A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hagyományosan önmegtartóztatást javasolnak azoknak a pároknak, akik mesterséges megtermékenyítésre készülnek. Most viszont kiderült, hogy az önmegtartóztatás csökkenti a sperma termékenységét. Hasznosabb tehát, ha a pár szeretkezik, mielőtt a férfitól leveszik a spermát.

Sokaknak azt mondják, ne érintkezzenek párjukkal legalább egy hétig. Kiderült azonban, hogy maximum kétnapos önmegtartóztatás az, ami még nem árt a termékenységnek. A Soroka Egyetem és a Ben-Gurion Egyetem kutatói több ezer férfin végeztek vizsgálatot. Nemcsak az ondósejtek számát tanulmányozták, de elemezték a koncentrációt és az alakot is, valamint azt, hogy az ondósejtek hány százaléka képes megfelelően mozogni. Eredményeik szerint a sperma térfogata ugyan nagyobb 11-14 napos önmegtartóztatás után, ám az összes többi, tulajdonképpen lényeges minőségi jellemző károsodást szenved. Az ondósejtek száma csökken, és egyre kisebb hányaduk képes mozgásra. A kutatócsoport vezetője, dr. Eliahu Levitas hétfőn teszi közzé eredményeiket Madridban a European Society of Human Reproduction and Embryology (az emberi szaporodás és embriológia európai társasága) évenként megrendezett konferenciáján. - Eredményünk nem annyira az olyan módszerek szempontjából fontos, ahol egyetlen sejtet ültetünk a petefészekbe, hanem azoknál a kezeléseknél, ahol méhen belüli megtermékenyítést szeretnénk a lehető legjobb minőségű spermával végezni.

Andi
zsembi

Jaj csajok nagyon tudományosak vagytok

bea
öreganyu

Mennyire irigyeltem azokat annak idején akik csak dugnak egy jót és kész is a gyerek

bea
öreganyu

öreganyu :D

Andi
zsembi

Kép

Andi
zsembi

Halika!

:lol: Öreganyu! :lol: Jóóóóó!! Naggggyon jó! A dugós hozzászólásodnak örülök. Ez az. Csak őszintén, nyíltan, egyértelműen. Lenne egy szakmai kérdésem! Segíts léccike! Anyósomnak egy éve kihúzták néhány fogát. Most viszont úgy érzi, mintha egy kis csontszilánk ki akarna bújni a fogmederből. Mondtam neki, menjen dokihoz, de nem akar, úgy gondolja, kijön az egyedül is. Így most nem tudja az alsó protiját sem hordani, mert töri. Szóval ijesztgessem valamivel, hogy menjen dokihoz, vagy kibújik az a kis piszok egyedül is? Köszike!!!

Zsembi! Én azért nem mernék a punkció előtt kufircba fogni. Tudod, egy ihaj orgazmus is kiválthatja az ovulációt! Pláne feltuningolt állapotban? Mit mondanánk Apánknak???? :lol:

Cukik az ilyen babás képek.....

Pusza:

Kép
Kép
Kép
zel

Zel igazad van no kufirc :D Tényleg ez a szonda olyan fura nekem mindig azon filózok hogy nem e mozdul el vagy valami.

Andi
zsembi

Sziasztok Lányok!

Annyira pihentem, hogy nem értem rá jönni... :D :D

Van egy kis gáz, adjatok tanácsot. Péntek óta minden délután fáj a hasam (nem nagyon, csak ilyen tompa, állandóan jelen lévő valami van) + tegnap éjjel jó kis rosszullétre ébredtem (fülzúgás, szédülés, émelygés, amolyan ájulásközeli állapot), ami aztán ahogy jött, el is múlt, de most kicsit aggódom. Pénteken is volt egy kicsi fülzúgásom, enyhe szédüléssel tetőzve, de az nem volt komoly. A progeszteron injekciónak lehetnek ilyen mellékhatásai? Tapasztaltatok már hasonlót? Ma eddig még nem volt semmi, remélem, nem is lesz, ha mégis, asszem felhívom a dokit, nehogy valami baj legyen... Szóval zajlik az élet nálam, ahogy mindig. :D

Zsembi, hogy ez a kép milyen édes! :D

Jó éjt mindenkinek!
noczi

szia noczikám, eszed a husit rendesen??
én is rosszul voltam csütörtöktől... olyan halálfélelem jött rám, hogy csak na.. elkezdtem enni újra rendesen és mostmár sokkal jobb. Bár nekem nagyon hasonló érzésem volt, mint a múltkor a méhenkívülinél a belsővérzésnél.. gondolom hasűri folyadék..egyre megy..
Remélem megtapadt mind a két kismanód és most az okozza a hormonzűrzavart :D
yamita

Jó estét csajszik,

Yamikám, Nóczi ne rémisztgessetek :shock: :shock: Annyira ijesztő a rosszullét és halálfélelem....
Parancsoljatok rá a hormonokra ne "ijesztegessenek" Benneteket.

Zsembikém hétfőre egy csomó drukk, ne izgulj nagyon! A babás kép írtóédes köszi.

PLÜMÖ LEHET HOGY TÉGED LÁTTALAK AZ ÁRKÁDBAN VASÁRNAP DÉLUTÁN???????

Hanyatka, hogy vannak a cickók??? Nekem elképesztően éreztetik, hogy léteznek

:D
Plusz egy kis haspuffadás minden estére? Ez normális???? Jó lenne tudn mi a hormon és mi a valóság??
andi67

Zel!
Hát de nincs igazam?. Mások elhatározzák hogy most legyen gyerek és azonnal összejön. MIcsoda igazságtalanság. Hogy utáltam én ezeket annak idején. Nekünk meg csak csupa szurkálás meg turkálás meg izgalom jut. De nem baj, vigasztaljon Benneteket, hogy a lombikos gyerekek mindig olyan gyönyörűek!

Szóval attól függ hogy mennyire mélyen van az a kis szilánk. Ha nagyon felületes, elvileg ki tud lökődni, csak ki tudja mennyi idő alatt. Röntgen kéne hogy pontosan látni lehessen hol van. Jobb lenne kivenni.

bea
öreganyu

Sziasztok lányok!!!!!

Megjöttem, igaz még 2 nappal ezelőtt, minden szupi volt, 20-22 fok, lábunkat lejáruk térdig, jó volt kicsit kikapcsolódni a babatémából.
Remélem mindenki jól van....most megpróbálok visszaolvasni :D

Anikó
tatulány

Na, átrágtam magam a heti termésen

Aranyosak vagytok csajok, de nem maradtam kinn Olaszban :lol: , egyébként egyedül voltam (ut. irodával), párom már volt, nekem meg régi álmom volt már Róma.
Katóc: utazós bagoly :lol: :lol: :lol: és a másik hazajött már? (Hanyatka) aki egyben takarítós bagoly is :lol: :lol: :lol:

Beus: óriási gratula, látod minden simán ment!!!! Húúúúhúúú, holnap már az 5. napon lesznek az embrikék, hogy megy a fagyasztás? mármint anyagilag???????

Yamita: gondoltam ám Rátok, húúúúú 2 bébike!!!! a farkasvicsor után :lol: :lol: nem is lehet kérdés hogy megtapadnak-e.?!!!!!Ovitrell asszem 10-12 nap mire kiürül.

Zsembi: hurrá, h tudtok kezdeni, csak megvannak/lesznek azok a fránya pontok.
K.Kati: nem vagy semmi, h kiharcoltad a kezdést, ha nyuszi módon tudomásulveszed, akkor várakozhattok még

Finch: ne aggódj a multi/policiszta miatt, Apánk mindenkinek ezt látja, nekem életemben soha nem látott még senki ilyet, de ő sem az első kb. fél évben, aztán hirtelen a lombiknál meglátta

Plümő: igaz, Ő a mi közös Apánk!!!!!

Bodza: puszi a zugolvasó Anyukádnak :lol: :D köszönöm, megkaptam a címlistát én is

Öreganyu:
nagyon szép Tőled amit szeretnél tenni!!!! Grat. a gyerkőcökhöz, jól meglepődhettetek a kicsi érkezésekor.
Sajnos sokáig kűzdöttem a gyulladt fogínnyel én is, de aranykezű fogorvosom ajánlására elektromos fogkefére váltottam, ég és a föld ez és a sima között.
Számomra is felfoghatatlan, hogy hogy lehet csak úúúúgy simán gyereket csinálni...dugni :lol: :D

Beber: grat. PKE keresztelőjéhez

Zel: lassan itt az idő!!!! de jó Nektek!!!!

Ági: örülök, h döntésre jutottatok, este a Viasaton volt egy egypetéjű 4-es ikres kismami, mutatták a császárt, 4 kislányuk lett.

Rókákat sajnálom

Puszi a többieknek is :D

Anikó
tatulány

Bodza: nagyon szépen megfogalmazdtad!!!!
Én is nagyon örülök annak, hogy ilyen kedves, összetartó csapat tagja lehetek. Enélkül sokkal nehezebb lenne átvergődnünk e nehéz hónapokon, nembeszélve arról mennyi mindent tudtam meg innen Tőletek!!!!

Képzeljétek, ma voltunk egy 1 hónapos kisfiút meglátogatni, most 4 kg, de hihetetlen picike, álmában többször mosolygott, ilyet kívánok mindenkinek!!!! (lányban is persze)

Anikó
tatulány

Szia csavargó utazós bagoly!
Akkor jó volt... Örülök! És kicsit irigy is vagyok.... :) Tök jó lehetett.
Kicsit félek ettől a mindjárt kezdhetünk dologtól. Félek a szuriktól már előre, meg minden... Tudod. Meg félek a kreditpontos mizéria miatt!

Bea! És nem csak az, ha elhatározzák néhányan, hogy most jöjjön a gyerek és jön, hanem, ha nem is határozzák el, csak úgymarad.... Istenem 15-17 évesen. A másik vége meg mi vagyunk. Aki próbál ésszel gyereket vállalni. Megteremt mindent. Legyen ház, autó, meló minden amire úgy hisszük, szükség van... Aztán jön a saller az élettől.
Lombikos gyerekek gyönyörűek? :lol: Ez így van!!!! Vass dokival beszélegttünk először, és ő mondta, a lombikos gyerekek gyönyörűek, de ez nem a lombiktól van, okosak, de ez sem a lombiktól van...
Ez az, ami már tőlünk függ. Szép lesz pici, mert mindent megteszel érte, mindent megadsz neki, és okos, mert még többet teszel érte.... Hiszen annyit küzdesz, szenvedsz hogy legyen végre.. Gondolom most. Aztán lehet, hogy majd én is a hideg vizes zuhannyal próbálom majd helyretenni!!! :lol:

Köszi a fogas segítséget. Majd bekukkantok anyuka szájába.... :o

Puszika, és jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lányok!

Én is ellustultam az írással a nagy pihenésben, de most már jönnek a dolgos hétköznapok!

Andi, igen, én voltam az Árkádban:-) Én nem láttalak sajnos :-(

Jó olvasni a mindenféle érzéseket, újonnan felfedezett reakciókat. Ezek biztosan jót jelentenek!:-) Én nem tudok ilyesmiről beszámolni, aztán lehet, hogy nálam ez jelent valamit:-) Izgalmas lesz sokunknak a november közepe! Hajrá!!!!!!

Gondolom, már mindenki szépeket álmodik, én is követlek Benneteket!:-)
plümõ

Jó reggelt!

Nagyon gyorsan eltelt ez a hosszúnak ígért hétvége és nem is volt olyan jó, mint ígérték...
Szerencsére a kisróka elkerült, de olyan hányingerem volt, hogy alig bírtam felkelni. Persze a gyömbérnek még az illatától is, így az sem segített. Lefekvés előtt egy pici hideg tej az igen!
Oké Ági, akkor tulképpen örülök, hogy ilyen rosszul vagyok :D :D :D

Voltunk bútort venni, nagyon vicces volt. 5 méter séta után mindig leültem valahol a Jóuram meg keresett :lol: De szuper dolgot vettünk és ő át is rendezte a nappalit egyedül, mert én semmit sem tudtam segíteni a csavar adogatáson kívül.

Ahogy olvasgatom ti jól vagytok, megérkezett az utazó bagoly (Róma fantasztikus, nem csodálom, hogy lejártad a lábad!), az egerésző bagoly meg nem is fél annyira a szuriktól igaz? Aki egerészik, az holmi szuriktól nem félhet! :D

A másik utazó bagoly egyben visszaért???

Noczi, remélem jobban vagy!!!

Plümő, én éppen akkor nem aludtam, pisilni voltam :D

legyen szép napunk!
Kriszta
dobsakriszta

Bodzi és Kagyló nagyon szépeket írtatok ám! Már többször is elolvastam!

Beus neked ma van a nagy nap! Szoritok nagyon! Remélem jó vannak az embrikéid!
Kriszta
dobsakriszta

Hajrá Beus!!!

Vicces volt, hogy hajnalban írtam, semmi tünet, na utána aztán görcsöltem rendesen, meg hányinger. Ez sajnos akár lehet a havinak is a jele:-(

Bodzi, mit takar a D terv? Biztos lemaradtam, csak annyit fogtam fel, hogy köüldjek képet.
plümõ

Beus!!!!!!!!!!
Szorítunk!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Tatus!
Szuper volt, ugye??? Kérünk szépen fotókat körmailben!!!!!!!!!!!!!:D
Azért jó, hogy már itt vagy velünk!!!!!!!!!:-)

Hanyatocs!
Te is küldj képeket légyszike!!:D

Csajocskák!
Köszi a visszajelzéseket!!!!!!!:D

Zsembike!
Nem értem a méhszondádat, hogy "Tényleg ez a szonda olyan fura nekem mindig azon filózok hogy nem e mozdul el vagy valami." Mármint mikor nem mozdul el?? Amikor megnéz vele??
A spermás cikket köszi!!:D
Imádom, hogy Te mindig képben vagy!!!!:-)

Nóczikám!
Jaj, úgy sajnállak, ez tök szar érzés lehet!!! Múljon el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Feltétlenül kérdezz rá, mert lehet mellékhatás és akkor nem hinném, hogy jó, ha tovább szeded!!!!
A hasfájást a Babád csinálja, tuti!!:lol:

Yamikám!
Fúúú, ez nagyon szar érzés lehetett!!!!!!!:( Edd a husikákat nagggyon rendesen!!!!!! A vizet is, de azt tudom, hogy Te amúgy is 4litereket iszol!!:lol::lol: Szerintem a hasikádat a babák csinálják, azt az érzést!!!!!:D

Andi!
A cicik nekem is ennyire éreztettek, de szerintem Neked a puffadás szintén a Babáktól van, mármint, hogy dolgoznak a hormonok, mert megvannak a Babók!!!:D

ZelAG!:-)
Ma minden kiderül a pontokról!!!:-)
Remélem...
Kérek szépen egy vagy kettő ilyen gyönyörű és okos, de legfőképpen egészséges gyerkőcöcskét!!!!!!!!!!!!!!:D

Kriszta!
Limonádé hidegen, kis gyömbért belecsempészve teatojásban??:-)
Milyen bútor részlesebben??:D

Plümek!
Megírom mailben, hogy ne derüljön ki idő előtt...:D

SZÉP NAPOT NEKÜNK, ahogy Kriszta írta!!!:D:D:D
bodza2005

Zsembikém!
Te ma mész uh-ra, nem?
Gondolunk ám Rád!!!!!!!!!!:D
Remélem, jó hírrel érkezel majd pontilag...:-)

Szederke!
Hova lettél???Gyere elő!!!:D
Tényleg, Te megkaptad a mailt??

Finch és Cyprus még nem jelzett, remélem, azért eljutott Hozzájuk is!!??:-)
Moncso már annyira eltűnt, hogy csak...:(

Tatuska!
Neked átment, ugyi???:D
bodza2005

Sziasztok!
Én is megkaptam! De már mailben írtam! ( persze, ha a címlistáról van szó! ) :D :D :D :D
finch

Szia Finchikém!
Jaj, de kis marha vagyok!!
Igen, tényleg!
Pusza!!!!!!:D
bodza2005

Jóóóóó reggelt!!!

Beus: itt a nagy nap, majd kérünk beszámolót mindenről!!!!

Bodza:
édes vagy, meg a többiek, h így örültök nekem, igazán jól esik, 5 nap alatt én úgy megfeledkeztem a babatémáról, hogy csak na.
Kiettem magam pastával, ott az az előétel (tészta)
Körmail megkaptam, képeket du. töltöm fel, majd küldök.

Zsembi: nagyon izgat a finanszírozás engem is

Zel: egerésző barátnőm

:D egy kis egészséges izgalom nem árt, ne félj már ismered/ismerjük az eljárást...reméljük az utolsó lesz :oops: , igen az mégsz....-bb érzés nekünk, a sok becsúszott, nemkívánt gyerek, mi pedig jól megszenvedünk érte.

Kriszta: csak óvatosan a bútortologatással

Hanyatka: merre voltatok?

Szép napot és +++++++++++ energiák,kinek mire kell.

Anikó
tatulány

Egyetértek az előttem szólókkal: Szép napot nekünk!

Zsembi, Beus nektek extrán szépet! Remélem Apánk bearanyazza nektek rendesen.

Bodza drága vagy. Köszi megnyugtattál! :)
Nem tudok nem gondolni rá, pedig tudom el kellene terelni a gondolataimat, legalább a hét második feléig.

Plümőkém a férjem vett észre, már mentünk fel a parkolóba. :)
Nagyon beszélgettél. :D

Yami húúúússssiiii.
:P
andi67

Bodzi! Ember legyen a talpán, aki ezt itt nyomon tudja követni. Hogy ki, mikor, kivel, hogyan, mennyi, stb..... Minimum feljegyzéseket kell készíteni, ha valaki képben akar lenni.

Mindenkinek szép napot kívánok!!!
finch

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Telcsiztem ma Apánknak, és már csak ketten vannak a picikék. :( 1/2 12-re megyünk értük!

Bodzika, a kabalát viszem magammal, hátha most is szerencsét fog hozni!

Megy a drukk mindenkinek és a babaragik!

Majd jelentkezem!

Addig is puszi Nektek!

Bea
beus77

Tatuka én nem tologattam, csak adogattam neki a csavarokat, ő meg szépen ügyesen szerelte össze a cuccot. Ja ez nem svéd volt, hanem dán és nagyon pöpec!!!! Ikea bőven elbújhat!

Andi, persze elméletben könnyen megy! :-) a gyakorlatban mindenki tudja, hogy 24ből 28-t csak a babákra tudunk gondolni :lol: :lol: Én sem bírom abbahagyni, csak mikor alszom. Egyébként meg nézem a könyvet, mekkorák lehetnek és nagyon várom a 16-át hogy láthassam őket újra!

Egyébként nagyon rendes gyerekek, eddig csak egy vacsit küldtek vissza, igaz egész nap NAGYON hányingerem van és keveset tudok csak enni. Azt is fél órán keresztül keresgélem mi legyen. Szerintem ha a spejz egy egész bolt lenne sem lenne egyszerűbb a dolog :-)
dobsakriszta

Beus, tudod minden rosszban van valami jó! Ez a két embrike a legerősebb! Így nagyobb esélyük van a tapadásra!
Meg legalább van kettő akiket visszakaphatsz! Még belegondolni is szörnyű, ha egy sem lenne....
Szóval szuper lesz ez a két embrike egy újabb iker terhességhez, nem? :D :D :D
szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobsakriszta

Beusom!
Még szép, hogy szerencsét=Babát(kat) hoz!!!!!!!!:-)
Ez nem kérdés!!!:D
Olyan klassz így, hogy két szép és jó kis embriócska van!!!!!!!!!:D:D:D
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!:D:D:D

Aranyos Andikám!
Tudom, mennyire nehezen megy az idő most Neked és azt is, hogy lehetetlen nem erre gondolni, hiszen minden mozdulat, történés igenis erről szól!!!! Olvasgass, filmezz, mindent tegyél, amire eddig nem maradt időd!!!!!!!:D Ami nem megerőltető, persze!!!!!!!:-)
Szerintem a hasid az nagyon jó jel, ahogy látom, mert akinek babái lettek, mindenkinek volt ez a feszülés+ a cickók is egyértelműek!!!:lol::lol:

Tatus!
Annyira k.jó lehetett ott!!!!!!!!!!!:lol:
Soka beszámolót és fotót kérünk, hogy legalább lélekben Rómában érezhessük magunkat!!! Okés? KÖSZCSI!!!!!!!!!!:-)

Finchi!
Köszi a felmentést, hogy nem annyira én vagyok a botor...:lol::lol:
Cukor vagy!!!!!:-)

Yami, Szépem, Cseka és Katóc!
Cuppppppppppppppppp Nektek is nagyon!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Beus:
IGEN, egy újabb ikerterhesség!!!! És ráadásul a Tieitek már 5 naposak, itt mindenki 2-3 naposan kapta vissza. gondolom többsejtesek lesznek és szépen, erősen fognak kapaszkodni.

Kriszta: hányadik hétben vagy? Nem dobsz fel egy vonalzót, h képben legyünk pontosan? Hányinger mikor kezdődött?
A csavaradogatás is fontos ám.

Andi: ezzel mindenki így van, keressük a tüneteket aztán majd elválik, sok-sok türelem, nyugalom!!!!

Anikó
tatulány

Tudom, hogy ebből a kettőből is lehet ikerterhesség, bár mi egy babának is nagyon örülnénk. Csak az bánt egy kicsit, hogy szombaton még hatan voltak, ma meg már csak ketten. Remélem legalább ez a kettő megmarad! És nem mennek a testvéreik után!
Viszont a jó oldala az, hogy megoldódott a kérdés, hogy kettőt vagy hármat kérjünk vissza. :)

Bodzikám, nagyon remélem, hogy a múltkor (a Mammutban) a Próféta szólt belőled!!

Cupp!!!!

Bea
beus77

Hanyatocskám!
Köszi a kedves mait, ment a válasz postafordultával!!!!!!!!
:D:D:D:D:D
bodza2005

Beusom!
Én úgy érzem, jobb ez így!!!!!!:D
Iszonyú dilemma, hogy menyit kérj "vissza"!!!
Ők tuti tökös kis befutók lesznek vagy puncisak!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Beus, biztosan rendben leszenek ők ketten:-) Extra drukk Neked!!!!

Andi, de jó fej a férjed, hogy kiszúrt:-) Igen, régen nem látot barátnő indukálta a nagy beszélgetést és a velejáró bambaságot is:-)

Lányok, lehet, hogy buta kérdés, de a folsavat meddig kell szedni? Erre vonatkozóan nem kaptam instrukciót.
Bodzi, nem jött privi a D tervről.
plümõ

Nálunk is alakulgatnak a dolgok. Ugyen, nekem ovu. indukció van ebben a hónapban, ez életemben az első! :D Nagyon örülünk, mert jól alakulnak a dolgok. Doki bácsi megdícsért, hogy szépen növögetnek a peték, összesen 4 db lesz a befutó. Szegény Apánk minden UH-nál megkérdezi, hogy hány babót szeretnénk, aztán amikor mondjuk, hogy kettőt azért igen, akkor mindig sóhajtozik! Aranyos pofa. Nagyon örülök, mert jól reagálok a gyogyira, csak clostyt szedtem, semmi mást, ja meg folsav. Szuriról volt szó még pénteken, ami még jobban megerősítette volna ezt a négyet, de nem kértük így elsőre, de úgy tűnik, hogy jól döntöttünk!
Szóval, most boldog vagyok!
Hajrá mindenkinek! hajrá, hajrá
finch

Sziasztok!

Jaj csajocskáim annyira édessek vagytok hogy drukkoltok mára nekem, kell is a petenövesztgetéshez de uh-ra csak pénteken megyek összekevertek K.katival ugyanis ma ő megy.

Beusom a petécskéknek a legjobb hely a te méhecskéd és ne is gondolj rosszra tessék örülni nekik megy a drukk este várunk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cyprus is ma megy uh-ra egy kallappal remélem jo hireket hallunk róla++++++++++++++++++++++

K.kati neked is megy a petinövesztő++++++++++++++++++++++++++

Tatukám végre ugy irigyellek küldj képeket.

Bodzikám na most jót fogtok röhögni rajtam de én azt hittem hogy az a méhszonda bennem is marad vagy nem?

Andi
zsembi

Olyan szörnyűséget álmodtam kiakarták végezni a páromat és vártunk a kivégzésre olyan nehezen szabadultam az álomtól.
Biztos az esti 10órás hal miatt amit ettem.

Andi
zsembi

Zsembibébi!
Te nem vagy semmi!!!!!:lol::lol::lol:
Éreztem, hogy ezt gondolod a szondáról!!!:lol:
Hihetetlen egy csajszika vagy!!!
Még jó, hogy tisztáztuk, elképzelem, hogy alig mertél mozdulni...:D:D
Akkor péntekre tartogatjuk a drukkot!!!:D

Plümek!
Nahát, miért nem megy át????:(

Finchi!
Ezek szupppppppppppppper hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Bodzikám az hadján de gondoltuk a párommal hogy huncutkodunk erre azt mondja inkább ne mert nem akarok elakadni semmi izében igy nem is mertünk. :D

Andi
zsembi

Bodzi, probáld meg mailben, hátha úgy átjön:-)
plümõ

Beus! Ez nagyon jó hír, nehogy szomorkodj, mert megy a virtuális fenéknbebillentés!!! :D Ezek az embrikék a legerősebbek a 6 közül és ez a lényeg, ez nagyon szép eredmény ilyenkor már sok sejtesek, sokkal jobb eséllyel indulsz. Úgyhogy örüljetek neki! Remélem látlak mosolyogni? :D
Tatuka! Én is hiányoltalak :D Én még nem voltam Rómában de remélem hamarosan elmegyünk.
Hanyatka! Merre vagy?
Cyprus! Remélem jó hírekkel jössz, ha jól emlékszem ma tesztelsz.
Nóczi, Yamita! Hogy vagytok? A kellemtelen tünetek elmúltak?
Plümő! A folsavat addig szedd míg Apánk azt nem mondja: hagyja abba gyógyszereket! :) Semmilyen gyógyszer szedését nem szabad abbahagyni, amíg ő nem mondja....
Cseka! Hol vagy? A vonalzódon látom, hogy a 30. hét felé kacsingattok Dani babával, hogy múlik az idő. Dolgozol még vagy már otthon vagy?
Ági! Kriszta! Remélem azért vannak olyan pillanatok amikor Róka rudi elkerül benneteket, legalábbis egy kis időre. A Hideg tej, hideg limonádé állítólag jót tesz ilyen esetekben a kismamáknak.
Mindenkit puszilok!!!!

manoka
manoka71

Sziasztok Csajok!

Hihetetlen, mennyit termeltetek a hétvégén!

Csajok, az durva, hogy én akármelyikőtök tünetét olvasgatom, azt gondolom, hogy tuti babát vár már? :D :D :D Mert tényleg így gondolom! A cicfeszkós haspuffadós inszemes sorstársak, az émelygős, szédülős, haspuffadós Yami és Nóczi, és a spontán Plümő hányingere, ezek nagyon jó jelek, nem? Huhúúú, mi lesz itt a következő napokban!!!! :D :D :D

Persze nem tudom, a gyógyszer miket okoz, nekem sajni az első inszemnél sem volt semmi tünetem, pedig ott Puregont kaptam, repesztőt, meg Utrogestant, és szinte semmi.. :(

Most is kicsit el vagyok kettyenve, mert azon túl, hogy picit érzékenyebbek lettek a cikók, semmit de semmit nem érzek... :(
Én mindig úgy képzeltem, hogy ha ott lesznek velem, azt tutira megérzem, elég sok mindent meg szoktam érezni...és most semmi ilyen jellegű megérzésem nincsen, sőt, inkább a szokásos... :cry:

Na, mindegy, ma megyek, és jól megnyomorgatom a Kis Keresztlányunkat!!!Annyira szeretem!!!! Már nem láttam kb. 2 hete, biztosan sokat nőtt, tök jó lesz!!!! :D :D :D

Beus!!!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!! Biztos, hogy azért maradtak ketten, mert már tényleg 5 naposak, akkor már csak kb. be kell ágyazódniuk! Biztosan nagyon erősek és életképesek, ha ennyi napot kibírtak Nélküled!!! Már nagyon vágynak Hozzád, az biztos!!!

Finch!
Hajrá Nektek, jó hancúrt!!!! :D :D :D

Ja, és puszi Mindenkinek!!!

Szederinda
szederinda04

Tatuka, a vonalzókámat majd a Mikulás hozza nektek! :D :D :D
Egyébként szerdán lesznek 8 hetesek a Bababák. Jövő szerdán 9 és megyünk pénteken megkukkolni őket! :lol: :lol: :lol:
Hányinger kb 1-2 hete van, Ági cikke óta nem mondhatom hogy úúúútálom :)

Plümö, folsavat sokáig kell szedni, még én is nyomom és szerintem Ági is (ők 11 hetesek).

Finch ez szuper jó!!!! nagyon szorítunk neked!!!!

Manóka, köszi! A hideg tej néha okés, más nem. Róka komi csak kerülget, ilyen szempontból szerencsésebb vagyok szegény Áginál, aki sokat dob taccsot! De lélekben vele vagyok és taccsolok! :D :D

Szederke, nem biztos, hogy érzed őket. Én is szoktam megérezni dolgokat. Az elsőnél tudtam, hogy volt valaki. Most meg csak reméltem. Kitartás! További pozitív gondolatok!!!!!
Kriszta
dobsakriszta

Szederinda:
a tünetekkel mindenki így van, én rég elhatároztam, h csak a 3 tesztnek fogok hinni, annyi hüleséget beképzeltem már magamnak eddig.

Manóka: édes vagy :lol: du. küldök képeket, most túl sokan ugrálnak körülöttem.
Jaj, Erdélyben sem voltam még, párom meg igen.....ha nem lenne baba egy darabig oda is jólenne.......de inkább babáznék.

Plümő: folsavat kb. az első trimeszterig erősen ajánlott, de amíg Apánk nem mondja az abbahagyást, nyitott gerinc ellen véd

Anikó
tatulány

Szederke: a + tesztig természetesen

Beus:
mostmár semmi aggodalom, innentől extra nyugi kell, ez a 2 a legéletképesebb, látod legtöbbünknek a 2. napra is kb. ennyi maradt, a Tieitek szuperek...és szuper babák lesznek belőle

tényleg Ági, pocak kezd nőni?

Anikó
tatulány

Sziasztok drága lányok!

Itthon vagyok újra és dolgozok ezerrel :)
Már megint jó sokat gépeltetek,délután visszaolvaslak é küldök képeket is.

Most csak egy gyors bekukkra jöttem,hogy Manókának utólagosan is Nagyon Boldog Szülinapot kívánjak!!!
hanyatka

Beusnak meg megy a drukk!!!!
hanyatka

Ja és már tiszta ideg vagyok,szétizgulom magam,már csak pár nap és kiderül,hogy sikeres volt-e az inszemünk :wink:
Kb.péntekre NEM várom a menszimanót :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: