A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse, még hogy Adél lemaradva? A 3 éves fiam csak egy mérettel nagyobb... :lol:
és mit kap majd a kisasszony az egyéves szülinapra? :)

Neet, hajrá, ggyakorlatban (és főleg egyedül) tanul az ember a legtöbbet. A kíbicnek meg ugye semmi sem drága :wink: Viasat3-otok nincs? nézhetnéd a Sofőröket (ebben az ország legótvarabb sofőrjei versenyeznek egymással, ha megnézed, mindjárt rájössz, hogy sirályul vezetsz :P)

Tinu, új frizkója van a csajszidnak? nagyon helyes :D

Deni, cipőgyilkos motorozás :evil: nálunk is ez megy, és iszonyúan ideges leszek tőle, úgyhogy Nagyapó vaterázott Istóknak pár 1ft-os "motoros cipőt" :twisted:

Zsanci, Balek :D :D :D kivi vagyok a véleményedre!!

nagyon ránk jár a rúd mostanság, én mindent elrontok, lépten-nyomon átvernek, Isti tegnap levágott egy darabot az ujjából ill a fél körmét - apjuk elterelte a figyelmem, erre Istók elkapta az uborkareszelőt és beszorult a mutató ujja a két penge közé, már nem tudom, hogy sikerült kiszedni, mert én is sokkot kaptam, de a fő, hogy sikerült, úgyhogy egész este vérfarkasok éjszakája ment :( aztán hála az Arnicanak, már sokkal jobb, de aztán még le kellett vágni azt a fityegő fél körmöt, mert mindenbe beleakadt és újra felszakadt, Isti meg önkívületben üvöltött, ááááá
Közben Liliróza kinövesztett egy jobb alsó középső recét, amitől ő is folyton óbégat, és mostanában megint 6-7x kelünk...
viszont végre beindult nála a kóstolgatás-biznisz, csak hát először biztos nem jókkal próbálkoztam, mert ma pl a petrezselymes főtt krumpliból aztán meg gesztenyepüréből (hab nélkül) full beevett, és visított, mikor abba akartam hagyni az etetését :) és hát lelkesen eszi a pékárút is :oops:, bár inkább csak csócsálja, meg dörzsöli vele az ínyét. Szóval úgy néz ki, a pépes nem kell neki, csak a darabos...

megyek, lapot zárok...

votiv 8)
votiv

Szrek: Macs zsömlereceptje nálam úgy vált be, hogy teszek bele két kisebb főtt krumplit és pikk-pakk ettől puha lesz és nem betonkemény :) pedig rétesliszttel csinálom én is! Ja és csak 20 percig sütöm 200 C-on!!!

Barbi: sütés: hát kb annyi a hely a konyhánkban nekünk is, mint ami a képen látható :? igy ha még nő 5-6 cm-t a gyerek már nem fér a pultra a felső szekrény miatt, akkor jön a kissámli ;)

Deni: a kupacból szilvásgombócot gyúrtunk, ami meg egyébként nem ízlik a dednek :?

Curse: szuper, hogy nem a pisi a gond! És az tök jó, hogy jobban vagytok!

Fibi: fütyifigyelmeztetés :lol:

Votiv: áááááááááááááááááááááá ujjlevágás :o
Éjszakákhoz++++++
Nadit értem már...

Indi: igen a SM-es Rinagtót nekünk is mondta a nő, csak a dátumra nem emlékeztem...és azt mondták amikor én voltam, hogy januártól lesz csak fizetős??? Kiváncsi vagyok, hogy mennyit fognak elkérni :?

Tinu: köldökpiszka :lol: én biztos nem lelkesednék tőle

Neet: HAJRÁ nyomjad neki!!! Óbégatós apákok meg :x

Ríd: vattaevés :o :lol: és miért kellene parádésan menni anyósodhoz???? :roll:

Nuk: fogakhoz ++++ és szerintem egy 7 hós gyerektől még nem elvárható, hogy csak úgy rántott húst egyen! :o :x Én biztos elüvöltöttem volna a fejüket...hogy bírtad ki, hogy ne szólj be????
Nálunk is folyamatosan ez ment, hogy miért nem adod ezt miért nem adod azt, aztán én kerek-perec megmondtam, hogy
1. én vagyok az anyája én vagyok vele egész nap, ergo ha sír mert fáj a hasa valami hülye kajától akkor nekem sír
2. majd ha bárki is utánanéz a családból, hogy mikor-mit kell ennie egy gyereknek akkor lehet velem konzultálni az ügyben, de holmi régi családi legendáriumokra teszek magas ívből!
Na ezzel csönd is lett a max csak halk motyogás hallatszott néha :mrgreen:

Kisün: Szuper lehet feltöltődve hazajönni a csokisszájú hadsereghez :)
és igen úgy néz ki Kamilla tárgyalóképes ha megfelelő ellentételezést kínálok fel neki pl: Kukori :)

Bár most ebben a pár napban totál rákattant a Minimaxra :? alvásból is úgy ébred, hogy átrohan, fel a kanapéra és sepuszisepá Apa kapcsojjá mesét ! És lesi a csipán át a tv-t :?
Hétfőn izgi lesz megvívni, hogy nem mükődik a tv! :)

Enyém család is épp ikejában nyomul, én meg itthon maradtam magnak, mert semmi kedvem nem volt zötykölődni az autóban, de legalább csönd van és nyugi.

Rylie
rylie

Gyors karácsonyi ajándékötlet:
www.foto.hu -n 199 Ft az A4-es fotó előhívás!
Sajna csak nov 4-ig van az akció.
Mi ezt adjuk pl a nagyiknak és egyéb családtagoknak: szép nagy fotó keretezve a dedről és szerintem 1000 Ft-nál nem lesz több 8)

ja és jó minőségűt csinálnak!!

R
rylie

Rylie :) ÚGy tudom, hgoy 700 t egy alkalom.
indianyo

Tinu,
lányod nagyon Tüncimanci :D

Votiv,
kakaszériához :( :( és drukk, h hamar :) :) legyél!!
Viasatunk nincs. (sincs)

Levágtam a gyerek haját. Nagyon izgultam, h apa mit szól hozzá, de el van ragadtatva, h milyen szép a lánya. Még így is. ;)

Ma Esztertől kunyiztam valami hamikájából, amit persze nem kaptam meg.
Én":-Nem vagy te egy kicsit irígy?"
Eszci":- Hm... DE!" :lol: :lol:

neet
neet

Votiv: ha az új frizurának számít, hogy szegény gyerekemnek levágtam a frufruját amúgy összevisszán, akkor igen, új frizkója van. :D Szegény Istiujj. :cry:

Deni: akkor szoktam hátravenni a gyerököt, ha nyügi, de nekem meg haladni kéne a főzéssel stb. Így elvan egy ideig. De a múltkor megvolt az első bkv-s út is hátra kötésesen. Egész jól sikerült. Hazafelé el is aludt a hátamon.

Bocsi, hogy ilyen kevés voltam, de sietnem kell. Apjuk itt idegel, hogy elfoglaltam a helyét. :?

Kép
Kép
tinu

Votiv:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Isti ujja... :(
Viszont gratula Lili fogacskájához!
Ma Réka is kunyizott apja kiflijéből és ÚÚÚÚÚÚÚÚGY üvöltött, ha el merte venni, végül már csak akkor vette el, amikor már foszlóssá ázott :lol: :wink:
Összeraktam két szatyornyi ruhát Lilinek! Azt már csak ()ben merem megjegyezni, hogy Réka kinőtte a 74-es rugikat... :roll: :roll: :roll: Mostmár tényleg csak turizni fogok neki!!!

Rylie:
Persze szólok! De utána jön a: ÓÓÓÓ, én 6 hónaposan már lecsót/töltött káposztát/pacalpörköltet stb ettem... Ittt be-ott ki, de azért :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tinu:
Igyekszem lazán kezelni a gyereket, de azért direkt nem akarok neki rosszat... Biztos bevágna egy szelet rántott húst, vagy egy bigmac-et, de utána biztos nem érezné jól magát...
Holnap lehet, hogy megpróbizzuk a kefírt!

Curse:
Adél de ügyes a fogaival!!!!
Amúgy én is ettől rettegek, hogy mikor (remélem nem kamasz korban) fogjuk vissza kapni, hogy ilyen jó a gyerek?!?!?!?!
Interaktív kutyust kap végül is?

nukada

Nuk, 74 :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D
az én csajom még mindig forradalmár (56-os) :wink:
ma én is voltam ikeában és visszavittem a leeresztő pelenkázófeltétet és a vevőszolg-on egy nagyon mély, búgós hangú, nagyon kedves nőci (Erzsébet?) mindjárt vissza is vette, nem is kellett mondanom, hogy a barinőd vagyok :P

Kisün, és wiener schnitzelt is ettetek? :D

Neet, kéééépet!!!! :D

nézem ezt a Csillag születik-et de nagyon nem köt le :?

Zsanci, asszem rádismertem a Velveten egy hszből :)

votiv 8)
votiv

Votiv:
Pedig akkor sorba sem kellett volna állnod... :wink: :wink: :lol:
Bár mostmár annyi az új, hogy lehet, azt sem tudják ki vagyok, inkább a férjemmel viríts :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Ezt a Queen rajongóknak (csak nehogy kiutáljatok...):

http://www.youtube.com/watch?v=IOyEw9bT8yQ

nukada

Szép estéket mindenkinek,

Votiv: jaj, még olvasni is rossz volt Isti reszelős sztoriját... én nagyon kétségbe estem volna tuti. Lánykádnak gratula a fogakhoz.

Tinu: nagyon helyes ez a kép.

Nuk: nem lehet elég korán kezdeni a sütést főzést. Aranyos a lánykád.

Mi holnap mennénk ikejába, de ezek szerint nem a legjobb ötlet. Fanninak kéne már új ágy, de akkor várunk még vele.
Én továbbra is ugatok, nem múlik a köhögés, kezdek aggódni.

Neet: kérünk képet Eszti új hajáról. :-)

Családi party vége, igy kezdődhet a romeltakarítááááááááááááás. boáááááááá. A rákészülés jobb vót.

Kép
Kép
johanna1975

hosszú, realisztikus szülés-sztorit raktam fel a blogra, ha érdekel valakit...

nukada

Sziasztok!

Neet,
hajrá! :D tankolástól én rettegtem az elején :lol:

Nuk,
elolvastalak :D

Tinu,
Tünci nagyon helyes :D

Adélról, Esztiről képet pls :D :D :D

Vot,
++++++++++++++++++++
és csajod tényleg 56-os még? :D aranyos :D

és nov elejéhez csatlakozóan egy kép:
Kép

Kép

Kép

:D
szrekuc

most már kicsit jobb, köszi :) (közben meg is jött, úgyhogy megvolt az AHA-élmény, hogy mitől voltam olyan lekvár...)

a legszarabb dolgot nem mondtam, bár nem konkrétan velünk történt, de ez most hanyatt dobta a családot, és ki tudja, mit hoz még a jövő? szóval okt 31-én anyámat azonnali hatállyal felállították és kirúgták a munkahelyéről, "átszervezés miatt". 5 hónapja lett volna még a nyugdíj előtti védettségig, amikor már nem rúghatják ki, de így most még korengedményes nyugdíjba se mehet....
Elétoltak 2 szerződést, az egyik közös megegyezéssel, és akkor kap némi pénzt (6 havi fizut "bánatpénznek"), a másik rendes felmondás és akkor nem kap semmit, és köszi többet nem kell jönni. 16 évig dolgozott ennél a cégnél... Nem írt alá semmit, hétfőn reggel megy egy ügyvédhez...

Johi, jobbulást!

votiv 8)
votiv

Szisztok!

Nuk, elolvastam, sőt rendszeres olvasód lettem, nagyon tetszik, ahogy írsz, na meg akiről írsz! :)

Votiv, ez durva, nagyon kicsesztek Anyukáddal! :twisted:
Isti ujja gyógyul? Liliróza és a kaja, meg a fogacska :)

Neet, nekünk is volt Skodrink, és egyszer nagyon beégtem vele tankolásnáL: nem bírtam kinyitni a tanksapkát... Jött egy benzinkutas CSAJ, neki sem sikerült... Végül egy pasi kollégája nyitotta ki. (Egy dbig nem mentem ahhoz a kúthoz.) :)

Johi, Ikejába hétköznap délelőtt a legjobb! (Többnyire kismamák múlatják ott az időt :) )

Rylie, Anyóséknál (ill.Nagyanyóséknál, mert Anyós Pesten lakik már) azért kell puccparádéba temetőzni, mert ilynekor ott van mindenki pofavizitelni, és hát föl kell vágni, vagy mi... Tulképp.egy nagy HAlloween-i fölvonulás, és kevésbeé a halottakról szóló dolog. (És engem ez kicsit zavar...)

Na, L a dolgomra...
Szép napot mindenkinek!
rídonli#

Nnnnnnaaaaa, kit láthatunk itten?????
http://youtube.com/watch?v=3GBn-BpkNsA
és nem a John Malkovichra gondoltam ám... :twisted: :wink:
zsancikant

és ha már ilyen üres ez a délután, és ha már Neet felhozta, itt van az én kedvenc, kriszmisz fiiiiling videóm, ha karácsony, akkor nekem ez a megagiga.

Votiv,
banyek, lebuktam volna előtted???? :lol: :lol: :lol: :lol:
kellett nekem az apokaliptikus metamorfózisról értekeznem a porontyon, egyértelmű, h rámismertél... 8) :wink:

és érdekel vki egy kis zaftos pletyi Michael Caineről és Harold Pinterről???? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és még annyit VOtivom, h amilyen nyögve nyelősen kezdődött a Balek, a 10. oldal fele már tényleg röhögtem egy csomót, asszem MEG KELL VENNEM angolul!!!!
a forditó továbbra sem a barátom... :?
zsancikant

Votiv :) Lilinek nagy gratula a foghoz!! :D no és a kóstolgatáshoz! :D és még mindig 56-os?! :o :shock: Isti ujjacskájának bulást!! ++++++++++++ és Anyukádnak is ++++ nagyon szemetek voltak vele :evil:

Rylie :) Szuper, hogy lehet Kamillával alkudozni! :D és mi a kedvenc meséje? hétfőn miért nem lesz tv?

Tinu :) Bkv-s bekötéshez gratula! ügyi vagy! :D :D

Johi :) Jaj, bulást!! ++++ múljon már végre ez a fránya köhögés!

Nuk :) Király a blogod! :wink:

Szrek :) Kép :mrgreen:

Mi meglátogattuk ma Fibiéket, olllyan édesek voltak a srácok :D :D csak sajnos elfelejtettem gépet vinni, de képzeljetek el két párhós dedet egymásra vigyorogni és dumálni :lol: a nagyfiúk meg a puzzle rejtelmeit kutatták :D

Kép
Kép
denizsa

kérdés:
mit jelent, amikor a kisbabának nem ugyanannyi hurka van egyik és másik lábán?
zsancikant

Sziasztok Lányok,

Ugyan mostanában én is csak rídonlizok - bocsi Rídonli :) - lenne Hozzátok egy óriási kérésem.

Egy hozzám, hozzánk nagyon közel álló hölgy úgy fest a betegsége utolsó stádiumába lépett. A Jó Isten tudja, meddig maradhat velünk, mindenesetre holnap egy műtétet kénytelenek végrehajtani rajta.

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy aki teheti küldje neki az energiát, a támogatást és mindent, amit csak lehet, nagy szüksége van és lesz rá most és a továbbiakban is.

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek.

Vica
vica94

Zsanci,
Máténál is eggyel több volt az egyiken, mint a másikon, és nem volt semmi komoly vele.
Amennyire én tudom - de majd jönnek a többiek és kijavítanak - jelentheti a csípőficamot, DE ezt a kötelező csípőszűrésen látniuk kell. Úgyhogy no para sztem.

Vica
vica94

Vica,
köszi.
helyzet az, h voltunk csipő uh-n, ott nem láttak semmit, szűrésen sem, viszont Memének egyik lábán egyel több hurka van, és elég látványos, viszont nekem meg volt p-kengyelem baba koromban... :?
mindegy, dokinál rákérdezek.
KÖSZI!!!!!

és holnap +++++++++++++++++ mennek!!! Ez nem kérdés!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vica: természetesen mennek a +++++++.

Votiv: ez szenyaság... remélem ügyvéd tud valami okosat mondani.

Nuk: tetszik a blog, bár nem tudtam mindent elolvasni, kétévesem nem hagyta. Ő csak a képeket akarta. :lol:

Nem is volt ma olyan tömeg az ikejában, igy Fanninak lett új ágya. Nagyon szép és neki is tetszik, remélem éjszaki is ezen a véleményen lesz. Meglássuk.... a másik ágyat önként felajánlotta tesósnak. :lol: :o

Na megyek, mert "bűboma" a csajom, ahogy ő mondja.

Kép
Kép
johanna1975

Vica,
++++++++++++++++++++++

Vot,
állás miatt :twisted:

Zsan,
sztem no para

Kép

Kép

szrekuc

Zsan:
Nekem ez a kedvencem:

http://youtube.com/watch?v=O_xDk-2bjiE

Votiv:
Istivel nézzétek meg :wink:

nukada

Szrekuc :) az egy vécédeszka Ábel fején?
indianyo

Indi,
az a wc-szűkítő; a bili is meg ez is egyelőre kiállítási tárgy, mert nem használjuk (tiszták), csak kerülgetjük egyelőre mindkettőt :lol: ezt egyszer játszotta el, igazábóé nem tudom, milyen megfontolásból :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Vica:
++++++++++ok innen is mennek!

Zsan:
Hurka eltérés ortopédiai problémára utalHAT, Rékának is felemás a lába...

Lányom elérte a 7 kg-t!!! És ma Danett csokipudingot evett... Csak egy nyalatot, de rendkívül ízlett neki... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

nukada

Szrek:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Johi:
Milyen ágyat kapott Fanni? szólhattatok volna, és akkor 15%kal olcsóbb lett volna...

nukada

Szrek :) Igaza van Ábelnek, idejekorán el kell kezdeni az egyéni öltözködési stilus kialakitását :lol:
indianyo

Nuk: ó köszi... de nem akarlak ilyen ügyekkel zargatni. Gondolom, neked is legkisebb problémád, hogy ilyenekkel foglalkozz.... De azért ari vagy. No meg nem is volt nagy tétel a dolog, de vettünk persze új ágyneműt is és minden szépet hozzá. Egy nem túl drágát vettünk, Kriker vagy vmi hasonló a neve, a fejénél egy kutyus és cica néz farkasszemet egymással.
Hú az ilyen édes vackokkal vigyázz, mert nagyon rá tudnak kapni. Egyím lány is alandójan pulit (azaz pudingot akar enni). :o :lol:

Szrek: majd fogja használni. Fanni percenként megkérdezi "hó van én szűkitőm és bijim"? Szét röhögöm magam rajta.

Jó éjszakát mindenkinek, boáááááááá holnap munka újra.

Kép
Kép
johanna1975

Nuk,
1. vigyázz, mert most veszünk konyhabútort!!! :twisted: :wink: :lol: (csak vicceltem)
2. tetszett a dal. Te honnan ismersz ilyeneket??? nekem annyira nem volt ismerős.
viszont elmo rulez. meg Rosie sem rossz! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:
Ikejában a Karácsonyi CDn volt rajta (amit hallgattunk okt.24-dec24-ig :? ) Mindig én énekeltem Elmot 8) 8) 8)
És ezt valahogy jobban koméltam, mint Zámbó Jimmy karácsonyi nótáját...
Viszont van egy kollégám, akit a rapa-pam-pamm dallal az őrületbe lehet kergetni, szal ez a Karácsonyi mizéria már kicsit sok (persze hozzá járul az is, hogy ahányszor volt a szám, mindig felhívtam, hogy Szia Daddy, neked kértem ezt a számot... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 5 után már fel sem vette a telefont... :wink: )
Ilyenkor kicsit hiányzik a munka... Vagyis inkább a társaság... :cry:

nukada

Nuk,
ezt a számot neked kértem :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Ope3tS3ri-c

Kép

Kép

szrekuc

Ríd,
A kenguru goldban mi is néztük azt a csizmát, de Adélra a 62-68-as méret enyhén szólva is nagy volt :shock: :?

Deni,
1 hónapja vett cipő :shock::shock: sokat bírt. Én totál leakadtam az áraknál, hétvégén néztünk Adélnak rendes csizmát is hátha van vmi normális. Hát lett volna, de 9e-ért :shock: Inkább megvettük neki ezt a nem hagyományos csizmát 1290ért.
Fogak terén most úgy állunk, hogy a felső metszők, középsők és szélsők érkeznek és tegnap előtt észrevettem még egy plusz fogat, az pedig a jobb szélső metsző. Szóval most már 5 fog érkezik :shock:

Votiv,
Hú, Isti ujja :( szegénykém :( Gyors gyógyulást!!! Lilike kóstolgatása :D tudja mi a jó :wink: és gratula a fogacskához!! :D Milyen undorító anyukád munkahelye, pofátlanság teteje :shock: :evil: Jól tette, h nem írt alá semmit.
Szülinapra megvettük neki végül az interaktív kutyust, amit már a boltban oda kellett neki adni, mert megveszett érte :lol: Nesze neked meglepi meg ajándék :lol: Akartam volna neki még vmi egyedit is, de sajna nem találtam semmit se. Annyit viszont még kitaláltunk, h megpróbálunk Adélról 3D-s „képet” csináltatni, szerintem így sokkal kézzel foghatóbb lesz, h milyen volt egyévesen :)

Neet,
Eszti dumája :lol: Frizkóról képet!! :wink:

Rylie,
Hogy vagy? Jól bírod a pocakságot?

Nuk,
Igen a kutyus lett végül és tök pipás lettem, amikor most megláttam a cora katalógusban 3e ft-tal olcsóbban :evil: Azt hittem, h játékot a játékboltban kell venni, de kezdem úgy érezni, h nem ott kéne nézelődnöm, pofátlanul sokat próbálnak szakítani.
És Réka már 74-es rucikat hord :o ez igen. Csak nem ő is modellnek készül? :wink:
Egyébként meg a kaja beszóláshoz még azt is tedd hozzá, h biztosan jól emlékeznek 25-30 év távlatából is. Anyósom engem is ezzel üldöz ki, h párom ilyenkor már ezt meg ezt csinált, meg ezt meg ezt evett. Biztos ilyen pontosan emlékszik 34 év távlatából, amikor én arra nem emlékszem, h Adél hány hónaposan fordult meg pl :?

Szrek,
Az avatarod rulez :D Veletek mi újság? Találtatok albit? És gondoltam, Adélról már nem teszek fel képet, majd csak jövő héten és akkor lesz egy before és egy after :wink: :lol:

Vica,
Innen is mennek +++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Johi,
És bevált éjszaka is az ágy?

Indi,
Ti jól vagytok? Mostanság tényleg olyat keveset jössz :(

Kép Kép
curse

Curse :) Jövök én minden nap, olvasok becsülettel mindent, a mindenhez hozzászólási kényszerem viszont már elmúlt - gondolom, ez törvényszerű, ahogy a gyerekek növekednek (legalábbis sokszor látom ezt másoknál is)
Nagyon jól vagyunk, egésznap dumálunk, mesélünk, közösen végzünk minden házimunkát, úgyhogy szépen elfoglal engem a fiacska folyamatosan. Jó is ez igy. Puszi.
indianyo

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=28176
nlc-s cikk a védőoltásokról

Curse,
köszi kérdésed :D egyelőre valószínűleg mégsicsak anyu vendégszeretetét fogjuk élvezni egy db-ig :wink: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
és a lényeg, hogy van kutyus Adélnak :D
számozásos mizériában ennyire durván nem volt részem, most egy kicsit nekünk is van - a téli cipője valszeg egy számmal kisebb lesz, mint amit most hord :shock: :lol: érdekes :lol:
milyen az a 3d-s kép? hol csinálják?
képre kíváncsi vagyok, már rég láttunk rólatok ;)

Kép

Kép

szrekuc

Indi: apám 700 píz/alkalom! :o A helyi művházakba 400 ftot kérnek ilyesmiért azt hiszem...

Nuk: ez elég kiakasztó lehet, amikor osszák az észt meg a bezzeg kezdetű mondatok :x
puding: hm nem akartam, de nem bíírom kiii :) hogy ne szóljak bele, de egy csokipudlingba igen kevés a hasznos anyag, olvasd el a címkéjét ;) Akkor inkább már egy kis rendes csokoládé, hm?

Votiv: Anyukád :evil: szemét banda! Nem tud elmenni betegállományba egy időre? Szerencse, hogy Anyud észnél volt és nem írt alá semmit!!! Remélem ügyvéd tud neki okosat tanácsolni, majd légy'szi mondd el mit lehet ilyenkor tenni, Anyum is járhat hasonló cipőben és jó az ilyesmire előre készülni. :?

Ríd: akkor ez nem is halóvin parti nálatok, hanem karnevál ! :P

Deni: egyértelmű Kukori a menő nálunk! Tv azért nincs ma, mert a négy nap alatt annyi ideig nézte a minimaxot, hogy kb februárig elég az adag ;) Mert itt volt a sogórnőm és hát ő bekapcsolta a tv-t és Kamilla meg jött, hogy keressünk mesét és lőn neki mese, amit tátott szájjal nézett, még enni is csak hiszti árán volt hajlandó :roll: Szóval Tv ma nem működik, helyette van mesekönyv meg játék és rendes evészet ;)

Vica: +

Szrek: wc szűkítővel vigyázni! Ismerős gyereknek rászorult a fejére és az apja csak fémvágó ollóvval tudta leszedni a gyerekről ! 8)

Curse: köszi jól vagyunk. Leszámítva, hogy ma reggel végre sikerült egyet hányikáznom, ami nagy megkönnyebülést hozott, mert egész hétvégén kellett volna. A héten megyek az új körzetimhez és remélem tud adni beutalót a vérszívásra meg ekg meg labor, mert ezeket a héten el kéne intéznem, hogy hétfőn UMhez már ilyen papírokkal menjek!
Cipőárak meg: :x piszok drágák

Rylie
rylie

Vica :) Innen is mennek a +++++++++++++++ok!!

Szrek :) Johinak igaza van: majd használatba veszi Ábel a bili-szűkítő arzenált :wink:

Curse :) Hű, fogakhoz ++++ kitartást! nem semmi a csajod! :o Milyen ez a 3d-s kép??

Votiv :) Isti ujja jobban van?

Fibi :) Merre vagy? (remélem tegnap nem ütöttünk ki Titeket ennyire... :wink: )

Kell vkinek C&A-s 50%-os kupon? babaruhára (92-es méretig) érvényes és 2008 nyaráig váltható be. A Bababónusz keretében kaptuk, mi tuti nem fogjuk felhasználni, kidobni meg sajnálom.

Kép
Kép
denizsa

Rylie :) Rókakoma :( ++++ tv: igazad van, csak keményen! :wink: :D rászoruló szűkítő :shock: :o
denizsa

ja és én is egy gyerekszáj:
tegnapi vacsora végén, Kamilla issza a vizet a kisbékás bögréből. két korty között megszólal:
mindjárt jóllakok, Apa mindjárt jóllakok! iszik még egy kortyot, megint mondja: mindjárt jóllakok!
Kiitta a vizet, lerakja magaelé, nyög egyet, hogy hmmmmm és közli, hogy Jóllaktam! :)

és este a fürdőkádban kis edénykékbe főzött nekünk kávét. Adja apjának is az edényt nekem is egyet és állva figyel minket ahogy "isszuk" a kávét és úgy tukmálva mutat ránk, hogy
nyugodtan igyatok Anya kávét, nyudogtan
és összekulcsolja a kezét a pocakján és néz minket, mint egy nagymama :)

Szóval olyan okos és mégis ma kubut kellett lengetnem előtte a lépcsőházba, hogy feljöjjön! :oops: :lol:

Rylie
rylie

Deni: én szívesen elfogadom a kupont, hátha lesz valami jó kis overáll a dednek!
Köszi
R
rylie

Deni,
olvasgatok, de lebetegedtem sajna, eröm nincs semmihez :( biztos miattatok :mrgreen:

délutánra lázas lettem, szédülés, lábremegés, fejem majd szét szakadt, stb.
Ábelnek fura hasmenése van, büzös, nem tudom köze van e az elsö fogacska kibujásához... amivel egyre nagyobbat tud harapni :)
B-ra meg nagyon kell most figyelni, teljesen meg van borulva szegény, érzi a költözés közeledtét...

na, mennem is kell...

KépKép
fibi

Fibi, első fog :D :D :D jobbulást!!!

Rylie, az ügyvéd azt tanácsolta, írja alá a rendes felmondást, és utána majd perelnek. Visszament, hogy aláírja, a főnök előbb próbálta negédesen rábeszélni a közös megegyezéses papírra, hogy az mennyivel jobb lesz neki, aztán meg mikor anyám a rendes felmondást aláírta, elkezdte fenyegetni, hogy hiába is próbál perelni, nem kap egy fillért se, és csak rámegy inge-gatyája stb :evil:
de anyám aláírta, és eljött. szerdán megy vissza az ügyvédhez...
Kamilla nagyon cuki :D

Deni, Isti ujja jobban van, de félelmetes, hogy mindkét kezéről hiányzik 1 fél köröm :shock: (a másik még a pumpás balesetből nem nőtt vissza teljesen)

Curse, az a fő, hogy Adél örült a kutyusnak! :D Istinek még a 2. szülinap se volt rendes "buli", csak nekünk :P de sztem a következőt már rendesen megünnepli már, főleg ha lesz tóta meg fazsí :D

Nuk, ez jó, "szegény" kollégád :lol: :lol: :lol:
születéstörténeted elolvastam, aztán még kommentelni se tudtam, mert nagyon elbőgtem magam rajta...

votiv 8)
votiv

Indi,
Örülök, h minden okés és teljesen megértem, h az ifjú úr kellőképpen elfoglal :D :wink:

Szrek,
Hú, akkor kitartást anyukádhoz! :wink: És mikor költöztök vagy már ott vagytok?

Szrek, Deni,
A 3d „kép” igazából nem kép, csak elég nehéz leírni. Tehát valamilyen geometriai formába beleteszik a 3ds képet a csajról és alulról meg van világítva. Biztos láttatok már ilyet, csak én írom le bénán a dolgot :oops: Egy baj van mindösszesen, h amíg Adél bukóját szkennelik (kb. 1 perc), addig nem lenne szabad mozdulnia :mrgreen: Szóval ezért enyhén szólva képlékeny a dolog :lol:

Rylie,
Hú, hányás :( én annyira útálom, de tényleg nagy megkönnyebbülést hoz. Drukkolok, h sikerüljön minden vizsgálatot elintézni, jó kis macera lesz :roll:
Szűkítős sztori nagyon durva :shock: és hát Kamilla dumája haláli :lol:

Fibi,
Gratula az első fogacskához :D és bulást Neked!!!

Votiv,
Micsoda egy büdös bunkó a főnök :evil: :roll: :shock: Anyukád nagy esélyekkel indul a perben, remélem jó nagyot koppan a főnőke :twisted: Fazsí=fasírt?

Ja és a lányom újabb tudománya a lépcsőgépezés :lol: Hiába, tényleg modellnek készül :lol:

Valaki tud esetleg egy jó naptárkészítő progit?

Kép Kép
curse

Rylie:
Tudom-tudom, direkt megnéztem (stabilizátor meg ilyenek), de annyira kiváncsiak voltunk :oops: :oops: :oops: :oops: De csak egy negyed nyalatot kapott és annak a nagy része is a szája szélén landolt :lol: :lol: :lol: :lol:

Curse:
Igen, pont tegnap néztem a Cora katalógusban... :evil: :evil: :evil: Gondoltam is rátok
Progit megkérdezem majd a tesómtól ők azt csináltak tavaly karira!

Votiv:
Na, ne bőgj mááá' 8) 8) 8) Akkor nem írok többett... Pedig a húzós rész még hátra van, de ott ki fogom emelni, hogy csak erős idegzetűek olvassák el.
Igazándiból nagyon jó érzés kiírni magamból ezeket, mert beszédben pont az van, hogy a durva dolgokat kihagyom, hogy nehogy elszomorítsam a beszélgető partnert... De így talán kicsit közelebb jutok a feldolgozásig... :roll: :roll: :roll: :roll:
Holnap megyünk :P :P :P

Fibi:
Jobbulást neked!!!

nukada

Johi:
Pedig emiatt hívhattál volna nyugodtan! :wink: A 15%ból még pont jutott volna még egy szép ágyneműre!

nukada

valaki sötétítsen már fel, legyen szives...
Nézem a kötelező biztosításokat, de akárhány honlapot nézek, mindig más jön ki... Ez hogy a búbánatban lehet??????

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: