A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukipofa
Elméletileg szopi után 1 órával kell fejni minden alkalomkor és azt is odaadni a következő szopinál a lurkónak kb. 3 nap után több tejcsi lesz :D
Nekem segített + sör ,de nem tudom Nálad beválik-e,de hátha segít :D :D :D

Már szerttem volna kérdezni az usziba járóktól, hogy kell-e szoktatni a babát a hideg vízhez mielőtt elkezdjük?
Láttam mosható uszónadrágot a Kenguru Goldban, ilyen kell a babáknak?

Borsa
Ügyik vagytok nagyon az alvással :D Csak így tovább!
Érdekes módon bár álmi vagyok, de délelőttre már egészen jól érzem magam, na de akkor jön a délután és csukodnak a szemeim...
De meg lehet (kell!!) szokni és babóca már olyan aranyos, sokat vigyorog, gagyarászik és nagyon sokat játszik egymaga is a járókába :D
Emmus is nemsokára fél éves lesz!!! :D :D

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Hanna!
Én igyekszem...tényleg...és mivel éjszaka is szoik, így eleve több tejem van...egész nap kemények a melleim...csak ez az esti...az utolsó...akkor valamiért nagyon nincs már...
De KIHÚZOM valahogy :D mármint Dani kihúzza valahogy...

Hát Orsi tényleg jókat tud mondani.
Nemrég pl. azt mondta Daninak nagyon határozottan:
Dani! Még egyszer megtéped a hajam akkor tudod mit hoz a mikulás????? Egy vajgácsot azt... :lol: (virgács) és akkor már hiába szólsz neki, hogy jó voltál...
:lol: :lol: :lol:
Dani meg persze csak vigyorog ha hozzá beszél :lol:

Orsi megint anyósoméknál, Dani alszik...mindjárt ebédel aztán kimegyünk a plázába...kell kávéfőzőt vennem, mert tönkrement...

Tünde!
Nekem is a tejpép jutott eszembe...bár Orsi nem szerette így nincs sok tapasztalatom vele...milyet érdemes adni?????? Ha eljututnk odaáig...

Kép

Kép
cukipofa

Vali,
én Homeogene 9 nevű homeopata tablettát szopogattam, régen (amikor sokszor voltam "torkos") jó tapasztalataim voltak vele :lol:
jobbulást!!!
meg persze mézes kamillás tea :lol: pálinkával :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
kell szoktatni, nekünk 33-32 fokot javasoltak fürcsivíznek, mert 30 fok körüli az uszodavizük
meg hogy a zuhanyhoz is szoktatni kell, mi ezt elfelejtettük :lol: , de Miklós bízott az anyjában, úgyhogy nem volt gond :wink:
úszópelus kell, ha Kalovits-os, akkor úszónadrágot fognak az első órán adni ajcsiba :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Nem baj ha egy kicsit én is bekapcsolódom?
Sosem voltam irogatós-fórumós, de egyre többször idetévedek Hozzátok, olyan tök jó olvasni, hogy ugyanazok a dolgok foglalkoztatnak Benneteket, mint engem is. Én csak azt szeretném üzenni Veronikusznak, hogy egyáltalán ne törödjőn azzal, amit a rokonasszonyság kárál. Biztos, hogy éreznéd, ha gond lenne apjukkal. Tudom, közhely, de ha egy kapcsolat tönkre megy, abban szerintem mindig benne van mindkét fél, és nekem nem úgy tűnik, hogy elhanyagolnád férjuradat, vagy túl sok nézeteltérés lenne közöttetek. Arról nem is beszélve, hogy biztos nagyon szeret Téged, többek között azért, mert a képeket elnézve két csodálatos csajszit hoztál a világra Neki(illetve Magatoknak.)

Még annyit szeretnék írni, hogy nagyon együttérzek azokkal, akiknek nehezen akar összejönni a kisbaba, illetve szomorkodnak egy elvesztett baba miatt. Nekem ebből a szempontból örült nagy mákom volt, mert mindkét gyerköc első próbálkozásra összejött és nem kellett hónapokon keresztül izgulnom a csíkok miatt. Nagyon megható, hogy így támogatjátok egymást, és ha számít, én is tiszta szívből drukkolok Mindannyiotoknak.

Viszont most szaladás, mert természetesen csak Jankó alszik, Flórka pedig nem túl halkan próbálja tudomásomra hozni, hogy már nem zenél a játék a kiságyában. Mindenkinek további szép napot, úton lévők pedig csak óvatosan, este állítólag megint jön a hó.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs! Nagyon aranyos vagy! És tényleg szerencsés :D :D Fényképeket kérhetünk?? iwiwen fent vagy?

vERONIKUSZ! Milyen véleményük van rólad????az irodai hárpiáknak? Meg egyáltalán ,hogy jönnek ahhoz,hogy a góré feleségéről rosszat mondanak?(mármint nagynéni szerint)

Nem rég jöttünk a Mazsolából haza... felrakok pár képet, most vittem a masinát
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kicsit sok voltam, bocsi :oops:
Vendég

Kriszta?Steffi?Memme?Zsófi?Cancan?Gabbó?Eni?Ancsa?Györgyi?....éssokan mások... merre vagytok? Brigik?
Vendég

Gabikám! Én itt vagyok, sajnálom magamat ezerrel (még nincs miért, de annyi munka van), de azért vagyok és olvasok. Olyan jó lehet ez a játszóház, én úgy bánom, hogy Pankával nem nagyon mentünk messzebb sose. de én nem vezetek, busszal meg bonyinak tűnt. Most, hogy minden nap buszozunk, már nem annyira.

Paklincs! Azért vagyunk, hogy tartsuk egymásban a lelket, hol ezért, hol azért. Gyere Te is többet! Tudom, két gyerkőc mellett nem annyira egyszerű, de ha tudsz, akkor gyere.

kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na, nemecsek kriszta :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz! Nekem szerencsém van, mert apa többnyire pasikkal dolgozik együtt. Nem tudom, mennyire van bennem a zöld szemű. Mondjuk nem is adott okot rá, hogy kiderüljön... Ja, és hajnalban a legjobb... (Bár én nem is tudom már, mikor volt ilyen. :) )

Kép
Kép
kriszta36

Gabi, nagyon köszi a hiányolást... :wink: Mindig ilyen sokáig vagy fent? Buli van Ancsával? :D

Paklincs, nagyon kedves vagy. Csak hasonlókat tudok én is mondani. Nálunk szegény hugomék próbálkoznak. 3an vagyunk tesók, nálunk itt van Bene, bátyáméknál 5 hónapos a baba, hugomék próbálkoznak a legrégebben. Nem részletezem, mindenhova járnak már... :cry:

Györgyi, hajrá Jázmin és a 6 fog! :lol: Most a te buszodat adjátok el? :roll:

Cukorfalat Brigi, köszi az együttérzést. Jólesik. De a legjobb az lenne, ha valaki befejezné a lakásunkat, lenne fűtés blbla.

Orsi, megijedtem. Nekem 2002-ben volt nagy balesetem. Örülök, hogy férjed egészséges, és rendben. :shock:
vbea

Eni!
Már akartam írni, hogy nagyon sajnállak Benneteket, gondolom elég idegörlő lehet, hogy benne van egy csomó pénzetek, és nem tudtok költözni, közben meg még az albérletet is fizetni.. Jaj! És ha sikerülne költözni, mindjárt szabad lenne az út Bencitesónak?

Hugodat is sajnálom, én csak most kezdem érezni, hogy milyen rossz, amikor az ember vágyakozik egy babára, még így is, hogy már itt van egy pici arany lány. Panna sem elsőre jött össze, de ott valahogy tudtam, hogy majd csak sikerül.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Ezer éve jártam erre írással, de szorgosan olvasgatlak Benneteket. Igazából csak zajlik az életünk, azért a passzív mód, de mindez csak jó értelemben. Tünde baba azóta is hű nevéhez, a 4 hós oltáson 6330g-ot nyomott, szépen eszik, nagyokat alszik és egyre ügyesebben játszik. Igaz még nem forog, de nagyon ügyes a kezével, no meg a hangképzés nagyon megy neki :)

Próbálok majd többet jönni és akkor reagálni is. Addig is mindenkinek puszi: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Paklincs, tényleg gyere gyakrabban, és Dóri te is!

Eni, annyira rossz lehet várni arra a hülye lakásra. Pláne így, 30 nm-ről. Nem tudok mit mondani, mert ez kb olyan, mint amikor túlhordja az ember a babát, és mindenki csak annyit mond: "kitartás" :(

mtunde

Jó estét!
én is itt csak ezer a gond, tennivaló, ahogy látom/olvasom nem vagyok vele egyedül!

Eni!
csatlakozom tündéhez! innen hátulról és az éteren át sok-sok drukk megy! meglátod hamar beköltöztök és tök jó lesz minden!!!!

veronikusz!
kissé felpaprikázódtam a kedves rokon kedvességén! hagyd rá, mit dumál pont ő? egy dologhoz tényleg 2ember kell... és hát a hajnali akció szerintem magáért beszél!!! ha ez megvigasztal az én férjem is elmegy reggel 5kor és este negyed 10re ér haza. és ő hajnalban nem kész semmire, de még este sem bírom felvern :roll: :oops: ja és az én munkahelyem is tele van csinos, fiatal, szingli csajokkal. de ÉN vagyok a felesége a gyermeke apja és ezt tudja és szerintem mindennél fontosabb számára! nem ismerem a férjed, de tuti ő is így gondolja!!!!!

tünde!
kipihented magad a ruci vásárlás után? nehogy előbb jöjjön a bébi itt a végén!

gabi!
édik a képek, közelebbi nincs enciről?

kriszta!
mikor martin már pociban van és még csak sejtettem akkor egész nap mikor meg kellett volna jönnie olyan görcseim votlak, hogy csak na, mondtam is hogy hétvégére jönnek a piros napok, de ehelyett lett egy kétcsíkos tesztem! továbbra is sokat gondolok rád is!!! és köszi a képeket pankáról, édes kiscsajszi!!!!!

nálunk annyi, martinnak kijött a 10. egyben 2. rágófoga. alvásról nem beszélek, van amennyi van, úgy ahogy van. viszont a betegség miatt nem hajlandó enni, ja mert valami vírust megint sikerült benyalni, 4 napig láz meg minden, mostmár csillapodott, javulóban. és igazatok volt hogy vékony vagyok. vettem a férjemnek egy mérleget és ráálltam, kár volt :( :( úgyhogy most hízókúrán vagyok, szabad sőt kötelező az esti főtt étel evés és min. egy tábal csoki :lol: :lol: minden rosszban van valami jó.

Györgyi!
ha olvasol :lol: holnap hívlak! remélem nem tart túl soká, fél 7kor már indulunk is!

Memme? Minden rendben?

szép estét, megyek enni :lol: és vasalni :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

persze a gyermeke anyja :lol: :lol:

borsa!
jó, hogy megúszta a férjed ilyen könnyen! én is mindg azt mondom minden pótolható, de ő nem!!!! és köszönjük a gyógypuszikat!

Ancsának és zsunak is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni,
olyan rossz, hogy nem tudunk többet segíteni, mint hogy drukkolunk!! fel tudok ajánlani egy síró gyereket az építő kapujába reggel és este, ha az segít!! babakocsis tüntetés..?

Steffi,
gyógyulgass serényen!! tábla csokik, nyamnyam..!! Martinnak gratula az újabb foghoz!!

Gabi,
Enci nagyon cuki a fotókon! élvezi a ygerkőctársaságot, úgy látszik innen!!

Paklincs,
gyereb gyakrabban, ahogy Flórka és Jankó engedi!!

Dóri,
örülünk, hogy jól vagytok!!

Mica beájult, én is mindjárt követem.. szép éjszakát Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Steffike! Vigyázz nagyon magadra! :roll: Láttam én, hogy sovi vagy, de nem akartalak idegelni... engem ezzel az őrületbe lehetett kergetni, amikor a súlyommal küszködtem.
Tünde-Kriszta-Steffi! Igazán meghat az együttérzésetek. Néha már soknak érzem a nyavajgásomat. Pont ma szólt rám egy barátnőm, hogy ne várjak gyökeres változást a költözéstől. Nem is várok, de tény, hogy a körülményeink megváltoznak, talán mi is megnyugszunk (úgy két év huzavona után), és akkor Bencinek is jobb lesz. Aztán majd fel lehet emlegetni neki, hogy "fiam, ha tudnád, mit kínlódtunk egyéves korodig..." :lol: :lol: :lol:

Ja, egy másik barátnőm tegnap szült. Dél-Afrikában. Jaimie a kisfia.

Hugomról meg annyit, hogy nekem is nagyon fáj. Annyira megérdemelnék, olyan jó emberek mindketten (férjével együtt). :oops:
vbea

Szia Gyuzso. Bene is most aludt el. Álmodjatok szépeket! hosszan. :idea: :roll:
vbea

Vbea! Sztem hugodéknak is összefog jönni a baba, csak valamiért még várat magára. De ha igazságosan van megírva odafönt a nagykönyv, akkor nekik is jönni fog egy angyalka.
Hamarosan :D bár nem tudom mióta próbálkoznak, és hova járnak. Bnőm nővérével ugyanez volt a helyzet. Sőt még külön stresszelte,hogy tesónál márvan gyerek,neki meg még nincs.
De annyiszor volt együtt a picivel, -teljesen felszabadult, megnyugodott és mire eljött az idő a beavatkozáshoz,spontán teherbe esett. Szóval a lényeg, hogy ne görcsösen akarjuk, és egyszercsak jön magától.Kriszta ezt neked is mondom :D
Remélem ,hogy majd velünk is így lesz újra....
Én azt mondom biztos kirugtak egy angyalt odafönt - és azért kellett Fruzsinak visszamenni :D :cry:
Hugodéknak türelmet és sok sok szeretetet kívánok!másképp nem megy. :D
Vendég

Steffi! Úgy irigyellek most :oops: :oops: ehetsz este büntetlenül :D :D MArtinnak jobbulást kívánok! :D :D
Nincs közelebbi sajnos Enciről, sőt így is szinte a hátát látni, állandóan szalad, rohan mindig mozgásban van :D pont amikor Anya fotózni akar. Szóval nem sikerült olyan helyzetben lekapni, de majd igyexem... :D

Kriszta! mégannyit,hogy Pannánál is érezted,hogy 1er csak sikerül,mert jönnie kell :D pozítivan gondolkodtál!és ez a lényeg.
Most is tégy így. :D
Vendég

Rita! Olyan rég voltál erre! Mi újság?kész van a honlapotok???

ANcsa? Emano?

Most megyek, ma már sok voltam....magamnak is :D

Kép
Vendég

Gabi,
Iwiwen fent, gyorsan be is jelöltelek. Egyébként mi is Szentendrén laktunk, mielőtt építkezni kezdtünk Őrbottyiba.
Gyuzsót is megtaláltam, úgyhogy ő is kapott egy jelölést.

Kép
Kép
paklincs

Steffi!
mit is mondtatnék? Nagyon jó étvágyat!!! :D Irigyellek!!!!! :D :D Nem adhatnék át pár kilót???? Ingyen adom!!!!! :D :D :D
Nagyfiúnak meg gratula a fogacskához!!!!

Gabi!
nagyon jó képeket csináltál! :D

Eni!
én teljesen megértelek. Mi 2004-ben vágtunk bele egy új építésű lakásba, mikor kiderült hogy jön Kata. Márciusban szerződtünk, november 22.-én született Kata és okt.2.-án tudtunk csak beköltözni. Addig egy kölcsönalbiban laktunk, földön aludtunk (nagy pocival :oops: a végén már alig tudtam feltápászkodni a földről) Minden nap kijártam az építkezésre. Ha megláttak a munkások, már menekültek mint a patkányok. :? Nagyon nagyon szar volt. Sokat idegeskedtem, így a végén el is tiltott a férjem hogy ide járjak. :oops: A papámékhoz jártam át a szennyessel mosni, vasalni, főzni stb. De aztán olyan jóóóóó volt beköltözni. :D Szorítok, hogy mielőbb ti is költözhessetek!!!! :D

Még mindig nem az igazi a kedvem, de már jobb egy kicsit. Nem tudom, hogy a "kedves" nagynénémtől vagy mástól, de 33 nap helyett megjött 23-24. napra, egy nappal a nagynéném látogatása után. :oops: szerintetek mennyire viselhetett meg a dumája?????????? :shock: :shock: Nem baj! lassan magamhoz térek. :D :D :D De egyhamar nem fog jönni. (bár most sem én hívtam, hanem ő akart jönni :? )

Ha tudok még jövök. Ma itthon leszünk, mert havazást mondtak mára. :D Már alig várom, hogy olyan szép nagy pelyhekben essen. :D

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi, Veronikusz! Jól megríkattatok... :cry: Jólesett, nagyon, köszönöm. :D

Gabi, elképesztő csaj vagy ám, hogy te vigasztalsz, mármint telis tele vagy pozitív energiákkal, és nekünk is juttatsz belőle. Tudom ám a megoldást, többször kell a hugomat Benciszitternek. :wink:

Veronikusz, akkor tudod, mit érzek... Ja, én is mennék minden nap. Már előadtam, milyen nyomorúságos az életünk, naponta telefonálok. Ha mást nem is, annyit csak elérek vele, hogy "problémás" ügyfél leszek, és kicsit jobban odafigyelnek, vagy nem tudom. :?
vbea

Jó reggelt!
régen voltunk.....
Mostanában nem elég a 24 óra semmire.....
Balázs egyre többet van fenn és mindig mellette kell lenni,mert nem nagyon szeret egyedül lenni!!!!
Az éccakáink egyre jobbak,ma pl. csak 1x volt fenn!!!Az utolsó szopi előtt adok neki tejpépet!!!

Vbea: tudom nem sokat segít, de kitartás!Remélem hamarosan rendeződik a helyzet!!!És lesz egy szuper jó kis lakásotok!!!Hova költöztök amúgy?hol van a lakás?

Steffi:gratula a fogacskához, gondolom szegény törpit megviseli

Gabi: köszi a hiányolást!!Remélem Ti is jól vagytok!!!!!!

Gyuzso?Borsa?Györgyi?Hanna és a többiek????
szép,remélhetőleg hóeséses napot :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

emano!
Milyen tejpépet eszik Balázs???? Szereti???? És az milyen állagú???
A barátnőm csinált a lányának és olyan túl folyékony volt sztem...pedig úgy csinálta ahogy rá van írva...

Vbea!
Tudod mi is nemrég költöztünk.
Orsi már elég nagy volt ahoz, hogy felfogja mi történik. Ő első héten nem is alud ebben a lakásban...amíg kupi volt addig inkább ment a mamáékhoz, mert nem tetszett neki ez az állapot...mi meg nem erőltettük. Napközben itt volt és segített elrendezni a szobáját, este meg ment anyósomékkal.
Második héten már itthon aludt, de átjárt éjazsaka, felébredt.
Dani egy hétig meg volt zakkanva egy kicsit, ő 3és fél hónapos volt.
Azóta Dani alszik rendesen és Orsi is már csak ritkán jön át.
Szóva lmindenki lenyugodott...és sokkal jobb így. Mert ugye az is lecsapódik a gyerkőcökön amit idegeskedünk a lakás miatt :(

Na megyek...Orsi éhes :D

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

szia cukipofa!
mildipépet eszik (sárgabarackos-kaptuk),szereti :lol: Olyan lágyabb tejbegríz sűrűsségű, de nem annyira folyékony!!!elvileg a150 ml vízhez kell kell 4ek pép!!
Volt itthon HIPPes sárgabarack raktam bele picit, hát nagyon ette!csak úgy nyitotta a pici száját!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa, szerintem is vehetsz már valamit a boltból, de elvileg receptre is írnka fel Ha-s tejpépet, bár 6 hós kor után nem tudom. Mi annak idején Sinlacot is ettünk, de az is receptköteles már :(

Eni, ha mindennap hívogatod őket, az tuti jó! Máshogy sjanos nem is lehet, ha nem nézünk a körmükre.... Ez persze elég felháborít, merthogy nemkevés pénzt adunk nekik!!!

mtunde

Sziasztok!

Hát vannak ilyen 4 hónapos kortól tejpépek...azt már eheti gondolom...Ja és ezeket akkor lehet vegyíteni egy kis gyümivel????

Kép

Kép
cukipofa

Én is olyat adok neki ami 4 hónapos kortól van!Sárgabarack ízű van itthon és én raktam belegyümit :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lilluska!
mi újság veletek? jobban vagy már???

úgy néz ki ezt a hóesést jól bekajáltam :lol: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Iszonyatosan vacak az idő, nagyon nem szeretem a nyúlós nyálas esőt :evil:
Áron baba ma nagyon lusti és nyűgice,korán reggel már el is vittem egy körre a babakocsiba (mert mi ugye csak így tudunk elaludni :( ) és mint oly sokszor most is megfogattam, hogy ennek vége és igen is megfogjuk tanulni az ágyikóban való nappali alvást is!
Igaz legalább én is mozgok egy kicsit napi 2x ami bőven rámfér :D
Ellentétben Veled Steffi én azért nem állok mérlegre, hogy ne lássam az extra kilóimat :D :D :D
Már nagyon szeretnék sportolni picit, de amjg szoptatok szó sem lehet róla!
Most egyenlőre csak a túrórudikat emelgetem :oops: (Steffi nálam a tanácsadás ingyenes :wink: )
Igazából csak letesztelem mindegyike, hogy Áronbabának a legjobbat adhassam majd :D :D :D

Szegény költözés előtt állókat nagyon sajnálom. Mi is az idén költöztünk, szinte az egész terhességem erről szólt! Munka mellett jártam ki a lakásba ellenőrizni és takarítani.
A mesterek nagyon rendesek voltak, de előfordult, hogy ki kellett tólni a pocakomat, hogy ha valamit el akartam érni... :D Párom rengeteget mulatott rajtam :D
Kitartás ez az állapot nem lehet örök!!!

Veronikusz
Szerintem pár nap múlva lenyugszol, de hidd el tényleg nem érdemes emészteni magad, ez senkinek sem lehet jó, legfőképpen magadnak!
Csajszik nincsenek bölcsibe?

Szia Emano!
Köszönjük jól vagyunk! Áron ma megcsodálta Micimackót a falon és meg is simiztük,mire Ő elkezdett sikongatni :D :D :D
Alvásban és evésben ügyik vagytok!
Mi inkább az evésben... :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Jaj, nem bírok visszaolvasni, nagyon aktívak vagytok ám!

Cukorfalat, én HA-s tejpépet írattam fel a dokival és most áttérek valszeg egy bio, kölespépre, azt is lehet kapni gyümis kiszerelésben. Egyébként én is mindig sűrűbbre csinálom, mint ami rá van írva, mert úgy nagyon folyékony! Gyümölcsöt rakj hozzá nyugodtan! Én 5 ek-hoz rakok 140 ml vizet és még gyümit. És az elején vigyázni kell, mert ha kihűl, akkor kicsit fura íze van, szal jó melegen kell adni, legalábbis a HA picit rossz ízű hidegen.

Veronikusz, legközelebb be ne engedd a lakásba azt a nőt!!! Sztem bőven elég ha három évente egyszer jön...az is sok :wink:

Steffi, húúú, lécci helyettem is nyomj be egy milka, egész mogyisat!! :lol: 10 fog? hmmm, akkor már van mivel rágni bőven....majd ma válaszolok este az emailre, csak folyamatosan családi progik vannak, majd leírom!

Ancsa?

Györgyi, hát igen, vezetgetek, de azért főleg a környéken, meg este 9 körül minden kedden született feleségekre a barátnőmékhez át Pestre, dehát olyankor nincs forgalom, még ilyeneket kéne gyakorolnom, h sávváltás, meg parkolás, ez a kettő a gyengém:D

Na, Dani felébredt...

KépKép
barimami

Jaj, bocs, Cukipofát akartam írni Cukorfalat helyett :oops: :oops: :roll:

KépKép
barimami

Hanna!
és akkor este hogy alszik el az ágyikóban??? :shock: bömbi van? a mozgás a tényleg nem árt, bár ilyen időben!!!!! :shock: :shock: :shock:
Nincsenek bölcsiben, mert ma csak Katát vihetném papír szerint és így is ha csak H-K viszem őket mostantól a hó végéig, akkor is 19 ezer lesz ez a hónap. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Neked hogy aludnak a csajok???? Mármint elalszanak egyedűl??? Vagy ott kell űlnöd???? :)

A tejpépet melegen kell adni?????? :shock:
Szerintem nem is enné meg Dani a meleget...csak anyatejhőmérsékletüt :lol:
emano, Te hogy adod?????

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz
anyám ilyen drága a bölcsi :oops: :shock:

Cukipofa
én olyan kb anyatejhőmérsékletün adom neki(elvileg az van a dobozára írva, hogy 40fokra kell lehűteni a vizetés utána belekeverni a pépet)

ALvás: én szeretném Balázst leszoktatni a ringatásról, mert nagyon fáj a kezem :cry: ,de szerintem nem lesz egy egyszerű menet!!!!

Csak nem akar ez a hó ideérni,majd biztos holnap,mert megyünk csípőszűrés kontrollra

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
1120Ft/GYEREK/FÉL nap. Lehet számolni! Most beszoktatása volt a Szofinak így minden nap kellett vinni.

Cukipofa!
én langyosan (kicsit melegen, lehet hogy ez a 40 fok) adtam anno a tejpépet. Hidegen nen csúszott annnyira. :?
Egyedül alszanak el. Este van előtte meseolvasás is. Ha valamelyik sirdogál egy kicsit még előtte az belefér, mert a másik ha elalszik akkor is az elején még olyan mélyen alszik, hogy ágyút lehet sütögetni a füle mellett. Csak az gáz, ha ezt már több mint egy óráig csinálja. Na akkor átmegy a mi szobánkba DU-ni pihire. (ezt főleg Szofi szokta kibulizni magának, ha DE bealszik valami miatt pl. autóban)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Boldog hófordulót
Györgyi Jázminjának!!
Masni Mátéjának!!
Lilluska Hunorjának!!
Valentina Viktorjának!!

Barbi,
hajrá gyakorlás!! Én is amikor hosszú idő után Pesten vezettem, volt, hogy 2 kört is mentem, mire az Üllőin sikerült 4 sávot váltanom.. :lol:

Hanna,
mi csalunk, bent kocsizunk :lol: :lol:
meg elalszik karon ülve, labdán, kendőben :lol: , az ágyban még gyengék vagyunk, de próbálkozunk serényen!
sikongatós Áron cuki lehet!!

Eni,
nyüstölni kell őket, erőszakosan, fenyegetve.. Kötbér..??
sok minden meg fog változni igenis, lesz tér, nyugalom, béke a családban, Benő is tuti nyugisabb lesz
a mindennapi feszkó biztos átragad, annyira érzékeny antennái vannak a manóinknak

Mi ügyintéztünk, rövid úton rájöttünk, hogy Istvánéknál a cégnél elfelejtették megigényelni a családi pótlékot, így fél nap hideg élelemmel Vácra mentünk.. :roll: nem tűnt fel, nincs elszámoltatva az emberem, ő meg azt hitte, én kapom.. :shock: ekkora lúzerséget..! :lol: bent maradt állam bácsinál 3 hónap, amit már nem fizetnek ki visszmenőleg.. :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
nem mérik olcsón.. aztaaa!!
Mióta alszanak egyedül? vagy mindig is egyedül aludtak?

Nálunk is szoptatás után kis ringatás van, de mostanában egyszerűen beájul :) viszont 2 napja sokat ébredünk, valami zavarja az álmát.. frontos..?

jegyzetelek szorgosan, ha tejpépet kap eccer Mica is, mit hogyan kell csinálni :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso, nem ér, te tuti naplót írsz, hogy mikor kinek van hófordulója. :lol: Csatlakoznék én is, és minden lurkónak sok sok boldogságosat...

Barbi, a sávváltással én 11 éves jogsival is hadilábon állok sokszor. Parkolni meg csakis olyan helyen, ahol elfér egy hajó is. :D Van pl sötétítő a hátsó ablakokon, azok simán bezavarnak a holttérbe. :?

Emano, Kőbányára költözünk. De úgy látom, senki nem fog a közelemben lakni. Azaz Vica és Réka.

Lányok, köszönöm a biztatást, jólesik.

Küldök Benőmacikat. :roll:
vbea

Kép Minden ablaküveg izgatja, ez kintről

Kép Kópé

Kép Pakolni is kell naponta legalább 10x
vbea

Veronikusz
az igen,nem adják olcsón

Benedek nagggyon édes

Boldog hófordulót minden lúrkónak

emano/Andi
KépKép
emano

Eni,
Benő nagyon nagyon kópé!!! :lol:
csalok ám, van segítségem.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Paklincs! (Emese) vettem a jelölést.És hogy hogy Szendréről Őrbottyánba mentetek? Nem a szomszédban van...
És itt merre laktatok?
Ja néztem,hogy Flórka barnaszemű,Jankó meg kék? Jól látam az iwiwes képeken? Nagyon cukik" :D :D

Eni! Olyan cuki Benedek, tényleg egy kis kópé :D :D látszik rajta :D Költözéshez nektek is erőt meg kitartást!! :D :D
A melósokkal én is anyáztam nap-mint nap. Mondtam is a férjemnek, ha még terhes lettem volna, tuti koraszülött lett volna, mert amit itt lerendeztek nekem :cry: De mostmár melósok nincsenek, csak a párom meg apósom dolgozik fönnt. Még az asztalos jön 1 napra, lépcsőt csinálni, de azt már kibírom.

Na mi van nem esik a hó??????
Olyan jó lenne, szánkozni!!! Pedig Enci még taknyos, meg antibio-t is felírt a doki, mert piros volt a torka is...
Pont a szomszéddal vitáztunk ezen,hogy ne adjak antibio-t a gyereknek,mert az méreg. Mondom persze, én sem vagyok gyógyszerpárti, de már harmadszorra esett vissza, mert sosem gyógyult ki rendesen a náthából, és multkor fuldokolt meg hányt a takonytól...stbstb, meg kérdeztem,hogy oltást se adattok az unokának???az is gyógyszer sőt vírus! Ugye,mert a legyengített vírussal oltják be őket,hogy kialakuljon az ellenállás.
Én sem vagyok homeobogyó ellenes, de mi is felnőttünk , és annak idején nem volt még "divat" ez az egész dolog.
Én se szedek soha gyógyszert semmire. Kivéve febr-ban amikor a fogam úgy begyulladt,hogy attól csonthártyám is, meg ödéma is lett a szemem alatt.( És ezen semmilyen homibogyi nem segített volna.)Ekkor kellett a szopit abbahagynunk mert az erős gyógyszer volt. De muszáj volt, mert nem akartam tovább rontani a helyzetemet...Szóval vmikor igenis kellenek a pirulák...
Vendég

Gyuzso! Rólad is ,rólatok is rég láttam képeket!!!nem?
MIt is javasoltál, kakukkfüvet ugye? ma megyek pelusért a dm-be ott majd veszek...
Vendég

Gyuzso! visszaolvastam előző oldalon :oops: :D
Vendég

ez a babanetes óra 1 órát késik. 14.20. van nem 13.20.
Vendég

Minden Hófordulós babucinak boldogboldogot!

Eni!
Ezek a szemek!!!! De kis édes Beni! :D

Pakolás:
ma délig én is 3X ágyaztam be a mi ágyunkat :oops: :D :lol: most ez van! :D

Gyuzso!
hát kézben sosem ringattam őket. Se babakocsiban. Volt egy idő, hogy apjuk elkényeztette őket (ill. ekkor még csak Kata volt) és befeküdt mellé a földre, majd fellázadt ellene és akkor azt mondtam, hogy "nem a farok csóvál" volt 3 nehéz esti elalvásunk, majd azóta szépen megy az alvás. Ez egy tipikus esete volt annak, hogy "mit nem szabad" és hogy szokszor mi rontjuk el őket. (olyan persze mind a mai napig van - bár már nagyon rég nem volt - , hogy foga miatt éjjel felébred keserves bőgéssel és odafekszünk mellé, de ilyenkor hosszú időn át nem is alszik el és sírdogál.) Manapság olyan volt egy párszor, hogy odaadtam neki a cumit és mondta, hogy ne csukjam be a szoba ajtaját. De aludt tovább. Rendes kislány. Bárcsak Szofival lenne csak enni gond. Őt minden este be kell csempészni a hálózsákba, mert ha fent van amint ráadom, rögtön lerugja magáról. Csak épp hogy kényelmesen bő a cucc és mégis átfér az egész kis teste a nyakkivágáson. Szóval most ezzel és az éjszakai 1X-i 2X-i tápszerkajálással küzdünk. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: