A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

sziasztok

itt vagyok ám, csak olvasó üzemmódban ismét, gondoltam várok, míg lecsendesednek a kedélyek! :wink:
volt itt minden Annee, Gurgi kontra Brigi, aztán a szopis dolgok :o
de remélem már minden oké!!!!! :wink:
Annee-én sem bánom ha jössz! :wink: egyetértek Kati érzés-ellenérzés írásával
Gurgi kontra Brigi szerencsére hamar rendbejött, a szopis téma is lecsengett

ennek örömére, hogy jönnék, most én nem vagyok a legjobban! :(
nemtom mi van, 1-2 napja érzem, hogy a jobb torokmandulám kicsit dagadt és rossz nyelni, és egy ideje zsibbad a tarkóm (mint alacsony vérnyominál) és estére zsong és fáj a fejem! :( mindez tegnap este volt a legrosszabb! remélem nem lesz semmi komoly! asszem szedek egy kis vitamintot, hátha segít

milyen kis csini EGon! :lol: szóval már informálódik Majáról? :D

dobok én is képet:
így morzsolgatja fojton a kezeit Kép
és a zabálnivaló méhecskével Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

[size=12]ja persze folyton akart lenni :oops:[/size]

lynia-

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

gmail-ről freemailre válasz nem nyitható :roll: :?: :roll: :?: :?:
nekem gmail-em van, s levelezek pár freemail-essel.
szal a kijelentés vagy kamu, vagy.....
talán ha bővebbet írsz hiszem, de így.....
kissmanó

OLyan érdekes, hogy vannak babák, akiknél annyira egyértelmű a nemük. Szerintem ha kicserélnénk Egon és Maja ruháit, akkor is meg lehetne állapítani, hogy Egon egy komoly férfiember (még a mosolygós képen is, nemhogy azon a bölcsnézésűn), Maja meg egy édes kis zabálnivaló kislány. Csak egy azonos, mindkettő cukorfalat!!!!! :lol: :lol:

Kép
nenoke

szerintem Dávid pelusában sem lehetne cuccost cserélni :wink:
kissmanó

Ez a mai napomnak a csűcspontja....idézek.

Kaptam egy privit a lurón Annee-tol:

Szia!

Kaptam egy ötletet, miszerint kérdezzelek meg hogy irhatok-e a lurkoldalra, illetve itt legyen a szavazás az esetleges visszatérésemről.
Az igazság az hogy félek...
Nem merek irni, mert aggódom. Amióta reggel irtam a babnetre, eltűntek az emberek, és vagy ide irnak, vagy sehova.
Félek ha ide jövök, innen is eltűnnek.
Te hogy látod?

Hajni

Nos Csajok, én eddig nem akartam belefolyni ebbe a dologba de mostmár sajnos kénytelen vok...
Hol jövünk Mi ahhoz, hogy bárki feje felett ítélkezzünk?
Mik vagyunk Mi bírók, vagy mi?
Szal én személy szerint kész vok már ettől a témától, és én úgy gondolom mindnyájan követtünk el az életben olyan hibákat amire nem szivesen emlékszünk vissza, és nem kaptunk az élettől vagy bárkitől még egy esélyt?
Hát szerintem igen!
Én teljes mértékben át tudom élni mindkét fél helyzetét, mert nálam is a becsület a bizalom mindennél többet jelent, és ha ez leomlik, eljátsza valaki nagyon rosszul tud esni, de nem vagyok Isten, hogy ezért halálra ítéljek valakit, mert hibázott még egy esélyt kaphat és talán be tudja bizonyítani, és hogy mekkorát hibázott.
Én úgy gondolom, hogy akár a babanet topikja és a lurkoldal számtalan oldla elég nagy ahhoz, hogy aki haragszik Annee-ra és nem kiváncsi rá, át tudja futni az ő írásait, ne akarjunk már mi dönteni a sorsa felett, szerintem ez gusztustlan...
Szal nekem ez a szerény véleményem.

Annee!
Semmiféle szavazást nem fogunk nyitni a fejedről, akkor és azt és oda írsz ahová akarsz amiről szeretnél, én nem hargszom Rád, nem is bocsájtok meg Neked, hisz nincs miért, Tőlem ilyen ne kérj, én nagyon szivesen látlak itt is meg a babaneten is!

Részemről több hozzáfúznivaló nincs, most kegyetlen rosszul érzem magam, így megalázni egy embert mert hazudott, szal kész vok...

Ezt most a babanetre is bemásolom, aztán lehet min veszekedni...
Vendég

NOS.

Annee téma utoljára a részemről.
Én a múltkor megírtam a véleményemet, többször nem szeretném, engem személy szerint baromira fáraszt már ez a téma.
Nem azért írogatok ide, hogy napok óta görcsben álljon a gyomrom hanem, hogy amiért anno idejöttem, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, stb.
Szavazni meg nem fogok, azért ez nonszensz..Hol élünk???? :shock: :shock:

Jelenleg semmi kedvem írni. Kicsit pihenek.
torolve_20131003125716

Még annyit, hogy őszintén sajnálom, hogy idejutott ez a fórum.
torolve_20131003125716

Köszönöm szépen Mindenkinek. Ezentúl csak pü-ben reagálok a témával kapcsolatban. Nyilvánosan többé egy szót sem.
Soha nem hittem volna hogy ezek az emberek akik szinte a családtagjaim ennyire emberségesek. És ha nem attól az egy veréstől féltem volna annyira, soha nem hazudtam volna. Inkább egy hatalmas verés mit ennyi elveszített barát.
A gyerekeimmel manipulálni bárkit undorító és aljas dolog volt, nem egy jó anyához méltó. De elég volt az ön ostorozásból.
Milliószor megbántam a tettem, de nem tudok többet tenni mint azt hogy utoljára kérem: BOCSÁSSATOK MEG!

Gurgula: Köszönöm a válaszod. Megértettem. Témát részemről itt lezártam.

Aki úgy gondolja lépjen át az irásaimon.

Annee
Vendég

sziasztok

Gurgi Detto! Én sem szavazok! Írjon nyugotan aki akar Ennyi pont

Rázódjunk vissza a régi kerékvágásba.... (mekkora közhelyet írtam :D , röhögök magamon)

Na szóval babák nagyon édik! Én nekem ma olyan jó kedvem van adok belőle nektek is :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép Kép
emi_25

Hencsivel egyetertek!

Nenoke! Koszi! Hat, David sem tagadhatja le a cuccost, az biztos. :wink:

Emi! Maja eeeeedesss!!!! Olyan zabalnivalo abban a kapucniban! :D
Sztem, kezdesz megfazni. Szedjed a vitaminokat. Gyorsan gyogyulj meg.
Mi szerencsere meggyogyultunk, nem volt komoly megfazas es Egon nem lett beteg.

Most megy a hasa. Mar ketszer kakilt es ez nem jellezo. A masodik tele volt feher darabokkal, szal nem emsztette meg a tejcsit. Gondolom, a rota az oka. Es olyan kis bagyadtka. :cry:
Szerintetek ez normalis?

Eniko! Mar regebben akartam neked irni, az oltasokkal kapcsolatban. Ettol nem gyengebb lesz az imunrendszere, hanem epp ellenkezoleg. A legyengitett virusok felkeszitik a szervezetet, hogy kesobb ellenallobb legyen. Sztem.
molkata

Oké, a szavazás el sem kezdődött, de zárjuk is le. Lapozzunk ha nehéz is.
(ezt pont én mondom???) :shock:

Emi: Belőled a jókedvet hozza ki a front.:)
Vendég

Apa felhívott, hogy van új bébjárgány?
vagy mitől a jó kedved?
vagy csak ránézel a kis hurkagyűjteményedre, s máris jó kedved van.
pussz
kissmanó

Hali!

Tücsi: azért nem írtam mé Borsfogyasztást, mert meglepő módon 90-120ig fogyaszt, míg 6hetes koráig -amikor mindig mértem- 120-180ig :shock: . De ígfy is hízik, most 7,45kg. A lefejt tej is kevesebbedik, nem lesz sokáig kánaán....majd még írok ezügyben.

Annee: mi volt Petivel a pszihológusnál? Múlt pénteken voltatok, vagy hogy is volt? És a sulival mi a helyzet?

Talán a többiek is készülődnek a nagy hétvégére. Mi megyünk temcsibe, meg a rokonok is jönnek hozzánk, azért is írtam, hogy a héten én sem leszek sokat.
me elmegyünk Borscival az ikeába, elvileg ma akciós egy rénszarvasos szőnyeg, megveszem neki, ha tényleg van. Ha lesz küldök fotót, szerintem jó karácsonyi ajándék, ha nem gyerekeiteknek, hát més kisgyereknek.

pussz
ckat

picológus válasza (ha voltál) engem is érdekel
kissmanó

Manó! Hívott hogy bezárt a bolt az orra előtt :evil: (de azért nem adja fel próbálkozik máshol hátha) ez kicsit rontott a kedvemen de ahogy ránézek a "kis hurkagyűjteményemre" máris jobb, ja és a sok csoki amit ma megettem

Kép Kép
emi_25

Pszichológusnál jártam. Ééérdekes egy nő! :shock:
Rettenetesen fiatal és tapasztalatlan, de nem volt bennem előitélet.
Beszélgettünk, ő azt mondja hogy ha nem is látszik, rejtett testvérféltékenysége lehet Petinek. Meg az itthoni helyzet is közrejátszik az agressziójában.
Abban maradtunk hogy a dyslexia felmérést újra megcsináltatja Petivel, mert mint kiderült ez a felmérő akkor készült amikor a tanárnő nem engedte le edzésre. (Trambulin foglalkozás energia levezetésnek) Úgy látta a tanárnő hogy Peti figyelmetlen és fegyelmezetlen volt órán, ezért nem engedte le a tornaterembe. Fiam ezen viszont annyira berágott hogy "ha Te igy, én is úgy" alapon nem volt hajlandó kellő figyelmet forditani a tesztre.
A fejlesztőpedagógus azért a teszt óta elkezdett foglalkozni Petivel. Ártani tutti nem fog akkor sem ha kiderül hogy nem is dyslexiás.
Azóta senkit sem bántott amióta mondtam neki hogy ha verekszik az olyan mintha engem ütne, mert nekem fáj.
Vendég

Manó: bocs ha lemaradtam, de hol van a vonalzód és a villógó? :( hiányzik
ckat

:wink:

Kép
kissmanó

:D
ckat

Annee! Volt ami volt, innentől tabula raza. OKÉ?
Pénz számolva, asszony verve jó.......? Akkor inkább számolgassa tovább a pénzét. És sok legyen belőle, mert ezt a 3 csemetét még fel kell nevelni és nem csak valahogyan!!!:wink:

Klári! Ha nem vagyok indiszkrét, mennyit mértél az icaka? 8)

Emi! Igen, mindig jól jön a jókedv.

Pillangó! Mi is jártunk már így. :D De valamit valamiért. Csak az a baj, hogy egy hosszabb késő esti buli után 4-5 nap, mire kipiheni az ember lánya így kisgyerekek mellett az éjszakát. :lol:

Zsú! Ma jobb napotok volt?

L-Emi! Tényleg zabbantani való mkét Méhecske.:lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Oké, zártam.:) Itthoni helyzetről nyikk sem. Enyim kereszt, nekem kell cipeni. Ahogy Anyám mondaná: "Te választottad!"
Igaz. Pont. Pont. és Pont.
Vendég

Annee megfogadtam, hogy nem válaszolok... Most mégis megteszem először és utoljára...

Eddig sem akartam kiteregetni a "szennyest" és csakis te indítottad el ezt a lavinát, azzal, hogy "elbúcsúztál a babanetről" holott senki (csak egy páran akik érintettek voltunk) nem tudott az ügyről, mert úgy éreztem nincs jogom nyilvánosan megalázni senkit! A búcsúzásod után írtam egy körlevelet, amiben leírtam a tényeket.

Hencsinek igaza van, nem vagyunk bírák, hogy bíráskodjuk, de vagyunk egy páran akik szenvedő alanyai voltunk ennek a történetnek, és engem személy szerint nemcsak anyagilag, de lelkileg is kurvára érintett! Sokan úgy vannak ezzel, hogy hallottak már "szélhámosokról" (és elnézést a kifejezésért) akik így jutnak pénzhez fórumokon, és azonnal azonosították a helyzetet ezzel! Nehéz ezek után az előítéleteket, véleményeket, dühöt, csalódottságot stb. elfeledni. Sajnos te adtál okot erre, hiszen össze-vissza hadováltál mindenkinek, és soha nem mondtad ugyanazt kétszer, ráadásul a gyerekeid éhezésével csaltál ki emberektől pénz.

Valóban eltűnt mindenki ezt jól látod, és sajnos ennek (szerintem) te vagy az oka, felborzoldtad a kedélyeket, és számtalan negatív érzelmet váltottál ki!

Jó anyának ismertelek meg, és sokat nevettem a hozzászólásaidon, mert jó fejnek tartottalak.Tudtuk, hogy vannak problémáid otthon, megosztottad velünk és egy páran szerettünk volna neked segíteni. Tudomásom szerint volt aki tápszert ajánlott fel, de ezekre a felajánlásokra nem reagáltál, holott ilyen jellegű gondjaid is voltak(vannak) .

Szerintem mindenkinek megvan a véleménye az "esetről" én személy szerint borzasztó csalódott és dühös vagyok, nem hiszem, hogy a közeljövőben elhinném bármit is mondassz, de gondolom ez idővel változik majd. Hiszen tényleg követünk el hibákat, melyeket meg kell tudni bocsájtani, és amelyekből reményeim szerint tanulunk!

Annyit még had tegyek hozzá, ha hasonló helyzetben lennék mint te és nem fogadnék el segítséget szervezetektől (mert szereted a férjed és nem szeretnéd elveszíteni) mindent, de mindent (!) megtennék a gyerekeimért. Vannak munkalehetőségek, napi 3-4 óra szerintem ez is több lenne mint a semmi és legalább becsülettel szerzett pénz lehetne!
(Voltam rossz helyzetben és láttam sokkal rosszabb helyzetben lévő embereket, mint te, akik becsülettel dolgoztak éjszaka, míg a 3 hónapos gyerekük aludt. )

Anne! Én hasonló helyzetben (amiben még soha nem voltam) a föld alá bújnék szégyenemben, de te (félretéve önérzetet, büszkeséget stb.) még úgy is, hogy másokat összeugrasztassz, indulatokat gerjesztessz jönni akarsz! Hát gyere! Az, hogy privátban reagálsz témákra szerintem hülyeség, mert nem biztos, hogy mindenki kiváncsi rá, holott nyilvánosan megbocsátott. Tehát szerintem írj ide vagy a babanetre nyilvánosan, és ugrik az aki nem kíváncsi rá

Kérek mindenkit ne ítéljen el a "durva" válaszomért, nem vagyok rossz ember, és bármikor bárkinek segítek, de nehezen emésztem a hazúgságot, nálam alapvető az igazság szeretete!

Kérlek benneteket, többieket ne reagáljatok a válaszomra, ez főként Annee-nak szólt, de joga van tudni mindenkinek azt amit érzek és talán több ember véleményét fogalmaztam meg a levelemben és lesz akiben ellenérzést váltok ki!

Annee tedd a szívedre a kezed és köszönd meg ezeknek az embereknek a beléd vetett bizalmát és a ne használj ki többé senkit és végül ne haragudj rám, ha nyers voltam, de te akartad az igazságot hallani, és hát mint tudjuk és tapasztaltuk az igazság néha fáj is...

Andrea
Kép
kindernay

Nem akarom még jobban puskaporossá tenni a hangulatot, úgyhogy ezennel ez az utolsó hozzászólásom. Nagyon megbántott, amit mtücsi írt rólam (mert tuti nekem szánta, hiszen én tettem fel a kérdést) anélkül, hogy igazán ismerne. Kérkedés, egyszerű gondolkodás.... nagyon messze áll tőlem, és soha ilyen eszembe nem jutna. Én azért csatlakoztam ehhez a fórumhoz, hogy megosszam a tapasztalataimat, kételyeimet, ötleteimet, véleményemet. Egyszerűen csak kiváncsi voltam egy statisztikai adatra, de a szavaim ki lettek forgatva. :(
Tisztában vagyok vele, hogy nem képes mindenki szoptatni, soha egy percig nem ítéltem el ezért senkit! Nem is ez volt a célom. A fordulást sem azért írtam, hogy bárkivel is versenyezzek, ilyen sem jutott volna soha eszembe. Pusztán arra vagyok kiváncsi, hogy ami nálunk van, az mennyire normális, vagy sem. De úgy látszik nem tudok jól fogalmazni. Inkább nem is fogok. Ennyi.

Legyetek ügyesek!

kétfiús anyuka
babdorka

Kata! Sztem is az "oltás" miatt van a hasmars. De ez így még mindig jobb, mint ha valóban beteg lenne. Talán csak 1-2 nap és elmúlik. És mit mondott a doktor, mi várható, meddig?

Ckat! Ezek szerint kalória és vitaminbomba a tejed! :D De nem lehet, hogy Bors is egyik nap többet, másik nap kevesebbet eszik?
De, legyen még kánaán !!! Persze csak addig, ameddig Neked is jó.:D

Annee! Akkor mégsincsen elveszve Peti. Még a végén kiderül amit Kata is mondott. Rosszkor íratták vele a tesztet.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat: Mentek az Ikeába??? Megnéznéd nekem van-e, illetve mennyi annyi a csepphinta? Menyezetbe kell felfúrni, csepp formájú hinta. Merev az oldala. Beülteted a gyereket tudod, benne hinzátatni minden irányba, meg forgatni...stb Violámnak kéne nagymozgásos fejlesztésre... Köszi!!!

Pillangó: Vitamin: Flavon Kids-et nyomok 8)

Annee: Örülök, hogy alakul a Peti-ügy!

A fene a car alvókámat, lefeküdtem Zalán mellé 1-kor és fél 3ig csak forgolódtam :evil: De alig élek, olyan fáradt vokk, reggel alig bírtam felkelni, a lányaim ugráltak rajtam, hogy menjek ki csináljam a kakaót :lol: Rohadt nyomi idő :twisted:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

köszi Klári! :lol: amúgy igaz! már én sem nagyon kevernék össze egy csecsemőt sem szerintem! (habár ki tudja, lehet lenne kivétel!)

mámegint szétrobban a fejem és még jön anyum :shock:

Tücsi :lol:

7vége: én nem várom :( holnap temető anyósékkal! :? persze ha nem esik! remélem esni fog! :lol: :wink: aztán péntek-szombat Sz maszekol, sztem délutánig, ja és én meg főzhetek majd ezrerrel ahogy tudok, mert B (vele meló) is feljön kajálni asszem, aztán vasárnap de. pedig Sz egyéni meccsre megy, az is legalább 14ig tartani fog, az tuti! :evil:

lynia-

Dorka! Ne man!!!!! Ne menj el!!!! Nem haragszunk rad! Egyszeruen voltak, akik felreertetek, de hat ebben az idoszakban, amikor tobben kinlodunk es megcsappani latszik a tejecske, vagy el is bujik, persze, hogy ez egy kennyes tema. Biztos voltak, akiknek fajt, ha felreertelmeztek, amit irtal! Ez is ertheto.
Nekem is rosszul esett, amikor versenyrol volt szo, de aztan megprobaltam aterezni mindket oldalt.
Ne menj el! Kerlek!!!!

Tucsi! Mar ketszer kakilt higat es most alszik, tobb mint egy oraja. Biztoas leverte. :cry: Kicsi Pindurkam. Ugy sajnalom.
molkata

csajok ne vitázzunk már!

Dorka!
El ne próbálj menni innen mert velem gyűlik meg a bajod!
Én igenis és szerintem itt mindenki kiváncsi Rád!
Voltál ma oltáson?
Hogy viselte Balázs?
Én mégsem mentem, Bogi ma extra brutál módon nyűgös, így nem mertem bevállalni a szurit, majd a jövö szerdán.
Vendég

Dorka! Én nem forgattam ki a szavaidat, csak nagyon felbosszantott amit írtál, ahogyan kérdeztél. Mintha nem is olvasnál minket! Ez a szoptatás pedig igen kényes téma. Sokaknak fájó pontjuk, amit én teljesen meg tudok érteni. Valószínűnek tartom, hogy ha körültekintőbben fogalmazol, senki sem érti félre.
Ami a kíváncsiságodat illeti, én is helyén valónak tartom itt a topic oldalain, hiszen ezért van. Csak oda kell figyelni arra, hogy amit írunk, senki számára ne legyen bántó.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Andrea: Köszönöm hogy kiirtad magadból szíved minden érzését. Hidd el én is elásnám magam, de ha elbújdosok az egyet jelentene azzal hogy pusztán csak odalökök egy bocsánatot és el van intézve. Hát nem!!! Nem intézem el ennyivel. Itt maradok és vállalom a tetteim minden következményét. Nem a szavaid fájnak, az fáj hogy becsaptalak. Téged és Mindenkit. És felhasználtam a gyerekeimet ehhez az aljassághoz. Ez az ami borzasztóan fáj. Mindent én okoztam, és tudom hogy ha nem irnak én vagyok az oka. Valóban kaptam tápszer felajánlást. Elsőként Henchytől, de mire el tudta volna küldeni postán, a lányom kikönyörögte az apjától hogy vegyen tápszert a kicsinek.
Aztán Gurgula is felajánlotta, ezt akkor valóban nem fogadtam el. De ezt már tudjátok miért.:( :( :( :(
Folyamatosan keresek munkát, de a kicsit nem tudom egyedül itthon hagyni. A férjem nem kel fel ha sír, nem teszi tisztába. Ha alszik akkor nem ébred semmire. Igyekszem rendbehozni az életem a gyerekeim miatt.
Még egyszer, köszönöm a nyiltágod, a segitséged, és a válaszod.

Annee

Dorka: Kérlek szépen ne menj el!!! Én vagyok az oka annak hogy itt forr a levegő. Mindenki a történtek hatása alatt irt az elmúlt pár napban. Miattam... Biztos vagyok benne hogy a felgyülemlett harag és csalódottság volt hatással az irásokra.
Ne menj el, kérlek szépen!!! Tücsi egészen biztos nem akart bántani!!!
Vendég

Ja! Ha mar a karacsonynal tartunk, vagy regebben tartottunk - en szeretnek Egonnak egy hintat. Olyan babi hintafelet. Szerintetek, akkor mar ulhet benne?
molkata

molkata

molkata

Fú csajok, azt hiszem a hormonok elkezdtek dolgozni mindenkiben :lol: Úgy nézünk ki mint egy csapat menstruáló nő :lol: Mindenki hisztis és ideges :lol:

Dorka: légyszi, ne tünj el! Kérlek!!!

Anne: ez a téma részemről is utoljára! Igen, én is nagyot csalódtam :cry: De, felnőtt emberek vagyunk és felnőtt módjára kell viselkednünk. Ha akarsz ide írni, természetesen. Én viszont személy szerint akkor fogok reagálni a dolgokra miután megérkezett számlámra a pénz. Ne haragudj érte!Ez a dolog akkor fogalmazódott meg bennem, mikor figyelmen kívül hagytad Andi hsz-ét arról, hogy ha csekkre kellett a pénz, tedd közzé! Nem tudom, ténylrg nem mit higgyek! :? Részemről téma itt lezárva!

Kata: Egon nagyon édi: Ez a mosoly, igati szivtipró :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kozben latom, hogy csak 6 honap utan vagy csak 9 hoanpatol ajanlottak. Akkor megsem ezt kap.
Talan o is vilanyvasutat. ;-)
molkata

Tücsi, nem mértem. :oops: Éjszaka sosem mérem, mert félek, hogy felébred. Kérdeztem is egyszer Tőled, hogy Te hogy méred éjszaka, vagy csak akartam kérdezni, mert választ nem kaptam. :lol: Egyébként ma mintha egy óra lett volna belerakva a gyerekbe, éjjel 1 órától pontban minden órakor felébredt. Szopott vagy 5 percet, aztán aludt tovább. Nem is lett volna energiám mérni, olyan hulla voltam. Igazából, amikor másodjára voltam az IKEA-ban, éppen tejkrízissel küszködtem, akkor azt hiszem Bori és Kati rámparancsoltak, hogy felejtsem már el a méregetést, ne stresszeljem magam, úgyhogy el is felejtettem, hetente egyszer mérem, és szépen hízik. Tegnap próbaként elkezdtem mérni, de amikor este 5-kor is 170-nél tartott még csak, akkor azt modntam, nem idegelem magam tovább, mivel nem nyűgös, nagy gond nem lehet. KÉrdeztem a védőnőt tegnap, mert pont itt volt, azt modnta, szerinte nem éhes Dávid éjszaka, hanem hozzászokott az éjszakai etetésekhez. Amíg nem zavar, és ki tudom pihenni (most délután tudtam aludni egy órát pl.), addig nem gond, majd ha már nagyon zavar, akkor szánjunk rá 2-3 éjszakát, és ne adjunk neki enni, hanem vigasztalgassuk, ha felébred, persze sírni fog, de meg fogja tanulni, hogy ha sötét van, az az éjszakát jelenti, olyankor nincs kaja. Hát egyelőre még nem zavar, úgyhogy marad minden a régiben. :wink:

Kép
nenoke

Brigi! :lol: :lol: :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kata, nővéreméknek olyan hintaféléjük volt (volt persze ilyen rendes hinta is), ami egy heveder, és a gyerek lába leér a földre. A felfüggesztés pedig rugós, és ezért a gyerek maga tud benne ugrálni. Na persze nyilván ez is csak akkor jó, ha már meg tudja magát tartani, de nővérem gyerekei imádták. Sajnos nem tudom megmutatni, mert a Brendon honlapján nem látok ilyet, de azt hiszem élőben a Baby Outletben láttam ilyet. Azért remélem, el tudod képzelni.

Kép
nenoke

Nenőke! Nem emlékszem, hogy kérdezted. Igen, néha megmérem mókuskámat az éjszakai szopi után is. Még ilyet nem láttam! Akkor sem nyitja ki a szemét, alszik tovább.... :D Jó lenne tudni, hogy belopódzok-e így az álmába, vagy tudja, hogy ezt már nem álmodja.
Ha van súlygyarapodás, akkor sztem is felesleges változtatni az eddigieken. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hello csajok!
a következő 4 napban sok programunk lesz, meg apázunk ezerrel. Jövő héten jövök, addigra remélem kissé lecsillapodnak az indulatok.

Kép
Kép
emma1976

Jaj, most látom, van itt egy édibédi manósityakos Majácska is :lol: Na de ez a rovarevés honnan jön?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

SziasztoK!

Gyors reagálás pár dologra: szopi ma nálunk sem megy nagyon, ugyan én nem mérem, de szerintem nem evett valami sokat, bekapja, szippant párat, aztán vagy magyaráz, vagy nézi az ökleit, az érdekesebb. S rájött, van a cicinek feje is, szóval engem is bámul ezerrel evés helyett.

Vasárnap Beni átgurult "fekvőtámaszból" a hátára. Kétszer egymás után. Emi pont így csinálta 3 hósan, aztán 5,5 hós koráig semmi egyáb forgolódás.

Autó: nekünk Suzuki Ignis van, szeretjük! Csak néha szűkös.De csak erre volt pénzünk, mert viszonylag fiatal kocsit szerettünk volna, kevés kilóméterrel.

Sül a férjem töke a sütőben...na jó, nem AZ a töke, csak egy tök, de ő vette, s kérte süssem meg.

Nahát, Kinder Andi!
Boti a feltett képen nagyon hasonlít Benire!
:wink:

JÁték:
én leginkább legózni és katonázni szerettem, Emi legózik és autózik. Na jó, néha babázik is mér, de elinte csakautó és vonat volt a nyerő. Meg a műanyag állatok (lehet kapni zacskósan, sokféle állat van benne). MOst egy zacskó pereccel játszik...

KépKépKépKépKép
uxi

Enikő, szerintem lilypieból elfér 3, nem?

KépKépKépKépKép
uxi

Kata! Mintha lenne olyan kendős hinta, mint a függőágy. Asszem még régen láttam, de nemtom, hol. Jó ötlet! Párom első szava az volt, hogy Iiiinttta (hinta) :D
Ja, van az Iris vagy milyen [ájriszG-nak ejtendő terápia. Ők is egy függesztett csákot használnak. Igaz, az nagyobbaknak van. Légy kreatív ;)

Nenőke! Tényleg akkor, amikor mondtuk, hogy ne mérd, akkor leálltál, és azóta nincs tejkrízis? Ezt nagyon nagy boldogsággal hallom. Nem az tesz boldoggá, hogy hallgattál a tanácsra, hanem, hogy egy krízis elmúlt!!!
Én mindig etettem Ádámot, ha éjjel kelt, és úgy is megtanulta, hogy a sötét, az éjszaka, és alukálni kell. Talán Dávid is magától megtanulja, és nem kell beleszólni. Persze, csak akkor, ha még Te is bírod az ébredést.

Ügy. Apróval. Akit érdekel, nagyítsa fel!
Csajok, én 1 hétig szarul aludtam és egész nap rágódtam (és ezt teljesen szó szerint értsétek), hogy vajon a sok kuszaságban mi az igazság, miért tőlünk kér ilyen segítséget, miért mondanak ellen a részletek, stb. én nem tudom, egy vállrándítással elintézni. Akármennyire sokat irkálunk ide, ez akkor is csak egy fórum!
Akik csak utólag értesültetek az eseményekről, nem tudhatjátok, milyen volt ezt úgy átélni, hogy közben itt a fórumon ment a normál élet. Majd egyszer csak összeállt, hogy be lettünk csapva. Aztán jött az önostorozás. Közben pedig féltem őt! De már nem tudom, elhihetem-e, hogy félteni kell…
Most meg többen írjátok, hogy megbocsátás. Hát, nekem azt bocsássátok meg, hogy haragszom! Ez a fórum nekem most sokáig nem lesz az, ami volt.
És ez azon is jól látszik, hogy többen minden szaron felkapjuk a vizet!
Nekem sincs kedvem jönni.

Hajni! Én nem olvasom szívesen a hsz-eidet. És kérlek, fejezd be a nyilvános önostorozást!

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Uxi! Nekünk is volt ilyen pár napig alig evés, beveszem, kiköpöm. Aztán megint "rendesen" evett.
Grat az átforduláshoz!!!
Vendég

Enikő, ezt csak most csak neked!
Befér a 3. vonalzó! :wink: :wink:

(Remélem látod, mert holnap kiveszem)

KépKépKépKépKép
uxi

Bori, minthogy nemigen mérem, nem tudom, volt-e tejkrízis azóta, csak hetente egyszer mérem, az alapján nagy baj nem lehet, mert Dávid megduplázta a születési súlyát. Úgyhogy köszi akkor a jótanácsot és a szigorú rámszólást! :lol:

Uxi, aztaaaa!!! Mármint az átfordulás! Gratula!

Kép
nenoke

Uxi! Ez a 3.vonalzó nagyon aranyos! :lol: Lehet, hogy még én is átváltok erre. 8)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: