Süni, örülök, hogy azért benézegetsz, és annak is, hogy jobban vagy. Remélem, a 2008-as nyerő év lesz Nektek!
Zsókuci, majd tudósíts a kivizsgálásról! Amúgy Izlandon az volt a szerencse, hogy volt pótkerekünk, mert olyan úton történt, ahol többszáz kilóméterre volt a legközelebbi település. Más kérdés, hogy sajnos marha sokba fájt nekünk ez a defekt
Kriszti, szerintem nagyon jó, hogy kikapcsolódtok! Mindennek meg van az ideje, és jó, hogy Ti felismertétek, hogy mikor kell szünetet tartani. Meg is lesz az eredménye, biztos vagyok benne
Trin, örülök, hogy itt vagy, nem adtátok fel, és mentek tovább. Nagyon szorítok!
Törpe, sikerüljön az összes vizsgád! Téged is kipaterolnak majd a BMC-ből, ez tuti
Gabi, holnap gyere, amint tudsz, és mesélj az UH-ról! Biztos sokan nőtt a bohócod, mióta nem láttad!
Nonóka, de jó, remélem sikerült a randi

Szurkolok!
Én most voltam a házidokinénimnél, erre a hétre még kiírt. Már jól lennék, de a hőm még mindig nem a megszokott, és szinte egész nap ráz a hideg. Azt mondta, vegetatív labilitásom van. Csak tudnám, mi az. Mondjuk, nem kizárt, hogy részben attól van, hogy rókáék beköltöztek állandóra, velük töltöm az estéimet. Én ilyen furcsa vagyok, nem reggel vagyok rosszul, mint a normális kismamák, hanem este. Mindegy, remélem, a maszat legalább élvezi