Bori! Én úgy tudom, hogy bölcsödébe is és óvodába is csak akkor vihet a szülő ételt a gyermekének, ha orvosi igazolása van arról, hogy a gyermekének speciális étrendje van. Pl. glutén mentes, tej mentes stb. ételeket ehet csak és ezt az intézmény nem tudja biztosítani. Amúgy gyümölcsöt mindenhol elfogadnak, azt vihetnek a szülők.
Gyermekkori álmok: én is pénztárgépre vágytam, mert szívesen játszottam eladósat. Gyurmából még felvágottat is szeleteltem. Mosógépem és kis zongorám volt. Pénztárgépem nem.
Brigi! És otthon főz a párod? Irigykedjünk vagy ne?
Egcsi! Szép szakmád lesz. (Nekem is lenne kedvem fogorvosi asszisztensnek tanulni, meg szívesen lennék szülésznő is és védőnő is és még sorolhatnám.) És van kint álláslehetőséged, hogy Bencét nem sokára daycarebe kell adnod?
Hencsi! Mketten szépek vagytok! (Én most láttalak először Téged!

)
Botika is nagyon szép kis kékszemű herceg!
Zsú! Néha tényleg nehéz eligazodni a babákon. Az a 100 ml vizecske úgy látszik, hogy kellett Marcikának a megnyugváshoz. Halvány emlékeim közt nekem is dereng hasonló a fiúkkal, de ők szopis korukban 70 ml-nél többet nem ittak. Viszont lehet, hogy 940 gr-ot sem ettek, vagy ki tudja. Most már amúgy is lényegtelen.