A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Szombaton megvolt a 2.inszem. Asszem erről ennnyit.
Ami szuper volt, hogy megint mindenki hiperkedves volt.

Mártika, Irénke, Erzsike nővér, a műtősbácsi és Évi a műtőslány is. De persze W.doki volt a legédesebb. Többször megsimogatta a fejemet, hogy fel a fejjel. Azt mondta, ha 4 inszem nem sikerül, akkor mehetek elvileg lombikra, mertha 4-ből nincs terhesség, akkor az 5. 6-ra se nagyon lesz. (Merthát én fő optimista már azzal foglalkozom, hogy persze nem sikerült) :? Hülye vagyok tudom. A pszichológuson meg egyre jobban gondolkodom. Ja és ami a legjobb, hogy 15 millió lett a férjem eredménye centri után. Én úgy örültem. Kár hogy nem ezen múlik, de nem tudom már min múlik.

Zsókuci, Nonóka,
Köszönöm, hogy gondoltatok rám.

Arjudo,

Gratulálok, és örülök hogy népesíted az első sikeres inszemesek táborát.

Sajnálom, akinek nem sikerült, át tudom érezni a fájdalmatokat.

A kismamáinknak millió puszi.

Nyunyi neked meg irgumburgum, hogy nem jössz. Más ez a topic nélküled. Gyere léci, te vagy a topic szíve-lelke. Hiányzol.
vic12

Köszönöm az aggódást. Tegnap én is megilyedtem.
Mára jobb. Kaját nem hozzatok. Most csak egy kis rizseshust akarok csinálni. Arra vágyok.
Már nagyon unom a turó formáit. Ráadásul megint kerülget a róka koma, csak lenne oka. Mostmár kezdek izgulni. Eddig nyugodt voltam, de tegnapi nap betet. Lényeg most jót aludtam.

Vic 12 megy a drukk, babatapi ezerrel.

Ha tudok jövök még.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Mindenkinek szép Kép -ot!

Arjudo
Kép Huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrráááááááá!Gratulálok!!!

Zsókuci
Hát tudom,hogy most mit érzel és kívánom milőbb gyógyuljon meg Vanda is.Tőlünk is azt kérdezték elsőre volt-e mostanában kullancs a kutyuba,de nálunk nem volt.

Vic
Inszem után nem ér ilyen negatívnak lenni!!!!Igen is sikerült,tessék bízni benne!!!!!

Erika
Próbálj meg pihenni és hagyd a fenébe a piócát!!!!Te és a baba(ák) most fontosabbak!!

Gina
Én a szerencsésebbek közé tartozom, én nagyon jól vagyok!Néha én is azt kívántam bárcsak úgy lennék ahogy most te,de azt hiszem jobb ez így.Néha azért van hányingerem,de hála csak ritkán :D
gabicsibe

Vic
Na de ilyen hozzáállást??!!! Ez a reménykedés két hete legyen ám! Kit érdekel még a következő inszem?!

Gabi
Jól látom, hogy nekem nem írtál?????????????????????????? :(

Na, megyek, mert eltiltottam magam tőletek, aztán itt lógok! Ki fogok kapni magamtól! (őőőő, milyen pszichológusról beszéletek? Nekem is kéne? :roll: :lol: :lol: )

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok!

Egy gyors bekukk,
kérdésem lenne:
holnap jön valaki? NEkem mennem kell egy sima uh-ra hogy mi újság az endómmal :?
Jó korán akarok menni mert már kilóg a lábam a cégtől :cry:
Gil, köszi kérdésed nem mondott semmit a doki annyi hogy van ilyen :shock:
madrin

Gina,
Hát az az igazság, én is nagyon jól vagyok, róka koma elkerül. :oops: Nagyon ritkán van rossz közérzetem. Néha én is azt szeretném, ha úgy lennék mint te. :oops:
Fáj a derekam, elég hamar elfáradok, és pattanásosodok. Ennyi.

Gil,
Nálatok mi a következő lépés?

Vic,
Megy a drukk neked! :wink: Jaj, és ne állj már így hozzá, irgum-burgum!

Gabi,
A te kutyud hogy van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szeretném megköszönni a gratulációkat. Ezért különleges ez a fórum, mert tudunk egymásnak örülni, egymásért aggódni és sírni.

Elan: Igazad van én is csak halkan örülök, mert már egyszer elvetéltem... Így még nem tudok, úgy örülni. Most emiatt fogok parázni. Majd meglátjuk, én mindent megteszek érte...

Jezsoerika: Úgy tudom, hogy a héten nincs Szűcs doki. Én dr Zekéhez kerültem.

Mindenkinek megy a drukk!!!!
arjudo

Gil
Bocsánat,hogy kihagytalak :oops: Megnézhetsz ha végre talizunk,de mire össze jön már nem is fogsz rám ismerni :D

Rebe
Köszi jobban van,de még nem az igazi :( Most már nálunk van és kényeztetem,fene jó dóga van neki :D A napi levegőzésem megvan,vízhajtót kap napi 3X,így 2-3 óránként sétálni járunk.

Arjudo
Megértem,hogy ennyire parázol,de most úgysem lesz baj hidd el!!
gabicsibe

Már megint itt vagyok, de utálom magam, hogy nem bírom megállni... A többiek milyen jól eltűntek : Nefke, Vikike, Nellike, akik most hirtelen beugrottak.

Rebe
A következő lépés a lelkiállapot helyrepofozása (ez nehéz lesz), némi idő- és energianyerés valahonnan ( :?: ez még nehezebb), és majd egyszer újabb inszem. Amíg lehet, én inszemre megyek! De addig most ezer más dolog van, ami miatt most nem tudunk erre a témára koncentrálni. Férjemnek munkahelyi problémái vannak stb. Egy kis hullámvölgyben vagyunk. De olyan jó, hogy azt se tudom, hányadik napon vagyok! Nem kell a János kórház felé menni, és nem szúrom magam. Kicsit elég volt belőle.... És hátha leadok abból a 8 :!: kilóból, amit a babaprojekt rámaggatott....

Gabi
Hát ilyen rohamos a változás a répa ellenére????? Tök jó! Lassan átadják a helyet a buszon? Ha ez még egyáltalán divatban van....
November utolsó hete???

Nyunyika????????????????????

gil

Gil
Nekem jó :D Próbálom vissza fogni magam,de már növögetek :D Úgy tűnik engem már a répa is hizlal :D Én nagyon ritkán ettem kenyeret,zsömlét most meg minden reggel eszem.Ha rajtam van a farkas éhség akkor este is becsúszik néha és hát már látszik is rajtam!Igaz inkább a gyomromon látszik a változás :D

Törpi
Holnapra egy nagy kalappal Kép
gabicsibe

Sziasztok!
Vagyok én is, olvaslak Titeket, de nem volt erőm irni.
Most is csak beköszönök.

Találtam egy cikket az örökbefogadásról, ha nem haragszotok bemásolom, hogy aki esetleg el szeretné olvasni...

http://otlettar.try.hu/articles/1/113/b ... rva-1.html

Mi még amúgy nem döntöttünk, egyenlőre azt érzem, hogy nem tudnám szeretni "más" gyerekét, elsősorban sajátot szerettem volna, de az nem jött össze, így még várunk.

Bár a párom tegnap a cikk olvasása után megkérdezte, hogy beadjuk-e a papírokat, de én nemet mondtam.

Nefke
nefke

Szia Nefke!

Csak emlegetni kellett. :lol: De ez a cikk nagyon kemény, jót bőgtem rajta, és sok dologban magamra ismertem... Irígység, harag, közöny... Pont ebben a sorrendben, már a harmadik fázist járom. Most csak a cikk zökkentett ki egy pillanatra, de könnyebb hárítani.
Sajnos nálunk a férjem nem akar belelmenni az örökbefogadásba, hiába mondom, hogy annyi idő, hogy mire elfogadná a helyzetet, már taták leszünk és nem érdemes belevágni. De régen pont te akartad, nem?
Sok erőt kívánok nektek!

gil

Szia Gil!
Igen régen, pont én akartam, de most hogy eljött az az idő, hogy ezt a megoldást kell/lehet választanunk, "elbizonytalanodtam".
Ajánlottak egy forumot is ami örökbefogadással foglalkozik, de egyszerüen képtelen vagyok oda irni.

Félek belevágni, pedig tudom, hogy az is sok idő, meg azt se tudom, hova merre menjek, hogy kell elindulni ilyen esetben, de bocs, mindenkitől, ez a forum nem erről szól és nem is akarok itt megbántani senkit, igy inkább elhallgatok!
Nefke

Nefke
nefke

Nefke
Ha beadja az ember, az vajon végleges? Biztos vissza is lehet vonni, ha esetleg mégse. Nem gondolom, hogy bárkit megbántanál! Miért? Nem azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymást, együtt örüljünk, sírjunk, és támogassuk egymást?
Na, de akkor én is elhallgatok...

gil

Gil
bocs hogy belepfázok,de ha beadod nem végleges :oops: :oops: pl Benszikéék is beadták már a papirokat mikor összejöttek a babókák :wink: :wink: én is most a 6. lombik elött ugy voltam hogy ha ez nem jön össze elkezdjük,hiszen erre is éveket kell várni,és majd közben próbálkozunk azért a sajáttal :oops: :oops: talán ezzel megijesztettünk valakit és ezért jött össze :lol: :lol: kitartás lányok,össze fog jönni,csak idő kérdése,tudom könnyü ezt mondani,de nálam is nagyon ketyegettt az óra.... :oops: :oops: :oops:

bibar

Nefke drága!

De jó dejó hogy jelentkeztél, már annyira vártam, hogy legalább benézz.

Figyelj, nekem Moncsóka elmondta az egész örökbefogadási folyamatot, ha gondolod szívesen elmesélem neked telefonba, mert leírni nagyon hosszú. Esetleg írj egy privit neki, lehet, hogy ő is elmondja, nagyon aranyos.

Bármikor visszamondhatod az örökbefogadást, még akkor is ha már kaptál babát, és mondjuk nem tetszik. Én hallottam olyanról, aki visszaadta a babát, mert azt mondta nem bírná szeretni.
De az biztos, hogy ez is egy nagyon nehéz lelki procedúra. Én is gondolkodom rajta, hol úgy érzem belemennék, hol úgy hogy nem. De még az elején vagyunk 2 inszem után azért ez még korai. De ha lombik nem nagyon sikerül, akkor beadjuk, hogy legalább ketyegjen az idő. Mert pici babánál asszem 3 év minimum. Közben meg hátha.
Bár most beszéltem egy lánnyal a BMC-ben aki azt mondta, mostanában pár hónap alatt kapott a barátnője babát, volt hogy minden hónapban telefonáltak, hogy lenne bébi és mehetnek megnézni. Kérdés melyik nációból. :oops: Bocs.
vic12

Nefke:
Lexi üzeni, hogy küldött neked pü-t, majd nézd meg! :)
Vendég

Bibarka
Dehogy baj, hogy írtál, inkább köszi! Én is úgy gondolom, hogy már csak azért is be kellene adnunk, mert úgyis sok idő, és biztos azért más úgy próbálkozni tovább, hogy megvan a lehetősége annak, hogy valahogy babája legyen az embernek. Ráadásul bennem mindig az van, hogy ezzel a babónak is milyen jót tennék! Érdekes, hogy Bensziék beadták, és össze is jött. Sokszor utána spontán baba is összejön. SOk ilyen esetről hallottam, sőt ismerek is ilyen párt. Csak hát a férjem még nem jutott el eddig.

gil

Estrella!
Köszi megkaptam, válaszolok is Lexinek!
Nefke

Nefke
nefke

Lányok!

Irtam abba a fórumba amiről beszéltem. Remélem okos dolgokat fognak mondani.
továbbra is olvaslak Titeket és néha majd jelentkezem ide is!

Nefke
nefke

Sziasztok Lányok!

Megjártam a BMC-t :(
Én még ilyen tömeget nem látam pedig elég régen járkálok már:(
7-re értem oda de már az utcán álltam... 1/410-re végeztem és a sor még mindig az utcán de már az úttestig állt...
Hu de fogom ezt télen utálni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na mindegy, ami a lényeg van tüsző a "halott " bal petefészkemen...Tanár úr is meglepődött, de mindegy majd meglátjuk....
madrin

Sziasztok Lányok! Szép napot mindenkienk, ebben a szomorkás időben!

Lexikém!
Imádlak!!!!!! :lol: :lol: :lol: Köszönöm a vallomást! Nem minden nap kapok ilyet! :wink: 2-án guri???Jó lenne már talizni!Többiek?

Kata, Erika, Gabicsibe,Rebe,Krisztamilli,Nonóka,Gil, Elan!

Sajnos nem jött össze...A vonalzóm autómatikusan ment, direkt nem javítottam, ne legyen feltünő...De sajnos csak késett 2-3 napot....... :( :( Bár reménykedtem, a múlt hónapban 26 napra jött meg, most 31....MAjd jövő hónapban, hátha! Tényleg csoda lenne Gabikám! De hiszünk a csodákban!!!!! :lol: :lol:

Bonya!
Hajrá 2-a.....AZ első szuri! Tuti minden klappolni fog! :wink:

Arjudó!
Gratulálok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Húúúú, ismét babaeső van???? :roll:

Drága Gil!
Én lassan nem járok edzőterembe...Az edzőterem jött a helyembe... :lol: :lol: Vetteünk olyan masinát, amivel hasra lehet gyúrni, van combformáló kis masinám is már,és most nézem a súlyzókat, amivel combra, fenékre, mellre lehet....Az igazság az, hideg van, és lusta vagyok gyalogolni.Mmegveszem itthonra agépeket, é sgyúro itthon! :lol: :lol: Heti 1 X pedig elmegyek spinningre, azt nem hagyom ki.....
Ma írok privit! :wink: :oops:

Erika!
Vigyázz magatokra!!!!Ne dolgozz sokat!(mondom én, de én nem vagyok kismami) :roll: :lol:

Gina!
JObbulást! Gyógyulj meg minél előbb!!!Megint jön valami vírusszerű, az öcsém ismét beleesett...De majd szombaton meggyógyítom ha hazamegyek.....:roll: Nem menekül

Nefke drága!
De jó, hoyg írtál!!!!!!Én osztom a véleményed! Sajnos ugyanezt érzem, remélem nem köveznek meg érte...Más babáját nem tudnám szeretni.(Vagyis sajátként nem)Nagyon nagy dolognak kell ahoz történjen(lehetőségek , anyagiak nullára futtattása, amikor már tényleg nincs kiút)., hoyg elmenjünk az öörkbefogadásíg!Nálunk párom is ódzkodik tőle. De mivel még Ti is fiatalok vagytok, kívánom, hoyg legyen még vagy 3 baba!!!!!!Nagyon szorítok Nektek is!Igazán megérdemelnétek!!!!A cikket pedig én is végígbőgtem...... :cry: :cry:

Na, megyek táblát szerkeszteni...... :lol: :lol:
Vendég

Törpe!
Gratula apetikékhez!!!Teljesen abban a tudatban voltam, hoyg ezt én már írtam! De visszaolvastam, é smost látom, még nem! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Törpe!
Te nem hétfőn voltál???És lehet ma már leszívásod lesz?????Vasárnap írtál utoljára, vagy csak én voltam figyelmetlen???? :oops: :oops: :oops: :oops:

Arjudó!
Katica, és Rebe megvárja szívhangot, és csak aztán teszem őket át a babás táblába...Gondolom Te is.Ha nem , szólj, átteszlek azonnal.....:)

Íme a tábla:
Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!

Sajnálom hogy megjött, úgy örültem volna!! Nem baj, majd legközelebb! :wink:
Csodállak hogy rá tudod szánni Magad az edzésre, én mindig megfogadom hogy legalább átmegyek a szüleimhez /két utcányira laknak tőlünk/ és felülök a szobabiciklire de még nem értem oda...és csak hízok és hízok...rémes. Szóval minden elismerésem. :P

Nefke!

Hát ez nem könnyű kérdés az biztos. Hát elsőre én is azt mondom hogy valószínűleg nem biztos hogy tudnám úgy szeretni mint a sajátomat de szerintem ha már TÉNYLEG nincs más mód és lehetőség és az örökbefogadás mellett döntenénk biztos hogy nagyon szeretnénk a Babát, mégha nem is a miénk. Én hallottam olyat is hogy örökbefogadtak egy Babát aztán rá egy évre spontán terhes lett a csaj...lenyugodott... :wink: Puszillak!!

Törpe!

Mizu? Gondolok ám Rád!!!! :D

Lexi!

Mi van Veled, jól Vagy?

Rebe!

Örülök hogy jól Vagy, csak így tovább! :D

Hétvégén nem leszünk itthon,megpróbálunk egyet kikapcsolódni ha sikerül. Nagyon fogtok hiányozni, Mindenkinek sok puszi, vasárnap jövök!!

Kép
krisztamili77

Kriszti

Sajnálom,hogy mégsem,de örülök hogy bízol a csodában!!Jobbulást öcsédnek és vigyázz te el ne kapd!!

Nefke
Nagyon sokat gondoltam rád,de nem mertelek zavarni.Örülök,hogy jobban vagy egy kicsit és végre tudtál irni nekünk.Én nagyon remélem,hogy nem lesz szükségetek az örökbefogadásra!!Van még fagyitok nem?

Kriszta
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!
gabicsibe

Kriszti
Válaszoltam, remélem, megkaptad!

Törpe
????

Madrin
Nem semmi a reggeli "élményed"! De végül is jó hírek ezek. Nem?

Kriszta
Jó utat!

Mindenkinek jó pihenést a négy napban!

gil

Sziasztok lányok,

Gil,
Remélem hamarosan helyrerázódsz lelkileg, és mentek tovább!

Nefke,
De jó, hogy jöttél! :D Hidd el, nem lesz arra az örökbefogadásra szükségetek! Ne add fel! Kitartás nektek!

Kriszti,
Sajnálom, de hát tudod, csodák mindig vannak. Majd legközelebb! :wink: Öcsidnek jobbulást!

Törpe,
Mi van veled? Jelentkezz! Megvolt a leszívás?

Krisztamili,
Jó pihit nektek a hétvégére!

És amúgy mindenkinek erre a 4 napra!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Nefke!

Úgy örülök, hogy jelentkeztél........ !!!!!:) :)

Törpe????????

Madrin!

Ez tök jó hír!:D
Nem lehetett semmi várakozni!

Azt lehet tudni, hogy mitől volt a vérzés?
Vagy írtad már? (Lehet, hogy figyelmen kívül hagytam?)

Lányok!

Az én napom vmi katasztrófa volt!
Még szerencse, hogy már lassan vége!
Ma valahogy semmi sem sikerült, ráadásul egy csomó melóm volt.

Most meg főzök, stíriai metéltet, de valahogy nem akart sikerülni, és azon voltam, hogy kivágom az egészet a fenébe. :evil:
De holnap muszáj valamit enni......így megmaradt:D

Kép
nika28

Húú, lányok!
MOst nézem, a leendő babásoknak a régi táblát tettem fel...Fogalmam sincs hogyan.Pedig mindig megnézem feltétel előtt..... :oops: :oops:

Anyukák,kismamák
Leendő anyukák,kismamák

Bonya!
Köszike a privit, ebből jöttem rá...... :wink: :lol:
Vendég

Jóreggelt Mindenkinek!

Törpehzs Várjuk a hireket. Hogy vagy?

Nefke, Gil A témához nem tudok hozzászolni, még gondolni sem merek rá. De mi még az eléjén vagyunk. Az én véleményem ha irtok róla mi szivesen olvassuk. Ők is babák, csak nem saját. Ez a törvények utvesztője.Kivánom, hogy sikerüljön meghozni a helyes döntést.

Kriszti Jobbulást a tesódnak. Jó utat.
Képzeld mióta az uj verzió van, babanetről is megtudom nyitni a táblát. Nem kell küldened az emilre. Amit ezutón is nagyon szépen köszönök.

Gabicsibe, Zsókuci a kutyusok jobban vannak? Ti hogy érzitek magatokat?

Szomoru napra ébredtünk. Délelőt kimegyünk anyósomék sirjához, a férjem szülei már nem élnek, délután irány Budakeszi. Holnap minden kiderül. Szerintem holnap csak nagyon későn jövök.

Sziasztok

Jerika

Kép
jezsoerika

Kriszti
Megkaptad a privit?

gil

Jó reggelt mindenkinek!

Bocs, hogy eddig nem írtam, de babonás vagyok, és azt hittem ez segít, de sajnos nem!

Úgy tűnik,hogy sajnos ez most nekünk nem sikerült! :cry:

A randik nem jöttek össze!

DE! Nem adjuk fel, csak egy picit szomorkodunk rajta, és aztán hajrá folytatás! :lol:

Mindenkinek drukkolunk!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs!!!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Mindenkinek szép Kép -ot!

Erika
Nagyon drukkolok holnapra Kép

Gil
Milyen jó látni megint :D remélem marad az aktivitásod :D

Törpikém
Ment pü
gabicsibe

Gil!
Drága megkaptam, csak nem olvastam már tegnap vissza a hsz-em után....Bocsika! :oops: :oops: :oops:
Most dolgozom, amint lesz időm, írok!
Puszi
Vendég

Erika!
Ok, nem küldöm, de ha bármi van szólj........ :wink:
Vendég

Sziasztok Lánykák!

túl vagyok egy félnapos kertészkedésen, annyi falavelet összeszedtem....

Na mindegy ahogy nézem lezdhetem előlről :)

Holnap reggel megint megyek, vki jön? Mondjuk már nem tudok visszaolvasni mert csak anyuéknál van net :?
Na mindegy a párommal leszünk ott 10- körül.

Törpe nagyon sajnálom :( :(
Mondtak valami bíztatót a következőre?

nika, annyit mondott a Zeke doktor úr ( Konc tanárúr nem volt ) hoyg van ilyen...
Mondjuk azt nem mertem megmondani hoyg a múltkori kirándulásunkon eltévedtünk ls kb 18 km gyalogoltam, életemben nem voltam ennyire ki. Alig bírtam a cipőmet lehúzni :(
Azt hogy elindult a bal petefészek az nagyon fura tanárúr i scsodálkozott remélem tényleg jót jelent :)
madrin

Sziasztok,

Jerika, Vic,
Mennek a babatapik és a drukkok ezerrel!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,
Örülök, hogy irogatsz! :P

Nefke,
Örülik, hogy te is hírt adtál magadról. Hát az örökbe fogadás tényleg nem 1szerű döntés, nagyon drukkolok, hogy ne legyen rá szükségetek!

Kriszti,
Sajnálom, hogy nem lett spontán babó… :roll:

Krisztamili,
Kellemes 7végi kikapcsolódást! :wink:

Törpe,
Őszintén sajnálom! :cry: :cry:

Kép

A babásban már ott a hír, de látom, Ti még nem tudjátok, hogy Lukréciának tegnap megszületett a kislánya!!!! :D Igaz korábban, mint kellett volna, de jól vannak! :D

Bocsi lányok, de csak egy kézzel pötyögök, így csak ennyit írok. A kezem még eléggé fáj, az igazság az, hogy az elmúlt napokban nem sokat pihentettem, de tegnap óta már igyekszem nem sokat használni, bár elég nehéz kibírni.
Vanda kutyi már szerencsére jól van, időben mentünk dokihoz vele…
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok! :oops:

Holnap reggel indulunk barátokkal Miskolctapolcára barlangfürdőzni :D:D Vasárnap jövünk haza, de ma még lehet, hogy jelentkezem :wink:

Puszi, és további szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Törpe!

Nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
nika28

Kriszti, sajnálom, hogy nem sikerült :( De nagyon jó, hogy ilyen kis pozitív vagy, és miért is ne lennél? Új hónap, új remények :) Remélem, az öcsid jobban van már!

Nefke, mi is beszéltünk a párommal az örökbefogadásról, mint végső alternatíváról, de ő nagyon mereven elzárkózott előle. Én nyitott voltam, és vagyok is (bár lehet, hogy csak nem ismerem magam eléggé). Nehéz döntés, az biztos...De szerintem sem lesz rá szükségetek, meglátod :)

Törpe! Nagyon sajnálom :( De csak az első volt, olyan randizások lesznek majd, hogy csak na, meglásd! :)

Madrin, szuper, hogy felébredt a bal oldali petefészked :) Ez azért nagyon jó jel!

Zsókuci, sajnálom, hogy nem javulgat látványosan a kezed; viszont az, hogy Vanda igen, nagyon jó hír! De a barlangfürdőzés tuti jót tesz majd a kezednek, pláne, hogy remélhetőleg ott nem fogsz vele írni ;)

Kép
elan

Madrin
Lehet ez az eltévedés tett jót :wink: Lehet,hogy figyelmetlen vagyok,de miért is kell járnod?

Zsókuci
Irgum-burgum!!!Tessék pihentetni a kezed,mert műtét lesz belőle!!!!!Érezzétek nagyon jól magatokat,kicsit irigykedem,mert már mi is voltunk ott és nagyon jól éreztük magunkat.Örülök,hogy Vanda gyógyulófélben van!
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Hétfőn lesz a 4. inszemem.

Kira!!!

Kerestelek, írtam smst.

Jerika!

Bocs, hogy félretájékoztattalak doki ügyben! :oops:
De mindegy is, hogy ki mondja meg, csak jó hírrel gyere!

Sajnos csak vasárnap tudom meg az eredményedet, mert megyünk Apóst látogatni.

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok,

Törpe,
Nagyon sajnálom! :(

Zsókuci,
Ugyan már úton vagytok, de kellemes pihit nektek! :D

Nonóka,
Megy neked hétfőre a drukk!

Erika,
Remélem jó hírekkel jössz! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Mindenkinek köszi! Nagyon aranyosak vagytok!

Ma már sokkal jobb,és gondolom minden nap jobb lesz! :lol:

Erika
nem ma voltál? :roll:

Kismamik
mindenkinek megy a babanövesztő!

A leendőknek meg a babaragik!
KépKépKép

Nonóka!
Hétfő mindjárt itt van! Izgi lehet! A finishben lenni mindig jó, csak a köztes várakozások kimerítőek!

Madrin!
Ez jó hír! Látod azért vannak csodák! :wink:
Lehet, hogy ismét találkoztunk(szerdán), csak épp nem ismerjük egymást!:))
Jah! Most olvasom,hogy ma voltatok ti is! Mi is bekukkantottunk de dél körül csak! Mi állandóan kerülgetjük egymást! :lol:

Zsókuci
Jó pihizést, és jobbulást!
Örülök, hogy a te kutyusod is jobban van!

Nefke!
Szerintem korai még örökbefogadást intéznetek! Ott van még a fagyibabás próbálkozásotok is!!! Igaz emésztgetni nem árt a gondolatot!

Kriszti!
Neked is bocs! Nem te olvastál félre, tényleg én nem írtam.... :oops:
Sajnálom,hogy nem lett csodád! DE! Talán ebben a hónapban :wink:
Amint lesznek hírek, szólok!Egyelőre még nem tudjuk mikor mi lesz!
Talán hétfőn kiderül!

Gil!
Sok erőt és energiát a 8 kiló leadásához! :lol:

Gabicsibém!
Fene egye a kilókat meg a répát! Ha zsömlét kíván a Manóka akkor zsömlét egyél :lol: :wink: Majd visszamegy, ha már utána szaladgálsz! :wink:

Rebe
a pattanásokat leszámítva azért jó, hogy nincs nagyobb tüneted! Lehet,hogy végig élvezheted az áldott állapot minden napját! :wink:

Arjudo!
Hatalmas gratula! Nem semmi! Első inszem! :lol: :lol: :lol: Jó ilyen jó híreket olvasni!

Gina!
Neked viszont kevesebb tünetet kívánok! Bár itt sokan szívesen kapnánk a rókakomákból! :wink:

Vic!
Csakazértis megy a drukk! Még akkor is ha te negatív vagy! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

JAJJJ!
Még köszönöm a biztatásokat is a leszíváshoz!
Tényleg nem volt rossz! Sőt!
Szóval aki még előtte van annak üzenem,hogy tényleg nem kell félni tőle!
Mindenki szuper aranyos volt!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Most értem haza Pestről. HCG 118. Egy biztos, de lehet, hogy 2 babó. 2 hét mulva kell mennem uh-ra. Ez számunkra egy csoda. Mindenkinek köszönjük a szurkolást. Mára ennyi vagyok. Nagyon fáradt, és éhes vagyok.

Jóéjszakát.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika
Nagyon-nagyon örülök neki,hogy sikerült!!!!Huuuuuuuuurrrrrrrrrrrráááááááá :D nagyon vigyázz magatokra,most nehéz lesz ez a két hét,de minden rendben lesz!!!!!
gabicsibe

ERIKA!!!!
SZUPPPPEEEEEEEEEEEEER!:)
Gratula neked!
Pihenj minél többet!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpi
Nem írtál püt :( Mi lett azzal a 10%-al?
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: