A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nem tudom :roll: Szerintem egy gyereknek szüksége van lányos játékokra is. Meg ezek nem is annyira lányosak szerintem. Elvégre van férfi eladó is a mesterszakácsok meg szinte mind férfi :lol: (férjem is szakács :lol: ) Meghát neked is kellet az a zöld Moszkvics :lol: :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bori
behalok! villanyvasútra már az én párom is feni a fogát :lol: :lol:

Nenoke
hát igen, van nekünk már kettő :lol:

Andi
sztárfotó :D

Kép
Kép
emma1976

Villanyvasút... jó hogy mondjátok, férjem már teljesen rá van kattanva... legszívesebben már most megvenné. :lol: Bár volt nekünk modellautónk, modellmotorunk, és gyűjti a "mecsbokszokat" főleg a régieket. Van régi piros moszkvics, bár feltette a garázs falára, hogy Botond ne érje el... na majd ha nem lesz itthon... 8) hahahaha

Én is eladósat játszottam, az öcsémmel mindig bunkert építettünk. Voltam tévébemondó is a tükör előtt olvastam a TV újságot Kudlik Juli hahaha (valószínű ezért olvasok ilyen gyorsan :lol: ) , és még sorolhatnám! De jó is ez! Ja és fő attrakcióként a lakótelep összes kóbor macskáját és kutyáját hazavittem! (Ez most sem változott)

Na gudnájt!

Andrea
Kép
kindernay

Bori! Én úgy tudom, hogy bölcsödébe is és óvodába is csak akkor vihet a szülő ételt a gyermekének, ha orvosi igazolása van arról, hogy a gyermekének speciális étrendje van. Pl. glutén mentes, tej mentes stb. ételeket ehet csak és ezt az intézmény nem tudja biztosítani. Amúgy gyümölcsöt mindenhol elfogadnak, azt vihetnek a szülők.

Gyermekkori álmok: én is pénztárgépre vágytam, mert szívesen játszottam eladósat. Gyurmából még felvágottat is szeleteltem. Mosógépem és kis zongorám volt. Pénztárgépem nem. :cry: :D

Brigi! És otthon főz a párod? Irigykedjünk vagy ne? 8) :D

Egcsi! Szép szakmád lesz. (Nekem is lenne kedvem fogorvosi asszisztensnek tanulni, meg szívesen lennék szülésznő is és védőnő is és még sorolhatnám.) És van kint álláslehetőséged, hogy Bencét nem sokára daycarebe kell adnod?

Hencsi! Mketten szépek vagytok! (Én most láttalak először Téged! 8) )

Botika is nagyon szép kis kékszemű herceg! :D

Zsú! Néha tényleg nehéz eligazodni a babákon. Az a 100 ml vizecske úgy látszik, hogy kellett Marcikának a megnyugváshoz. Halvány emlékeim közt nekem is dereng hasonló a fiúkkal, de ők szopis korukban 70 ml-nél többet nem ittak. Viszont lehet, hogy 940 gr-ot sem ettek, vagy ki tudja. Most már amúgy is lényegtelen. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: csak ha kedve van hozzá, ami az utóbbi nem soxor fordul elő :cry: Tehát irigykedni picit lehet :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Én is játszottam eladósat az öcsémmel. Legnagyobb vágyam meg egy bicaj volt, de soha nem kaptam :cry:

brigi73

A végére elfogyott a vastagítóm. :lol:

Apukák nagyon fontosak a játékválasztásnál, főleg fiúgyerekeknél. Ők tanítják meg a fiúkat arra, hogy hogyan lehet játszani a fiús játékokkal. Játékvásárlásban is rájuk kell hagyatkozni. Nálunk ez a tapasztalat. Remélem, hogy néhány évtized múlva lányos játékokban pedig én leszek a menő. :wink: Lányos nagyika. :lol: Aztán szintén néhány évtizeddel később pedig dédike.:lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigi! Akkor csak picit irigykedek. De látod, a párod megspórolja vagy inkább hozzátok viszi az éttermet? :lol:
Ezt a kerékpáros dolgot pedig Te is írjad meg a Jézuskának! A Télapó nem biztos, hogy elbírja a bringát. Tudod, ő már kicsit öregecske. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Á, nekem már nem kell. De Máténak majd kérek, de a nyuszitól :lol:

brigi73

Brigi, Tücsi!
Köszike! :)
Vendég

Hencsi! Nagyon szívesen, máskor is. De mit is? 8)

Brigi! Neked is jól jön majd még egy bringa. Hidd el! És Te sem vagy még öregecske hozzá. Én már csak tudom.... :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Uxi: Nagyok szuperek ezek a mini vonalzók. Én is kicserélném, de sajna a Lilypie-ből csak 2 fér el, és nekem 3 gyerkőm van... :roll: :oops: Ez a 3 tök sok helyet foglal el, viszont lelkifurim lenne ha csak egyiket tenném fel... :roll: Tiszta hülye vagyok, micsoda egetverő problémáim vannak :lol: :lol: :lol:

Pasit elküldtem patikába Babé sampont venni, ma már azzal mostunk hajat. Remélem lekopnak a koszmók :twisted:

Holnapra kaptam apától szabad estét,ha minden jól megy megyünk a barátnőimmel kocsmázni :D 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tücsi :lol: :lol: :lol:
A Bogidiccset meg anyadiccset! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú, Enikő! Micsoda kilengés...... :lol: Milyen régen volt benne részem, má' nem is tudom. Nekem mindegyik barátnőm utánam szült jóval. Most pedig én babázok. Na, nem baj, majd nyugdíjas korunkban. Bár lehet, hogy kinéznének már minket a kocsmából. Meg lenyanyáznának minket. Áh,így nem jó. Kocsma kilőve. Nem leszek nyanya. 8) :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hencsi! Ami igaz, az igaz! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nagyjából visszaolvastam, de alig maradt meg bennem valami :oops: Szopitémához nem szólnék hozzá, me' minek? :lol:

Hencsi: Sztem Bogid nem vegyes vágott, hanem csupa apja... tőled max a puncusát örökölte :lol:

ceniko
Szeged

Tücsi!
:oops: :lol:
Vendég

Enikő!
Hát legyen igazad, már sok embertől megkaptam ezt... :lol: :lol: :lol:
De a szeme színe pont olyan mint az enyém, az is valami, na meg hát ami lent van... :lol:
Vendég

Tücsi: nemáááááá :lol: Dehogy nyanyáznak le. Én 29 vokk, az má nyanyaszámba megyen arra felétek??? :lol:
Amúgy nem kimondottan "kocsma", csak én minden vendéglátóipari egységet annak hívok, vagy ivónak :lol: Hívhatnánk bárnak is ha sznobok akarnánk lenni (nemakarunk :twisted: :lol: ) De lehet belibbenünk egy moziba. Amúgy mi apával kettesbe is el szoktunk ám menni néha vacsizni, vagy beülni valahova "kocsmázni". Hívunk bébisittyót és hajrá :lol: Tudodmá ki fog megőrülni itthon,há én nem :lol:
Terhesen még Kárpátia koncerten is voltunk 8)

ceniko
Szeged

mi holnap moziba megyünk!

KinderAndi még mindig nincs kint teljesen a fogacska.

voltunk dokibácsinál Nyunyikának ekcémás kiütés van a melkasán,kapott rá krémet amivel 2-3 napig lehet kenni.
de aztán ahogy sorolta mitől lehet rá is jöttem hirtelen:mosógép mostanban nem öblit mindig (ott marad az öblitő vagy teli lesz vizzel az öblitős rekesz) holnap jön is szerelő bácsi és megcsinálja.

Bridzsi

Kép
esztora

megint puskaporos a hangulat. :(
Sztem, ez nem volt verseny.... en is sokszor elbizonytalanodok es igy is szerencsesnek mondhatom magam. De nem ezzel merik az anyasagot. :wink:

A babak gyonyoruek!
Beni olyan kis huncut. :D
Boti a kis csodalkozo! :D
Es az-az anyapuszi... :D Szepek vagytok.

Melinda! U4-az az a vizsgalat, ami a kiskönyvben U4? Nekunk azt okt. 25.-en csinaltak. Akkor volt Egon 4 honapos es 4 napos. Es akkor oltast is kapott. Jo alaposan megkukucskalta a doki.

Ma megkapta a rotat. Edes volt. Annyira meglepodott, de vegig nevetett. Mielott bejott hozzank a doki, hangosan kacagott, mert volt egy tukor a szobaban es azt szereti. Sztem, a folyoson is hallottak. :D
Aztan ma este, pofakat vagtam neki es olyan pukis hangokat adtam ki. Hat, attol annyira nevetett, hogy zengett a szoba. Vagy 10 percig is. Nagyon edeske volt. Folyt a nyala kozben, mert a sok nevetestol, nem ert ra nyelni. :D
molkata

Esztora: Jujj, ekcéma az nem jó :cry: . sajnálom, bár ha télleg a mosógép a hibás, akkor az megoldódik :wink: Nagyon köszi a koszmósamponos infót 8)

Kata: Deédes lehetett, nem ért rá nyelni :lol: Ez jóóóóóóóóó :lol:

ceniko
Szeged

Enikő! Mi felénk sem vagy nyanya, legfeljebb csak kesanya. Nyugdíjas barátnőzést emlegettem. Nem magamról beszéltem.:D Tudod, én amúgy meg boszorka vagyok. Az mégis csak jobb, mint a nyanya. Ilyenkor mindig a Bakterházas nyanya jut eszembe. Meg Bendegúz.:D :D

Kata! Már korábban írtam, hogy nálunk 17000 Ft-ért osztogatják a vakcinát. :shock:
Egonka kacagott, hogy még a folyosón is hallották.... :D Nem sűrűn fordul elő egy orvosi rendelőben, biztos mindenki számára jó volt hallani ezt a jókedvet. :lol:
Egyébként popsikenőcsöt váltottam. Gábor popsija is kicsit érdesebb lett. Most az új krémnél teljesen eltűnt az érdesség.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Kész vokk tőled :lol: :lol: Asszem mi jóba lennénk ha közelebb laknánk egymáshoz, mondjuk ti itt a szomszédban :lol: 8)

Hú nemtom mi van vele, fel vagyok pörögve :D Nem bírok aludni, egy deka nem sok, no annyit se vagyok ámos! :roll: Pedig aludtam vagy 2 órát éjjel, és azért egész nap pörögtem.... ez a vitamin felturbóz, és reggel szoktam bevenni, pont ezért, csak ma elfelejtettem és most koraeste nyomtam magamba, hát íme az eredmény...

óóóóó zalán köhög...

ceniko
Szeged

Tücsi! Ez itt is fizeteses. 87,60 euro egy adag es ugye, meg lesz egy.
Popsikremet mi is valtottunk. A doki a weledat ajanlotta es bevalt. Azota nem erdes a popsi. Es nem hasznalok torlokendot csak kakinal es utanna lemosom a popsit langyos vizzel, egy kis vattaval.

Hat, tenyleg jo volt hallgatni a kis dragamat. A doki mindig kezet fog vele is :D Es Egon imadja, ha foglalkoznak vele, idegenekre mindig nevet.
molkata

Enikő! Sztem is. És még a kocsmázással sem kéne nyugdíjig várnom. (Bár idehaza csak a Tóth Kocsmát ismerem. Ott is voltam vagy 5x életemben.)Még a fiúk is megirigyelnék tőlünk a kimenőnket. Na, az viszont baj lenne. Akkor annyi a további kilengéseinknek! :( :lol:

Kata! Mert Egont szeretet veszi körül. Ő is kiegyensúlyozott, boldog baba. Ez annyira jó! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kocsmazas! Egyre beneveznek en is. :wink:
Melinda! Egy delutan a fiukra bizzuk a kis-hapsikat es megyunk egyutt kocsmazni. :lol: :lol: :lol:

Tücsi! Aranyos vagy. En is erzem, hogy erzi. :D

Jo ejt mindenkinek!

Csocsi!
molkata

Ajándék. Sztem lehet a fiúknak is főzőcskézni. Már csak azért is, mert ha Párom véletlenül itthon tölti a hétvégét, akkor ő főz. Vagy ha én elkezdem, de Ádám szólít, akkor ő befejezi. Saját nevelés ;)

Kata! Olyan édesek, ahogy nevetnek. Én is imádom, amikor kacag Dámka.
Vendég

Andi! Még Neked akartam írni, milyen tünemény Botond! Végre egy pasi, aki az anyukájára hasonlít! ;)
Vendég

Na most lett vége a Született feleségeknek.. megint baromi álmos leszek holnapra...

Kata: de édes lehetett Egon!

Enikő: Anyukám, én hogy irigyellek, hogy még csak 29 vagy és már 3 gyermek anyukája! Menjél is, érezzétek jól magatokat!

Jövőre benevezhetünk egy Tóth Kocsmás balhéra... (van még Tóth Kocsma????)

Bori: köszike, nem láttátok Aput, akinek egyre nagyobb meggyőződése, hogy mennyire hasonlít rá a fiacskája... majd dobok képet! (bár szerintem nem annyira, inkább vegyes felvágott - bár a kiskori képeinek köze nincs a gyerekhez :lol: de akkor kié ez a gyerek, mert az anyja tuti én vagyok!? lehet a doki huncútkodott a csészék körül... :lol: )

na gud

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

szopi: ...puskapor...jó szó rá. Álmomban sem gondoltam volna, hogy feltesz valaki egy kérdést, válaszolok és máris kérkedésnek gondolja bárki. Hát meg ne haragudjatok, mert válaszoltam. Tán ezért vagyunk itt...ha már úgyse tudok aludni, és még egyre szarabb napjaim is vannak, hát kiteregetek: senkire nem tudok haragudni, aki írja, hogy mit csinál a gyereke. Én tényleg örülök annak, amikor írjátok, hogy megfordul, emelgeti a lábát stb. Az én babám mostanában kezdett csak mocorogni. És??? Attól még örülhetek a tieiteknek, nem? Vissza a szopi témához:talán Diko írta, hogy vannak anyák, akik nem szoptatnak kényelmi vagy hiúsági ok miatt. Vannak. És ráadásul meg is értem őket. Velünk annak idején ilyenkor már rendes tejet itattak, fiatalabbak talán ettek tápszert, és ilyenkorra talán mindannyian vegyes táplálkozáson voltunk -ezért is van annyi sztori amit írunk, hogy anyáink beleszólnak és nyomnák már a kölykökbe a marhalábszárat-. És??? Felnőttünk, nem? Hát valószínű ezen logika alapján dönti el az, aki nem kívánja szoptatni gyermekét. Mert kinek is hiányzik az a nyúzás, amit a gyerek és a tej érdekében teszünk: melleink megszüntek sexuális célponttá lenni, szenvedünk szárításával, fáj a telítettségtől, mellbimbóink a legkisebb érintéstől is fájnak és még fogacskák nem is érik. Mi lesz itt pár hónap múlva??? Szétrágott mellek... és ha nem lesz tejem..eddig sem voltak valami jó tartással rendelkező melleim, de ez után... amint már Cenikonek írtam: talán a szilikon. Vagy nézhetem gyönyörű melleit azoknak, akik nem szoptattak -nem utolsó sorban férjem is megértem, ha rajtaakad a szeme egy szépen álldogáló cicin-.valahol már azért is rossz anyának számítok, mert bimbóvédővel szoptatok (megjegyzen, ezen véleményeket leszarom). Azt, hogy én a szoptatást tartom természetesnek és hogy igyekszem megtenni mident érte az egy lehetőség. Tisztelem azokat, akik erőn felűl próbálják, bár az élet úgy hozta, hogy kisebb sikerrel, de én nem ítélem el azokat sem, akik nem ezt az utat választják.
Elítélendő? Ettől vagyok jó vagy rossz anya? NEM. Ez vélemény. Leírtam.

üdv.: ckat
ckat

Sziasztok! :)

Ma délután visszaolvasás helyett aludtam. 8) Megint jó sokat írtatok. :D

Tücsi :)
Minden sarkon fogorvosi rendelő van, nem olyan nehéz munkát találni. Az utolsó hónap gyakorlat a suliban, általában ahol gyakszin vagyunk, oda fel is vesznek. Én szájsebész mellé mennék a legszívesebben. :)

Nenőke :)
Az én férjem sem akart több gyerkőcöt Berci után, most meg már a harmadikért fűzöm az agyát. :D

koszmó:nekünk is előjön néha. :roll:

Kata :)
Milyen az a U4 vizsgálat? Egonka a kis drága, el tudom képzelni. :D

Szopitéma: Mindenki csinálja úgy, ahogy tudja és jónak gondolja. Ezen hülyeség összebalhézni, max. elromlik a topik hangulata az meg senkinek nem jó. :?

Az én fiamnak nem kell cumisüveg, se Avent se Nuk. Pohárból kapja a tejet délelőtt. :roll: Asszem kipróbálok még 2-3 fajtát, aztán passz. :roll:

House után még bekukkolok, addig mindenkinek JóReggelt!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Tényleg nem érdemlek bocsánatot, és legszívesebben elásnám magam.:(:(:(:(
Nem akarom újra kavarni az állóvizet. Nem is irnék, de... Nagyon hiányoztok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szeretnék újra köztetek lenni, azt viszont nem akarom hogy valaki miattam ne irjon ide, igy kérlek benneteket hogy minden komment nélkül csak egy jelet tegyetek a nevem mellé egy üzibe építve hogy mi erről a véleményetek.
Valahogy igy: Annee: :) vagy :? avagy :evil:

Köszönöm.
Vendég

Hali!

Köszönöm mindenkinek a Beni dicsértetett.

Kata:
Kocsmázás simán apukák vigyáznak majd a gyerekekre.Nem semmi amennyit fizetsz a szuriért meg nem is értem nálunk 70€.Igen az a U4 ami a kis könyvbe van.Nagyon tetszik amit írtál Egonnak nem ideje nyelni.

Férfiak és az ajándékok:Nálunk már Jan tervezi,hogy hova fog kerülni a villanyvasút.Sőt ö még kis motort is akar majd venni.Tudjátok ami olyan mint a nagy csakhát kicsi.Mondtam neki felejtse el szerintem én agybajt kapnék ha pld 5-éves gyermekem kis motorjával száguldana.Mindig mondaná anya adjál pénzt nem fagyira hanem tankolni.

Annee:én nem akarok bele szólni.De szerintem mindenki érdemel még egy esélyt.Szerintem tuti megbántad szóval maradj velünk őszinte.én nagyon becsüllek abban hogy fel vállaltad és leírtad az igazat.Szóval szerintem GYERE bátran. :P :P :P :P :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

A mi dokibácsinknak van v.mi kódja igy csak kb 5-6 e az oltás.
mi is beadatjuk mert 4 unokatesó ovis 6 pedig iskolába jár.
(az egyik unokanővérke éppen mononucleozist szedett össze)

Bridzsi

Kép
esztora

Tücsi, de ugye tudod, hogy kettő kell a rotából? Vagyis 35.000 Ft.

Egcsi, megy ma a nagyfiad halloweezni? Van már jelmeze? Várjuk a képeket!!!

Annee, nekem :lol: , de szerintem Kinderandit, Gurgit és Brigit kell elsősorban kérdezni.

Kép
nenoke

eddig kimaradtam ezekből de forr a hangulat párnapja és most meg szavazzunk??????????

Bridzsi

Kép
esztora

Puskaport nem meggyujtani, lanyok! :D
Tulajdonkeppen, mostmar kezdek orulni is ennek a viharnak, mert azt jelenti, hogy kozzel kerultunk egymashoz. Ez is egy atmenet a kapcsolatunkban. Es csak arra lehet haragudni, akit szeretunk is. Lassan, azert ideje lecsengjen. :wink:

Annee! Szal, azert haragszunk/haragudtunk, mert szeretunk. Nekem hianyzol. Sztem, gyere, mert megerdemled a 2. eselyt.

Tucsi! Az U4 csak egy elnevezes. A gyerek 3-4 honapjaban vegzett vizsgalatokat hivjak igy. Egonnak megneztek a fulet, szemet, gerincet, mozgasat...gondolom otthon is ez van. A kovetkezo lesz az U5 es igy tovabb (gondolom rovidites. untersuchung=vizsgalat).

Melinda! :D
ES ott 70 euro! :shock: En az interneten is ennyiert lattam.
molkata

Gurgi Domi ugyanezt csinálja babakocsiban.Elalszik ,fél óra múlva kipattan a szeme.Ha megáll a b.kocsi és előtte aludt akkor szintén kinyílik a kis szeme.Pedig újszülött korában simán aludt órákat is benne.
pillangó7

Szisztok!
Nenőke! Akkor 2x :shock: . Ez már egy kisebb vagyon! :( Én azt hittem, hogy a 2 -mert mit is ér az egyik a másik nélkül- kerül annyiba. :?

Ckat! Én azon a mondaton akadtam ki tegnap, ami néhány hsz-sal lejjebb idézve van. Csak és kizárólag emiatt írtam meg a véleményemet a kérdésre vonatkozóan.
Ami a tejcsit illeti én szívből örülök annak, ha valaki -mint pl. Te is- megosztja velünk a rekordját. Mert nagyon jó ilyen bőségről hallani, olvasni. (Ilyenkor sztem mindenki egy kicsit elfantáziál, hogy milyen is lenne ha ő is..... :lol: ) No, de ugorjunk. Szóval, Borsunkról eddig még nem érkezett étvágyinfó. :D

Annee! Meg tudom érteni a hiányérzetet. Sztem is túl régóta vagytok/vagyunk egy csapat. Én is szívesen jövök és eszmecserélgetek. Mindig van új és jókedvre derítő, vígasz és együttérzés. Nekem is hiányozna ez a csapat. Kizárni pedig senkit sem szabad. Én úgy gondolom, hogy nem kell engedélyt kérni, mindenkinek magának kell éreznie, hogy hogyan tovább. (Bár meg kell, hogy mondjam néhány napig úgy éreztem magam, mint egy valóság showban, aminek nem csupán "nézője", hanem szereplője is voltam.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Óvatosan azzal a kocsmázással.Mi 2 hete voltunk discoba és ugye 1 éve nem ittam alkoholt na az a 3 cent jéger/nem tudomjól írtam-e/ úgy megdobta a fejemet,hogy gyors enni kellet rá egy szelet pizzát.Jó utána azért még ittam kettőt is,hogy jobban menjen a tánc.A másnap gatya volt.Nem is megyünk mostanában biztos.
pillangó7

Anne nem tudom,hogy kell ezt a fránya ikont feltenni,de gyere.[/quote][/url]
pillangó7

Óvatosan azzal a kocsmázással.Mi 2 hete voltunk discoba és ugye 1 éve nem ittam alkoholt na az a 3 cent jéger/nem tudomjól írtam-e/ úgy megdobta a fejemet,hogy gyors enni kellet rá egy szelet pizzát.Jó utána azért még ittam kettőt is,hogy jobban menjen a tánc.A másnap gatya volt.Nem is megyünk mostanában biztos.
pillangó7

Bocsi már össze-vissza kavarom a dolgokat.Nem tudom,hogy került az a halandzsa Annee végére.A discós történetet is csak 1x akartam elküldeni.
pillangó7

Mi ez a pangás?Gurgi,Manó,Lynia meg mindenki hol vagytok?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Pillango! Hat, amig szoptatok, max alkoholmenteset iszok. De en a terhesseg alatt is ittam kofeinmentes kavet. :D (Aztan rendeset is, mert kicsi volt a vernyomasom.)

Tücsi! Igen. Ez mar eg kisebb vagyon.
Ma Egon akkorat trottyolt es nagyon hig volt. Lehet, hogy a rota hatasa? :?

Annee! Csak meg egy mondat: persze, lesznek ilyen-olyan erzesek/ellenerzesek, de majd az ido segit ezen is.

Mano! Mi van veled?
Emi! Maja? A doktorbacsi rendelojeben Egon Maja mehecskerol olvasott. :wink:
molkata

Melinda! Koszi a kepeket. Kuld el, legyszi azt is, emit ide tettel fel.
molkata

Es ket kep.
Az egyik a tegnapi nevetesrol. A masik a hetvegi szulinaprol.

Kép Kép
molkata

Sziasztok!!

Kata: nagyon cukker Egon, milyen gyönyörű mosolya van :D és szerintem csupa apja :lol:

Szivvi: Képzeld kakált Zalán :D , magától, olyan robbanósat, most áznak a ruhái :lol: a nyakánál jött ki.... :lol: Már meg is főztem a mai kamilláját, kétszerre adom oda neki, jó sok cukorral :oops:

ordítás van...

ceniko
Szeged

Enikő milyen vitamint szedsz?
pillangó7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: