És tudod már, hogy mi lesz a szülinapi ajándék vagy nálatok másként működik a dolog?
Mütyürke! Ülök elébe!
Dorka! Igaza van Uxinak. Sztem is néhány hónap, pár év elteltével másként látod a mostani problémákat. Sok mindent én is másként csinálok, lazábban veszek. És a korábbi nehézségek ellenére nagyon örülök, hogy itt vannak a gyerekeim. Apa is így látja a helyzetet. Ami pedig a szülés oldalát illeti, a második baba általában könnyebben jön -tudom, vannak kivételek- és mi is tudjuk, hogy mi vár ránk. De még úgyis ráérsz gondolkodni ezen, hiszen Balázs még tényleg kicsi, sok idődet leköti. Én most látom Ádi ovis társainál, hogy sorra születnek meg a kistesók. Sokan be is merték vallani, hogy mostanra vágynak megint babázni, mert elsőszülöttjük már megnőtt, nemsokára iskolába megy. És nekik hiányzik, hogy megint babusgassanak egy kisbabát. Nem másét, a sajátjukat. A másik pedig, hogy a testvér az akire -ha mi már nem leszünk- számíthat az ember, nem lesz egyedül a világban. (Én így látom és a gyerekeknek is ezt mondom, amikor az elmúlás témáját hozzák elő.)
Még fiatal vagy, van időd "bevállalni" még egy, vagy esetleg több babát is.

pár naposan: