Tücsi, nem
mértem.

Éjszaka sosem mérem, mert félek, hogy felébred. Kérdeztem is egyszer Tőled, hogy Te hogy méred éjszaka, vagy csak akartam kérdezni, mert választ nem kaptam.

Egyébként ma mintha egy óra lett volna belerakva a gyerekbe, éjjel 1 órától pontban minden órakor felébredt. Szopott vagy 5 percet, aztán aludt tovább. Nem is lett volna energiám mérni, olyan hulla voltam. Igazából, amikor másodjára voltam az IKEA-ban, éppen tejkrízissel küszködtem, akkor azt hiszem Bori és Kati rámparancsoltak, hogy felejtsem már el a méregetést, ne stresszeljem magam, úgyhogy el is felejtettem, hetente egyszer mérem, és szépen hízik. Tegnap próbaként elkezdtem mérni, de amikor este 5-kor is 170-nél tartott még csak, akkor azt modntam, nem idegelem magam tovább, mivel nem nyűgös, nagy gond nem lehet. KÉrdeztem a védőnőt tegnap, mert pont itt volt, azt modnta, szerinte nem éhes Dávid éjszaka, hanem hozzászokott az éjszakai etetésekhez. Amíg nem zavar, és ki tudom pihenni (most délután tudtam aludni egy órát pl.), addig nem gond, majd ha már nagyon zavar, akkor szánjunk rá 2-3 éjszakát, és ne adjunk neki enni, hanem vigasztalgassuk, ha felébred, persze sírni fog, de meg fogja tanulni, hogy ha sötét van, az az éjszakát jelenti, olyankor nincs kaja. Hát egyelőre még nem zavar, úgyhogy marad minden a régiben.