Barbi, Kata!
nálunk Lencse édesdeden alvadt a kókuszmatracon is, meg a szivacsmatracon is, meg most a rugós matracán is, és nálam a dög kemény ágyon is. ők még olyan kis súlyúak, hogy nem hinném, hogy zavarná őket a matrac keménysége. nem lehet, hogy más a gond?
Lencse van, hogy a mai napig visszakéreckedik a kiságyába alvadni egy kicsit
Mása!
Levente is annyira szép gyerek, mint egy kislány
Fibi!
őrület, hogy a kicsi hogy megnőtt, nagyon édes ő is, meg a nagyfiú is!
Curse!
te kerestél olyan téli csizmát, aminek nem járható a talpa? tavaly volt a C&A-ban is, barnás meg drappos, micimaci az oldalán, szőrös volt a belseje és nem járható a talpa (sima hasított bőr). idén még nem láttam, de nagyon édi volt!
Ríd!
már teljesen jobban vagyok
Zsanci!
mi az első házban lakunk (Zuziék mellett), de emeleten, mert nagyobb lakást akartunk, ahhoz meg nem járt kert. viszont látni foglak téged a teraszról
Macskanyu!
én málnaecetet használok a salátákra, nem almát, vagy azt a hagyományost, de ugyanilyen a balzsamecet, stb. a málnám sima Chef, bárhol kapni, nem olcsó, mert majdnem egy ezres és kis üveg, de gondolom évekig ki fog tartani, nem kell sűrűn venni.
amúgy L. is imádja a k. matracot
Füles eszméletlen édes ezzel a két copffal
Johi!
jobbulást neked!
HÁZIORVOSOM:
tegnap kicsit csalódtam benne. kezdett marhaságokat beszélni, én meg bólogató kutyaként kellett, h működjek :/
először azt mondta, hogy semmi homeobogyót terhesség alatt nem lehet szedni, sőt, különösen homeot nem, mert bármelyik gyógynövény is lehet rossz hatással a gyerekre (mondjuk ez utóbbi elgondolkodtatott, ebben van igazság); hiszen rengeteg gyógyszer alapja is gyógynövény és azokat is tilos terhesség alatt szedni.
viszont a Várandós kiskönnyvben meg külön felsoroltak egy jó párat, amit lehet enni, szerinte persze azokat sem; s mindezt halálra vált fejjel közölte, mintha most hatalmas bajt okoztam volna a gyerekemnek.
a másik, amin már teljesen kerekedett a szemem, hogy szerinte, ha nagy a gáz, és nagyon fáj valamim, mindenképpen paracetamolt szedjek, ne mást. mondván terhesség alatt ez a legveszélytelenebb. ez már csak azért is érdekes, mert rajta kívül eddig egy orvos mondott olyat, hogy lehet paracetamolt is szedni, de a gyogyótárban kifejezetten elutasítottak, mikor azt akartam venni, illetve nem is akartam venni, csak érdeklődtem róla.
szóval úgy látszik egyik doki se tökéletes, de hát ez van közel.
és persze milyen az élet, most mentem a visszamenőleges beutalóért is, és mivel az Ortopédklinikán kértek 300 Ft-ot tőlem, itt is kértek, mondván összefügg a dolog, ők nem bírálhatják felül az ortopédust, pedig a doki szerint is a terhesség a fő ludas ebben a csípőfájdalomban. úgyhogy terhesen már 900 Ft vizitdíjat fizettem eddig, s ki tudja mennyi lesz ez a végére...