A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee, ez tényleg szuper meglepi!!! KÖszönjük!

Lilla és Nyunyi között nem Emma Zalánja van?

Kép
nenoke

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

hihi rájöttem, beugrott a 3. Brigi Samuja! :)

de ki az a végén?, a bebugyoláslt leskelődő????

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Andi köszi :lol:
fúúú, pedig a szőke hajáról megismerhettem volna Botit :?

remélem Egon nem rettent még el, és tessék igyekezni a hízással, nem ám lányom dupla akkora lesz, mire taliznak! :wink:

lynia-

Zsuzsi Királylánykája nem?

Andrea
Kép
kindernay

szerintem is Panka királylány!!

Bridzsi

Kép
esztora

Hali!

Kispiskóta: hogyé mérik a vichyt????

Linya: Maja :shock: kerekcsokoládé, lyukascsokoládé, szögletes csokoládé..... :lol:
Számítógép mellett tv :lol: :lol: :lol:

Nadin: Boldog szülinapot! :D

Annee: szupi!!! Tömzsi, Ádám, ?, Zalán (hajzat :lol: ), Bors (a sajátom csak sikerült felismernem :lol: )?,?,?,?,?, Hemejék,?,?,?, Bogi, Egonci, ?, Maja, ?,?, Dani, ?,?, Dávid, És innen :?: ....... :oops: :oops: :oops: húúú de ciki :oops:

Monccs :cry: . Lélekben veletek!

a klubba mindenki felvéve :lol:
ckat

Ugye mennyit változtak? Édes kis manócskák! :D Visszafelé haladva: Királylány, Marci, :oops: ?, Gábor, 2x :oops: ?.

Ckat! Nekem is a pc és a tv rögtön beugrott, de Bors elégedett vigyori arca csúcs!!!! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat :lol: neee, azért Yukumot csak kiszúrod te is?

Zalánt én is séróról ismertem meg, Egcsi picifiát pedig a rácsvédőről és a szemeiről

Linya ezjó :D

lynia-

Tücsi
1. ?: Uxi Benije
2. Ilka
3. Lili

lynia-

Nekem már csak 1 hiányzik, ki a nyuszin alvó manó?

lynia-

basszus, asszem a nyuszin alvósat én kicsinyítettem volt.
de kinek?
ujjjj...... de égőőőőőőőőőőőőőő

Kép
kissmanó

hajni: ebben segíccs legalább, tényleg igazam van az előző megjezzéssel?

Kép
kissmanó

khmmm...
Hajni

Kép
kissmanó

na, léptünk a középső csajéttttt

Kép
kissmanó

Jó nézni ahogy kvízeltek! :lol: :lol: :lol: Megfejtést csak holnap rakok a többiek miatt!:D :D
Nyuszin alvó manó fogas kérdés... :lol: :lol: :lol:
Különben meg 1 segitsége mindenkinek van! A sajátot csak megismeri az embör. :lol: :lol:
Vendég

Manó: Elárulom neked hogy azt a képet Anyája megbízásából bizony a Te hsz-edből másoltam. :D :D
Vendég

Lynia: :oops: :oops: :oops: BOCS BOCS BOCS (Linya :lol: :lol: :lol: )
ckat

Felismertem a nyuszist!!!! PLAYBOY!!!! :D
ckat

Ckat semmi baj a nickem úgyis csak összekevert betűk jelentés nélkül!

és ki aaaz????

lynia-

Köszönöm Mindenki a jókívánságokat :D

Gyors kérdés: Használ valaki Avent játszócumit ? Petrának olyan volt, meg van is, a 0-3 hós. Sikeresen ráléptem az egyikre persze a karimája elrepedt, mondtam magamban nem baj vesek eggyel nagyobbat a 3-6 hós jönne úgy is. Erre az em jó neki öklendeik ha azt adom szájába. Másnak is nagy, vagy törődjek bele hogy ilyen piciszájú a lányom? (Azóta a másikat megjavítottam, mivel Grétinek volt egy régi elharapott cumija arról leszedtem a karimát, a PEtráéra ráraktam majd kifőztem neki, még jó hogy ezermester lennék)

Nadine
KépKépKép
nadine

Annee könnyeket csaltál a szemembe ezzel az összeállítással.Sok vígasztalást,megnyugtatást kaptam ettől a topictól.Örülök,hogy létrejött.
Gurgi rakj már fel képet a hajadról,biztos nem gáz.
pillangó7

Az én hajam is brutál hullik.Védőnő tanácsára vasat szedek 1 hete,még semmi hatása.Jó lenne ha legalább a töredezett szálak hullanának ki.
pillangó7

Nadine: Mi is 0-3ig használunk, de már van 0-6 hóig cumi is amit vettem, nem volt változás, mérete szinte azonos a 0-3iggel. Most összemértem a 3-6ig, elég nagy a méretkülönbség. Tesztelek, ha felébred a Muksi.
ckat

Boldog Szülinapot a Topiknak! :D

Kaki sehol... :roll:

Emi :)
Maja :lol: Hát nem sovány, az már biztos! :D

Nadine :)
Boldog Szülcsinapot!

Annee :)
Köszi a szülinapi meglepit,nagyon klassz!!! :wink:
(A 2. sor végén mi vagyunk. :D)

Rohanok suliba.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Annee, ez tök szuuupiii! Nekem is tetsz, de nincs idő kvízelni sajna. De Marcipán az utolsó előtti. :D Az utolsó tényleg Panka királylány szerintem.

Ckat a Vichy 2000 valahányszáz forint. De a Varga csepp is tuti. Bár azt hiszem cenikő írta, hogy neki egyik sem vált be. Plussz én vitamint is szedek.

Nadine, mi két hós korától az 5-20 hónapos korig MAMot használjuk, mert a lapos Avent nem jött be neki annyira.

Rita azért tehetnél képet! :wink:

kispiskóta

Ja Maja a kis dundimókus!!! :lol: Látom a BCG-t nektek sem kell újra oltatni. :wink:

kispiskóta

Nemrég jöttünk meg a sétából, itt brutál mód havazik... Fél4 óra alszik gyerekem a teraszon, most hoztam be... A levegő csodát tesz! :wink:
Cumi: Nadine nekem is elsőre nem tetszett neki, furcsa volt, hogy nagyobb, de már megszokta.

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Kép
kindernay

Még nem olvastam vissza.

Voltunk a neonaton, kicsit szomorú vok, bágyadtnak, lassúnak ítélte a dokinő Ádit a két héttel ezelőttihez képest. Hízott 300 grammot, azt jónak mondta. Megmutattam, mit írtak a rehabon, azt mondta, lehet megmutatja egy másik neurológusnak, nem tom, miért. :shock: Vérkép-eredmény holnap lesz. az arckrémre azt mondta, az szteroidos, maradjon a fürdetőkrém vagya Bepanthen. Egy hónap múlva kontroll.
Holnap röntgen.

Boldog szülinapot magunknak!! :P Nekem nagyon sokat jelent ez a topik!

Pillangó: Köszönöm.:) A Te kismanódról nem találtam képet. :oops: :oops: Viszont szerintem a meglepi másik fele többeknek fog könnyeket csalni a szemébe... :oops: :roll: Aki kimaradt az összeállitásból, tegye meg hogy dob egy picikori képet az apróságról. Köszi!:)

Zsú: Bizony!:D Marciról több képet is találtam, de Nekem ez a kedvenc, meg az ami az avatarodon van, de az túl könnyű lett volna.:)
Vendég

Ná: Sajnálom!:( Drukkolok nagyon hogy minden rendeződjön Ádi körül.:)
Vendég

Sziasztok Anyukák!

Boldog szülinapot Nadine és persze a topiknak is!

Annee:Nagyon ügyi vagy,hogy mennyit változtak a babák.Mi a vagyunk a 14 szám alatt.Kíváncsian várom a kvíz végét!Ja meg a másik meglepit......

Kata:Mi is voltunk Pekipen ugyan az csináltuk mint ti.Mi kaptunk is strand labdát ajándékba ugyan úgy szalagot kötöttem rá mint a Pekipben van.Beni imádja.Apa pont rá ért és mivel nekem nincs jogsim ö vitt el minket.Ö volt az egyedüli apa de teljesen be van zsongva.:-)Nálunk is lesz egy apás szombat.

Lynia:Nagyon aranyos a kis GombócArtur:-)

Gurgi:lehet,hogy le maradtam de hol van hajadról a kép?????

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nadine: boldog szülinapot!

Annee: kösz a meglepit!

Szteroid:
az miért is nem jó? Mindig azt hallom, h ha szeroidot tartalmaz vmi, az nem jó.

Haj: szedem az Elevitet, hajam nem hullik jobban, mint korábban.

Hahó!

Megjöttünk a szuriról. Dani rögött közben.. Dokinéni azt mondta, hogy ilyet még nem látott! :)
A rotavírus oltásért 2, azaz két órát autóztam, mert sehol nem lehetett kapni. Végül sikerült találni egy helyet, ahol kifizettem, majd otthagytam a gyogyitárban az oltást. A 18000 Ft-os oltást. Egy hülye idióta állat vagyok.. Szerencsére a néni emlékezett ránk és eltette, sőt, várta, mikor megyünk vissza...

Nenőke: Igen kaptunk PKU-s papírt, és doki azt mondta, hogy érdekes, hogy csak a II-es nőiseknél van ez a probléma... Szóval ne izgulj.

Kép

Kép
monccs

Bocsi, nem rögött, hanem röhögött... :oops:

Kép

Kép
monccs

Annee
Nagyon köszönjük a meglepit!

Ismerősöm kisfia angyalka lett :cry: :cry: :cry: most nem tudok írni

Kép
Kép
emma1976

Emma, akiről tegnap írtál? Részvétem. :(

Andi, itt nem esett a hó. :(

kispiskóta

Emma: Sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! Életjel: jól vagyunk.
Lényeg: tejgondok, de küzdök, van vmi folt a fején, ami nem tudom, mi, a Babe sampon nem használt rá. Majd megnézetem.

Táblázat: Judittól elnézést, hogy csak most, de végre beraktam. 3 hós végleges táblázatot nem kaptam, így azt nem tudtam belerakni.

Olvasni az elmúlt napokban nem jutott időm, a héten nem is nagyon lesz, de jövő héttől igyekszem visszazökkenni az olvasásba.

Üdv Nektek.

kétfiús anyuka
babdorka

Jaj, egy fontos dolgot kihagytam: nagyon jól esett, hogy egy páran hiányoltatok, nem is gondoltam volna, köszönöm.

kétfiús anyuka
babdorka

Monccs! Nem mindegyik gyógyszertárban tartanak Rotarixet az ára miatt. A legtöbb helyen meg kell rendelni. Rötyögést te provokáltad és mivel?:D

Emma! Én is sajnálom.:( Tényleg szomorú dolog, de ez is az életünk része, el kell tudni fogadni az élettől. Tiszta szívemből kívánom a barátnődnek is, hogy minél hamarabb egészséges kisbabája szülessen. Ezt a sebet csak egy kisbaba tudja begyógyítani. És akkor már más színben látjuk a világot, az embereket, és nem utolsó sorban magunkat.

Ági! A hormonokhoz hasonló anyag a szteroid. Így más szervek, mirigyek működését befolyásolni képes. Persze a dózis is lényeges. Krémként alkalmazva kismennyiségben állítólag nem jut a véráramba. De picibabáknál a kis vékonyka bőrön keresztül félő, hogy bekerül a véráramba.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szia Dorka! :D Örülök, hogy Te is jöttél.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma: erre nincsenek szavak.

Kép
kissmanó

Üdv Dorka!
Milyen tejgondok vannak? Hátha a mi küzdelmünkből lehet valamit meríteni? Szívesen leírom emilben.

Kép
kissmanó

Dorka: De jó hogy jöttél!:D
Vendég

Nadine!
Boldog szülinapot!

A topiknak is nagyon boldog első szülinapot!

Annee!
Nagyon aranyos a meglepi, gratulálok hozzá, nem kis meló lehetett!
Vendég

"szteroid: élettanilag fontos, szerves anyagokat tartalmazó biovegyület az endokrin - más nevén belső elválasztású mirigy - rendszerben, ami a sejtműködést hormonálisan befolyásolja. A szteroidokat olykor sportolók használják teljesítményük növelésére. Izomnövesztő hatású."
in: http://209.85.129.104/search?q=cache:yy ... lr=lang_hu

Emma! Részvétem!
Vendég

Henchy: Köszi!:) Hááát... Mi tagadás... a 290. oldaltól kellett átnéznem a hsz-eket. :oops: :oops: De megérte. :D
Dolgozom a meglepi második felén is.:)
Vendég

Dorka, tök jó, hogy jöttél!!!!! :D

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: