Linya: Maja kerekcsokoládé, lyukascsokoládé, szögletes csokoládé..... Számítógép mellett tv
Nadin: Boldog szülinapot!
Annee: szupi!!! Tömzsi, Ádám, ?, Zalán (hajzat ), Bors (a sajátom csak sikerült felismernem )?,?,?,?,?, Hemejék,?,?,?, Bogi, Egonci, ?, Maja, ?,?, Dani, ?,?, Dávid, És innen ....... húúú de ciki
Jó nézni ahogy kvízeltek! Megfejtést csak holnap rakok a többiek miatt!:D Nyuszin alvó manó fogas kérdés... Különben meg 1 segitsége mindenkinek van! A sajátot csak megismeri az embör.
Gyors kérdés: Használ valaki Avent játszócumit ? Petrának olyan volt, meg van is, a 0-3 hós. Sikeresen ráléptem az egyikre persze a karimája elrepedt, mondtam magamban nem baj vesek eggyel nagyobbat a 3-6 hós jönne úgy is. Erre az em jó neki öklendeik ha azt adom szájába. Másnak is nagy, vagy törődjek bele hogy ilyen piciszájú a lányom? (Azóta a másikat megjavítottam, mivel Grétinek volt egy régi elharapott cumija arról leszedtem a karimát, a PEtráéra ráraktam majd kifőztem neki, még jó hogy ezermester lennék)
Annee könnyeket csaltál a szemembe ezzel az összeállítással.Sok vígasztalást,megnyugtatást kaptam ettől a topictól.Örülök,hogy létrejött.
Gurgi rakj már fel képet a hajadról,biztos nem gáz.
Nadine: Mi is 0-3ig használunk, de már van 0-6 hóig cumi is amit vettem, nem volt változás, mérete szinte azonos a 0-3iggel. Most összemértem a 3-6ig, elég nagy a méretkülönbség. Tesztelek, ha felébred a Muksi.
Annee, ez tök szuuupiii! Nekem is tetsz, de nincs idő kvízelni sajna. De Marcipán az utolsó előtti. Az utolsó tényleg Panka királylány szerintem.
Ckat a Vichy 2000 valahányszáz forint. De a Varga csepp is tuti. Bár azt hiszem cenikő írta, hogy neki egyik sem vált be. Plussz én vitamint is szedek.
Nadine, mi két hós korától az 5-20 hónapos korig MAMot használjuk, mert a lapos Avent nem jött be neki annyira.
Nemrég jöttünk meg a sétából, itt brutál mód havazik... Fél4 óra alszik gyerekem a teraszon, most hoztam be... A levegő csodát tesz! Cumi: Nadine nekem is elsőre nem tetszett neki, furcsa volt, hogy nagyobb, de már megszokta.
Voltunk a neonaton, kicsit szomorú vok, bágyadtnak, lassúnak ítélte a dokinő Ádit a két héttel ezelőttihez képest. Hízott 300 grammot, azt jónak mondta. Megmutattam, mit írtak a rehabon, azt mondta, lehet megmutatja egy másik neurológusnak, nem tom, miért. Vérkép-eredmény holnap lesz. az arckrémre azt mondta, az szteroidos, maradjon a fürdetőkrém vagya Bepanthen. Egy hónap múlva kontroll.
Holnap röntgen.
Boldog szülinapot magunknak!! Nekem nagyon sokat jelent ez a topik!
Pillangó: Köszönöm. A Te kismanódról nem találtam képet. Viszont szerintem a meglepi másik fele többeknek fog könnyeket csalni a szemébe... Aki kimaradt az összeállitásból, tegye meg hogy dob egy picikori képet az apróságról. Köszi!:)
Zsú: Bizony!:D Marciról több képet is találtam, de Nekem ez a kedvenc, meg az ami az avatarodon van, de az túl könnyű lett volna.
Annee:Nagyon ügyi vagy,hogy mennyit változtak a babák.Mi a vagyunk a 14 szám alatt.Kíváncsian várom a kvíz végét!Ja meg a másik meglepit......
Kata:Mi is voltunk Pekipen ugyan az csináltuk mint ti.Mi kaptunk is strand labdát ajándékba ugyan úgy szalagot kötöttem rá mint a Pekipben van.Beni imádja.Apa pont rá ért és mivel nekem nincs jogsim ö vitt el minket.Ö volt az egyedüli apa de teljesen be van zsongva.Nálunk is lesz egy apás szombat.
Lynia:Nagyon aranyos a kis GombócArtur:-)
Gurgi:lehet,hogy le maradtam de hol van hajadról a kép?????
Megjöttünk a szuriról. Dani rögött közben.. Dokinéni azt mondta, hogy ilyet még nem látott! A rotavírus oltásért 2, azaz két órát autóztam, mert sehol nem lehetett kapni. Végül sikerült találni egy helyet, ahol kifizettem, majd otthagytam a gyogyitárban az oltást. A 18000 Ft-os oltást. Egy hülye idióta állat vagyok.. Szerencsére a néni emlékezett ránk és eltette, sőt, várta, mikor megyünk vissza...
Nenőke: Igen kaptunk PKU-s papírt, és doki azt mondta, hogy érdekes, hogy csak a II-es nőiseknél van ez a probléma... Szóval ne izgulj.
Sziasztok! Életjel: jól vagyunk.
Lényeg: tejgondok, de küzdök, van vmi folt a fején, ami nem tudom, mi, a Babe sampon nem használt rá. Majd megnézetem.
Táblázat: Judittól elnézést, hogy csak most, de végre beraktam. 3 hós végleges táblázatot nem kaptam, így azt nem tudtam belerakni.
Olvasni az elmúlt napokban nem jutott időm, a héten nem is nagyon lesz, de jövő héttől igyekszem visszazökkenni az olvasásba.
Monccs! Nem mindegyik gyógyszertárban tartanak Rotarixet az ára miatt. A legtöbb helyen meg kell rendelni. Rötyögést te provokáltad és mivel?:D
Emma! Én is sajnálom. Tényleg szomorú dolog, de ez is az életünk része, el kell tudni fogadni az élettől. Tiszta szívemből kívánom a barátnődnek is, hogy minél hamarabb egészséges kisbabája szülessen. Ezt a sebet csak egy kisbaba tudja begyógyítani. És akkor már más színben látjuk a világot, az embereket, és nem utolsó sorban magunkat.
Ági! A hormonokhoz hasonló anyag a szteroid. Így más szervek, mirigyek működését befolyásolni képes. Persze a dózis is lényeges. Krémként alkalmazva kismennyiségben állítólag nem jut a véráramba. De picibabáknál a kis vékonyka bőrön keresztül félő, hogy bekerül a véráramba.
"szteroid: élettanilag fontos, szerves anyagokat tartalmazó biovegyület az endokrin - más nevén belső elválasztású mirigy - rendszerben, ami a sejtműködést hormonálisan befolyásolja. A szteroidokat olykor sportolók használják teljesítményük növelésére. Izomnövesztő hatású." in: http://209.85.129.104/search?q=cache:yy ... lr=lang_hu