A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Francba, ezt a fogantatás dolgot mindig elkeverem: Hanka október 21-i, és febr 14-én készült - de tény, hogy valamivel hamarabb jött :oops:

Zsanci, szerintem azért jó az október (de ha valaki kéri, BÁRMYELYIK hónapot u.így megindoklom :wink: , csak gyerekről legyen szó), szóval azért október, mert karácsonykor már édesen nézelődik, de még nem ront-bont és mire eszmél, már jő a tavasz és kúszhat-mászhat odakünn :mrgreen:
leni

Macs, ezt a kafa gyöngyfűzős szettet merre találtad?
leni

Leni :mrgreen:

Hanka a névnapomon született WOW! :mrgreen:
macskanyu

A barátosnémtól kaptuk ajándékba, de megérdeklődöm tőle, hol lőtte
macskanyu

Macs, az jó lesz, köszi!

és hát, nos, igen, Hanka Orsolyák tiszteletére kidugta a fejét :wink:
leni

Macs:
Fülit még mindig imádom :lol:
Nem írtál,hogy mi volt?! :(

Zuzi:
na végre,valami életjel :lol:

Én is mutatok egy képet a Csajokról:
Kép

Na meg a ráadás :lol: :

Kép

petergabi

Drága Johi!
ölellek!!! és soksok +++!
nézd meg a Jónás naptárt :wink:
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

votiv 8)
votiv

Gabi: wow, szép a pocak és persze a csajok is.

Leni: ilyet és társait mi a Régio nagykerben vettünk, Fanni is nagyon szereti. Csak a miénk állatkás.

Zsan: én októberit azért szeretnék, mert ugye most előbb nincs is nagyon esély rá, ez az egyik legkorábbi lehetne. De jöhet bármikor. Talán a legnagyobb hidegbe ne, de pont akkor szeretne, hát akkor jöhet akkor...

Macs: Érdekes amit írsz....nem is tudtam, hogy ilyen elméletek léteznek. tényleg neked mennyi várakozást javasoltak? Füli haja akkor is nagyon tetszik nekem, meg aztán Fanninak sem szuper sűrű, de nagyon rövid. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Gabi, Wow!!! De jó kis pocak ez!!!! :P

Most tudtam megnézni a Kepes vidiót. Szegény, nagyon fel volt dúlva - teljesen érthető módon. És asszem, ha nem élő műsorban mondja, hogy a TV 2 torzít, megtéveszt, stb. , soha nem láttuk volna ezt képernyőn.
A neten sem biztos, hogy sokáig fenn lesz :? Vagy csak én vagyok paranoid? Kíváncsi vagyok, lesz-e folytatás....

Zuzi!! HELLÓ!!!! :P
leni

Votiv: ezt most hogy is kell használni? Azt mutassa meg nékem :lol: , hogy mikor gyártsuk tesóst? és tényleg mükszik? Fanninál elég magas risket számol ki nekem, de nagyjából stimmel egyébként.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, köszi neked es!
leni

hahó, mi ez a Kepeses? érdekel komolyan...

Kép
Kép
johanna1975

Deni,
fogacskához +++, együttérzek nekem ma fájdult meg, holnap tömés. Fiacskádnak fáj is? +++

Johi,
én őszintén szólva teljesen kétségbe esnék ahelyedben, de itt olyan nagyon bíztató dolgoka írnak a hasonló történéseket átélt kismamik, hogy azt csudajó olvasni. +++++ hogy hamarosan neked is legyen egy hasonló sztorid a next babóról. :)

Curse,
éljen apa melója, éljen az otthonlét, éljen a babaterv. :)

Macska,
kismacskád csudaédes a copfjaival. :)

Szia Zuzi! :)

Mindjárt jön rövidhajú kép innen is. :)
neet
neet

Kepest Ruzi linkelte be, emitt vagyon:
>http://tv2.hu/2007-11-06/Kepes_Andras_az_otthonszulesrol/
leni

Nem mondom, hogy el lehet kapni olyan pillanatot, amikor nincs mozgásban a lányom, ezért bocs az elmosódásért. :)
Kép

neet
neet

Gyerekképek ééééédesek :D :D és Gabi pocakja is :D

Hello Zuzi itt is :D

Ilyen gyönygyös füzöset én is szeretnék B-nek. Régio hol van? neten nem lehet rendelni?

Macs,
tényleg, voltál? és hogyhogy van még tejed? :? :oops:
fibi

Johi!
ha jól nemléxem november 11-én csináltuk Lencsét :D, és aug. 15-én született. úgyhogy szeptemberi gyerekre is van még simán esélyed, de októberire főleg.

és ez Macskanyura is áll. ;-)

Neet,
örökmozgód olyan szép így elmosódottan is :)

Zuzi!
hajrá a beszoktatással. hiányoztok, L. folyton emleget titeket, hogy mikor jön már Bazska játszani. úgy látom nagyon sokára :(. hátha Pannussal még jobban ellesz, én bízom ebben is!
ancsipancsi

Fibi!
a Régió nagyker hozzánk közel van viszonylag, tehát, ha jöttök, akkor utána kéne jönni hozzánk játszani is! :D
amúgy a Fehérvári útról nyilik egy keresztutca (az Etele út meghosszabbítása, nem jut eszembe a neve :( ) és abból nyílik jobbra a második utca. és van webáruházuk is, csak nem minden kapható ott. maga a Régió nekem nagyon tetszik, órákig tudok benne mászkálni a semmiért is :D
ancsipancsi

Leni, a Kepes-beszéd lényegét megörökítettem (beidéztem) egy jegyzetben, majd ha vas. megjelenik, belinkelem :P

Johi, azt is megmutatja, hogy mikor vszínű a foganás +- pár óra, meg ugye a risk-et is... én csak azért nem hiszem, hogy humbug, mert nekem mind2 gyereknél majdnem órára pontosan bejött...

Curse, klasszul alakulnak a dolgok, örülök nektek :D :D jósolgatás :mrgreen:

Leni, ugye Te kérdezted, hát egy ideje (több hónapja) levelezgetünk a magyar kiadóval (ulpius), kb azóta mióta kiderült, hogy Rushdie jön (újra kiadják az összes könyvét nov 20-án és kell egy kis promóció, egyébként is most már relatíve szabadon mozoghat, de azért komoly biztonsági intézkedések vannak). Általában van interjúlehetőség a legtöbb emberkénél, de többnyire lefoglalják a puncsosok, a legnagyobb lapok meg a tévék... úgyhogy kell némi protekció is meg az angol se árt. És hát a lényeg az interjú, ott kell "bevágódni" :wink: Jirí Menzeltől csak 10 percet kaptam, és 1 óra lett belőle :P

Zsanci, Návai :mrgreen: sokszor bosszant, hogyha hallgatom az interjúit, hogy micsoda nagy feneket kerítenek neki, holott a sztároknak már a szerződésébe beleírják, hogy ha kész egy film, utána hetekig sajtózni kell és reklámozni azt, és boldog-boldogtalannak interjút KELL adni, és még a 6789-ik hülye kérdésre is válaszolni KELL, lehetőleg mosolyogva és érdeklődést mutatva. Amikor látod, hogy ott ül XY, és mögötte a film poszterre, akkor már sejtheted, hogy Návai kb a 298. riporter aznap, valahol az Örmény TV2 és az Izlandi RTL között... this is hollywood :wink:

votiv 8)
votiv

Neeeeeeeeeeeeeeet!
gyerekem meglátta a lányodat, aszondja: - ez Henite, nem is! ez az Eszti! hol van a kabátja az ESztinek? miért ment el? mikor jön? :D
tök frankó , h egy találkozás után, ilyen ugrálós képen is simán megismeri!
ancsipancsi

Nuk, válasz a csípőprotézises "viccre"
http://indy.media.hu/cikk.shtml?x=40021

Gabi, be szép képek :D :D

Fülicsek egy tündér, és milyen ügyesen fűzi a döndöket! (Pepe szejeti döndöt) :D

votiv 8)
votiv

Ancsi,
lányod emlékező-tehetsége csúcs. :D És mondd meg Henitédnek, h jövünk nemsoká, most kissé sűrűek a napok, de összehozzuk valamikor. :)
neet
neet

Gabi,
jók a csajok, jó a hasad, de az az asztal... hűűű, de éhes vagyok. :lol:
neet
neet

Neet, szép frufru! jó fodrász lennél :D

Gabi, kérdeztem már, hogy van-e már fiúnevetek? vagy csak akartam? :D

Deni, fogacska remélem megmarad, hajmeresztőőőő mit művelnek ezek a kispasik :o és megy már a játék Bencussal?

Fibi, szökés helyes, megérdemled a kikapcsolódást!!!
ma be kellett látnom, hogy már az a tudat, hogy nem jön haza a pasim, nehezebbé teszi a napokat... azért bírjuk még, de az idegeim már ronggyá vannak cibálva :roll: :lol:

votiv 8)
votiv

Gabi,
pocak és lányok szépek!!!

Képzeljétek,
úgy volt, h megvesszük az a lakást Zuziék mellett, mert a család megelőlegezte volna a pénzt, erre ma hivtak,h jött egy 3. vevő, és le is szerződtek, úgyhogy toll a fülünkbe... :lol:
ettől most annyira el vagyok kenődve, mintha valakit elveszitettem volna.
Valaki, valamiért nagyon nem akarja,h boldog legyek. Jelentem ,ez sikerül is neki, nap, mint nap...
pusszantom Őt! :lol:
zsancikant

Zsanci,
te láttad, hogy milyen a szomszéd ház az ominózus lakás mellett? annak a háznak kb. 10 tulajdonosa van, s most kb. kb. csak 5-6 fő lakja, egy részük rendes, munkaszerető, egy részük hangoskodó, részegeskedő, főnökeimtől jó sok pénzt kértek már "kölcsön", miegymás. és hát az a nagy trafó közvetlen a kertben. szóval, ha másért nem, tudd, hogy ez nem a ti lakásotok volt, nem kellett, hogy megvegyétek, lesz ennél még jobb ajánlat is, mindent a maga idejében! Manóka is szerintem többek közt erre célzott, mikor az egyéb "nem tetszett" dolgokról beszélt. nem te vagy szerencsétlen, hidd már el!!! lesz ez még így se! (remélem a főnököm nem látja, hogy mit írok itt, mert ki is rúg :D)

Neet,
ráadásul csak tekertem a képet az egérrel, és tök gyorsan végig futott Eszci akkor a képernyőn és mégis megismerte. most nekem is sűrű, s kezdődik a vizsgaidőszak hamarosan, el kéne kezdenem tanulni. de ha ébren van, úgyse lehet :)
ancsipancsi

Fibi,
nem tudom honnan és miért, de van és ha megnyomódik vmi miatt a cicim ki is jön... :oops: :oops: pedig rettenet mennyiségű bromokriptint beszedettek velem...

Gratulákat köszi a Főboszi nevében is :lol:

Neet,
rövidhajú Eszci tiszta anyja :mrgreen:

írnék még, de vége a reklámnak és Füles Pimpát követel...
macskanyu

Zsan,
a boldogság nemcsak ezen mulik, majd jönni fog :wink: virtuális ölelés tölem!

Ancsi,
oké, lezsirozzuk a randit eccer :lol:

Votiv,
kellett is az én idegeimnek is 8)
ma meg a másik pasimmal szöktem meg a könyvesboltba, kapott mesekönyvet , és kéz a kézben andalogtunk kettesben :D
fibi

Zsan: nagy ölelés neked innen is. És tényleg ne csüggedj, hiszen valamiért nem nagyon kelt el. És nem Te rontod el.

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci, azok alapjűn, amit Ancsi írt a kéróról, foglald imába ama bizonyos 3. vevő nevét... Az az áhított lakás tökéletes LEHETETT VOLNA nektek - de nem volt az.
HAJRÁ ELLENBEN A TÉNYLEG TÖKÉLETES lakás megtalálásához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++ hegyek, mert mi meg nagyon szeretnénk, ha boldog lennél - nap, mint nap! :wink:

Votiv, köszi a "hogyan cserkésszünk be világhíres interjúalanyokat" leckét! :P
Húúú, Jiri menzel is!!! Wow és 1 óra!!! Mesélj róla, milyen élőben? De csak ha másokat is érdekel, mert nem akarok itt megaoff lenni :oops:

Eszci olyan édi :P
leni

Zsanci,
tudom, h ez itt és most nem vígasztal, de biztos erre is van magyarázat, h valaki vagy valami miért nem engedte, h a tietek legyen ez a lakás. Ahogy a többiek is írták, meg még fogják is: ami a tiétek lesz, az lesz a TIÉTEK, még ha nem is pont az, amibe beleszerettél, majd rájössz, h mégis ő az igazi. :)
Hallgass Al Bundy-ra, mikor a feleségét a baseball kesztyűjéhez hasonlítja: öreg, lötyög a bélése, de azért szeretem. :lol:

Ja, és az Ironic szám, ugye ismered? "... and who would have thought it FIGURES!"

ÉS ÉS ÉS : ma kocsival hazahoztam Eszcit a bölcsiből (well, a Camponánál hagytam reggel az ótót, de ez most mellékes), kihagytuk a másfél órás buszra várás-buszozás-hazaséta nyögvenyelős voltát, és maradt a vásárolhatunk-nehezet-és-nem-kell-rohanni-a-buszhoz, majd a vigyorgós hazaút a kényelmes ótóban. :D Jippí, jippí, jippí. :D :D :D
Még mindig az élmény hatása alatt vagyok, bocsika. :D :D :D
neet
neet

Neet :) , Eszci szép!! :)
Zsanci :) , konkrétan lakással ilyen helyzetben nem voltunk még, de sok mással igen!!(pl.autó-de szerintem ez a "kis" dolgokra is igaz)Elképzeltünk valamit/beleéltük magunkat, sőt, meg voltunk GYŐZŐDVE hogy csak AZZAL lehetünk majd "boldogok", és persze a végére egész másképp alakult, de utólag mindig beláttuk:érdemes volt várni/kibírni/szomorkodni, mert mindig JOBBAT kaptunk mint amit elképzeltünk...Biztos vagyok benne, hogy eljön még a TI időtök!! :)
judit_78

Johi,
+++++!

Deni,
jaj, szegény B. :cry: :cry: :cry: Kicsi drágának ez már a második fogas sztorija :cry: Sajnálom. Szegényem, biztos elege van/lesz a fogorvosokból :?
Amikor O. kiesett az erkélyröl, később mi is voltunk fogdokinál. Hősiesen tűrte hogy nézegessék a fogait (neki csak megvizsgálták/megnézték) és nekünk is mondta a fogdoki, hogy Johi Fannikájához hasonlóan elhallhat. De szinte biztos, hogy a fogcsírának semmi baja nem lehet. Pedig Orsinak nagyon "kiállt" a foga az esés után. Én azt hittem, ki is fog esni, mert mozgott..... Szóval Ti is csak pozitívan!!! +++! ;)

Curse,
Grat Adél felállásához ;) Remélem POCAKOSAN fogsz utána rohangálni nemsokára ;)

Vot,
Csajodnak is grat a felüléshez :)

Macsek!
Lányod tüneményes ;) KIS ZSENI!!! Ilyen játékot már rég be akarok szerezni, de még edig nem sikerűlt :I( Na de most!!! :wink:

Gabi,
Lányaid mekkorák :shock: :o :shock: :o :shock: :o :) :) :)
Pocakod is szééééép :)

Zsanci,
Nem szomorkodni! irgum-burgum!!! Csajok megírták a tutit ;) Pusz!!!

Zuzi,
Szija!!!! :) :) :)

Ma voltak nagyon kedves vendégeink :) Mingyárt teszek fel képet ;)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Egyik pillanatban még az Anyukája mellett csücsült, másik pillanatban felkapva O. babáját "meglógott" Kamilla :) :mrgreen:

Kép Kép
szmagdi

Ez meg a GyereKecském, csak úgy :mrgreen:
Kép
szmagdi

Itt meg okítás megy ;) Kamilla érdeklődően figyel :mrgreen:
Kép
szmagdi

Votiv,
privizek Neked........
szmagdi

NEET!!!
ótó...... tudom miről beszélsz ;) ;) ;) :) csak így tovább :) Ja, és azt nem tetted hozzá, hogy a HIDEGBEN ácsorgás ......... 8)
szmagdi

Votiv, Deni,LÁNYOK!!!
Azt tudom, hogy F. már nem rendel sztk-ban. De a H-ban még van???vagy ott sincs már??? :roll: Csak magánba rendel? :roll:
Kicsit gonban vagyok, mert ha csak magánba rendel, valószínű megemelte a tarifákat.... :? Mert edig, ugye úgy adott beutalókat, stb, mintha sztk-s lennék..... :roll:
Nem vagyok pocakos, de mi van HA?! és egyáltalán, most mi a fenét csináljak?! El kellene mennem hozzá, de nincs kedvem/időm... :oops:
Ha bejelentkezek Szsztmiklósra, akkor másik H-hoz tatoznék.... áááááh, nem akarok! De doki-dolog kicsit aggaszt :? Most azon gondolkodom, hogy felhívom a szülésznőmet, és megkérdezem, hogy dolgozik e még F. a H-ban. Előbb-utóbb keresnem kell majd másik dokit, mert F. már "öreg róka" :( Meg mondta is, hogy max. 6 évet dolgozik még......

Azt hiszem én L....
Jó éjt mindenkinek :)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci!
NAgyon sajnálom a lakásdolgot! Jó szomszédok lettünk volna :cry: De fel a fejjel, nézd a dolog jobbik oldalát! Szerintem nagyon durva feltételeket szabott az építtető (pl kötelező garázsvásárlás, ami szerintem felháborító). Majd találtok egy sokkal klasszabbat!!! Itt az utcában legalább 5 újépítésűt láttam, mindegyik nagyon szép.

Ancsi!
Lebetegedtünk, azért nem jelentkeztünk! ÉS Lencséd azért ne nagyon felejtse el B-t :wink:

Gabi!
Azta mindenit!!!! :D Gyönyörű helyen lakik a babátok! Annyira örülök Nektek :D Csajszik még mindig szépek :wink:

Olyan jó újra ilyen sok babás és pocakos képet nézni! Füli kész nő lett, a copfjait irigylem rendesen, És Kamilla is mekkora lány lett! Orsiról nem is beszélve. Leventéről utoljára újszülöttkori fotót láttam :shock: :D Jut is eszembe, Rylie! Hozzánk is ígértél egy látogatást még anno :wink:

Neet!
Eszcid édes! B-t sem lehet mostanában normálisan lefotózni, vagy elugrik, vagy elfordul direkt. Kocsivezetés nagyon szuper!!! Amióta itt lakunk én is rákényszerültem, és szeretem nagyon, csak kellene valami kicsi női autó, mert a mi kocsinkkkal nem tudok parkolni. Csak olyan helyekre próbálkozok, ahová egy pótos ifa is beférne :roll: :oops: :lol:

Curse!
Hajrá kistesó :wink: :lol:

Votiv!
Gratula Lilikének a felüléshez! :D Olyan édes kis angyal, olyan jó volt ringatni. NAgyon kis ügyes!
És tök jó, hogy ilyen érdekes dolgokról írsz, írigylem a szellemi kapacitásodat. Én mostanában zérón tendálok :oops:
zuzmo1

Kata!
Ákos szeme :shock: De jó, hogy minden rendben van!!!!

Fibi!
Kikapcsolódás, jajjj, de jó is az!!!!! Képzeld, a héten voltunk egy fogadáson, párom kapoot egy meghívót az Algériai nagykövetségtől. A Mariottban volt! Annyira jól éreztük magunkat, végre felöltöztünk normálisan, nem volt lehányva a ruhám 8) , és olyan klassz volt! A poén, hogy látszott, hogy mindenki kötelességből van ott, mi meg úgy éltük meg, mintha karácsony lenne :lol:

Deni!
Bálint foga :( Remélem, minden oké lesz!!!+++++++++ Rólatok is olyan régen hallottam, remélem, monden rendben van :D

Curse!
Annyira emlékszem, hogy tavaly mennyire szorítottam Nektek :D És hogy Adél miylen gyönyörű volt már a kórházban is!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Képek jóóók! eszci tényleg szép! Gabi lányai is, és a pocakja is szép nagy! :) Füli is szép, és ügyes! :)

Judit, 11.ujj :shock: , kis táltos :)

Szia Zuzi! Panna mindjárt 1 éves! Ti mivel készültök a szülinapjára? (Gyűjtöm az 5leteket :wink: )

Rylie, az jutott eszembe (a saját gyerekemből kiindulva),h nem lehet,h K.tudja,h neked ez a lépcsőházas "buli" nagyon zavaró, és pont ezért csinálja? Valszeg érzi a trónfosztás közeledtét... Esetleg megpróbálhatnál úgy csinálni,mintha tojnál az egészre. Csak ez ideg, meg idő-igényes, tudom.

Curse, kanapéra mászás :shock: Nagyon ügyi! Most lesheted,h mikor megy föl, nehogy leessen... MIndig figyelem,h miketírsz Adélról, mert hamarosan követi B is. És olyan jó,h úgy alakul az életetek, ahogy legjobban szeretnéd! :)
Szemészetre miért mentek? Nekem is megfordult a fejemben,h nem lenne baj, ha lenne vmilyen szemészeti szűrés.

Vot, ++++, én is annyira úútálom, amikor nem jön haza a pasim. (Mármint dolgozik, külöben haza szokott jönni! :oops: )

Zsan, szegény, és ++++++++, ez ollyan szar érzés.... De lesz sokkaljobb lakás, majd meglátod!!! Fel a fejjel!

Szolgálati:
1. Budaörsi Auchan butiksorán sok leértékelt cipőt/szandit találtam, a Sebastianoban, meg a Deichmannban is. Vettem Bnek egy puha Elefantent 3500ért, olyan kis első lépés cipőcskét. Ráadtam, és 1 perc 4kézlábazás után lejött róla, asszem még nincs itt az ideje. (De majd ha kell, hogy fogok örülni,h nem kell kiadni 6-7ezret rá!)
2.www.kopefajatek.hu
Nagyon szép játékok, sztem nem is rossz áron, és házhoz is viszik.
Fibi, asszem olyan is van, amivel Füleske játszik a fotón!
rídonli#

Ríd, akkor mi ma egymást kerülgettük egész délelőtt, Auchan, Sebastiano, Ikea... :lol:
jól megizmosodtam , Isti csomószor cipeltette magát :x - most mindig azt játssza, hogy ha nem akar vmit csinálni akkor összecsuklik és mindenhol nyalja a padlót meg hanyatt dobja magát a koszban, és persze már beleülni se akart a bevásárló kocsiba, nemhogy cipőt próbálni, osanozni, ikejában ebédelni, hazajönni stbstb. :roll: én is egy állat vagyok, hogy ilyenkor megyek el cipőt venni, de belegondoltam, hogy máskor se jönne el velem úgyse senki, és legalább hétköznap délelőtt mindenhol kevesebben vannak, szóval...
pallérozom a Zsarnok-anya jellemem, aki belekényszeríti a gyerekét a tutiba :twisted:

Mása, jópofa a GyereKecskéd :lol:
Levust néztem egy darabig, hogy Orsika összement? :o :lol:
Faludi dolgozik még a H-ban, és magánban rendel, azt nem tudom, mennyiért (de nem hiszem, hogy drágább lenne mint a többi SztImrés) meg hogy ad beutalókat (gondolom ugyanúgy mint a többiek, elküld a lakhelyed szerint iletékes laborba meg a háziorvosodhoz beutalóért). Kistesó csak neeem? :D :D

Isti is mondta ám a képekre, hogy Ettí meg Fülesz :D

votiv 8)
votiv

Curse! Nézegetem a Régió honlapját (gyúrok az elkövetkező ünnepekre: névnap, szülinap, Karácsony), és találtam egy bébi tekét,hát eszembe jutottatok... :)

Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Vot, kár,h nem találkoztunk! Az ikejában ott volt Nuk és Réka is! :)
rídonli#

Lányok,
TÉNYLEG OLYAN ARANYOSAK VAGYTOK! AMiket irtatok, azok annyira jól estek, h elmondani is nehéz...
éjjel kettőkor Meme ébresztett, és azóta nem tudtam aludni ,csak ezen zakatolt az agyam, kár,h nem olvastam el előbb, amiket irtatok...
de olyan jó lett volna végre RENDES életteret találni magunknak. És ez gyorsan valóra is vált volna, talán ezért nem akarták odafönn, még várni kell vele...
nehéz lesz megint vmi olyasmit találni, ami nem 2 év múlva fog felépülni...de megyünk tovább...egyébként én hülye már azon gondolkozom, h belevánánk ezeknek az új lakópartos bulijába, csak azért fázom tőle kicsit, mert ekkora szennyek voltak, már elnézést. Mi nem olyan, jó.majd-meglátjuk vevők voltunk, hanem Levi már hivta őket, h mikor utalhat, szóval igazán NEM ÉRTEM...
de lényeg a lényeg...

á, de nem is...tudjátok milyen az, amikor lerakjátok a picit, a másik szobában meg a nagy vmin megorrol, és elkezd sikitani, és a pici 5 perc után felkel??? mert annyira szarok a falak, ajtó, h a légy zümmögése is áthallatszik, nemhogy egy gyerek módszeres sikitása... Anno Bvel is ez volt a legnagyobb gondom, h hisztinél (nem kap több csokit, nem nézhet több mesét, aludni kéne) jött a jól bevált sikitás, tesó ébredt, és anya már a plafonon volt...és ezt mindkettő élvezte/élvezi...
Itt meg lettek volna külön szobák, KULCSRA zárható...

na, mindegy, felkelt Igi...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
igen, IGEN akkor most már érted, hogy a népesség szenvedélybetegségekre hajlamos része, azok amelyek ótóval is rendelkeznek mér' mennek a budira is kocsival! :lol:
Gratula a bölcsis menethez és a kocsikázáshoz és egyáltalán!!

u.i: Jiri Menzel sztem is tök jó fej, ismered a könyveit? (Háát, nem tudom... 1-2)

Zsána,
asszem pontosan tudom, mire gondolsz, mikor azt emlegeted, valaki, valamiért nem akarja hogy boldog legyél.. de csak egy megoldás segít a Valaki ellen (saját tapasztalatból tudom) Röhögj a képébe!!!!!!

Zuzi,
Gondolj arra, hogy a nagy kocsi sokkal biztonságosabb!!! a parkolást meg lehet gyakorolni, pl. kitett kartondobozok közé :mrgreen:

Gabi,
azért nem írtam, mert nem volt mit. Nem tudok odajutni, mivel Fülest le kéne passzolnom egész délelőttre és ez most nem megoldható.... :(

Mása,
ugye, ogy az ember hogy rá tud kapni a pocakosodásra?
:lol:

Mása, Rájli
csajok-pasik gyönyörűek!!!!

szép napot mindenkinek, most nem leszek, mert hétvégén családi dzsembori, vásárlás-főzés-pakolás i tak daleje, először engedjük össze az én családomat a férjem családjával...háááát, veszek pattogtatnivaló kukoricát, meg készítem a kamerát... :lol: :lol:

Füles gyerekszáját azért megosztom veletek: tegnap gynús csend hallatszik a gyeekszoba irányából, benézek és azt látom, hogy Szerelmünk Kicsiny Gyümölcse megszerzet valahonnan egy doboz 100-as pézsét és egyenletes cafatokra szabván, hómező szerűen beterítette a szobáját vele. Megkérdeztem tőle, hogy

-Hát ez meg micsoda itt?!!!!

erre Füles:

- Kutyafája....

szóval csókok all, meg jóhétvége, megminden

Macsek
macskanyu

Igi felkelt:
sikitással inditott, h nincs joghurt ital. Erre érdekes, még nem kelt fel Meme. Gyorsan kivittem a konyhába, és mondtam neki, h van...jöttünk belfelé, Igi megbotlott és kiöntötte az egész italát a földre. Erre elkezdett üvölteni, h jaj, kifolyt a joghurt, Meme azonnal ébredt, igy egyik kezemben Memével mostam fel, közben meg sirdogált Igi, h kell neki iszi. Megkapta azt is, de mire berángattam a két kicsit a kis szobába, addigra B is felkelt. 10 perc alatt sikerült felkelnie az egész csapatnak.
Igy jár az, aki a nappalit használja hálónak és étkezőnek is... :lol:
na, ebből menekülnék én végre...kevés sikerrel.
de nézzétek el nekem ezt a negativoskodást, kettő óta nem alszom.
VIszont a kávémon már túl vagyok... :wink:

Macs,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
köszönöm, köszönöm, és Füli éééééééédi....

és azzá lettem, aki sosem akartam lenni:
gyermekeim felkelnek, B sikit kettőt,h tv-t akar nézni, én meg először NEM ,aztán bekapcsolom...
igy nyugodtan át tudtam öltöztetni Memét, aki nyakig kakilta magát, és én is fel tudok öltözni...
(remélem azért rendes emberek lesznek, és különben is, ők fiúk, szal egész nap tv-zhetnek...)
egyébként érdekes még: Bnek volt kiskorában egy kitalált országa, mindig oda járt, de mostanában már nincs neki, azt mondja, nem tudja elképzelni... :? tv miatt, vagy csak gyorsan nő????
ott volt Székesfehérvár és Pécs között... :lol:
zsancikant

Zsanci, "vígaszul":

Ahol vannak a lakásban ajtóval zárható szobák, a büdös kölök odaáll a zárt ajtó elé visítani, ha tesó épp odabent alszik. Saját tapasztalat. :wink: :lol:

De ettől függetlenül: nagyon drukkolok nektek egy élhetőbb lakásért!!!! Nem azért, mert MINDIG olyan jó, hogy a családtagok elvonulnak és sosincs együtt senki, hanem mert néha igenis KELL az egyedüllét mindekinek - és az bizony nagyon jó, ha ehhez nem kell lemenni az utcára! :roll:

Pusszantás neked és kitartást és remélem jó erős kávét ittál, mert ez az alvásmennyiség :shock: :shock: :shock:

Macs, Fülinek nem meséltél mostanában hóesésest? :lol:

Mása, ha jön a harmadik csodaszemű gyermeked, tudd: irigyellek ám :wink: (apjuk nálunk mereven elzárkózik mindenféle újabb osztódástól :cry: )

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsána, csak neked:

Két amerikai Írországban barangol, majd RynnlYnnsklopshmogwyndshire-ben
beülnek enni és kávézni. Megkérdezik a kiszolgáló lányt:

- Mondja kérem, kiejtené nekünk lassan és tagoltan,
a hely nevét, ahol vagyunk?

-Persze, szívesen: Bööör-geeer-kiiing
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: