Sziasztok Lányok! Szép napot mindenkienk, ebben a szomorkás időben!
Lexikém!
Imádlak!!!!!!

Köszönöm a vallomást! Nem minden nap kapok ilyet!

2-án guri???Jó lenne már talizni!Többiek?
Kata, Erika, Gabicsibe,Rebe,Krisztamilli,Nonóka,Gil, Elan!
Sajnos nem jött össze...A vonalzóm autómatikusan ment, direkt nem javítottam, ne legyen feltünő...De sajnos csak késett 2-3 napot.......

Bár reménykedtem, a múlt hónapban 26 napra jött meg, most 31....MAjd jövő hónapban, hátha! Tényleg csoda lenne Gabikám! De hiszünk a csodákban!!!!!
Bonya!
Hajrá 2-a.....AZ első szuri! Tuti minden klappolni fog!
Arjudó!
Gratulálok!!!!!!!!!!

Húúúú, ismét babaeső van????
Drága Gil!
Én lassan nem járok edzőterembe...Az edzőterem jött a helyembe...

Vetteünk olyan masinát, amivel hasra lehet gyúrni, van combformáló kis masinám is már,és most nézem a súlyzókat, amivel combra, fenékre, mellre lehet....Az igazság az, hideg van, és lusta vagyok gyalogolni.Mmegveszem itthonra agépeket, é sgyúro itthon!

Heti 1 X pedig elmegyek spinningre, azt nem hagyom ki.....
Ma írok privit!
Erika!
Vigyázz magatokra!!!!Ne dolgozz sokat!(mondom én, de én nem vagyok kismami)
Gina!
JObbulást! Gyógyulj meg minél előbb!!!Megint jön valami vírusszerű, az öcsém ismét beleesett...De majd szombaton meggyógyítom ha hazamegyek.....

Nem menekül
Nefke drága!
De jó, hoyg írtál!!!!!!Én osztom a véleményed! Sajnos ugyanezt érzem, remélem nem köveznek meg érte...Más babáját nem tudnám szeretni.(Vagyis sajátként nem)Nagyon nagy dolognak kell ahoz történjen(lehetőségek , anyagiak nullára futtattása, amikor már tényleg nincs kiút)., hoyg elmenjünk az öörkbefogadásíg!Nálunk párom is ódzkodik tőle. De mivel még Ti is fiatalok vagytok, kívánom, hoyg legyen még vagy 3 baba!!!!!!Nagyon szorítok Nektek is!Igazán megérdemelnétek!!!!A cikket pedig én is végígbőgtem......
Na, megyek táblát szerkeszteni......