A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

sziasztok!
barbi!
állat a két kép! nem lehet apukádhoz bejelentkezni fotózásra? :wink: :lol:

hanna!
édes áron baba, hogy ilyen ügyike volt! apósod meg no comment. kiváncsi lennék, ha ő sírna és neki fújkálná valaki az arcát mit szólna... minimum egy dühkitörés... hihetetlenek az észosztók egyébként...

kati!
de jó fej férjed van! az enyém egész héten későn jár haza martint csak vasárnap látja majd ébren, szombaton is dolgozni fog :cry: :cry:

eni!
8fog? jól belehúztatok ti is!! amúgy minden rendben? legalább nagyjából?

vali!
jó, hogy jöttél!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

mikoltnak boldog hófordulót!

borsa!
mi most is 12x keltünk!!! napközben meg aludt 1x másfél órát, de akkor is kétszer ébredt...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Paklincs, Tikó, ritkán jöttök, de akkor jó képekkel. :)

Borsa, ugye milyen klassz az uszi!
Én még mindig bemegyek Melindával,de még egy-két alkalom és át kell adnom a stafétát Apjának. Csak úgy egymáshoz vagyunk szokva és bár fizikailag lefáradok, amúgy annyira feldob engem is. Imádom, ahogy pl. nem a tréner irányítja már, hanem ő dugja bele a fejét a vízbe, vagy ugrik. És közben folyton karattyol és ujjong.
Majd meglátjátok, ahogy halad előre egyre jobabn élvezni fogja.

Cancan, Hanna, jobbulásokat!

Steffi, igen, végülis fenn lehetne egész éjjel is. :?

Tünde, ezek a nevek nagyon bejönnek nálam is. Akármelyik.

Brigi, ne aggódj, nekem is jött a hajam csomóba, most mega hosszú hajam mellett mintha frufrum volna, úgy jöna babahaj.

Valentina, sztem az ilyen szomszédokkal egyszerűen nem kell kommunikálni. "Bocs, nem érek rá".Még akkor is ezt mondanám, ha épp újságot olvasnál közben. Hidd el, kapcsolna.

Veronikusz, ne parázz a bölcsin. Három év...? Már épp ideje, hogy magadra is szánj egy kis időt. Meg fog térülni.

Cukipofa, isten éltessen! :)

Osztom itt az okosságokatt... Közben meg vagyok zakkanva, mert bár volt már egy pár napos ilyen szakaszunk, de már másfél hete tart lassan, hogy Melinda az éjjeli/hajnali kelés után csak velünk nyugszik meg, ez még nem volna olyan nagy gond. De amióta a drága bébiszitterünk rászoktatta a babakocsiban sétáltatva alvásra, nem akarózik neki az ágyban aludni. Sose volt gondunk ezzel. Most meg akárhányszor elalszik nappal, ha beteszem, ordít, de az utcán rögtön bealszik. Már régebben szóltam neki, hogy ne induljon vele sétálni, ha látja, h álmos (olyankor gyorsan kocsiba rakta, de észrevettem egyszer). Most viszont már arról is le kellett tiltanom, hogy ha kint elalszik, akkor még menjen vele tovább. Másfél órákat aludt így a kislányom, éjjel persze ez meglátszott.
Nem akarok mindent rákenni, volt egy kis fogzás és szeparációs szorongás is, de most ott tartunk, hogy én nappal nem tudok pihenni, mert ma is csak most, este aludt be Melinda, délelőtt csak séta közben akart.
Lecsökkentem az idejét ennek a bébiszitternek és amint nem lesz már rá égetően szükség, meg is válok tőle. Mert most is tagadta, hogy a babakocsizásnak ebben nagy szerepe lett volna.
Nekem meg nincs szükségem arra, hogy a gyerekem jól kialakított szokásait valaki megváltoztassa, mert jobban szeret babakocsit tologatni, mint lefoglalni egy gyereket. Néha észrevettem hogy Melinda egy-egy nyügi után hirtelen elcsöndesedik. bementem hozzájuk és azt láttam, hogy karban tartja, máskor úgy altatta. Ahogy mi sosem, mert nem volt rá szükség.
Pont most van szükségem arra, hogy Melindával nyűglődjek.

Bocsánat a nagyregényért, de dühösek vagyunk.

Próbálok egy képet.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
"Részegen ki visz majd haza...?"[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

memme!
tök jó ez a kép :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
nagyon édi ez a kép! :D
Igen már most imádom az uszit és alig várom hogy újra menjünk! Hidd el a partról is jó lesz az! :D Kicsit Apa is kiélheti magát!

Kati!
Ez igazi szülinapi meglepetés! Örülök hogy jól telt a napod. És igen nagyon nehéz ez a nap... :(
Igen Emma 7, 45kg dehát ő alvás helyett is eszik :D

Veronikusz!
A mamám 15.-én lesz 2 éve hogy elment 12 évnyi hosszú betegség után, a papám rá egy évre vagyis tavaly :(

Steffi!
Mi ma 3X fél órát aludtuink remélem az éjjel ma már jobb lesz.

Vali!
mi már eszünk gyümit :D

Eni!
Mégegyszer sok boldogságot!

Emano?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Pár kép a mai randiról! :D

Orsi

borsa

Borsa!
nagyon-nagyon sajnálom. Ez szörnyű. És hogy már mind a kettő. Ez borzasztó. :oops: :oops: :oops: nekem márciusban lesz 25 éve a mamám. Néha már úgy érzem, hogy nekem olyan nem is volt ... :cry: :cry: :cry:

Szülinaposoknak boldog-boldog-boldog szülinapot!!!!!!

Vbea!
csak nincs már pocaklakó???????

Borsa, Gyuzso!
annyira de annyira .... :D :D :D ééééééééééééédesek

Memme!
ezt be kéne keretezni!!! Utoléték az álommanók!!! :lol: :lol:

bocsi de rohanok, mert most jöttünk a doki nénitől. Lányok kaptak Neis-Vac oltást. :oops: :oops: :oops: Most épp itt ölelgetik egymást. Két kis SZAROS!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! Barbi!
egy éves korig mondják, hogy tej helyett tápot igyon. Mi ezt vettük figyelembe. Kata szinte ahogy betöltötte az 1 évet és elfogyott a táp, áttértünk tejre. Mivel nem volt tőle semmi baja....
Szofi viszont mind a mai napig nem issza meg a tehéntejet. Már a legolcsóbb BABYLOVE (1200Ft/800gr) tápot isszuk, hogy hátha valamelyikre VÉGRE azt mondja, hogy na ez már nagyon SZ.R és köszi DE NEM. Sajnos ez a taktika eddig még nem jött be. ISZIK EZ MINDENT!!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Bekukkantottam ismét, képek nagyon aranyosak.

Képzeljétek, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy Kisjankó kezd visszaállni a régi kerékvágásba. Aranyos, Flórit puszilgatja, meg odabújik az ő "édes puha kistesójához". Azért előfordul egy-egy hiszti, de ha rámordulunk, egyből jön bocsánatot kérni, napok óta nem volt sarokba állítás(ilyen keménység van nálunk :roll: ). És emellett kezd nagyon önálló lenni, ő akar egyedül öltözni, WC-ni, szóval egy-két napja királyság van. Azt is mondták, hogy a hiszti nem csak a tesó érkezése miatt van, amúgy is jellemző ennyi idősen. Igaz é ez szerintetek?

Flórka pedig a hasáról a hátára fordul két napja. Elkezdtük a gyümölcsöt, holnap pedig megyünk egy kis vért adni, új mintát kell küldeni a PKU (vagy milyen) laborba.

Gyuzsó,
a mi védő nénink Erika. Gondoltam, hogy a Tiétek Zsuzsi, mert területileg ő az illetékes arrafelé. Na jöttök csajozni 13-án? 10-re megyünk tanácsadásra.

Indulunk a nővel tisztulni, további jóccak Mindenkinek!

ui.: Valaki érdeklődött hajhullás ügyben: hullik, de elmúlik. Én most másodszorra tizedelem a hajkoronámat. Kisjankó folyamatosan hozza utánam a hajszálakat, hogy visszategye a fejemre. Aggódik, hogy ideje korán kopasz lesz az anyja.

Kép
Kép
paklincs

Kati, Eni vagyok. :wink: Vbea a monogramom. És tök jó fej a férjed.

Veronikusz, nem, még nincs. Kusza éjszakák miatt. Amúgy már régen belevágtunk volna... Merthogy te tudod a legjobban, "jó időpont" sose lesz. :D

Gyuzso, hol a hajad??? :shock:

Jók a képek!
vbea

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek.
Memme: Bár csak Viktor is eltudna aludni akárhol. :P

A szomszédommal hála az égnek nem találkoztam,de megfoadom a tanácsot és nem fogok vele foglalkozni.

Anyukámék haza mentek és egész nap csak takarítottam,még jó hogy a férjem itthon volt mert így a Viktor lefáraszthatta az apját.
Olyan aranyosan játszanak egymással.

Komp: Kapta kölcsön és bele tettem a Viktort. Nagyon tetszet neki,mikor kivettem belőle hisztizni kezdett, hogy tegyem vissza. Úgy hogy vissza is adtam gyorsan a gazdájának. 8) :P :oops:
Jók legyetek és jó éjszakát.
V

valentina

SZiasztok!

Csatlakozunk a "fogasok" táborába, megvan az ötödik, de szegénynek azt mondta a doki, hogy egyszerre jön 5! Na ebből megvan az egyik. :D SZerencsére nem látni semmit rajta, csak a nyála folyik.

Barbi
Én nem adnék neki sima tápszert, ismersz. :lol: Egyébként Jázmin egy hónapja HA 2-est kap, nem egyest, ennyi változott, de továbbra is nagyon keveset adok neki még ebből is.
Az ekcéma meg nem tudhatod ugye mitől jött ki, mert sok dolog érte egyszerre. De mivel elhagytátok azt a pépet és elmúlt szerintem sanszos. Egyébként még sokáig kell tápszert adni azt hiszem, sokáig reggel meg este. Nekem se a védőnőm, a dokim emg végképp nem ajánlja még sokáig a tejet. Velem egyetértésben.
Tényleg jók a képek!!!

Memme
Hú, megértelek!! Szegények! NEm is értem miért csinálja ezt. Egyértelmű, hogy miatta van, legalábbis ahogy leírtad. Nahát és persze tagadja...
Elképesztő helyzetekben tud aludni. :lol:

Eni
Hát durva ez a 8 fog!! :lol: :lol: ÉS meg is viseli? Napközben is, vagy csak éjjel?

Kép
gyorgyi33

Memme! jaj nagyon együtt érzek veled!!!nem csodálom,hogy felmondasz majd a szitternek :evil: tényleg mintha direkt csinálná!!!hogyan kell egy gyerek kialakított napirendjét,-rendszerét pár nap alatt elrontani??? hihetetlen.... :evil: :evil:
nem is értem. Tényleg ha látja,hogy álmos rakja a kiságyba, ott mégis kényelmesebben alszik,mint a babakocsiban (szupi a kép :D )
Pici Eszter mellett nem lesz időd altatni Melindát, ezért kéne hogy megértse ez a sitterke. :evil:

Vali! olyan megható volt amit írtál a nagy családról.(meg az idézet is találó nagyon)megkönnyeztem :cry: nekem is detto ez a véleményem.
Pláne hogy párom egyke,-ez meglátszik anyósom majomszeretetén. :twisted:
egyszem pici fia.....stb . Nálunk anyukámék, és apukámék is 5-6an voltak testvérek.
nekem 1 nővérem van. De tényleg jó,hogy az ember nincs illetve nem lesz egyedül a világban, ha a szülei egyszer majd nem lesznek. :cry:
Vendég

jaj azt nem is meséltem,hogy mivel telt a mai napom :evil:
szóval, a Klinikán már szóltak aug-ban hogy nem stimmel a taj kártyám. Mondom jó, intézem a TB-nél.
El is küldtem a papírt,hogy minden rendben,biztosított vagyok...stb. (hiszen kapom a Gyedet is). Választ nem kaptam,ezért
felhívtam a TB-t mi van? mert szombaton a vérvételen megint szóltak,hogy nem jó a TAJ. Mondja a nő,hogy 2003-ban nem jelentettek ki az előző m.helyemről, ezért jelez hibát a rendszer.
Teendő: Apehhoz nyomtatványt beadni.Hurrá! netről letöltöttem.....bevittem Kresz Géza u-ba, sorbaállás stb. Apeh-os mondja:Nem érti ez minek? hiszen evidens,hogy biztosított vagyok!
de azért átvette a papírt...majd feldolgozzák... :evil: :evil:
na? bürokrácia???????és ki szívja meg megint? a rendes állampolgár aki fizet TB.-t, és mégis ....

na jó, legalább kidühöngtem magam.....
mostmár megyek, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hú, ezt nevezem termésnek! :lol:

Köszönöm a hiányolást! :wink:

Heni drága!
Jaj, ez történet, olvasni is rossz volt. :cry:
Mielőbbi gyógyulást nektek!

Borsa,
Jaj ez borzasztó! És olyan sokáig beteg volt. Nagyon sajnálom a szüleid!
:cry:
Sok, sok puszi Neked és a gyönyörű kislányotoknak!

Veronikusz,((( ezt még olvasni is rossz. Annyira sajnálom! Te szuper Anyuka vagy! És biztos vagyok benne, hogy Anyukád ott fentről néz téged, és segít és nagyon boldog hogy ilyen szuper lánya lett!!!
És igenis megérdemled a heti pihenést, és ne legyen lelkiismeret furdalásod!

Gyuzsó, Borsa,
A gyermekek a randin és az úszáson is gyönyörűek!
És majd meglátjátok egyre jobban fogják élvezni, és Ti még még és még büszkébbek lesztek!
Én csak a partról szurkolok mindig, de szörnyen büszke vagyok mindig!
És hát ezek a mai képek!
Hú, már milyen nagyok!
Micu már ül???

Memme,

Hú hát ez kemény, igen ezt Ő rontotta el! Jajj de borzasztó, hogy segítséget szeretnél, fizetsz is érte, és utána még Te … d. :cry: megértem hogy kiakadtál.
Nálunk ez volt, mikor először mentünk Anyukámhoz vidékre, és mikor hazajöttünk Lara is csak a kocsiban aludt el, hát többször letettem az ágyába, majd nem sikerült és ki a kocsiba, de a 3. este már elaludt az ágyában.
Puszika nektek!
Édes ez a kép!
Steffi, emlékszel ilyet mi is csinálhattunk volna Martinról mikor séta közben elaludt a babakocsinkban!

És ha majd meg lesz a Hugi, akkor hogy jártok úszni? Egész család egyszerre?

Györgyi, Eni,
Gratulálok a fogakhoz!!!!
És együttérzek Veletek, nekünk ma nagyon kemény napunk volt, mi már 1,5 hónapja várjuk a 9. fogacskát, de nem jön, de fél óra alatt derékig nyálasak leszünk. Nagyon kemény! De az éjszakákat nem zavarja, csak néha, így nem is panaszkodok!

Barbi,
Hát erre a dokira csak azt tudom mondani, hogy no comment,
Mi nem nagyon szeretjük ezt a pépet, ha gondolod, adok receptet. De mi az hogy nem írja fel??? :twisted:
És rákérdeztél??

Cukipofa,
Nagyon boldog születésnapot!
Nagyon édes a férjed!
Remélem az este is szépen telik!

Mikoltnak boldog hófordulót!

Kriszta,

hogy van a kis lelked?

ancsaboszi

Barbi,

jaj, az előbb lehagytam.
Dani annyira édes!!!
:lol:
JÓk a képek!!
Mikor mentek úszni?

Vali,
Olyan jó hogy jöttél!
Olyan megható amit írtál!
Férjemék is négyen vannak, és olyan jó, a legnagyobb testvére már kétszeres nagymama! :-) Így az Anyukája a mi nagyink már dédi! olyan furcsa! :lol:

ancsaboszi

Képzeljétek!

Egyre ügyesebben ülünk,
és tegnap mászáltuk a kisasszonyt, és túlléptük a 10 kg-t!a mérleg tegnap este 10.110 g-t mutatott! :oops:
Hát nem csoda, hogy nőjük ki a 80 ruhákat! :lol:

Na lelövöm magam.
bár még majd jövök, és még próbálok visszaolvasni!

Barbi?
holnap ringatózunk egyet?
:wink:

ancsaboszi

Ancsa!!!!
de jó!!!! látom te is "éjjel"írsz....10 kg??nagyon ügyes Lara baba :D :D fényképet rakjál majd fel..... :D
mostmár tényleg én is megyek......

jó éjt!
Vendég

És jött egy Angyal és leszállt közénk:

:lol: Kép

ancsaboszi

Gabi,

Kéresed még nem is láttam, de már teljesítettem is! :wink:

igen, igen én ilyenkor élek! :lol:

Hát igen, ez a magyar bürokrácia! meg egyáltalán itt intézkedni! Nálunk lezárták azt az utcát ahol lehet parkolni, és utána kezdtek parkolót csinálni, és aki beállt az utcába azt megbüntették, sőt kerékbilincset is kapott, de máshol meg nem volt hely!
Szóval itt élni?
nem hagyják az embert! :cry:
Megértelek, és jól tetted hogy dühöngtél!

Imádom micimacit, szóval tuti jól fogok aludni!

ancsaboszi

Veronikusz,
Lányok hogy vannak szuri után? És milyen volt a mai nap a bölcsiben?

Paklincs
De jó, de jó!
Sok sok puszi a TE ügyes nagy fiadnak!
De édes lehet Jankó ahogy viszi a hajad! :wink:

ancsaboszi

Gabi naggggyon édesek ezek a képek. A tegnapi (?) jóéjt képek és ez a micimaci!! Azért Enciről is kérünk ám! :wink:

Manóka Hol az a megfodrászolt Fiatalúr??! Hogy tűrte?

Paklincs én sem akarok majd nagy korkülönbséget a gyerekek között, de ahogy téged olvaslak... :)
Milyen gyümiket adsz Flórkának?
Én még csak kóstoltatni merem. Mármint inkább szívesebben szopogat egy nagyobb darab almát vagy körtét. A körte érdekes gondolat volt elsőre, de az angolszász területeken + amerikában is az az első gyümi. Még az almát is megelőzi. Állítólag az érett körte jobb is mint az alma, mert lényegesen kevesebb benne a sav. Hát... Mindenesetre Kristófnak nagyon tetszik!

Borsa Te miket/mennyit adsz Emmának?

Vali Kb egy hónappal ezelőtt nekünk is volt ilyen súlygyarapodás "problémánk". Ami végül csak nekem volt probléma... :D
Akkor eszembe jutottál és azóta meg is akartam írni neked (is): A mi dokinénink állítólag 74 éves(én még nem kérdeztem tőle, de tuti nem néz ki annyinak :D ) és szerintem neki túl sok újat mondani már nem nagyon lehet és tökre megnyugtatott ezzel a hízás kérdéssel kapcsolatban. Az okos könyvek szerint (amit ugye a babák nem olvastak még) heti 15 deka az elvárt gyarapodás + 6 hónapos korára duplázza meg a születési súlyát... mert ha nem így van, -"jaj nem is tudom, mi lesz..."- írod te is. Nekem ez a téma egy feketelyuk marad, úgy tűnik örökre. Ugyanis: Cukorfalat Petyája ugyan azon a napon, ugyan úgy időre és ugyan úgy természetes úton született mint Kristóf. Petya ha jól emlékszen még 3 kiló sem volt, Kristóf meg kerek 4000 gramm. Miért is kell majd 6 hónapos korukban 2 kiló különbségnek lenni köztük??? Feltéve ha a szabvány szerint híznak... Hülyeség.
Doki néni szerint az elemi ösztönük az éhség jelzése. Ha egy baba éhes az először nem a mérleg mutatja. Ha meg nem éhes akkor tuti jól fejlődik a tejcitől. Rossz tejci meg ugye nincs, így mi lehet a gond?? Azt mesélte, hogy Ő is 6 hónapig csak szoptatott és a fia alig hízott heti 10 dekákat, pedig 200 grammokat szopizott, viszont beteg se volt soha. Viszont amikor elkezdték a hozzátápit rohamosan hízni kezdett. :wink:

Kép
vkbrigi

Hahó!

Cukipofa, kitartás, már nekünk is akartak tápszert adni, de addig amíg Ádámmal semmi gond nincs, nem szerettem volna. Most már mi is kibírjuk, féllábon is. :D Szerdán megyünk mázsálni... :?
Milyen volt a nap további része? Férj tündéri!!! :-)

Hanna, apósod nem veszi ilyenkor észre, hogy az a szerencsétlen pici nem kap levegőt, azért kapkodja a fejét? Hihetetlen!!!

Veronikusz, a gyereknevelés nem börtön! Sztem is szüksége van az anyukának kikapcsolódásra! Igazad van, a gyerekközösség nem árt meg szerintem sem.
Amikor Ákos picike volt, akkor jártam fősuliba, majd egyetemre. Azt hiszem, hogy ezek a konzultációs napok mentettek meg attól, hogy megbolonduljak. Máig azt mondom, hogy havonta 2-3 teljes nap jár a kismamáknak, s ez a babák fejlődését is szolgálja.
Lányok, hogy bírták az oltást?

Memme, nagyon jó a kép! :-) Bébisintért meg tanítsd meg nevelni. Bár mondjuk nem a Te feladatod lenne! Nem is értem, hogy miért sunnyog, akárhogy is nézed, Te egy olyan szolgáltatást veszel, amilyet Te szeretnél, nem magyarázhatja a bizonyítványát. Ha nem tetszik, akkor keressen már gyerkőt. :x

Borsa, akkor mit is beszélek, Ti profibbak vagytok! :-) Így Te taníthatsz engem. :-)
Az udvarlós képek nagyon jók! Micu tényleg nagy baba! Ámulok Ádám mellett, hogy Micu milyen iramban fejlődik! Tényleg ül?
Emmus mosolya... Vigyázz Miklós, lecsapjuk a kezedről, hiába próbálod elkápráztatni a tudományaiddal!!! :lol:

Paklincs, örülök Jankónak! 3 éves kor körül van egy dackorszak. Lehet, hogy itt tartotok? Ráadásként a tesó is megérkezett... Hamarosan kinövi Jankó, és döbbensz majd az önállóságán. Olyan jó lesz, hidd el! :D

Eni, Györgyi, fogmanókhoz gratula! Egyszerre ennyi érkezzen! Hmmm, 1-2 is elég nekik. Szegények...

Gabi, "szeretem" olvasni ezeket a bürokrata sztorikat. Hihetetlen miket kell elintézni.

Ancsa, ez a kép Lara babáról olyan költői. Tündéri a kis arca. Kár, hogy idősebb Ádámnál, különben biztos udvarolna neki... Ebben a korban még milyen sokat számít ez a nagy korkülönbség! :lol:

No, verem még a gépet egy kicsit, majd szunyókálás! Addig is ezerrel küldöm az álommanókat minden éjjeli baglyocskának! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Brigi, köszi, azért most megnyugtattál! Tudod, már kezdett kicsit lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy a hülye anya kitalálta, hogy csak azért is 6 hónapig semmi más csak tejcsi, és ha törik, ha szakad megvalósítja... hiába éhezik az a szerencsétlen gyerek...
No, a szerencsétlenke biztos nem éhezik, hiszen olyan vigyori, hogy mindenki elolvad amikor ránéz, állandóan pörög már a tengelye körül, a szájában a lába folyamatosan, stb.
3 hónaposan Ádám már megduplázta a súlyát, azóta állt meg a gyarapodással nagyon... De akkor miről is beszélünk? Sajnos tényleg arról, hogy dokinéni, védőnéni azonnal tápszert javasol, nem is néznek rá a gyerekre, nem is foglalkoznak igazán vele. Egy páciens és pipa... Tudod, ez a borzasztó...

Befejeztem, mert ma már kicsit sok voltam. :-) Ja, éjfél elmúlt, akkor ez már két napi adag volt. :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Paklincs, ahogy olvastalak, Benét láttam magam előtt. Dettó, és gondolom, ez fokozódni fog, ha kistesó kijön. Már a postráa sem tudok vele bemenni, mert ugye nem babakocsival megyünk, gyalog meg már az ajtóban toporzékol... sorbanállás??? KÉnytelen leszek ezeket a dolgokat összeírni, és ha van 1 szabad órám (honnan???), akkor megcsinálni.

Memme, ha én nem dőlhetnék le délután Benével egyszerre, meg is halnék 1-1 nap. Hihetetlen, hogy egy bébiszitter nem úgy csinálja, ahogyan te kéred, hiszen Melinda a te gyereked.

Vali, én is járok most havi 1-2x konzultációra, és olyan de olyan jó!!! Használnom kell az agyam... meg felnőtt emberek között vagyok!!! És gyerek nélkül :D

mtunde

cukipofa: ez aztán az igazi szülinapi ajándék: virág és egy nap szabi!!!!!! :D

szerencsére Ricsi jól viseli a fodrászt, de csak tőle viseli el, hogy a hajához nyúljon, tőlünk nem.mikor mi próbáltuk nyírni a haját, akkor sírás lett a vége, de a fodrásznál egy hang nélkül tűri a dolgot.

és íme pár kép
Kép
Kép

lenne még egy kérdésem is azokhoz, akik szintén Hegedűs dokinál szültek: azt mondtátok, hogy nem vállal már szülést, de egyéb rendelése megmaradt, vagy mindent feladott? (csak mert érik már a rákszűrés részemről)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!
Vagyok ám, csak nem eceerű az élet!Főleg ilyen apóssal és anyóssal!!!Akik mindig kersztbe tesznek!A kedvem sem túl jó, de majd valahogy túlélem!
Születésnaposok, hófordulósok boldog mindent így utólag is
Képtelenség visszaolvasni!!!
Nekünk rémes éccakáink vannak 5X-6x kelünk!csak nem tom mééééérrrrr!!!Tiszta hulla vagyok!!!!!!
Borsa:
sajnálom a szüleidet!nem lehet könnyű
Gyuzso
remélem jobban vagytok
Veronikusz
lányok hogy vannak az oltás után
Mtünde
sztem jók a nevek nagggggyon
pocilakó jól van?
Vali
jó hogy jöttél?
Gyerkőcök????
annyira szép amit írtál
Paklincs
a leányzó sztem nem vékony
Nemes Gabriella
szegény, nem semmi amin keresztül mész!!Ez az ország........inkább nem részletezem
Steffi
remélem jobbak az éjszakáitok
Vbea
nem semmi 8 fog,gondolom „jók” az éjszakáitok
Barimami
szuper jók a képek!Tápszer ügybe nagyon gáz dolgok vannak!!Nekem a múltkor közölte a védőnő, hogy tudja,hogy a tápszert már nem tudjuk felírni!Mivel nem HA-s tápszert esznek!Mondtam tudom!
Ja tegnap az olvastam,hogy emelni fogják a tápszereket!
Hanna
miújság?
Cukipofa
Boldog szülit!Irigyellek, hogy otthon volt a férjed szabin. Bálint 2 hónapja dolgozik minden nap!!!
Memme
bébisintér nem semmi!Minek megy az ilyen bébisintérnek,ha nem tud egy gyerekkel foglalkozni.
Remélem azért minden oké!

Na megyek mert Őfelsége I.szabó hivat

Bocsánatot kérek attól akit khagytam!!!
Ja meg kicsit hosszú lettem!!!
Tom még mit akartam,gyerekülésekről szeretnék informálódni!Milyet érdemes venni??Balázsmost 7 kg körül van!
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! Feladtam a gatyót, simán, ugyanolyan borítékban, remélme, célba ér! :)

Gyerekülés... olyat vegyél, ami utazás közben dönthető, és akkor már most beleteheted Balázst, és kb 1,5 évesd koráig jó lesz, aztán venni kell neki nagyobbat, ami vizsont már ovisan is jó lesz. Asszem 0-18 vagy 9-18 kilós ez a kategória, de nem is a kiló számít, mert simán kisebben is bele lehet tenni a dönthetőség miatt. Pláne, ha már ül.

mtunde

Sziasztok!

Milyen szép napunk van!
:lol:

Tünde,
Annyira jók a nevek!
Igazad, van biztos ami biztos kell fiú név is.
Mi ezt a kórházba menet beszéltük meg, hogy akkor talán legyen az is! :lol:
Hogy vagy?
Bene még akarja hogy cipeld? és ezt hogy oldod meg?
Hihetetlen hogy már csak 75 nap van!
olyan izgalmas!
Feldobsz egy táblát?

ancsaboszi

Emano,

Nálunk Apa feladata volt kiválasztani az ülést!
Barbitól és Masnitól kaptunk német oldalakat, amin tesztelték, és ez alapján választott.

Szempontok voltak még a biztonság után, hogy dönthető legyen, mosható legyen a huzat(kiflievés :lol: ), és hogy könnyű legyen berakni!
És olyat akartunk, ami 9-18kg-ig jó!
És hát az ár sem az utolsó, és hosszas keresgélés után megtaláltuk a Römmer King TS Plus gyerekülést, amit az eladó is nagyon dicsért

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... 0king%20Ts

és ami a legjobb, hogy a Babyoutletben volt akcióban, így 39.900 Ft-ért meg is vettük, és mi vittük el az utolsó darabot! Amint levettük a polcról jött egy nő, hogy Ő is ezt akarja, de hát ez volt az utolsó, hát nagyon necces volt. Mondták az eladók, hogy nem tudják hogy kapnak e, mert 70 db kaptak, aztán előtte nap még 2-t. szóval még éppen elcsiptük. Az outletben mindenkép érdekes megnézni.

http://www.babyoutlet.hu/

Ja, Lara már kezdi megszokni, először idegen volt! De örül, hogy így látja Apját! :lol:

Hát remélem segítettem.

ancsaboszi

Ancsa, ez a kép nagyon szép!!
Elvileg ma rinagtón tali!!! és tápszer ügyben meg az van, h nem voltam ott, amikor ezt mondta, mivel anyukám ment a receptekért és neki mondta! de nem igazán értem, h minek kell kockáztatni és megnézni, h lesz -e ekcémája, no mindegy, megtárgyalom holnap a védőnővel, ő nagyon jó fej és bízom az értékítéletében...tejpép receptet meg köszi, lehet, h fogok élni vele, mert lassan elfogy és nem tudom, h mi lesz utána...
Úszni szerda du. megyünk, fél 5re! Ti?

Emano, tényleg? nem is tudtam, h akkor már nem kapunk rceptet, akkor azt teljes áron kéne megvenni? (mármint a simát) bár gondolom még így is olcsóbb, ez a HA tápszer nagyon drága!

Györgyi, tudom a véleményed és abszolút egyetértek, Dani reggel 180 ml-t eszik belőle, este meg 120at, szóval nem egy nagy mennyiség, de pont ezért nem értem, miért kellene átállni simára...egyébként mi is már jó ideje a kettest adjuk!

Memme, ez a babysitter tényleg kiborító, jobban teszed, ha megválsz tőle! :evil: én ilyenekre nem is gondoltam, h egy gyerekvigyázó nem azt csinálja, amit mondasz neki, meg olyan dolgokat vezet be, ami neked nagyon fárasztó hosszútávon (ld. kézben altatás), no comment!

Steffi, nem írtál, h mi van a babakocsival! és Marcipánról is kérünk képet, már olyan régen láttuk!!

KépKép
barimami

Ancsa, Bene továbbra is cipleteti magát, sokszor az autóig is. Bár azt megoldom, mert odáig meg motorral megy :) őrület... amúgy ha odaültetem az oldalamra, nem zavar, nem nyom, csak nehéz :)

mtunde

Gabi,
ez a bürokrácia hihetetlen!!!! :twisted:

Paklincs,
reméltem, hogy Erikára gondolsz és nem kétféleképpen ítéljük meg Zsuzsit :) nagyon szimpi nekem is! Oltáson volt egy Jankó egy 3 hónap körüli tesóval, megkérdeztem, Flóra-e, de Ágoston volt :lol:
Jankó nagyon drága lehetett!!
Tervezzük a jövő keddet, de csak a szabad levegőn, nem mennénk be a védőnői kucokba, újabb vírusokért.. :(

Memme,
ez a szitter hihetlen! :twisted: Erre nincs szükséged... nagyon drága a fotó!!

Vali,
jó hogy jöttél! a súly miatt ne izgulj, mi éjjel nem alszunk, hanem eszünk, ezért vagyunk ekkorák! :lol: Ti meg jól alszotok.. :)
én is nagycsaládot szeretnék.. ennyit a karrierről a következő 5 évben! :lol:
Vállaljuk a versenyt Ádámmal, legalább Emmus választhat!

Eni,
ez a fogtündér lassíthatna!!!!!!!!
Haj ment a levesbe! :lol: elmentem fodrászhoz, hogy vágjunk, ez lett belőle, bár nem hasonlít az eredeti elképzelésemhez.. :lol: Úgyis hullik, majd ha összeszedi magát, megint megnő!

Emano,
fogzik..?
Mi is nézegetünk ülést, de amíg nem ül, addig marad a hordozóban!
Én kicsit bebe confort mániás vagyok.. de kaptunk egy chicco vectort kölcsönbe, most vacillálok..

Barbi,
Ti Römer King TS plust vettetek, hogy vált be?

Barbi, Ancsa
nagyon jók a képeitek!! Kis művészfotósok!!

Manóka,
Ricsi nagyon csinos!!

Mi nem ülünk még, csalókák a képek :lol: , csak ölből szokott hasra mászni, de baromi erős a háta, kis vasgyúró!!
Köszönjük a dicséreteket!
Jobban vagyunk, meg is teszünk mindent érte!

KépKép
Kép
gyuzso

emano/Andi
KépKép
emano

nekem olyan rémlik, hogy a 0-18-ast amíg nem ül, ugyanúgy háttal kell kötni, mint a hordozót, csak utána lehet szermből.. :oops:
javítsatok ki, ha nem így van..!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emano Nézd csak mit találtam neked!

http://www.vatera.hu/romer_king_plus_bi ... 27065.html

Én is nézegetem már és ez a fajta tényleg tök jónak tűnik, + jól is néz ki! :D

Kép
vkbrigi

Ja tápszer (Nálunk a milumil1-es)receptre 802 Ft,anélkül1900!!!!
a milumil2-est 2000 Ft-ért vettem

Gyuzso
már kijött a 2.foga is
Gyerekülést most kezdjük nézegetni,mert eladjuk a babakocsit amihez van gyerekülését így venni kell 1 másikat

emano/Andi
KépKép
emano

Köszi Brigi,de nekünk kg-ilag még kisebb kell!Még kb 7kg vagyunk

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

emano!
Nekünk is Römer van Orsinak....
De olyat akkortól lehet amikor már űl...ez a 9-18 kilós....
Addig a kiskagyló kell, nem??????
Orsi már januárban átűl magasítóba és Dani meg Orsiéba, ha már űl... :D
Nekünk egyébként nagyon bevált...kényelmes és dönteni is lehet.
Mi bécsben vettük meg, mert itt nagyon drágának találtam.
Ott 115 euro volt, itt meg 60-70 körűl asszem (de nem biztos).

Borsa!
Mennyi pasi rajong Emmáért :D
Egyik egy jóképű erős krapek a másik meg egy szőke herceg :D
Emmának már most jó dolga van :D

Vali!
Jó volt tegnap...csavarogtunk egy kicsit, már 6kor lefürödtem...hajat mostam szép nyugodtan...kiszedtem a szemöldököm :D és pihiztem...
Férjem meg rohangált Orsi után és babusgatta Danit...
Mondjuk hosszúhétvégén is itthon volt, de az meg megint csak csupa-csupa rohangálás volt...így hogy nem tudtam mi vár rám így nem szerveztem be semmi programot és csak lébecoltunk :D :D :D
Jó volt na.... :lol:

Megyek ma venni jegyet a mikulás nosztalgia vonatra a nyugatihoz...
Orsi már alig várja, már nagyon rég szeretne vonatozni és most rögtön ott lesz a mikulás it :wink:

Na megyek mert Orsi Danin fekszik :D

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Barbi,
Örülök, hogy tetszik a kép!
Tudod, igyekszem. :wink:
Majd mesélek!
Ok, akkor ma tali. 4,30-ra jöttök Ti is?
Hát a holnapi úszást még nem tudom, az biztos hogy holnap, de majd telefonálunk, hogy mikor vannak kevesen. De szerintem délután lesz belőle, mert délelőtt Anyukámat viszi a Férjem a kórházba.
Ok,ok majd megbeszéljük a pépet! :lol:

Tünde,
Hát igen, elhiszem hogy nehéz, és Hugi mit szól hozzá? :wink: Azért kérdeztem, mert azért nem lehet semmi!
Hány kg most Bene?

Gyuzsó, Brigi
Hát igen, nézegetni sosem korán! Hisz úgy találja meg az ember a legjobbat. Ezt én is hallottam valahol, hogy háttal, de az eladók ilyet nem mondtak. És ennek az ülésnek nagyon jók a tesztjei ami nekünk és Barbiéknak van! :lol:
Römmer King TS Plus
Feljebb már leírtam, hogy miért ezt vettük. :wink: És igen, az első pár alkalommal furcsa, de megszokják!

GyuzsóÉrtem, de akkor is nagyon kis ügyesek vagytok. És örülök, hogy jobban vagytok!

ancsaboszi

Sziasztok!

Kati!
hát igen a kisasszony tud élni :D

Ancsa!
Jó hogy jöttél aranyos a kép!

Steffi!
Hogy aludtatok!

Emano!
Próbálj meg felülkerekedni Anyósékon! Tudom nehéz!

Jázmin, Benőke, Dani, gratula az új fogakhoz, Lara reméljük hamar kijön mostmár a 9-eske :D (remélem senkit nem hagytam ki)

Vali!
Köszönjük az udvarlást de Micusnak már elköteleztük magunkat :D De virágokat persze nem utasítunk vissza. :D

Veronikusz!
Sajnálom :(

Orsi

borsa

Borsa,

ancsaboszi

Borsa,nehéz bizony!Csak fura hogy Bálintot az apja zsarolja,hogy nem vihetjük el a kocsit,mert nem dolgozik!Ja és mindezt akkor közli mikor már a gyerek be van öltöztetve!
Könyörgöm 2 hónapja napi 16 órákat dolgozik szombat, vasárnap 140ezer forintért
Bocsánat, de nagyon ki vagyok akadva :oops: :oops: :twisted: :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Sajnálom, tényleg!

Ja és Brigi Emma du kap hhipp baraCK-almát mert elég nhezen kakilt és ez segít neki. 2 hete kapja kb fél üveggel eszik meg. Annyit kap amennyit kér. Pár kanállal kezdtük.

Hanna
Áron ügyes volt a szurinál, igazi nagy legény!

Orsi

borsa

Ancsa!
köszi a kérdésed megvannak. Kata sokkal rosszabbu viselte mint Kata. :oops: Szofi a visgálatot még végig mosolyogta, de Kata ... :oops:
Ancsa Ez a kép a kocsiban és a nap ahogy átsüt a fákon .... :D :D :D :D és már több mint 10 kiló???? :shock: :shock: :shock: Szofi most kb 10,5kg. :shock: :shock: :shock: és ő a csoportban a legmagasabb pedig van nála idősebb is. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csak átfutottam a termést, főzök épp, várom, hogy forrjona leves.

Barbi, Danca már alig-alig babás. Teljesen nagyfiú ezen a képen. :)

A te Ricsid is Manóka! :)

Ancsa, igazi művész-fotó.... Figyelj csak, milyen a szeme színe? Kék? Mert egyébként mostmár teljesen tiéd a vonásai.

Gabi, az alegkomiszabb, hogy adót fizetünk, azaz mi finanszírozzunk azt, hogy ezek packázzanak velünk. :twisted:

Igen-igen lányok. Ez a helyzet a mi "segítőnkkel". Ezt a pár hetet végigcsinálom vele - mire újat találnék, már itt a szülés
ideje - , kevesebb időre hívom és megszabtam, hogy meddig lehetnek kint és ha Melinda bealszik, hozza be. Mert itt bent a szobában egyébként jól elvan vele a Csöppke. A lakásban el tudunk szeparálódni szerencsére, de látom, mi történik. Nagyon nem megyek már el itthonról, mert nem bírok. Dec. közepétől úgysem kell jönnie, január közepéig szintén nem, aztán meg keresek valakit, aki egy héten egyszer-kétszer egy délutánra tehermentesít Melinda alól.
Igyekszik ő egyébként, hiszen Melindán meglátszana, ha nem érezné jól vele magát, de mintha mindig volna benne egy kis elleállás, valami mesterkéltség és persze visszaélt azzal, hogy én nem tizenhárom éves kamaszlányként kezeltem. Nem baj. Ezzel is tanultam.

Jövő héten Uh az ötödiken. Aztán lassan CTG-k...

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
csak most olvastam a sittest!! hát ez borzalmas. Jó kis "SEGÍTSÉG"!!!!!!! :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Bene 12 kg. Kishugi semmit nem szól. Kiképzésen van :) Bírja. Majd ha kijön, kinyomja bátyó szemét :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: