jo reggelt anyuk
kepzeljetek, tegnap a baratok közt közben(

)megetettem Vanit es utana bealudt(mindez mar fürcsi utan) es hajnali 5:16kor kelt fel!!!

wow, az en jo kislanyom aztan pelus, cici es anya mellkasan elalvas
na persze azota a kisagyban durmol..
Vani böre elkzdett hamlani, de nagyon durvan ugy sajnalom, de apa megtiltotta, hogy bekenjem neki barmivel

a labfejecskejet sokat kell masszirozni a kenyszertartas miatt, szerintetek hagyja? igazi ketrecharcot vivunk, ha jön a "torna"
ejjel azert felebredtem egyszer, mert elöntött a tej

en aventes es baby love(dm)melltartobetet hasznalok, kiprobaltam a chiccot is, de azert az draga.
olyan jo volt tegnap picit kmozdulni

elveztük a napsütest, igaz az autoban, de nem baj, Vani imad autokazni, mindig szunyal
csajok, nekem kiszelesedett a medencem, es asszem a farmerom soha nem lesz mar jo ram

Laci ennek örül, mert szerinte eddig olyan girnyo voltam, mint egy 14 eves aerobicos kislany , most pedig sokkal nöiesebb lett a formam

nos dragam, ennek anyuci azert nem örül..mindegy, neki akkor is tetszenek, ha barhogy neznek ki..tegnap ugyebar doki meg minden..szoval egy terdnadragot talaltam, ami jo ram, regen az volt a "áá, ez olyan nagy es log rajtam" nacim

, azt fel tudtam venni börcsizmammal, amiben az elsö percben majdnem elestem 9 honap sportcipö utan szoval erdekes volt
tegnap beaztattam a mar kimosott de meg kakifoltos rucikat es megeröszakoltam öket vanish-sel, na ujramosas utan szep tisztak lettek, ennek örömere Vani ejjel egy masik szerkojat fosta össze akarhogy tekergtem a pelusaba, legyen az libero vagy pampers, mar 3x kicsuszott a kaki
ha esetleh iwiwen engem is keresnetek: Holhos Éva, Bp(a szombathelyi au unokatesom)
a varratom egyre jobban van, mostansag a szemeremcsontom sajog estenkent
tegnap ölelkeztünk apaval es majdnem ramasztam..eleg rossz es nehez volt leallni
mi cumisüveget csak akkor hasznalunk, ha lefejt tejet kap, hiszen azert fejek, hogy azt is megigya, nem szeretem a cumisüveget, de maskepp hogy adjam neki oda?
cumit pedig csak pelusozas közben kap, ha ordit, ugyanis nem szeret pucerkodni, pedig nagyon cumi ellenes vagyok/vagyunk.
csajok, babaruci mosasra a Dreft(dm) az jo, igaz?kezd ürülni a brendonos mososzer..
nagyon szarad a böröm..
hetfön jön a dokineni hozzank megint.
csajok, tudom, hogy leragott csont..de nem fog az en agyam mar
szoval kesz Vani anyakönyvi kivonata es lakcimkartyaja, most jön a taj..hol? teve utca? akkor most lehet szemelyesen vagy nem? pontos cim? help Evu mamma, please...
Zsófi, megkaptam a privit
csajok, lepek..kezdek valamit magammal.mindenkit pusszantok, jok legyetek