj ha sir, úgy is szeretem.
Már megint hull a hó, nem mehetünk sétálni sem, őrület lesz ma is mert már nyügisen keltünk. Nekem is fáj a torkom.

Az éjszaka mejdnem szétrobbant a cicim, ilyen is rég volt már! Az UU 5CH segitett, most már úgy érzem elég a tejem. Csak figyelmeztettek, hogy nem szabad állandóan szedni csak 5 napig majd abba kell hagyni és csak akkor újrakezdeni ha ismét kevesebb lenne. 2x3, 2x2, 1x1 az adagolás.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Igen, lehet, hogy annyira fáradt, hogy már azért sír. Szelinél is szokott néha ilyen lenni. Ilyenkor, cumi, csönd és ringatás, úgy hamar bealszik.

Dettyk! Nagyon jópofa helyes kölyök a fiad! Édik vagytok! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Fiús anyucik
Van most a Tescoban Mikulás ruci.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hát én csak éppenhogy beleolvastam a blogba, de szörnyű, úgyhogy inkább el sem olvasom. Egyenlőre. Így is borzasztóan éreztem magam, annyira örülök, hogy az én kis csöppem egészséges, tényleg az a legfontosabb, csak egészség legyen, semmi nem számít.
Sziasztok,
Kép Kép
Bfagi
Ezek a védőnők, már ki sem tud igazodni az ember mit, hogyan csináljon, a gyerekorvos ezt mondja a védőnő azt mondja, a neten és a könyvekben is más van, én hallgatok a Törpe jelzéseire és bejön, most, hogy a héten kétszer is mentünk, nem tudtam mérni, így hát kezdek leakadni az állandó méricskéléstől, és Robeszka jól van, vigyorog, úgyhogy gondolom minden rendben a tejcivel és szopival. Szerintem is kell hagyni egy őket egyedül, főleg ha jól elvan a játokokkal, de hát alig várom, hogy rámmosolyogjon, meg gügyögjön, olyankor megzabálom.

Marica
Jobbulás!

Granda
A polók nagyon jók, gondolkodom, hogy Apa szülinapjára rendeljek-e, karácsonyra már csinálom naptárakat, fényképeket válogatok a nagyiknak.

Lányok
Nálatok mindnekinek felírták a koponya és hasi Uh-t? Nálunk meg sem említette a gyerekorovos, majd ha megyünk oltásra dec.5-én rá is kérdezek, de állítólag nem mindhol küldenek el rá automatikusan. Ha így van mitől függhet ez, nem is értem.

Emese
Hogy van Zsófika szeme? remélem a csepptől már javul.
Robesznak a harmadik napi cseppeztéstől szinte egycsapásra el is múlt.
Azért csináltuk 5 napig.

Ja még egy kérdés, mostanában du. a szopik nagyon rövidek, el kezd enni, aztán hirtelen egy éles sírás, majd utánna újból eszik, és onnantól nyűglődik, elég lehet neki pár perc? Reggel mindig úőgy eszik mint a kisangyal, ezért is méregettem, mert paráztam, hogy kevés neki, de úgylátom, hogy nem, mert szopi után teljesen jól van, lehet, hogy du. elfáradna?

Hát ma is valami szép idő, pedig jó lenne sétálni.

Kép
Kép
nektarin

Érdekesen sikerült a tördelés:)

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt (inkább már délelőttöt)!

Gyönyörűek a babaképek!!!

Mmarica: a hason fektetéshez annyit, hogyha a védőnőd szerint hallgatnunk kellene, amint a kicsi a pózban 15 percig nyökög, majd keservesen sírni kezd... akkor csókoltatom. :shock:

Nektarin, rövid evés: szerintem van ilyen. Ugye én már -- mint többször leírtam -- megkaptam már, hogy "ekkora babának nem kellene ilyen gyakran ennie". Na a baba tojik erre nagy ívben. Nálunk pár hete állandósul, hogy össze-vissza időtartamokat eszik Ádám, hol 5 percet, hol 20-at. A ma reggel jó példa: fél 8-kor evett kb. 5 percet, azt is komótosan, majd rá két és negyedórára ismét éhes lett (meg is értettem). Nem azt jelenti az igény szerinti szoptatás, hogy akkor adunk, ha a baba enni kér? Merthogy ezt is propagálják, meg a ritkítottabb evést (nagyobb babánál -- bár nem tudom, a nagyobb súly miért okvetlenül generálna ritkább evést, no mindegy...). Úgyhogy szerintem Te se idegeld magad ezen, bízz a babában. :-)[/b]

Kép
Kép
irina

Nekiálltam töltött paprikát főzni. Holnap ebédre csak készen lesz... :wink: Szeli 9 óta alszik, tegnap 9-től 2-ig durmolt napközben, ha ma is így lesz, simán befejezem. :lol: Ha nem, akkor majd akkor folytatom, ha újra elalszik. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi hát én ilyenekbe bele sem merek kezdeni. Én csak csirkeaprólék levest dobtam fel, az fő magának meg mákos tészta lesz. Amióta van egy főnököm csak gyors kajákat főzök. A bonyolultabbakat anyukám elhozza, most is vasárnap hozott egy sült kacsát, tegnap fogyott el, igy a héten jó dolgom volt.

Nektarin csak ilyen laza öltözetben alszik a fiad? Az enyém fagyosszent, rugi alá még zoknit is kell húzni rá, mert jég hideg a lába. 23-24 fok van nálunk általában, de én is mindig kardigánban vagyok.

Rövid evés nálunk is van, de van olyan is amikor halálra eszi magát, én ezt nem értem, nem tudja mikor elég neki. Utánna meg csak nyüglődik mert nem bir emészteni.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Köszi a baba-mama dícséretet.

Era: milyen képet tegyek fel? Elől ferde fufru van vágva, egyébként így oldalról látszik legjobban. Szeretem ezt a hajat, mert többféleképpen be lehet szárítani.

Regi: megittam. :oops: (csak vicc)! Töltött paprika!!!! Imádom!!! De rég ettem már!
Én csak hétvégén főzök, hétköznap vagy a JokerFood hozza, vagy elsétálunk ebédért. Mikor hol a jobb!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Dettyk!

Olyan ismerős vagy!!! Írnál magadról bővebben? Hol tanultál, hol dolgoztál?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Regi köszi :)

Hörcsög, a Bem utcában lakik, az a falu (ja bocs város) másik oldalán van, a mama pedig a Jókaiban, a B. Editékkel majdnem szemben.
Neked ki a párod?

Csajok, én úgy irígylem azokat, akiknél esik a hó, vagy megmaradt. Itt is lóg a lába, de csak sötét és szürke minden. Panka is elég nyügi, nem tudom, elvigyem e sétálni. Platty vagyok :?

Ja, tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudok képet lekicsinyíteni?
dettyk

sziasztok,

Hát Rolika története... nem merem elolvasni, csak amit ti írtok azt olvastam folyton sírnom kell. :-( Borzasztó. Imádkozom érte és a szüleiért hogy valahogy fel tudják dolgozni. :-(
Eddigis minden percben ölelgettem, puszilgattam emma babát de, most ha lehet még sokkal többször!!!! annyira boldog vagyok hogy Egészséges, boldog és nagyon jó babám van!!!!

A képek nagyon jók, a babákról, mamákról. egyszerüen tündéri mindenki.

Az oltás után egy héttel vissazállt az evési kedve Emmának és vele együtt a tejcsi a ciciben is!!!! Hurrá! A cetlik meg a pozitív gondolkodás( sokáig fogok szoptatni) segítettek, ja és az éjszakai kézfeltratós alvás, bár reggelre úgyelgémberedik a kezem. :-) De van sok tejcsi, ez a fő!!!

A fürcsit ha lehet egyre jobban élvezi kismanó, szinte ki sem akar szállni.

Alvás: már van hogy 5,6 vagy 7 órát is alszik egyszerre de minden nap/este más. Az a biztos hogy 9 kor elalszik.

Nagyon sokat mosolyog és a hangját is hallatja, beszélgetünk formálja a kis száját mikor beszélek hozzá aztán nagynehezen ki is jön egy picuri hangocska.

Hasról oldalra hátra, már 1 hónapja fordul (mert utál hason lenni, és addig emelgeti a fejét míg annak súlya el nem húzza oldalra ahonnan már sima ügy. Mostmár amikor fáj a hasa és felhúzza a lábát akkor a hátáról simán átfordul az oldalára is. Olyan cuki, csak lassan már nem merem sehol otthagyni ahol legurulhat.

Idegen nyelv. Ma voltunk angol órán, vagyis csak egy bemutatón. Helen Doron féle ( lehet nem jól írtam ) 3 hónapos kórtól lehet vinni őket. szeretnénk két nyelvre tanítani. Mi angolul beszélünk és vannak barátaink angol nyelvterületen és tervezzük hogy mikor beszél majd kimegyünk fél/egy évre hogy anyanyelvi szinten megtanuljon angolul is,
Szóval majd február-március körül fogjuk vinni.

Babaúszás. Már alig várom, terhesen is mindig a fürdőzésről álmodoztam, hát majd most a kicsivel. Még 2-3 hét és mehetünk. Ti tervezitek?

kenguru. Mi kaptunk egy specit. Cybex. ezzel már 0 hós korától lehet vinni, mert fekvő helyzetben is fel lehet csatoni a kangurúba a babát, így a gerince alá van támasztva. Így szoktunk menni mostanában. ( 2 hónapos korától.) Majd 4 hónaposan már a rendes ülő pózban fogjuk használni. Szerencsére szereti.És a derekam, hátam sem szakad be!!!!

Most próbál először hason aludni Emma, már 10 perce nyugi van. Eddig nem tetszett neki mert valahogy mindig tartja a fejét, nem teszi le és fordítja oldalra, de most segítettem neki, és lehet mostmár így is tetszik majd neki. Eddig haon aludt, két kezét a fej mellé feltartva kinyúlva mint egy kis béka.

Upsz, rettetntő husszú lette, de nem sűrün jutok ide a géphez, mert a férjem szokta kisajátítani. :-)

Küldjetek havat keletre is!!!!!

sziasztok

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Itt sincs hó!!! De annyira be van borulva, hogy nem viszem ki Marcit ilyen nyirkos időben. Meg is érzi a drága!

Angol nyelvtanulás: nekem nagyon drága a Helen Doron, úgyhogy marad a mi tanításunk. Illetve a keresztapja Angliában él, ő biztosan megtanítja majd profin, meg néhány hónapra kivisszük Marcit.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!
Ádika legújabban kedvelt alvási póza ;-)

Elölről:
Kép

Hátulról:
Kép

Kép
Kép
irina

Persze ha TELJESEN elaludt, azért leesnek a kezecskéi...
Talán majd ebből lesz a hasrafordulás??? Kérdés, mit csináluk akkor, merthogy hason utál lenni... visszafordítgatjuk? 8)

Kép
Kép
irina

Anikó: Igen, elég drága, de tudjuk hogy mi mennyit szenvedtünk a nyelvtanulással, meg nyelvvizsgával, kicsi korban játszva megy a tanulás.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina: Majd megszereti Emma o
is utálta, de ponta most kellt fel hason aludt először 40 percet!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem pont ma hozta a postás a kötős kengurumat.Ez átmenet a kenguru és a kendő között. Ezt meg lehet kötni a kicsi háta mögött és akkor már ebbe a korban is hordható.
Dobok róla egy képet hogy nézünk ki. (lehet hogy még nem tökéletes mert most volt rajtam elöször :oops: )
De Marci mocorgott így bemozdult kicsit a kép.
Kép cipelik a popimat

Mi is tervezzük januártól a babaúszást.Marci is imád fürdeni ezért apája mindig megigéri neki hogy viszi pancsolni ha elég nagy lesz. :)

Én is leteszem mostanába hasra, és annyira dühös hogy ezerrel próbálkozik emelgetni magát.Persze amikor elfárad elkezd sírni akkor visszafodítom.Ez akkora elégedettséggel tölti el hogy rögtön el is szunnyad. :P

Holnap megyünk a sógorom esküvőjére.Anyu vigyáz a Picire.Kiváncsi leszek ki bírja jobban. Lehet én egész este a telefonon fogok lógni ő meg békésen szundikál. :shock:
De jó lesz végre társaságba menni, bulizni egy kicsit.

Ma pedig megyek a Sotéra nosztalgiázni.Megszülettek a barátosném iker fiai. 2200 és 2500 grammal.Marci biztos óriási lesz mellettük.

Lányok amikor nektek megjött, akkor az olyan menstruáció volt mint régen? Nekem visszajött ez a barnás-véres folyás.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Timi: Klassz ez a kenguru,

én meg tegnap voltam baba boltba és ezt találtam. Etetőszék, jójó tudom még nem most kell majd egy pár hónap, de nagyon megtetszett, kicsi a lakásunk, és ezt tudjuk vinni mindenhova. szóval ezzel barátkozok.
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, hát a hason fekvés egy ideig móka, aztán meg begurul a drága. Pedig az első hónapban mindig hason aludt, és tetsett is neki, de aztán nagyon megutálta.
Nyelvtanulás-én nyelvész lévén 5 nyelven beszélek, úgy tervezem, hogy én meg apa különböző nyelveken fogunk beszélni a gyerekhez igy egyszerre tud majd megtanulni 2 nyelvet. Ha rám lesz akkor meg még 2 simán megtanul a suliban, de ha olyan lesz mint az apja, akkor csak magyarul fog tudni, de reál téren lesz jó, mert nekem meg az nem megy.
Már én is nézegettem az etetőszékeket, szerintem mi fából fogunk venni, mert azt a későbbiekben is tudjuk használni.
Viszont jó volna még járóka is és én sem tudom eldönteni hogy melyik tipus a jobb.

A drága ma nagyon sokat alszik, de ha belegondolok én is nagyon nyomott vagyok és még a torkom is fáj, csak a drága el ne kapja, homeós bogyókat szedek. Már tiszta profi vagyok homeopátia terén.

Tegnap este annyit nevettünk, annyira nyügi volt a drága, hogy gondoltam biztosan a hasija cseszteti igy nagy okosan kitaláltam hogy egy fél lázcsillapitó kúpot felteszek neki, hátha megnyugszik és elalszik. Hát ahogyan szerettem volna feltolni a pici kis fenekébe óvatosan annál nagyobb eróvel nyomott egyett a drága és minden csupa kaki lett. Hát nagyon jót mulattunk rajta.

Heni
KépKép
heni81

Heni, szia, én is nyelvész vagyok, hol dolgozol (mehet priviben is, hogy ne legyünk offtopikok)? :-)

Kép
Kép
irina

Irina ment a privi!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: