sziasztok,
Hát Rolika története... nem merem elolvasni, csak amit ti írtok azt olvastam folyton sírnom kell.

Borzasztó. Imádkozom érte és a szüleiért hogy valahogy fel tudják dolgozni.
Eddigis minden percben ölelgettem, puszilgattam emma babát de, most ha lehet még sokkal többször!!!! annyira boldog vagyok hogy Egészséges, boldog és nagyon jó babám van!!!!
A képek nagyon jók, a babákról, mamákról. egyszerüen tündéri mindenki.
Az oltás után egy héttel vissazállt az evési kedve Emmának és vele együtt a tejcsi a ciciben is!!!! Hurrá! A cetlik meg a pozitív gondolkodás( sokáig fogok szoptatni) segítettek, ja és az éjszakai kézfeltratós alvás, bár reggelre úgyelgémberedik a kezem.

De van sok tejcsi, ez a fő!!!
A fürcsit ha lehet egyre jobban élvezi kismanó, szinte ki sem akar szállni.
Alvás: már van hogy 5,6 vagy 7 órát is alszik egyszerre de minden nap/este más. Az a biztos hogy 9 kor elalszik.
Nagyon sokat mosolyog és a hangját is hallatja, beszélgetünk formálja a kis száját mikor beszélek hozzá aztán nagynehezen ki is jön egy picuri hangocska.
Hasról oldalra hátra, már 1 hónapja fordul (mert utál hason lenni, és addig emelgeti a fejét míg annak súlya el nem húzza oldalra ahonnan már sima ügy. Mostmár amikor fáj a hasa és felhúzza a lábát akkor a hátáról simán átfordul az oldalára is. Olyan cuki, csak lassan már nem merem sehol otthagyni ahol legurulhat.
Idegen nyelv. Ma voltunk angol órán, vagyis csak egy bemutatón. Helen Doron féle ( lehet nem jól írtam ) 3 hónapos kórtól lehet vinni őket. szeretnénk két nyelvre tanítani. Mi angolul beszélünk és vannak barátaink angol nyelvterületen és tervezzük hogy mikor beszél majd kimegyünk fél/egy évre hogy anyanyelvi szinten megtanuljon angolul is,
Szóval majd február-március körül fogjuk vinni.
Babaúszás. Már alig várom, terhesen is mindig a fürdőzésről álmodoztam, hát majd most a kicsivel. Még 2-3 hét és mehetünk. Ti tervezitek?
kenguru. Mi kaptunk egy specit. Cybex. ezzel már 0 hós korától lehet vinni, mert fekvő helyzetben is fel lehet csatoni a kangurúba a babát, így a gerince alá van támasztva. Így szoktunk menni mostanában. ( 2 hónapos korától.) Majd 4 hónaposan már a rendes ülő pózban fogjuk használni. Szerencsére szereti.És a derekam, hátam sem szakad be!!!!
Most próbál először hason aludni Emma, már 10 perce nyugi van. Eddig nem tetszett neki mert valahogy mindig tartja a fejét, nem teszi le és fordítja oldalra, de most segítettem neki, és lehet mostmár így is tetszik majd neki. Eddig haon aludt, két kezét a fej mellé feltartva kinyúlva mint egy kis béka.
Upsz, rettetntő husszú lette, de nem sűrün jutok ide a géphez, mert a férjem szokta kisajátítani.
Küldjetek havat keletre is!!!!!
sziasztok