A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Kriszti,
szia, el vagy veszve, vagy csak figyelmetlen voltam?!Nem vezeted már a híres táblázatot, azt kerestem volna, hogy hogy állunk?!
Sünike,
téged sem láttalak írni, hol vagy?
Mindenkinek szép napot! Drukkolok mindenkinek!
baby.81

Lexi!

Ment a privi!

ppetike
Vendég

Baby
Most olvastam a privid. Annyira igazad van. Még el is pityeredtem. Úgy legyen.
puszillak, és örülök, hogy itt vagy. Kívánom, hogy az új évet a másik topikban kezd.
Vendég

Sziasztok!
Baby, drága, köszi a hiányolást. Nem nagyon vagyok itt jelen. Férjem letíltott egy darabig a fórumozásról. Nagyon kiborultunk a mostani sikertelenségen. De most már jól vagyok. Jövőre újra nekirugaszkodunk.

Jerika, gratulálok!!!!!

Lukinéni, ugyan üzentem, de itt újra: Sok boldogságot Nektek!

Puszi mindenkinek!
süni76

Szép délutánt mindenkinek!

Megérkeztem a mai UH-ról,iszonyatosan sokan voltak ma is,pedig 10-re értem oda,és így is 1-kor jöttem ki!
Megvan mind két manócska,és a tanár bá azt mondta hogy már tuti hogy meg is marad!
"A" petezsák:23mm,CRL:11mm,FHR:140/min
"B" petezsák:25mm,CRL:13mm,FHR:140/min
Ezek a paraméterek! :) :) :) Láttam a kis szivüket dobogni!Szupi volt nagyon!Mindennap megnézném őket ha tehetném!Következő UH nov.20.Csak győzzem kivárni!
Gabicsibe?Rebe?

Kép
gina25

Gina!
Ez nagyon jó hír! :D Gratulálok a két kis manócskádhoz! Az egyik máris lehagyta a másikat, milyen érdekes.

Kép
mofly

Sziasztok,

Zsókuci,
Jó, hogy újra itt vagy! Sajnálom a kocsitokat, és a kezed is. Remélem gyógyulni fog most már! Annak meg különösen örülök, hogy kezded a kivizsgálást! :wink:

Vic,
Meglátod, nemsokára boldogan fogod újságolni, hogy sikerült a vizsga! Nagyon drukkolok! Utána meg hajrá a baba!

Csajok aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok ma:
2 szép embriónk van, dobogott a pici szívük, az egyik CRL 10mm, a másik 8mm. :D :D :D Annyira örülök!
3 hét múlva megyünk legközelebb, nem tudom hogyan fogom én azt addig kibírni. A doki szerint még mindig lehet spontán redukció, és felszívódhat az egyikőjük. De erre nem is gondolunk, reméljük mindketten akarnak majd velünk maradni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Gina!

Gratulálok a pöttömökhöz! :D :D :D :D

Kép
nika28

Rebe!

Itt is Kép

Kép
nika28

Gina, Rebe, borzasztóan örülök Nektek! És nagyon klassz a vonalzótok!

Kép
elan

Sziasztok!

Vic!

A kinezológussal lehet beszélgetni is de nem az a fő része a dolognak, ha nem beszélsz egy kukkot sem neki az sem baj. A lényeg hogy az izommozgásokból "szűr" le dolgokat. Eléd áll, megfogja mind a két kezed ha jól emlékszem csuklónál és fel le emelgeti. Első alkalommal csinál egy állapotfelmérést ahhoz viszonyít utána mindig. Közben mondja hogy gondolj pl. arra hogy terhes Vagy,stb. és csináltat különböző egyszerűbb "tornagyakorlatokat" / ki- be légzés, stb/, otthonra is, naponta kétszer kell csinálni kb. 4-5 félét.
Nekem mesélt történeteket hogy elég sok nőnek tudott így segíteni, főleg akiknek rejtett lelki problémáik voltak, én jártam volna tovább is, de a párom berágott amikor neki is "írt elő" gyakorlatokat és megkérdezte tőlem hogy nincs - e valaki a párom múltjában aki nem akarja ezt a gyereket... :wink:
Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni. Ha van kérdésed írj nyugodtan, bocs ha kicsit össze- visszán írtam, nagyon fáj a fejem.
Amúgy meg fel a fejjel, ne add fel, sikerülni fog. Tudom milyen szar érzés, de meglátod sikerülni fog.
Puszillak!

Baby!

Írtam pü-t! :P

Gina, Rebe!

