Sziasztok Csajocskák!
Nem semmi mit össze csacsogtatok, míg én álmomban Jóurammal bankot raboltam

18 millát! Azt mondja reggel: az pont elég lenne a tartozásunkra, az új lapos tvre, meg kocsira

Hát álomsíkon már megvan!
Hanyat, jól bevásároltál!!!

Én majd december 5 után akarom beváltani anyóson shopping ajándékát. Még augusztusban kaptam, na meg szeptemberben a szülinapomkor is egyet. Ez annyit tesz, hogy együtt megyünk vásálni

Hát nem alszol túl sokat te kis bagoly!

A pizsikédet irigyelem!
Zsembike nem feladni! tudod! Mert aztán jól kiosztunk!
Tatuka, én mindkét lombiknál kaptam Merionalt, naponta kettőt is. Miért kérdezed? baj van vele?
Katóc a BMC-s beszólásod CSÚCS!!!!!!!!!!! Majdnem lefordultam a székről annyira röhögtem!
Bodzi, újra itt!!!

szóval te lányokat látsz? A barátnőim két fiút, és majd remélem jőt nevetek a végén, mert 1-1 lesz az arány.

De ha lányok az nem baj, mert van név. Fiú nincsen

tegnap el is kezdtük olvasni az utónévkönyvet. Hát ÓRIÁSI röhögés lett a vége. Az Aniziusz, Ali neveken már kidőltünk az elején.

Remélem senkit nem sértek meg ezzel. Ezek a nevek a mi vezetéknevünkhöz nem mennek kicsit sem. Bár én mindig azt mondtam, hogy egy szülőnek gondolnia kell arra, hogy ha gyereke teszem azt bíró lesz, akkor ne röhögjön rajta egy egész terem, mert olyan nevetséges nevet kapott. Lásd Cserép Virág Bor Ivó Meleg Elek stb,
Sapkát játékboltban láttam, de ilyenkor a rossmanban is lehet ilyen vacakokat kapni. Kedd 4-ére gondolunk nem?
A karkötő nagyon jó ötlet. Tud valaki csomózni? Az poén lenne.
Iron doki? az meg ki a fene? gondoltam én... Majd óriási koppanás hallatszott: leesett a tantusz
Az én uram nem látja függőségemet, mert én napközben vagyok itt inkább. Este már vele kell foglalatoskodni
mindenki ossza be: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszta