Sziasztok!!
Jukumo és Balázs nagyon szépek, kis pucérak
Dorka: 6 hónapos korig no para ha nem fordul meg!
Zalánt hetente 2x látja gyógytornász (amikor Violát viszem fejlesztőbe mindig megcsodálják a bébet a gyógytornászok) és mindig lecsekkoltatom velük Zalánt

és ott mondták, hogy 6 hós korig simán belefér!!! Ti a 4 hónapotokkal bőven ráértek még
És valóban vannak olyan napok, biztos a front miatt, fogjuk arra, amikor rosszul reagálnak erre-arra a többiek!
Pl a az ominózus hozzászólásod engem egy cseppet se bántott, pedig én mindegyikkel elejétől fogva tápi-szopi vegyes táplálást csináltam, és mégsem éreztem bántónak a hsz-odat!

Mégpedig azért, mert valóban az lenne a "normális" ha mindenki csak szoptatna, csak hát ugyanúgy ahogy régen nem volt allergia,nem volt ennyi betegség, nem volt ennyi meddő pár, romlik a tejhozam is ahogy minden.... És 50 év múlva még rosszabb lesz a helyzet, környezeti hatások, rohanó élet, idegeskedés...
Nálunk pl volt olyan este 2x is a héten hogy nem volt
időm megszoptatni a Zalánt

. Egyszerűen nem ment

Mert amikor elkezdtem fürdetni a lányokat még aludt, ahogy beletettem őket a kádba, felébredt és elkezdett üvölteni. A kádba nem hagyhatom őket felügyelet nélkül. Így ordított a kiságyába, gyors kiszedtem a csajokat megtöröltem, pizsi majd vacsi, ugyanis éhesek voltak. A szopi fél órás és nyugalom kell hozzá, mert ha a lányok ott pörögnek, nem figyel oda Zalán a szopira hanem őket nézi...... basszus, nem volt rá fél órám...

mert a másik kettő is igényelt, ráadásul akkor hányt be a Viola...úgyhogy ágyneműhúzás, Viust a kádba, ordított mindkettő duettbe. Gyors csináltam tápszert és Bogi etette meg Zalánt amíg én rendeztem Violát meg az ágyat, ugyanis nem akartam hogy hányásos legyen a matrac is!! Ez van....

és ha ezt valaki nehezményezi, akkor próbálja ki, hogy ketté illetve hárommá tud-e szakadni.. főleg ha egyedül vagyok velük és 10ből 9x sajna egyedül vagyok velük, mert a párom dolgozik....
Sztem írj nyugodtan én nagyon szerettem olvasni az hsz-aidat mert bölcseket írsz, de tényleg!

És vedd be a leszarom tablettát. Én minden reggel azzal indítok, mert másképp nem élném túl a napot...
Take it easy
Manó: te sem unatkozol látom

Basszus az én párom egyszerre csak 1 gyereket vállal be. Tegnap a tökfaragásra vittem zalánt is, mert kettővel már nem bír el.. de fél óra múlva már hívott is, hogy haladjunk, mert felköti magát

2 gyerek meg aztán már végképp meghaladja a képességeit...Mondtam neki, hogy szerinted én 3-al? Hozom viszem őket én is mindenfelé, te meg eggyel se bírsz el..wazze
Emi: Sajnálom

Télleg összejött minden basszus

Mit dolgozik a párod???
Emma: Hogy vagy lelkileg?????Barátnődék??
Zalán éjjel 2x kelt, nyekergett, szopizott aztán visszaaludt. Most is nyomott 1 órás sírást, de az előbb bealudt. Én nem tudom mi baja van

de nagyon sajnálom

[/b]