A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

4% Apánk ezt mondta.

Jaj, de durva!!!!!!!!!

Katóc! Nem is értem, nem küldi!!:lol:
bodza2005

Jaj,nincs is szkennelőm :(
hanyatka

???
bodza2005

Te kis perverz!
Kérünk ananászos Tibit legalább!!!
bodza2005

Balkáni M C:) Ez teccett!!!!

Juj olyan fini mézes puszikat sütöttem tavaly karira!!!!
hanyatka

Na alugggyunk télleg Csajocskák!!!
Jóéjtpuszik!!!!!!
:D:D:D
bodza2005

De ha nincs szkennelőm,akkor a Tibit,hogy küldjem???Taxival mehet???
hanyatka

Dehogy szólom le a szalvétákat, nekem kellene 1 jó kis teásdoboz-:))

Bodzi: kiderítettem, hogy mitől volt a Chai tea latté-nak olyan fini íze: szegfűszeg, fahéj, kardamom, tej.....pénteken ittam

Katóc:
tőlem aztán nem tanulsz mézest, párszor próbáltam, ragacsos massza lett, mikor megsült meg kőkemény, hogy mehetnénk Öreganyuhoz fogpótlásra-:))

Hanyat: mire van Neked ilyenkor erőd? Má fürdeni is lusta vagyok ilyenkor, pedig muszáj.

Anikó
tatulány

Te kis univerzális nőcike!!!!!:D:D
bodza2005

Megavan!!!Beültetem Tibit kezében a muffinokkal a taxiba és küldöm :)
hanyatka

Basszuska! Te egy nyomozó vagy Tatám???? Colombo???
Nem semmi!!!:D
bodza2005

KIRÁLY!!! Csak a Zuram mit fog szólni???:lol:
bodza2005

Na????
hanyatka

Vagy yóóó éjt???
hanyatka

Öreganyu! Te miért alukálsz ilyenkor és a többiek is!!!???
bodza2005

Bodzi!!!Már megint eccerre írtunk :lol:
hanyatka

Má' megin' 1xre küldtük el!!!:lol:
bodza2005

Igen,igen...többiek...ti miért alukáltok??? :lol: :lol: :lol:
hanyatka

és most is!!!!!!!!:lol:
bodza2005

de yóóóó
hanyatka

Balkáni M.C. :D :D :D :D

csajocskák, jó volt Veletek!!!

Alukáljatok :D

Anikó
tatulány

Küldök mailt, nevetni valót.
bodza2005

Jaaa elfelejtettem elmesélni Krisztának meg nektek is,hogy még vettem a H&M ben egy szupi Hello Kittys pizsikét.Olyan édibédi,szürke,fehér és rózsaszín :)
hanyatka

Oké, én nem bírom tovább: Tibi csoki, muflon, mézes pusszancs, Chai tea latte, megmittudoménmégmi....megyek szunyókálni.
:shock:
Jóccakát Kislánykák!!! :D
katóc

...lehet, h nem is alukálnak a többiek? :lol: :oops: :lol:

Anikó
tatulány

Na jó,akkor bontsunk asztalt :)
Jót tracspartiztunk.

Gyönyörű álmokat!!!
Sok sok puszi!!!
hanyatka

Szijja Katóc!
Szijja Tatu!
Szijja Bodzus!
Szijja Hanyatka :)
hanyatka

Na velem valami baj van,tényleg megyek :)
hanyatka

Katóc: azt nem írom, h brokkolli-krémlevest vacsiztam, arra nem izgultok be annyira-:))

Tényleg megyek
Cupppppppp

Anikó
tatulány

Pápápá!!!
hanyatka

Nagyon cukkancsok vagytok, jó volt a party!!!!
PUSSSSSSSSSZ
bodza2005

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Jó reggelt Lányok!

Nem semmi volt a tegnap esti beszélgetés, tiszta dinnyék vagytok :-) Jókat nevettem:-)
Én mostanában reggelente tudok bekukkantani, meg ritkán napközben, év végi zúzás van :-(

Egyenlőre menszi néni elkerül, azonban a teszt sem csíkosodik. Szóval patthelyzet alakult ki, jövő hétig várok, aztán én is beállok a sorba reggelente.

Mindenkinek hajrá az újrakezdéshely, folytatáshoz, várakozáshoz!
plümõ

Sziasztok! mi ez az éjszakai vircsaft?
Vese fejfájás úgy függ össze, hogy a vese rossz működése megemeli a vérnyomásomat ami nekem fejfájással jár. A lányom úgy játszotta el ezt a mailes dolgot, hogy számítógép közelében egyszer sem volt, csak látja, hogy anya tesó, mindig ott csücsül..
Hát itt a listákkal kapcsolatban nekem azt modnták, hogy novemberben telefonáljak. most merjem őket hívni, lemaradni nem nagyon akarok a jan febr. listáról, mert akkorra éejár az AIDS stb eredményem és nem szeretnék újabb huszonezret dobni érte.
Katóc, szoríok érted!
Meg a babaragasztókat is küldöm, akinek kell!
Vendég

Sziasztok csajok!
Hát túl vagyok a tegnapi napon,areggeli uh-on a 8 petikéből már csak 4 maradt és én voltam az első akivel kezdett Apánk.
Mikor felébredtem láttam a kezemen,hogy egy 3as van ráírva ennyit sikerült leszívni.Volt egy lány neki sajnos nulla lett a többieknek 7, 8,12 és beszéltem nekik errő a csapatról és azt mondták lehet majd bekapcsolódnak.

Bodzi: nem én voltam,mert engem 3kor engedtek ki ,de a férjem láthattad,mert ő a váróban ült.

Zsembi:sajnálom,de azért még ne add fel és sajnálom,hogy hanyatkával nem bírtam beszélni.

A lényeget nem írtam,mert amikor Apánkhoz bementünk,nem volt feldobódva és mondta,hogy én voltam bent legtovább és alig bírta kiszedni a petikéket vagy 3szor átmosott pedig olyan szép nagyok voltak,de valami nem stimmel velük,mert valami fehér tej szerű valami volt körülötte vagy benne ezt már nem is tudom,hogy hogy mondta és,hogy ilyet még nem látott a pályafutása alatt és,hogy minden punkció egy tanúlsg.
Eléggé elkeseredttem,bár a gyógyszereket felírta és ma kell telefonálnom 9 körül,hogy megtermékenyült-e. Nem túl biztató a helyzetem,de egy fél óra múlva minden kiderül. :(

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Szép tracsi volt itt este :)

Kati drukkolok a petécskéidnek remélem rendben lessz minden.

Bodzikám már ugy hiányoztál. A torna meddöségi torna és jol kikészitett olyan csavarások vannak benne és hát én nem vagyok hajlékony na de kibirtam. Sok csajszi jár mind gyerek miatt és ezt lehet söt kell a beülti után is csinálni mert segiti a megtapadást.
A blahánál van ha valakit érdekel átküldöm emailban.

Katockám sajnos alergiás vagyok a méhpempöre, van itthon royal yeli most elkezdtem szedni de azt sem birom sokáig.

Szépem persze hogy mondtam Apánknak hogy én kaptam a mhtyámra is gyógyszert azt mondta hogy majd helyre hozza most meg mondom neki hogy irjon fel azt mondja nem irhat ezekhez a szurikhoz. Ugyhogy én ezt nem értem nagyon csalodott vagyok.
Lehet hogy nem szeret. :(

Andi
zsembi

Sziasztok Csajszik!

Hihetetlen, mit műveltetek itt az éjszaka!!!! Most olvastam végig, és ismét megállapítottam, hogy tök jó, itt tényleg senki sem normális :D :D :D Jó értelemben persze... :D :D :D

Tegnap este én is voltam Apánknál, megint jókat röhögtünk...kicsit mérges volt, hogy hogy a túróba nem lett a 4 gyönyörű petikéből egy gyermek sem...hát együtt nem értettük... :D :D :D kezdem én is a következőt, Clostit kell kezdenem csütörtöktől, aztán UH hétfő reggel :D :D :D

Andi!
Nagyon cukik voltatok, tök jó, hogy találkoztunk, és a Férjed is annyira kedves meg humoros volt, jó eltelt így az idő!!! Bár az elején kicsit megijedtem, hogy talán túl brutál volt derült égből a lényegre törő kérdés : DRC? :D :D :D

Hanyatka!
Akkor ezek szerint az inszemes sorstársak találkoznak a hétfő reggeli ultrahangon? Jól
össze(ultra)hangolódtunk... :D :D :D

Kné.Kati!
Nagyon drukkolok Neked, hogy ma jó híreket kapjál!!!

Mindenkinek sok-sok puszi és Minden, amire éppen szüksége van, most megyek, de még jövök majd délután-estefelé!

Puszi:

Szederke
szederinda04

Jóóóó reggggelt Csajok!

Zsembike, nem lehet, hogy Apánk úgy értette: a szurik és a nyh gyogyó nem alkalmazható egyszerre? Lehet, hogy előbb rendbe kell hozni a nyh-t, és aztán jöhetnek a szurik.
Holnap kiderül, hogy folytatjátok-e vagy sem?
Zsembikém, kitartás, Veled vagyunk tudod!!! :D

K.Kati, ha jó a három petike, abból még akármi is lehet, még ne keseregj! Lécci jelentkezz, ha már tudod az eredményt. Szurkolok Neked!! :)
katóc

Hát behalás ez az éjszakai partyzás itt az éteren. Behaltam a röhögéstől mikor visszaolvastam.

Szederke ténnleg nagyon jó volt talizni, így még jobb, hogy ott van a kedves személyiséged a név mögött.
Nekünk azt mondta, hogy kitalál valamit lombik ügyben jövőre, hogy ezek a pontok ne akadályozzák a lombik- alkotófolyamatát. De bővebbet nem akart még mondani. Megint egy csomó új nyomtatványt ki kő tölteni. :D
Mondatam is lassan a gyerekek mellett inhüvelygyulladást kezelésére is felállíthat egy orvosi stábot, ha így folytatódik. :lol: :lol:

Most én is megyek Kati szorítunk neked. Írj miúújs???
Hanyatom hétfőn randi, ahogy Szederke mondja ultrahangolódunk!!
:lol: :lol:
Mindenkinek szép napot, majd később még bekkukantok!
Bodzi ébresztő!!!! Gyólyafüttyös :lol:
andi67

:lol::lol:
Plümek!
Zúzzál, de majd gyere!! Pusszantás!!:-)

Babóca!
Na, telefonáltál????:-)

K.Kati!
Értem, a férjecskéd laptoppal üldögélt???:-)
Azért remélem, minden rendben a petécskékkel!!????
Mit mondott?? Letelt a fél óra!! :oops: :oops:

Édes Zsembikém!
Ti is nagyon hiányoztatok! Minden nap meg kellett vívni magammal, hogy ne kérjek a recepción net-lehetőséget 1órára, alig bírtam ki...
De kár, hogy allergiás vagy a méhpempőre! Az nagyon jót tenne pedig.
Apánk biztosan szeret, de cukor vagy!!!:D
Mi meg pláne!!!!:D:D

Szederke!
:lol: "senki sem normális" :lol: Szerencsére!:lol:
Jaj, sajnálom, de olyan jó, hogy ilyen optimista vagy!!!! Hajrá, most sikerülnie kell!!!!!!:D:D

Reggel voltam Nyírőzni, 21.napin, és rákérdeztem a cukorra, mert ugye múlt héten teljes vérkép volt, most vlgre rendben van. Úgy örültem, mert múltkor igencsak magas volt és nagggyon megijedtem, nem is ettem csokit, kenyeret, tésztát stb. 1 hónapig...:lol:
De mellettetek nehéz megállni a Tibi és társainak mellőzését!!:lol:
bodza2005

Andikám!
:lol::lol: Imádlak!!:D
Jé, mit talál ki vajh Apa???:D
Ultrahangolódás :lol::lol:.
bodza2005

Mindjárt mennem kell nekem is sajna...

Szia Katócocska!:D:D
bodza2005

Cypruska!
Puszik és ölelés!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Hiányozol!
bodza2005

Barbi és Kata!
Veletek mi újság???
Nem ám eltűnni!!!:D:D
bodza2005

Megjöttem.
Beszéltem Apánkkal és azt mondta 1 embrikénk lett,holnap 1/2 9kor kell ismét telefonálni,és ha minden oké akkor már holnap vissza is ültetik. :lol:
Igaz én szerettem volna legalább 2 vissza kapni,de nem vagyok telhetetlen,mert már hallotunk olyat,hogy 1ből 1 is megmaradt,de még holnapig azért az egyért is szoríthatok.

Bodzi:Jó úton vagy a laptopos sráccal,bár nem az én férjem ő,mert ők már vissza kapták a 2 embriket,de én beszéltem vele és a feleségével is.
Az én férjem a punkciós szobával szemben a mosdónál ült az ajtó mellet a legelső széken.

Ultrahangolódás? Hát ez jó :lol: :lol: :lol:

Jön valaki holnap?

Kati76
kovacsne.kati

K.Kati, együtt szorítunk az embrikédnek! Tudod, Februárnak is egyből egy lett. :D :D

Mennek a pozitív sugarak az Intézet felé :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
katóc

Sziasztok Csajocskák!

Nem semmi mit össze csacsogtatok, míg én álmomban Jóurammal bankot raboltam :D :D :D 18 millát! Azt mondja reggel: az pont elég lenne a tartozásunkra, az új lapos tvre, meg kocsira :) Hát álomsíkon már megvan!

Hanyat, jól bevásároltál!!! :lol: Én majd december 5 után akarom beváltani anyóson shopping ajándékát. Még augusztusban kaptam, na meg szeptemberben a szülinapomkor is egyet. Ez annyit tesz, hogy együtt megyünk vásálni :-) Hát nem alszol túl sokat te kis bagoly! :) A pizsikédet irigyelem! :?

Zsembike nem feladni! tudod! Mert aztán jól kiosztunk! :D

Tatuka, én mindkét lombiknál kaptam Merionalt, naponta kettőt is. Miért kérdezed? baj van vele?

Katóc a BMC-s beszólásod CSÚCS!!!!!!!!!!! Majdnem lefordultam a székről annyira röhögtem! :D :D :D

Bodzi, újra itt!!! :lol: szóval te lányokat látsz? A barátnőim két fiút, és majd remélem jőt nevetek a végén, mert 1-1 lesz az arány. :) :) :) De ha lányok az nem baj, mert van név. Fiú nincsen :shock: tegnap el is kezdtük olvasni az utónévkönyvet. Hát ÓRIÁSI röhögés lett a vége. Az Aniziusz, Ali neveken már kidőltünk az elején. :) :) :) Remélem senkit nem sértek meg ezzel. Ezek a nevek a mi vezetéknevünkhöz nem mennek kicsit sem. Bár én mindig azt mondtam, hogy egy szülőnek gondolnia kell arra, hogy ha gyereke teszem azt bíró lesz, akkor ne röhögjön rajta egy egész terem, mert olyan nevetséges nevet kapott. Lásd Cserép Virág Bor Ivó Meleg Elek stb,

Sapkát játékboltban láttam, de ilyenkor a rossmanban is lehet ilyen vacakokat kapni. Kedd 4-ére gondolunk nem?
A karkötő nagyon jó ötlet. Tud valaki csomózni? Az poén lenne.
Iron doki? az meg ki a fene? gondoltam én... Majd óriási koppanás hallatszott: leesett a tantusz :D :D :D

Az én uram nem látja függőségemet, mert én napközben vagyok itt inkább. Este már vele kell foglalatoskodni :lol:

mindenki ossza be: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Kati!
Akkor jóóóóóóóó! Megy a drukk Neked!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Katóc!
Én is annyira jót derültem az in medias res beszólásodon: DRC?:lol::lol:

Krisztám!
De komoly ez a bankrablás!!!!:lol::lol:
Olyan elképesztő nevek vannak, nagggyon durva!!:lol:
:lol: Cserép Virág...:lol:
Mi az a kedd 4-e??? Ja, akkor menjünk?
Az én Párom is kész volt tegnap, hogy ezt hogy bírjuk órákon át, de a háttérből Ő is kedvel Titeket nagyon, így persze "tűr" a drágám!:D:D:D
Ő is nagy drukker ám!!!:D:D:D

Yamikám!
Hogi vagi ma???:-)
Találkát du. egyeztessük, jó Bébe?:D
De szupi lesz!!!!:D
A méhpempős hol van pontosan? Lövőház utca, de hol?:-)

Hanyatocs!
Ma mit eszünk????????:lol::lol:
bodza2005

Menek...
Cupppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: