Paklincs! (Emese) vettem a jelölést.És hogy hogy Szendréről Őrbottyánba mentetek? Nem a szomszédban van...
És itt merre laktatok?
Ja néztem,hogy Flórka barnaszemű,Jankó meg kék? Jól látam az iwiwes képeken? Nagyon cukik"
Eni! Olyan cuki Benedek, tényleg egy kis kópé

látszik rajta

Költözéshez nektek is erőt meg kitartást!!
A melósokkal én is anyáztam nap-mint nap. Mondtam is a férjemnek, ha még terhes lettem volna, tuti koraszülött lett volna, mert amit itt lerendeztek nekem

De mostmár melósok nincsenek, csak a párom meg apósom dolgozik fönnt. Még az asztalos jön 1 napra, lépcsőt csinálni, de azt már kibírom.
Na mi van nem esik a hó??????
Olyan jó lenne, szánkozni!!! Pedig Enci még taknyos, meg antibio-t is felírt a doki, mert piros volt a torka is...
Pont a szomszéddal vitáztunk ezen,hogy ne adjak antibio-t a gyereknek,mert az méreg. Mondom persze, én sem vagyok gyógyszerpárti, de már harmadszorra esett vissza, mert sosem gyógyult ki rendesen a náthából, és multkor fuldokolt meg hányt a takonytól...stbstb, meg kérdeztem,hogy oltást se adattok az unokának???az is gyógyszer sőt vírus! Ugye,mert a legyengített vírussal oltják be őket,hogy kialakuljon az ellenállás.
Én sem vagyok homeobogyó ellenes, de mi is felnőttünk , és annak idején nem volt még "divat" ez az egész dolog.
Én se szedek soha gyógyszert semmire. Kivéve febr-ban amikor a fogam úgy begyulladt,hogy attól csonthártyám is, meg ödéma is lett a szemem alatt.( És ezen semmilyen homibogyi nem segített volna.)Ekkor kellett a szopit abbahagynunk mert az erős gyógyszer volt. De muszáj volt, mert nem akartam tovább rontani a helyzetemet...Szóval vmikor igenis kellenek a pirulák...