Örülök a Babusoknak, gratulálok, csak így tovább! :lol:

Mindenkinek pussz, megyek beveszek egy bogyót mert úgy hasogat a fejem hogy lassan már nem is látok... :wink:
Ja, és Lányok! Múltkor írtatok a herpeszről...akkora jött rám mint a fél fejem... :P

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Mofly,
Igen-igen, Horvátországban a hajóúttal jártuk meg… :oops: De nem baj, azért az is jó volt :D A miskolctapolcai víz tényleg lehetne kicsit melegebb, sokszor ücsörögtünk a termál medencében, a jó kis 35 fokban, kellemes volt, kifejezetten jól esett :D

Elan,
Külföldön azért kellemetlenebb egy ilyen élmény… pont mondtuk, hogy még jó, hogy nem horvátban történt, bár ott nem ilyenek az utak… példát vehetnénk róluk sok mindenben, pedig ugye nem is uniós tagállam…

Sünciiii,
De jó látni téged! :D:D Millió puszi!

Gina, Rebe,
HURRRÁÁÁ! :D:D:D Nagyon örülök!

Gabicsibe?
Többiek? Vikkata?
Ne tűnjetek már el…:?

Én ma voltam a teljes kivizsgálás első napján. Ma vérvétel volt, pisivizsgálat, meg nyomkodásos-meghallgatásos vizsgálat. Pénteken megyek hasi UH-ra, mellkas rtg-re, és gégészetre. Remélem, hogy minden rendben lesz :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Hát persze hogy minden rendben lesz!!! :P Kitartás!
Majd tudósíts mi van. Gondolok Rád. :lol:
Puszillak.

Kép
krisztamili77

Helló mindenkinek!
Ha minden igaz, a tábla teljes....
Szeretném, ha valaki tényleg átvenné....Nem sok időm maradt, meg aztán mi most nem is foglalkozunk a gyerek témával....Más "terveink" vannak!Utazunk, barangolunk, ja, és persze dolgozunk.....Szabadidőben pedig barátokkal járunk mindenfelé....
Szóval nem sokat leszek. Amennyit viszont ti írtok, lehetetlenség visszaolvasni, és úgy pótolni a táblát. Valaki olyannak kéne átvenni, aki minden nap itt van.
Bárki le tudja tölteni, és tudja tovább szerkeszteni!
Előre is köszi, és gratulálok a friss kismamiknak, az előtte állóknak pedig sok kitartást(többet mint nekem volt):(
Puszi mindenkinek!
Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Lexi!

Privi ment!

ppetike
Vendég

Szeretném ezt megosztani veletek:

http://www.indavideo.hu/video/Az_orangyalod_vagyok
chesti

Sziasztok!

Sikeres első inszem, majd a baba mégsem maradt velünk-után vagyok.
Az lenne a kérdésem hogy a kivárós 3 hónap után honnan kell megint elkezdeni?

Újra kell a sok vizsgálat , hsg ,meg vérvétel az inszem előtt, vagy csak a stimu?

Segítsetek légyszi, köszönöm
trin

Sziasztok!

Már rég jelentkeztem. Még nem is olvastam el az előzményeket, mik is történtek az elmúlt időben veletek. Trinnek viszont gyorsan válaszolok.

Szia Trin!

Nagyon sajnálom. Hogy történt? Csak ha akarsz róla írni.
Velem is hasonló dolog történt. Nekünk ugye kimaradt az a hónap amikor kimutatták a terhességet. Aztán a következőben kezdhettünk volna ismét, de az is kimaradt baci miatt. Szóval tudomásom szerint minden folytatódik. Talán a férjedet elküldik spermavizsgálatra, hogy van-e bacija.
Nálunk ez volt. Remélem érthetően írtam le.
vucuska

Rebe,
Neked is gratulálok a picurokhoz! Most már biztos kapaszkodnak! :)

Zsókuci,
Biztos minden rendben lesz!

Trin,
A kivizsgálásokat nem kell újra kezdeni. Max. neked egy vérvétel, a férjednek pedig tenyésztés.

Gabi,
Mi volt tegnap? Ne csigázz! :wink: Már hiányolom a napocskádat!

Kép
mofly

Lexi!

Privi ment!

ppetike.
Vendég

Szép napot mindnekinek!

:shock: Már megint mennyit írtatok! :shock:

Rebe, Gina
Fantasztikus lehet látni az ikreket, és hallani a picik szívhangját :D

Trin
Sajnálom :cry:

Mofly
hány szuri van még hátra? :wink:

Kriszti
Remélem ez a sok sok program majd feltölt,és később újúlt erővel tudsz majd a babára koncentrálni!
Örülök, hogy annyi minden történik veled, hogy a táblára már nem jut időd! :wink:
Én átvállalnám, de most én sem merem, mindjárt kezdem a vizsgaidőszakot, és én sem tudok majd minden nap itt lenni! :?
Na meg nem is vagyok az a precíz típus! :oops: :lol:

Zsókuci,
Nem semmi sztoriaid vannak :lol: 8)
akkor eddig még nem nagyon "kínoztak" :lol: Kívánom, hogy az összes eredményed szuper legyen!
Köszönöm már jobban vagyok, tovább lépünk! Az újabb próbálkozásban bízunk! :lol:

Süni,
Rohadt érzés a csalódás, szerencsére napról napra könnyebb.... de értem mit is érzel...

Krisztamilli!
Hajrá ecet! Kérjük a beszámolót: :lol:
Köszönöm a kérdést, már sokkal jobban vagyok:)
Igyekszem a jövőre koncentrálni, és nem visszanézni! :roll:

Nika
Hogy állsz? Van már valami?

Elan
de jó lenne már ott tartani, hogy kiraknak a BMC-ből :wink:
Vigyázz magatokra!

Vic
Ha még szükséges itt egy kis fejmosás :wink:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Mofly
Majd csak holnap megyek uh-ra :D

Trin
Sajnálom!Hajrá újrakezdés!Szerintem csak párodnak lesz tenyésztés,mert azt 3 havonta megcsinálják!

Kriszti
Azért remélem nem tünsz el teljesen és néha-néha jelentkezel!

Gina
Gratula a babákhoz!Vigyázz magatokra :D ,gyorsan eltelik az a két hét!
gabicsibe

Vic, úgy látom, kicsit mindenki, neked esett. Szerintem mindenki úgy dolgozza fel a sikertelenséget, ahogy ő tudja, én is sokat sírtam, és olyankor nem a pozitív gondolatok törnek elő az emberből.. Úgyhogy, ha gondolod nekem kidühöngheted magad priviben.. :wink:

Zsókuci aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam. Él a MI babánk!!!!! 5 mm-es és pulzál a szívcső. :D Pénteken megkapom a kiskönyvem is.. :D Mérhetetlenül boldogok vagyunk, és remélem Babek még 7,5 hónapig bevackolja magát jó mélyen. :D

Nem nagyon írok mostanában, sok a tanulnivalóm, és a nagy izgalmakban nem igazán tudtam koncentrálni, így van mit bepótolni. :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Törpe!

Sztem el voltam tájolódva hétvégén. :D :D

Nem most, hanem jövő kedden kell megjönnie. :lol:
Úgy érzem meg is fog.

Kép
nika28

Képlányok!!!

Rebe!
Gratulálok az Kép -hez és a vonalzódhoz.

Zsókuci!
Kitartás a kivizsgáláshoz.
Ezt Vandának a meggyógyuláshoz: Kép

Gina!
Boldog 8. hetet nektek! Kép

Vikkata!

Kiskönyv!!! De jó neked!!! Kép

Vic!

Szorítok a vizsgádra! Mikor lesz? Én vizsgáztatni szoktam, sajnos nem idegenvezetőket, de ha akarod írok priviben néhány tanácsot a vizsgádra. Kép

Süni!
Hajrá 2008! Kép

Gabicsibe!
A holnapi UH-ra: Kép

Kriszti!
Mindjárt kezdődik a Dr.House!!! Kép

Trin!
Sajnálom, hogy Kép lett a baba!

Kira!
Ment a privi!

Hétfőn megvolt a 4. inszemem. Annyi lombikos volt, hogy csak szék jutott. Délután 3-kor mentem be a műtőbe, fél 4-kor már ki is léptem a BMC-ből. 22-én megyek tesztelni. Ennyi.
Apósom átkerült a krónikus bel osztályra. Lassan 1 hónapja, hogy félálomban van. Most már biztos, hogy sérült az agya. Csak remélni merem, hogy fogalma sincs az állapotáról.

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Erika!!!

Bocsi, hogy az előbb kimaradtál!!! :oops: :oops: :oops:

Jó pihenést és boldogságos pocakosodást neked!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok,

Krisztamili,
Naná, hogy tudósítok majd! :wink: Köszönöm, hogy gondolsz rám, aranyos vagy! Millió puszi!

Kriszti,
Sajnálom, hogy most ilyen lelkiállapotban vagy baba-ügyben, de annak azért örülök, hogy a párocskáddal közös programok vannak, és ki tudtok kicsit kapcsolódni.
A táblát nem vállalom, a babásokét is ritkán csinálom :oops: Meg hát nekem sincs mostanság túl sok időm…

Trin,
Sajnos nem tudok ebben segíteni. Kívánom, hogy legközelebb sikerüljön!

Vucuska,
Jó hogy jelentkeztél! :D Hogy vagy?

Törpe,
Köszönöm, remélem bejön a jó kívánságod! :wink:
Hajrá a továbblépéshez! Nagyon drukkolok!

Vikkata,
GRATULÁLOK! :D:D:D:D Szuper! De ez nem is lehet másképp! :wink: Jó tanulást, és néha azért jelentkezz!

Nika,
Hátha nem jön meg! Én drukkolok!!!!

Eltűnt csajszik merre vagytok? Manda, Brummadzag, Anett, többiek!!! HAHÓÓÓÓÓ! Adjatok magatokról életjelet!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Süni, örülök, hogy azért benézegetsz, és annak is, hogy jobban vagy. Remélem, a 2008-as nyerő év lesz Nektek!

Zsókuci, majd tudósíts a kivizsgálásról! Amúgy Izlandon az volt a szerencse, hogy volt pótkerekünk, mert olyan úton történt, ahol többszáz kilóméterre volt a legközelebbi település. Más kérdés, hogy sajnos marha sokba fájt nekünk ez a defekt :(

Kriszti, szerintem nagyon jó, hogy kikapcsolódtok! Mindennek meg van az ideje, és jó, hogy Ti felismertétek, hogy mikor kell szünetet tartani. Meg is lesz az eredménye, biztos vagyok benne :)

Trin, örülök, hogy itt vagy, nem adtátok fel, és mentek tovább. Nagyon szorítok!

Törpe, sikerüljön az összes vizsgád! Téged is kipaterolnak majd a BMC-ből, ez tuti ;)

Gabi, holnap gyere, amint tudsz, és mesélj az UH-ról! Biztos sokan nőtt a bohócod, mióta nem láttad!

Nonóka, de jó, remélem sikerült a randi :) Szurkolok!

Én most voltam a házidokinénimnél, erre a hétre még kiírt. Már jól lennék, de a hőm még mindig nem a megszokott, és szinte egész nap ráz a hideg. Azt mondta, vegetatív labilitásom van. Csak tudnám, mi az. Mondjuk, nem kizárt, hogy részben attól van, hogy rókáék beköltöztek állandóra, velük töltöm az estéimet. Én ilyen furcsa vagyok, nem reggel vagyok rosszul, mint a normális kismamák, hanem este. Mindegy, remélem, a maszat legalább élvezi :)

Kép
elan

Sziasztok. Szeretném megkérdezni,hogy tudna valaki némi infót adni arról,hogy a második lombik előtt,milyen injekciók vannak,vagy egyátalán a felkészítés hogy zajlik?Előre is köszönöm.Éva.
pregi75

Vikkata!

Köszi hogy megértesz, lehet, hogy ténlyeg írok majd privit neked, de talán kell ez a fejmosás is. Most kell megálljt parancsolni az agyamnak, és rendbetennem a lelkemet. Ezt a hónapot kihagyom a vizsga miatt, kicsit megpróbálok a normális életbe visszarázódni, hogy aztán 100%-an a babóra és a beavatkozásokra próbáljak koncentrálni lehetőleg pozitívan. Hátha dilidoki is segít. És akkor a lombikra majd rendben leszek lelkileg.

Gratula neked a babóhoz, és maradj mindig ilyen boldog, mint most vagy. A baba meg mostmár ott lesz ne izgulj, majd csak 8 hónap múlva költözik ki. Jó tanulást, csak nem vizsgázol te is?

Erika, Gina, Rebe,
Szuper hírek legyetek nagyon nagyon boldogok és vigyázzatok rájuk.

Ne má hogy mindenki eltűnik: Nyunyi, Kriszti

Anett, Nefke,
Azért néha jelentkezzetek. tudom hogy rossz, én ne tudnám.........de azért gyertek néha....

Manda,
Te nagyon eltűntél. Mi van veled.

Madrin, Gil?

Nonóka,
Megköszönném, ha ellátnál azokkal a tanácsokkal. :D Nagyon drukkolok neked, hogy a 4-es szám bejöjjön.
vic12

Sziasztok,

Trin,
Szerintem csak a párodnak kell új spermavizsgálat!

Kriszti,
Megértem, hogy most nem a babára koncentráltok, hanem inkább együtt vagytok, és programokat szerveztek. Azért ne tűnj el teljesen jó???! Én a táblát végülis vállalhatnám, csak lassan úgyis át kéne mennem a másikba, és akkor nem tudok itt is teljes mértékben jelen lenni.

Gina, Vikkata,
Gratula a babókhoz!

Nonóka,
Megy neked a drukk! Az viszont nem jó hír, hogy apósod nincs jobban, sajnos.

Pregi,
Ez attól függ, milyen stimud lesz!

Törpe,
Egy kalappal a vizsgaidőszakhoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Bocsika, hogy eddig nem jelentkeztem , de talán ma van az első nyugis napom a stimu kezdete óta.

Nos röviden 2-án elkzdte az antagonista stimut.
6-án és tegnap is fel kellet mennem.
A mny.: 7mm
tüszők:8-13mm mindkét oldalon több.
Ennek örülök, mert múltkor ilyenkorra már 22-esek is voltak és el is szálltam.

Holnap kell megint mennem.
Most csökkentet a Puregonon 100NE-re és a Merionálból is már csak feleket adok.
Azért még jó, hogy nem drágább injekciónak a felét kell kidobálni.

Ja és reggelente adom az Orgalutrant.
Gynazolt kedden felhelyeztem és a férjem is el kezdte szedni a Ciproflaxicint 2x1-et.

Képzeljétek voltam kedden a pesti út után látonál.
Látja a babát és kislányt , de lehet, hogy ketten lesznek csak azt mondta az egészségükre akkor nagyon figyeljek.

Nem semmi pasi frankón lát mindent.
Hihetetlen.

Hétvégén nem leszünk itthon úgyhogy csak hétfőn tudok beszámolni a pénteki eredményekről.

Puszka mindenkinek.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de itt vagyok.

Gina, Rebe,Vikkata Gratulálok a picurokhoz, picurhoz.
De jó lehetet látni és hallani a szivhangokat.
Vigyázzatok magatokra és rájuk.

Gabicsibe Várunk a hirekkel!

Mofly Rendben, találkozunk. Hogy megy a szurizás?
Igérem addig is pihenek.

Zsókuci De jó hosszú hétvégétek volt. A kis gikszert leszámitva. A gyógyfürdő használt a kezednek? Ott nem kellett gépelned, pihentetted?

Süni Jó hogy jelentkeztél. Jó volt olvasni soraidat.
A 2008. év lesz a tiettek!

Nonóka Szoritok, hogy a 4-es legyen a szerencse számod. Szomoruan olvasom, hogy apósod állapota nem javult. Kitartást hozzá.

Elan Jobbulás Neked. Róka koma meg majd csak megunja a nálad való vendégeskedést. Lényeg, hogy a picur jól legyen.

Vic 12 amit utoljára irtál, az nagyon biztató.
Jól látod a helyzetett. Először a vizsgán legyél túl, utána kezdődhet a lombik. Szoritok, hogy sikerüljön a vizsga. Ügyes lány vagy. Ennyi tanulásnak meg lesz az eredménye.

Bonya De jó hirrel jössz. Annyiszor eszembe jutottál, hogy hogyan alakulsz. Drukkolok Neked nagyon, hogy ez sikerüljön. Szerintem mi egyszer Szücs doki vizsgálojánál összefutottunk, akkor mesélted, hogy tulstimus lettél, meg hogy van ciszta.

Nyunyi Jó volt olvasni rólad. Máskor is üzenjél.

Mindenkinek küldöm a petike növesztőt, babatapit.

Rólam annyit, hogy kis medve lettem. Rengeteget alszok. Jelenleg róka koma elkerül. Ha hosszabb távon ülök, akkor fáj a hasamalja. De alapjában véve jól vagyok. Várom nagyon a keddet. Szeretnénk tudni, hogy hányan vannak.
Apa meg kifejezetten kényeztett. Ez számomra uj oldala.

Mindenkinek szép napot!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Rebe, Gabicsibe,
Sajnálom, hogy nem taliztunk.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jezsoerika,
valóban taliztunk?
De sajnálom, hogy nem ismertük meg egymást.
Mikor volt ez?
Akkor megpróbállak beazonosítani.
Iwiw-en nem vagy fent?

Szorítok nektek keddre.
Pusszancska

bonya

Kép

Kép
bonya

Lexi!

Privit küldtem!

ppetike.
Vendég

Bonya
Tényleg kár,hogy nem taliztunk,de nekem csütörtökön kellett mennem :( Biztosan lesz még rá alkalom :D
nagyon drukkolok,hogy tényleg igaz legyen ami a látó lelkiszemei elött megjelent :D

Erika
Mindjárt eljön az a kedd és minden rendben lesz :D szerintem ketten vannak :D

LÁnyok!
Nem szeretnék senkinek kellemetlenségeket okozni azzal,hogy ide is leírom az élményeimet!Ha valaki még is kíváncsi a másik topikban nyomonkövetheti a fejleményeket!Persze nem tünök el innen,mert érdekel mindenki sorsa és ha valakinek vigaszra vagy biztatásra van szüksége rám számíthat :D
gabicsibe

Lexi!

Írtam!

ppetike.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, látom, Nyunyi, Kriszti nélkül nem pörög úgy az oldal. :lol:

Gabi
Át kellett a másikba néznem miattad! :wink: De oda én még nem írhatok.... :cry: Örülök, hogy minden oké. :D :D Hihetetlen, hogy már ekkora, és így látszódnak a kis végtagjai!!!! :D :D :D

Zsókuci
Kezed hogy van? Kivizsgálással hogy állsz? Remélem, jobban vagy!

Puszi mindenkinek, én nagyon kivagyok, annyira összejött minden, hogy.... Na, mindegy. Remélem, ti jobban vagytok!

Jó éjt!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Vic

Hajrá a vizsgához!!!!! Én is nov. végén megyek egyre. :( Ugyanúgy be vagyok rezelve. És egyebekhez is drukkolok! :wink:

Bonya
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jó reggelt!

Gil,
Tényleg csak vánszorog az élet most itt :lol:
Rengeteg kismamink lett mostanában (szerencsére :lol: ), ők átköltöztek a másik topikba.

Rengetegen szünetelnek, vagy várakoznak épp!

Ha jól követem a dolgokat, akkor Bonyának és Moflynak megy a stimu, és Csibének lesz fagyis beülti hamarosan.
Nonókának pedig inszem volt hétfőn!

Hatalmas drukkok nekik!

A várakozóknak meg sok-sok türelmet! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs!

Igazad van, most kezd nagyon leülni a topic, mindig vannak ilyen időszakok, de hála a jó égnek egyre több a kismamink. Csak az a gond hogy sokan el is tűnnek.

Nyunyikám drágám tényleg megharagszom mostmár hogy nem jössz, muszály hogy valaki energiával töltse meg ezt a topikot és csupa jókedvvel. Sajnos én erre alkalmatlan vagyok. Várlak nagyon.

Gabi,
Te is nézz kérlek át ide, mert belőled is sugázik a pozitivizmus ráadásul, ha kell megmosod a fejünket plusz hasznos tanácsokat adsz. Úgyhogy nézzél felénk.

És a többi kismami is, kell hogy erőt meríthessünk belőletek.

Nekem a szokásosnál is szarabb kedvem van ma. Nem aludtam jól, front van, gusztustalan idő, Mikulás mint a Niagara, nem sikerült persze. Tegnap csináltam egy jó nagy hülyeséget, de ezt nem részeletezném. Tanulni nem tudtam 2 napja, és olyan de olyan bőghetnékem van, hogy az csak na. Alig bírtam visszatartani a buszon. De ma semmi okom nem volt, csak úgy éreztem úgy megkönnyebbülnék. De már mindenki halálosan unja a hisztimet, a férjem már nem bírja, megkérdezte meddig fog ez még menni. Anyám közölte, hogy ebben az állapotban ne is számítsak arra hogy összejön a baba, tisztára szét vagyok esve,még sosem látott ilyennek. Ő is azt mondta most már fejezzem be.

Kezdem érteni amit Lexi mondott: tényleg baromira senki nem kíváncsi a nyomoromra, csak én tudom feldolgozni és nekem kell. Nem tehetem a környezetemet se tönkre, ha már magamat sikerült. Úgyhogy megpróbálok nektek sem nyavalyogni. De valahol ki kell öntenem már mert különben begolyózok. És ház hol máshol, mint itt. De azért visszafogom magam.

A hétvégén nem leszek, mert megyünk a kollegáimmal egy welness hétvégére, amit ugye a Miki miatt annyira nem fogok élvezni, egy kicsit legalább kikapcsol. Az a jó, hogy a párom is jöhet velem.

Mindekinek drukkolok akinek kell: Nonóka most neked főleg.
Nekünk várakozóknak pedig kitartás csak eljön a nap, amikor mi is átkerülünk a másikba. Hátha a következő hullámmal.

Gil,
Nagy kalappal a vizsgára. :)
vic12

Vic, nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet :( Meg azt is, hogy igazából senki nem tud Rajtad segíteni, hiába is mondanék bármit, nem hiszem, hogy ki tudna rángatni a gödörből... Találnod kellene valami kapaszkodót, ami tényleg segít, hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot. És sajnos valóban igaz, hogy a pasik csak egy bizonyos pontig türelmesek; őket megoldásnyújtásra teremtette az ég, és ha erre képtelenek, akkor nagyon frusztáltak lesznek attól, hogy a párjuk szenved és ők nem segíthetnek. Pláne, hogy ők általában nem is látják olyan sötéten a helyzetet, mint mi, akik a saját bőrünkön tapasztaljuk a dolgokat...

Kívánom Neked, hogy találd meg ezt a kapaszkodót! És azért a wellnessezés jó lesz, majd meglátod :)

Gil, jó, hogy benéztél, remélem, Te is helyrerázódsz hamarosan! És drukk a vizsgára :)

Én naponta olvaslak ám Benneteket, itt vagyok, csak most nem nagyon van miről írnom... itthol ücsörgök betegszabin, nem is nagyon van kedvem elmenni ittholról ebben a "jó" időben. Sokat alszom, és töltekezem a jövő hétre, amikor visszatérek a gályára. Várom is, meg nem is. Szeretem a munkám és hiányoznak a kollégák, de most nagyon leeresztettem, nehéz lesz visszarázódni.

Kép
elan

Erika,
Ez jó jel, hogy sokat alszol, igazi babás tünet, biztos minden rendben van! :) Szurizással egész jól megvagyok. Tűröm, tűröm a cél érdekében....

Bonya,
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Elan,
Neked jobbulást kívánok, rókakoma távozzon tőled!
Láttam az Izlandi képeket, amikor feltetted. Tényleg fantasztikus egy hely, és a képek is nagyon jók. Izgalmas kaland lehetett!

Törpe,
Majd még tudósítok! :wink:

Gabi,
Átkuksiztam. Szuper hírek! :D

Vic,
Ne fogd vissza magad, valahol ki kell adnod! Ismerős érzés, a családomnak és sem mondtam el a bánatom,. A 6. sikertelenség után eléggé padlót fogtam. Úgy sem értenék pontosan min megyek keresztül, csak szomorkodnának, hogy nem tudnak segíteni rajtam. Aztán most az ünnepek alatt a párom elvitt hétvégére egy wellness szállodába, és annyira feltöltődtem, hogy teljesen megnyugodtam, újult erővel tudtam belevágni a lombikba. + előtte még a csajokat lefárasztottam itt a sirámaimmal, és nagyon sokat segített a támogatásuk.

Kép
mofly

MIndenkinerk szép napot!

Vic
Ne izgulj nem tünök el és szívesen támogatok mindenkit :D Tudod,hogy itt mindíg elsirhatod a bánatod,itt aztán mindenki tudja mit érzel!Abban igaza van anyukádnak,hogy ilyen lelki állapotban tényleg nem fog sikerülni az inszem.Most tessék a tanulásra öszpontosítani,hiszen ez is az álmaid eléréséhez szükséges!Aztán jövőhónapban nyugodt lélekkel neki állhatok az álmod másik felének teljesítéséhez!!ne akarj mindent egyszerre!!!Koncentrálj csak egy dologra és meglátod sikerülni fog,mind a vizsgád és utána a baba is!!!Jó hétvégét neked és tessék legalább két napra kikapcsolni és jól érezni magad!!!

Mofly
Akkor a korteremben meséltem neked,hogy én is ugyan így voltam!Padlót fogtam,aztán nyaralással töltekeztem,bele nyugodtam a lombik tényébe és látod meg lett az eredménye!!Nálad is így lesz hidd el!!A szurik majd elég borzalmassak lesznek az utolsó napokban,mert nekem már nem volt ép felület a pocakomon és hát minden este ment a nyavikolás,de össze szorítottam a fogam és túl estem rajta.Mindent a babóért :wink:
gabicsibe

Mofly, Gabi,

Köszönöm, hogy meghallgattok. Nálatok jobban senki nem ért meg. Muszály összeszednem magam, csak már nagyon el vagyok fáradva a babatémában és a sulitémában is.
De asszem már nem fogok az inszemtől padlót fogni. Ezt végig kell csinálni, ha sikerül, akkor szuper, de igazán a lombik lesz a nyerő a mi esetünkben. "Csak be kell ágyazódniuk". Csak. :( De igenis, ezek sikerülnek nagy számban lásd: TI!!!!!!!!!!!! :D Gabi, Rebe, és a többiek.

Mofly,
Nagyon szurkolok, hogy a lombik sikerrel járjon. Itt már azért nagy az esély a babóra/babókra. Mennyi ikerbabánk lesz itt jövőre.
vic12

Sziasztok csajszik,

Bonya,
De jó, tök jól haladsz már! Drukkolok! Sajnálom, hogy nem találkoztunk, de akkora volt a dugó, hogy negyed 11-re értünk oda, és szerintem te már nem voltál ott.

Erika,
Ne csodálkozz, ha olyan lettél mint a medve. Én is ilyen vagyok! :wink:

Gil,
De jó, hogy itt vagy! Annak nem örülök, hogy kivagy. Gyere csak ide nyugodtan, szívesen meghallgatunk. Lehet, hogy neked is jobb, ha kiírod magadból. Ja, és drukkolok a vizsgádhoz! Te mit tanulsz? Biztos írtad már, de most nem vagyok képben ezzel kapcsolatban.

Törpe,
Tényleg most pang a topic, én pont tegnap gondoltam erre. Ti mikor mentek újra?

Vic,
Én sem fogok eltűnni teljesen. Minden nap olvaslak benneteket, és majd ha nem is fogok minden nap írni, de biztosan jövök, mert érdekel mi van veletek, ki hogyan halad, és mindenkiért nagyon szorítok!
Sajnálom, hogy ennyire rosszul érzed magad. Remélem hamarosan lelkileg rendbe jössz. Hidd el, hogy először túl kell lenned a vizsgán, és csak azután jöhet a baba téma. Hátha akkor picit megnyugszol, mert az egyik teher lekerül a válladról. A férfiak meg tudod, hogy nehezen viselik hisztit, az én párom sem tud vele mit kezdeni. Igazából én is úgy érzem, hogy nem tud más segíteni, csak te magad. Higgy magadban, meglátod elmúlik ez a rosszabb időszak!
Jó wellnessezést nektek! Érezzétek jól magatokat! :D

Elan,
Hogy vagy? Megfázásod jobb lett már?

Mofly,
Igen, úgy van ahogy Gabi is írta, nekem is a végén volt nagyon rossz a szuri. Pedig azt gondoltam, hogy majd akkora lesz jobb, a fenét. Nem volt olyan hely ami ne lett volna érzékeny. :wink: De megérte!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, köszi, a betegségből kilábaltam, és olyan este 7-ig jól is vagyok, utána kezdődik a műsor. Még éjjel is felébredek találkozni egyet rókáékkal. A bromót eddig este szedtem, de ma már délben vettem be, így benn is marad. De napközben nyugi van, ilyenkor pihenem ki :)
Én is bundázok, most kell kihasználnom, míg még itthol vagyok. Jövő héttől max. a billentyűzetemre borulhatok rá a melóhelyemen.

Én is nagyon hiányolom Nyunyit, és Krisztit, és persze mindenkit, aki nem ír mostanában... Jó lenne, ha legalább pár sorral bejelentkeznének a csajok, nem is muszáj a témához kapcsolódóan, én bármiről szívesen olvasok, ami történik veletek :)

Kép
elan

Vic
Én is szívesen meghallgatlak. Tudom mennyire nehéz. Sajnos néha én is azt éreztem, hogy itt is csak leharapták a fejemet, holott különbözőek vagyunk. Másként élünk meg dolgokat, másként dolgozzuk fel. Nem lenne szabad fejmosást adni annak, (aki nem kéri) aki utolsó szalmaszálként ír ide, mert a családja, a férje csak további nehézségeket okoz neki, bántja, mikor amúgy is kivan. Aztán ha valaki ugyanebbe a cipőbe kerül, akkor csak néz, hogy bizony Ő sincs mindig topon. Mindenkinél vannak hullámok, csak van, akinél sok minden összeadódik, így nehezebb kilábalni, hiszen sok negatív esemény húzza a mélybe. Én is így érzem. Igazából nincs mibe, (kibe) kapaszkodnom. Nincs ami erőt adjon, ami miatt érdemes felkelnem reggel. Ehhez nem kell feltétlen depresszió, (még mielőtt pszichológushoz küldtök :lol: :oops: ) elég annyi, hogy egy dologra tettem fel az életemet és azt hiszem még soha nem voltam ennyire távol tőle. Pedig lassan itt lenne a nap, amikor mindennek valósággá kellett volna válnia. Nem akarok hisztizni, nem akarok másoknak nehéz perceket okozni, vagy a terhére lenni. Én is csak élni szeretnék, de nem tudom hogy. Nem tudom mi adhatná vissza legalább a reményt, ha már álmodni sem merek. Hányni és hízni akarok. Kényelmetlenül feküdni, álmatlanul forgolódni és két percenként pisilni járni............
Tegnap megint rúgott belém egy jót a párom. Kiderült, hogy még én vagyok a negatív személyiség, mert lelki gyötrődést okoz, hogy soha nem szülhetek, amíg csak élek. (Nem panaszkodtam, nem beszéltem erről, a műtét óta, de tudja, hiszen ismer.) Mert szerinte ez olyan dolog, hogy ha nincs probléma, akkor én csinálok. Ő nem is érti miért akarok szülni. ÉN MEG EZT A GONDOLKODÁSMÓDOT NEM ÉRTEM. Úgy érzem a legcsodálatosabb dolgot vették el tőlem. ÁÁÁ, mindegy. Bocs
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: