Na, átrágtam magam a heti termésen
Aranyosak vagytok csajok, de nem maradtam kinn Olaszban

, egyébként egyedül voltam (ut. irodával), párom már volt, nekem meg régi álmom volt már Róma.
Katóc: utazós bagoly

és a másik hazajött már? (Hanyatka) aki egyben takarítós bagoly is
Beus: óriási gratula, látod minden simán ment!!!! Húúúúhúúú, holnap már az 5. napon lesznek az embrikék, hogy megy a fagyasztás? mármint anyagilag???????
Yamita: gondoltam ám Rátok, húúúúú 2 bébike!!!! a farkasvicsor után

nem is lehet kérdés hogy megtapadnak-e.?!!!!!Ovitrell asszem 10-12 nap mire kiürül.
Zsembi: hurrá, h tudtok kezdeni, csak megvannak/lesznek azok a fránya pontok.
K.Kati: nem vagy semmi, h kiharcoltad a kezdést, ha nyuszi módon tudomásulveszed, akkor várakozhattok még
Finch: ne aggódj a multi/policiszta miatt, Apánk mindenkinek ezt látja, nekem életemben soha nem látott még senki ilyet, de ő sem az első kb. fél évben, aztán hirtelen a lombiknál meglátta
Plümő: igaz, Ő a mi közös Apánk!!!!!
Bodza: puszi a zugolvasó Anyukádnak

köszönöm, megkaptam a címlistát én is
Öreganyu:
nagyon szép Tőled amit szeretnél tenni!!!! Grat. a gyerkőcökhöz, jól meglepődhettetek a kicsi érkezésekor.
Sajnos sokáig kűzdöttem a gyulladt fogínnyel én is, de aranykezű fogorvosom ajánlására elektromos fogkefére váltottam, ég és a föld ez és a sima között.
Számomra is felfoghatatlan, hogy hogy lehet csak úúúúgy simán gyereket csinálni...dugni
Beber: grat. PKE keresztelőjéhez
Zel: lassan itt az idő!!!! de jó Nektek!!!!
Ági: örülök, h döntésre jutottatok, este a Viasaton volt egy egypetéjű 4-es ikres kismami, mutatták a császárt, 4 kislányuk lett.
Rókákat sajnálom
Puszi a többieknek is