Sziasztok!
Paklincs, Tikó, ritkán jöttök, de akkor jó képekkel.
Borsa, ugye milyen klassz az uszi!
Én még mindig bemegyek Melindával,de még egy-két alkalom és át kell adnom a stafétát Apjának. Csak úgy egymáshoz vagyunk szokva és bár fizikailag lefáradok, amúgy annyira feldob engem is. Imádom, ahogy pl. nem a tréner irányítja már, hanem ő dugja bele a fejét a vízbe, vagy ugrik. És közben folyton karattyol és ujjong.
Majd meglátjátok, ahogy halad előre egyre jobabn élvezni fogja.
Cancan, Hanna, jobbulásokat!
Steffi, igen, végülis fenn lehetne egész éjjel is.
Tünde, ezek a nevek nagyon bejönnek nálam is. Akármelyik.
Brigi, ne aggódj, nekem is jött a hajam csomóba, most mega hosszú hajam mellett mintha frufrum volna, úgy jöna babahaj.
Valentina, sztem az ilyen szomszédokkal egyszerűen nem kell kommunikálni. "Bocs, nem érek rá".Még akkor is ezt mondanám, ha épp újságot olvasnál közben. Hidd el, kapcsolna.
Veronikusz, ne parázz a bölcsin. Három év...? Már épp ideje, hogy magadra is szánj egy kis időt. Meg fog térülni.
Cukipofa, isten éltessen!
Osztom itt az okosságokatt... Közben meg vagyok zakkanva, mert bár volt már egy pár napos ilyen szakaszunk, de már másfél hete tart lassan, hogy Melinda az éjjeli/hajnali kelés után csak velünk nyugszik meg, ez még nem volna olyan nagy gond. De amióta a drága bébiszitterünk rászoktatta a babakocsiban sétáltatva alvásra, nem akarózik neki az ágyban aludni. Sose volt gondunk ezzel. Most meg akárhányszor elalszik nappal, ha beteszem, ordít, de az utcán rögtön bealszik. Már régebben szóltam neki, hogy ne induljon vele sétálni, ha látja, h álmos (olyankor gyorsan kocsiba rakta, de észrevettem egyszer). Most viszont már arról is le kellett tiltanom, hogy ha kint elalszik, akkor még menjen vele tovább. Másfél órákat aludt így a kislányom, éjjel persze ez meglátszott.
Nem akarok mindent rákenni, volt egy kis fogzás és szeparációs szorongás is, de most ott tartunk, hogy én nappal nem tudok pihenni, mert ma is csak most, este aludt be Melinda, délelőtt csak séta közben akart.
Lecsökkentem az idejét ennek a bébiszitternek és amint nem lesz már rá égetően szükség, meg is válok tőle. Mert most is tagadta, hogy a babakocsizásnak ebben nagy szerepe lett volna.
Nekem meg nincs szükségem arra, hogy a gyerekem jól kialakított szokásait valaki megváltoztassa, mert jobban szeret babakocsit tologatni, mint lefoglalni egy gyereket. Néha észrevettem hogy Melinda egy-egy nyügi után hirtelen elcsöndesedik. bementem hozzájuk és azt láttam, hogy karban tartja, máskor úgy altatta. Ahogy mi sosem, mert nem volt rá szükség.
Pont most van szükségem arra, hogy Melindával nyűglődjek.
Bocsánat a nagyregényért, de dühösek vagyunk.
Próbálok egy képet.