Szrek: Macs zsömlereceptje nálam úgy vált be, hogy teszek bele két kisebb főtt krumplit és pikk-pakk ettől puha lesz és nem betonkemény

pedig rétesliszttel csinálom én is! Ja és csak 20 percig sütöm 200 C-on!!!
Barbi: sütés: hát kb annyi a hely a konyhánkban nekünk is, mint ami a képen látható

igy ha még nő 5-6 cm-t a gyerek már nem fér a pultra a felső szekrény miatt, akkor jön a kissámli
Deni: a kupacból szilvásgombócot gyúrtunk, ami meg egyébként nem ízlik a dednek
Curse: szuper, hogy nem a pisi a gond! És az tök jó, hogy jobban vagytok!
Fibi: fütyifigyelmeztetés
Votiv: áááááááááááááááááááááá ujjlevágás
Éjszakákhoz++++++
Nadit értem már...
Indi: igen a SM-es Rinagtót nekünk is mondta a nő, csak a dátumra nem emlékeztem...és azt mondták amikor én voltam, hogy januártól lesz csak fizetős??? Kiváncsi vagyok, hogy mennyit fognak elkérni
Tinu: köldökpiszka

én biztos nem lelkesednék tőle
Neet: HAJRÁ nyomjad neki!!! Óbégatós apákok meg
Ríd: vattaevés

és miért kellene parádésan menni anyósodhoz????
Nuk: fogakhoz ++++ és szerintem egy 7 hós gyerektől még nem elvárható, hogy csak úgy rántott húst egyen!

Én biztos elüvöltöttem volna a fejüket...hogy bírtad ki, hogy ne szólj be????
Nálunk is folyamatosan ez ment, hogy miért nem adod ezt miért nem adod azt, aztán én kerek-perec megmondtam, hogy
1. én vagyok az anyája én vagyok vele egész nap, ergo ha sír mert fáj a hasa valami hülye kajától akkor nekem sír
2. majd ha bárki is utánanéz a családból, hogy mikor-mit kell ennie egy gyereknek akkor lehet velem konzultálni az ügyben, de holmi régi családi legendáriumokra teszek magas ívből!
Na ezzel csönd is lett a max csak halk motyogás hallatszott néha
Kisün: Szuper lehet feltöltődve hazajönni a csokisszájú hadsereghez
és igen úgy néz ki Kamilla tárgyalóképes ha megfelelő ellentételezést kínálok fel neki pl: Kukori
Bár most ebben a pár napban totál rákattant a Minimaxra

alvásból is úgy ébred, hogy átrohan, fel a kanapéra és sepuszisepá Apa kapcsojjá mesét ! És lesi a csipán át a tv-t
Hétfőn izgi lesz megvívni, hogy nem mükődik a tv!
Enyém család is épp ikejában nyomul, én meg itthon maradtam magnak, mert semmi kedvem nem volt zötykölődni az autóban, de legalább csönd van és nyugi.
Rylie