Emese:[/b] ha nem szedem a bogyót, tényleg alig van tejem, olyankor pótolnom kell tápival. Próbálnám egyébként többször mellre tenni, de pont most kezdi ritkítani a kajálásokat. Délután próbáltam pont etetni (3 órája evett akkor utoljára) , de ha nem éhes, kiköpi a cicit, és elkezd sírni, hogy ne folyjon már az az izé a szájába, ő csak cumikázni akar. Szóval letettem. Plusz egy óra múlva már evett. Inkább azt áruld el, Te - mint Fejés Nagymester- milyen "stratégiával" fejsz éjjel. Máté úgy kajál (nagyjából), hogy 16h, 19h, n3h, n7h. Szerinted meg lehet csinálni 1 fejéssel, vagy muszáj 2x nekigyűrkőzni? Mert arra gondoltam, hogy a 19h-kor pihenő cicit lefejem, az jól teli lesz n3-ra, de akkor a 19h-s aktív tuti szétdurran reggel n7-re (11 órát pihenne!), azt biztos le kell fejnem negyed 3-kor. Na, erre lennék lusta. Vagy? Egyéb ötlet?
Viranka: köszi, 3-4 litert iszok naponta.
Autóban szoptatás: álló kocsiban még oké, de mozgó járműben nekem nem nagyon ment. Először is nem hallom, ahogy eszik, pedig szerintem az nagyon informatív tud lenni, másodszor pedig iszonyú szar volt a 6-os út, mikor mentünk rajta, kismillió helyen fel volt (van) marva, következésképp minden bukkanónál azt hittem, Máté leharapja a mellemet.
Idegen általi taperolás: töröm le mindkét kezét!!!!

Ez még rosszabb, mint a pocakfogdosás várandósság alatt. Fura állat az ember, de -bocsi minden rokontól és ismerőstől is- azt is gyűlölöm, ha valaki más "szagát" megérzem a gyereken. Persze ilyenkor megkeményítem magam, mert tök természetes, hogy közelálló személyek babusgathatják. Én lehetek túl érzékeny. (De azért a mocskos kézre ugrok!)
Silka: az 5let jó. Itt marha nehéz bármit is visszakeresni. Szerintem se aggódj Lizi miatt, a védőnők meg amúgy is paráztatnak ha kell, ha nem.
Emese: már hallottam erről a gipszkiöntős 3D-s cuccról. Engem csak az érdekelne, hogy ha megszilárdult az a gumiszerű kiöntőforma a babán, akkor azt többször is ki lehet önteni, vagy a kész szoborról nem lehet épségben lefejteni? Mert jó lenne, ha lehetne többször használni, akkor csak egyszer kéne megvenni a készletet, utána csak a gipszet kéne pótolni. Nekem nagyon tetszik! Jó ajándék lenne karira!
Irina: én se nagyon tudok mit mondani. Nálunk is inkább nehezen kakilás van mostanság, mint hascsikarás. A mai első adag kb. 1 órája érkezett! Jól megszenvedett érte a Drágám. Tudom, nem segít, de én mindig arra gondolok, hogy Ti is hogy küszködtök, és az ad erőt, hogy van kivel megosztani a problémákat. Alig várom, hogy vége legyen! A cicid elég durva lehet. Nekem egyszer volt hasonló (de nem ilyen durva), akkor a bimbivédő se segített. Fejtem. És nagyon bejön Niki ötlete: szellőztesd!!!! Legyen minél többet szabadon! Az hamar helyrevágja! Jobbulást!
Szóval azért lett íly hosszú amit írok, mert egész délután írok, de sosincs időm elküldeni! Bocsi...