A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk: bakker ráébredtem, hogy holnap megyek piacjáratra :? szal mi se érünk rá :(
pedig a kandallós sültkrumplira nagyon rágerjedtem :D

R
rylie

Rylie,
perverz növérke :lol: :lol: :lol:

SZB-nak fogalma sem volt rola, ki az a nö :( :lol: lehet h nem jol irtam fel anno a tel.számot :?
nembaj, jön helyette pár napot anyos segiteni :roll:
fibi

TegnapiFibi látogatás:

Bálint, akit külön művészet fotózni, mert nem hagyja magát:

Kép

És Ábel, aki zsiványosakat mosolygott:

Kép

Bár Bálint nem hagyta magát Füles által puszilgatni, de Ábel megkapta a B.-nek szánt puszimennyiséget is :lol: :lol:
macskanyu

Sziasztok :)

Nuk,
++++++!

Rúz,
Bendinek is++++!

Fibi,
hívd SZB-bébiszityónak ;) :lol: hiszen egy bébiszityó számát hívtad ;) 8) :lol:

Rylie,
Nekd püzni fogok ;)

Deni,
annyira édesek a fiúk! :)

Vica,
amikor Orsi kiesett az erkélyröl, miután kijöttünk HP-böl, el kellett vinnem őt fogdokihoz...... Itt Miklóson a fogházban egy fiatal kis dokinőhöz kerűltünk. Tök rendes volt. Az Orsim egyáltalán nem üvöltöt, SŐT :mrgreen: Ja, és tök szép a rendelő. Mindenfél pillangók lógtak a falom ;) Orsim is azt nézegette ;) ha gondolod, vigyétek oda Mátét. Aztán meg beugorhatnátok hozzánk is ;)

KÉRDÉS:
Kaptunk egy szuperjó kis hálózsákot. Bélelt, meleg, helyes kis hímzéssel..... De van egy kis bibije, ami nagyon zavar..... A csajszinál, akitől kaptam, nedves volt a lakás. Így keletkezett a hálőzsákon ilyen penészfolt vagy mi :( Hiába mostam ki, nem tünt el...Hogy lehet azt kitisztítani????? Már utána néztem a neten, de mindenféle vegyszereket írnak (borax, meg mittoménmi) Nem akarom elcseszni bámilyen szerrel. Van valakinek ötlete mivel lehetne a legegyszerűb ?
Köszi.

Fibi,
én nem csodálkoztam, amikor észrevettem a két fogacskát, ugyanis engem 3,5 hónaposan 40 fokos lázzal vittek a H-ba, ahol kiderűlt, hogy semmi bajom, csak a 4 (igen NÉGY) fogam jön/jött ki ;) :shock: 8) Alúl kettő, meg fönt is kettő ....... Gondolom ezért jött már ki Levusnak is. Genetika..... :roll:
Ja, meg Orsinak is 4,5 hónaposan kibújt. Szóval.....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi,
nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra ;)

Macsek, Füliröl is képet, plíz :)
szmagdi

Mása,
lehet, hogy megölheted a penészt mondjuk jócskán ecetes vízben való mosással, de lehet, hogy a "mintája" örökké ott marad fekete foltként. :(
ancsipancsi

Ezte meg kell mutatnom :mrgreen:

Divatbemutató 8)
Kép
szmagdi

Ancsi,
mennyire legyen ecetes a víz? én ilyen ecetes vízben öblítettem mi, illetve egy kicsit hagytam állni..... de nem igazán halványúlt :evil: :roll: :?
Egyébként már akartam kérdezni, hogy érzed már a mocorgást odabent ;) És tudjátok már a nemét?Nevét? :)
szmagdi

Ancsi,
oblítettem Ki...... ,és nem Mi :oops:
szmagdi

Deni!!!

Ismerős????? ;) Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Tesóbírkózás :)
Kép
szmagdi

Fibi, nekem Ábel TOTÁLISAN Zsoló :lol:

Magdi, szerintem be is ecsetelheted kicsit ecettel... úgyhagyod vagy fél-1 órát és kiöblíted.... ez talán már megöli a penészgombákat. A gombákat vagy a foltot szeretnéd inkább eltüntetni? :roll: Lányod édi :P
leni

Leni,
azok már csak a foltok :( a beszáradt gombafoltok....... :(
Hány százalékos ecettel próbálkozzak? :roll:
szmagdi

Másám,
adj a pofájának forró vízzel, ha bírja a zsák, mosd ki legalább 50-60 fokon, s az majd kiöli a dögöket! sajnos ez a dohosodás bárhol előfordulhat, ahol mondjuk zsákban tartják a régi cuccokat, v. ilyesmi, szóval befülledhet még egy nem nyirkos lakásban is. hát hogy mennyire legyen ecetes, azt sajna nem tudom, de akár a mosógép mosóporos tárolója helyére szerintem 1 decit is tehetsz.
a gyerekkel elvagyok, de még nem vagyok félidős se, szóval várjuk ki a végét!
Orsika tiszta anyja, annyira szép kislány, s a hajára külön irigy vagyok. nagy páceluj neki!
ancsipancsi

Leni,
meg akartam kérezni, mert a táblán nincs rajta.... Hanka mikor tölti/töltötte be a két évet? :oops:
szmagdi

Fiad is, csak azt aképet még nem láttam a hsz írásakor :wink:
leni

ja, és ne a finom málnaecettel csináld :DD, ha van otthon 20%-os ecet (amit én csak takarításra használok), akkor azzal gyilkold őket. színes a zsák? gondolom ilyen oxy action izék nem használnának neki.

ancsipancsi

Ancsi :)
Egyszerre írtunk 8)
szmagdi

Ancsi,
igen, szines :? :roll:
Miért, szerinted ilyen oxy izé kiszedné?
szmagdi

Ancsi, Leni,
ilyenek a foltok.... :? Igazából a hátán látszik jobban, az elején nem is annyira.... csak ilyen pici pöttyök vannak ott :( :?
itt a képen látszik: Kép Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

dohos szaga van?
ancsipancsi

Ha már képeket rakodok ide, akkor itt van Levus is ;)
Egy hete készűlt a kép :)
Ja, és az a piros folt a homlokán szúnyogcsípés :?
Kép
szmagdi

Ancsi,
egyáltalán nincs dohos szaga..... száraz.
szmagdi

Ancsi,
babamocorgással kapcsolatban.... Állitólag a második babának a mocorgását hamarabb érezzük ;) Nálam tényleg így volt :)
szmagdi

Deni! köszönöm :D .
mellesleg az ágya olyan hogy tinikoráig bőven elég lett volna, de sebaj :wink:
dulplaaltatás :D 8)

Macs! gondolom a tehénke nem volt génkezelve. a ZöldFarm biotején le van írva, hogy mi minden rosszat nem tesznek az állatokkal. s vannak még másfajta termékek is amik kaphatók eme felirattal. bár elbizonytalanodtam, mert a tejre sem így van írva, hanem kifejtik.

Fibi! utalás :lol: :lol: :lol:
eddig is baromira hasonlított Zsolóra Ábel, de ez a Macs által felrakott kép!?!?!! s nagyon szép mindkét ifjú :lol:

Rylie! reméltem :wink: :D 8)
matrac: fincsi novotex-es kókuszmatraca van. a mi ágyunkba szeret aludni, s az a legkeményebb cardo
perverz nővérke :lol:

Szmagdi! csajod tündéri!!! :lol:
fogzásod :shock:

Leni! jól látom hogy nálatok nagyon boldog 2. van ma?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
nálunk is novokókusz :D és ugyanez. Addig fészkelődik, hogy rágurul az én matracomra és párnámra :shock: és szuny édesdeden. Moose is írta régesrég, hogy sokkal jobban alszik a kislánya a "nagy ágyon" mint a kókuszon. Én legközelebb nem költenék erre a kemény kókuszmatracra. Mellesleg a miénk is kókusz a bio fajta és sokkal lágyabb (nem puhább) sokkal jobb. Ha a gyerkőc engem kitúr és én kerülök a kiságyba :lol: én sem tudok aludni azon a matracon, pedig már egy 2cm-es szivacsréteg is van rajta.

Kép
akata

Mása,
nagyon nagyon szép gyerekeid vannak :D

nem különben Fibi fiacskái :)

Kép
akata

Mása,
Szia :D Tyű, már Levusnak kijöttek az alsó fogak, ez igen :o Orsid annyira szép csaj :D divatbemutató rulez :lol: és h Levus már mekkora :o és szegénykének milyen nagy csípése van :( Hálózsákból a foltot már nem biztos, h ki lehet szedni, elég makacs foltot tud hagyni a penész, még ha ki is lettek írtva.

Rylie,
Köszi az üzletes tippet :) nem is tudtam, h Érden is van c&a :oops: :lol:

Ruz,
Bulást Bendinek!!! És én is Rylieval értek egyet, nem véletlenül vannak ezek a szervek. Nekem is ki akarták venni kiskoromban a torokmandulámat és anyám nem engedte és milyen jól tette.

Nuk,
Nem működő petefészkek :( Szerintem is próbáld meg az avivát.
Party sajna nekünk sem jó :( pedig jól hangzik a kandallós-krumplis verzió :)

Vica,
Értem :lol: Fülbevaló kitépés, jájjj!!! Nem mondjuk ki dologhoz gratula :D

Deni,
Azért nem akarok még rendes csimmát venni, mert az jóval drágább és Adélnak szerintem még jó darabig nem lesz rá szüksége és addig még nőhet is a lába :?
Srácaid megaédesek, szerintem, ha már Bencus is nagyobb lesz, jaj Neked, már most ott van rajtuk keményen a huncutság :D :wink:

Ríd,
Köszi a cipős tippet Neked is :) akkor ezek szerint hasonló cipőben járunk. Most még körülnézek itten Érden Rylie ajánlása alapján, aztán még lehet, h a h&mbe is benézek.

Kisün,
Szimplán csak baromi irigy :D :wink:

Fibi,
Bébiszittyó :( Srácaid zabálnivalók :D és én ugyan nem ismerem Zsolót, de kapásból azt mondanám, h Ábel tiszta anyukája :D :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, láttam Poppany kérdését, és hát én is eléggé császáros volnék, gyorsan leírom, mit tapasztaltam.
Programozott császárom volt (toxémia miatt), este 9-kor megszületett Emma, összeérintettük az orrunkat, aztán elvitték. Reggel hatig nuku mozgás, akkor viszont én már fel tudtam kelni, no persze nem ugrottam ki az ágyból, hanem csak úgy öregesen, fél óra alatt, és elmentem zuhanyozni, ott jött a kezeslábas vitustánc, de állva maradtam. Kértem telcsin, hozzák Emmát, ígérték, hogy hozzák. Vártam. És vártam. Újabb telefon, kiderült, nincs több tepsi (csecsemőszállító eszköz). Felkerekedtem hát, és nekiindultam a hosszú útnak (asszem, soha nem mentem még ilyen lassan), és közben bezsebeltem a dicséreteket, hogy hű, ilyen röviddel a császár után "szaladgálok". Hja, kérem, ha látni akarom elsőszülöttemet?! És kiderült, hogy van még egy tepsi, csak baromi régi, mondtam, nem érdekel, adják már oda. És innentől fogva nekem is teljes rooming in volt. Aztán egyáltalán nem tudtam pihenni, minden moccanásra fent voltam, így volt, hogy betoltam EMmát a csecsemősöknek, hogy kicsit aludni szeretnék...tudni kell, hogy addigra hatodik hete voltam a H-ban, pihenés nem sok. A tej kb. a 3. napon indult be (utólag tudom, hogy akkor se volt elég), úgyhogy biza én kértem párszor egy kis tápszert/cukros vizet, Emma szinte folyamatosan sírt az éhségtől. És azóta is cicifüggő, nem okozott törést sem akkor, sem később a tápszeres pótlás.

Én azt mondom, hogy a császár mindenkit másképp érint, láttam olyat (6 hét alatt tapasztaltam pár dolgot), aki vajúdott, a végén császár lett, és utána sokkal nehezebben állt talpra, fájdalmasabb volt a gyógyulás (viszont a dokik szerint maga a műtét könnyebb és kevésbé kockázatos, ha az ember lánya vajúdik, mert olyankor elvékonyodik a méhfal). Bízd magadra, ha úgy érzed, pihenned kell, akkor bátorság, és a csecsemősök átveszik a babádat egy-egy alvás erejéig, és ha esetleg húzzák a szájukat, ne törődj vele. Egyébként van jópár megértő és kedves csecsemős, de van olyan valóban, akinek baromi nagy terhet jelent, hogy csecsemőkkel kell foglalkoznia. Ezért ne érdekeljen az, ha esetleg húznák a szájukat. Te vagy az első, neked kell ellátnod a babádat, és az csak úgy megy, ha nem vagy teljesen zombi.
Uff, én beszéltem.
És mindenkit sok szeretettel ölelek.

Kátya
kincsimano

Barbi - nem második szülinapvan - csak egy bénaanyu :oops: :wink:
leni

Curse,
:o :o :o Adél mingyárt egy éves...... 8) 8) 8) :o :o :o :o hogy repűl az idő :shock:
szmagdi

Mása,
Hát igen :D Én is alig tudom elhinni :D rohan az idő. De már most stresszelek, mert legalább 20 lesznek a szülinapi bulin és nem tudom, h hogyan fogom kivitelezni :? :roll: de mindent a csajomért :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Anniyra jóók a képek, hogy nem bírtam ki hsz nélkül! Bálint nagyon édes, kis szégyenlős, és Ábel milyen nagy már!
Divatbemutatós Füli eszméletlen, igazi NŐ! :)
És Orsi is gyönyörű, na meg a kisöccse! Levus nagyon hasonlít az én Borimra! Neki is ilyen nagy szeme, kerek pofija van, és a szája vonala is hasonló! (Lehet,h rokonyok vagyunk? :) )

Ancsi, írd,h mam még jobban vagy! :)

Kisün, én is nagggyon irígy vagyok. Élvezzetek ki minden percet!! :)

Ruz, bulást innen is.

Most megyek, Apánk lerobbant (egy évben max.2 nap, de akkor olyan "férfiasan" nagyon), kell csinálnom neki vmi diétás kaját.
rídonli#

lányok én is csak egy gyorsat:
olyan szépek a gyerekőcök, h ezt le kellett ide irnom!!!!!!!!

MIIIIIIIIIIIIIIIIIND!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

életünk mozgalmas, apa holnaptól dolgozik, kissé beijedtem lakás miatt, szóval brühühü, bár még nem foglalóztunk, de nagyon fájna 3 millát elvesziteni... :roll:
totál hülye vagyok, h ilyenbe sodrom a családom. de egyszerűen BELESZERETTEM a lakásba!!!!!!!!!!!!!!!!!

És aki kérdezte:
ha Isten is úgy akarja, Zuziék telekszomszédai leszünk, és persze Ancsiék is ott laknak, de én balga még azt sem tudom, melyik házban...
:roll:
most mindjárt el is bőgöm magam ettől az egész hülyeségtől, igy inkább dolgozom.

ja, ma tescoban voltunk, és a két nagy feldöntötte magát a bevásárló kocsival :shock: :shock: :shock: elég durva volt, sirtak is, de végül úgy néz ki, nem lett komolyabb gond.

Macs,
nagyon ari vagy, vhogy összehozom a látogatás, mert apa dec. 31-ig dolgozik, szal rögtön KÉT hónap.
Egyébként mikor meséltem, h hova szeretnék eljutni, röhögőgörcsöt kapott, és közölte, h ODA ÉN nem fogok tudni elvezeni.
Hát milyen társ az ilyen???? :twisted: :twisted:
zsancikant

Nagyon szép gyermekek laknak a topikon, ezt már többször megállapítottam, de nem elégszer!!!!

Köszönöm az együttérzést a petefészkemmel :lol: , kis kivizsgálás, Aviva, ez-az-amaz és rendben leszek. Mire legközelebb szükségem lesz rájuk, biztos hadrendbe állíthatóak lesznek! :wink:

A kislányom úgy döntött, hogy most hirtelen felnő, úgyhogy tovább növeszti a fogát, már a kövi is kezd dudorosodni...

Buláj miatt ne izguljatok, sztem jövő év márciusáig legalább üzemben lesz a kandalló, de ha mégsem jön addig össze, utána megint lehet kerti-oarti és ott is lehet krumplit sütögetni! :lol: :wink:

nukada

[quote="zsancikant"]E írta:zsancikantgyébként mikor meséltem, h hova szeretnék eljutni, röhögőgörcsöt kapott, és közölte, h ODA ÉN nem fogok tudni elvezeni.
Hát milyen társ az ilyen???? :twisted: :twisted:

Zsanci, szerintem csak a "csak azért is" énedet akarja motiválni :wink:

Szeretnék én is dolgoz(gat)ni a két gyerek mellett, itthonról.
Olyan jó nektek, akik ezt csináljátok!!!! irigyleni :oops:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Ríd :) Köszi a tippet! :D Párodnak bulást!!

Vera :) Hú de szuperül hangzik, érezzétek nagggyon jól magatokat!! :D

Fibi :) Jaj de szépek a fiaid!!! :D :D olvadozom :wink: új hírek, hurrá :D Más szittyó nincs a környéken? Gyerkők nem aludtak együtt (nem is terveztem), hanem utána Bencus ment a saját ágyába aludni :wink:

Leni :) Éjjel ált. alszik a humorérzékem is, így Bencus nem a legjobbkor humorizál az ébredésekkel :mrgreen: Igi nem szopizik már éjjel?

Rylie :) Perverz nővérke :lol: És hogy vagy? Fáradtság? Holnapi piacozáshoz kitartááást!

Mása :) Hű de édesek a gyerkőcök!! :D :D Penészfoltra nincs tippem :( de remélem sikerül eltüntetni! Levusnak nem volt láza a foga miatt, ugye?

Kátya :) De jó, hogy írtál! :D Hogy vagytok?

Nuk :) Fogakhoz +++

Zsan :) Hogy csinálták a gyerkőcök a kocsiborítást?

Votiv merre van??

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Olyan rossz, hogy mire elolvaslak Titeket, már nincs időm írni!
Most meg már elfelejtettem, hogy miket akartam írni, mert most olvasni nem volt időm, viszont van néhány kérdésem, amit folyton meg akarok kérdezni, például hogy...

Zsan!

Hova költöztök??? :shock: Kertes?
És párod hol dolgozik most?
Bevásárló kocsis borulás... JAJJ! :(
Ne háborogj, hanem CSAKAZÉRTIS mutasd meg, ahogy Leni írta! :twisted: :D

Fibi!

Nálatok is lemaradtam ott, hogy sikerült végre eladni a házat! De, ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor már megvan az új hely!:) Merre fogtok lakni és milyenbe költöztök?

Bocs a tudatlanságomért :oops: és köszönöm a felvilágosítást! :)

Egyébként rám is rámjött most valami költözési mizéria! De mindig falakba ütközünk és abbamarad a dolog! :roll:

Johi!

DE JÓ!!!:)Drukk, hogy végig minden rendben legyen! :) :) :)

Képek nagyon jók!!!:)
Remélem betegek már rendbejöttek!
Timi már OK, bár füle még néha fáj! :roll: Kell majd mennünk fül-orr-gégére, meg hallásvizsgálatra!

Jó éjt mindenkinek!
ILdi
ildi76

Jó reggelt 8)

Barbi,
ööööö...majd jól megnézem, mit írnak a zöldfarmosok a dobozra... Nos addig is: a tejelő teheneket nem génkezekik. Sehogysenem. Itt Mo.-n egészen biztosan nem. A tejelő tehenek nálunk (Mo.-n) alkalmazott tartástechnológiája még a leghumánusabb az összes gazdasági haszonállaté ( de utálom ezt a kifejezést!! :evil: ) közül. A csirkéké a legszörnyűbb :( de nem akarom totál szétoffolni, az amúgy is offos opikot, ha nemtán van kérdésed, nagyon szívesen mesélek erről, priviben, mélben is :)
jajj,és mingyá' megy egy privi is :)

Zsána,
Ebből is látszik, Levinek fogalma sincs hol lakunk :mrgreen: kis túlzással, tőletek nyílegyenesen el lehet jönni hozzánkig.. :mrgreen: Költözésimizériához meg drukkok!

Ríd,
a divatbemutatós csaj nem Füli...hanem Orsi :)

Ildi,
neked isdrukkok,hogy kikeveredj végre a mindenféle negás dologból! +++++++

Verám,
te ne irogassá!!! pihennyé!!! nyaraljá'!!!(vagy őszöljél, vagy mi..)
az álmoskönyv szerint: sok irígykedő topiklakót, bécsi pihenésből postolással heccölni beszólásokat jelent!!! :mrgreen:

Ancsi,
málnaecet: azmiaz? és mire használod? és hol kapni?

Mása,
gyerkők éééédesek!!! Orskád egy tündér, Levi meg a párja :)
Majd teszek fel egyet Fülesről is, aki egyre egyértelműbben mutatja, ő a punk-stílus híve... tegnapi, saját maga választotta öltözéke: sokszínű-csíkos harisnya, világoskék sort, fehér hosszúujjú bodyn, fehér lovas trikó, zöld és sárga hajgumik a coffjaiban.... hááát... :shock: néha azér' igyekszem rábeszélni arra, amit én választok a szekrényből... :mrgreen:

szép napot mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk és segítségkérés....
Vica számát tudja valaki? Ma jönnének, de dögrováson vagyok.

Vica: igy innen is üzenem, hogy bocsi, de Ti érdeketekben inkább ne gyertek,mélt irtam, de mostanság olyan sok levél jön vissza, hogy erre nem merek hagyatkozni.

Köszi a segítséget
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
elküldtem sms-ben, névjegyként.
macskanyu

Johi, és +++++++++++++++

Kókuszmatrac: Fülesnek csecsemőkorában volt kókuszmatraca, a rácsos ágyában. Most arra használom, hogy az ágya mellett van, ha netán álmában leesne, arra huppanjon. a mai napig imádja, néha a du.-alváskor is inkább azon akar aludni.... az én gyerekem mitől műxik fordítva, mint a tieitek????

képek:

ez a mostani kedvencem:

Kép

Ez meg a másik, bár itt F. nem is látszik... mindenestere a ló kapott egy nagy puszit is az orrára. Nagyon szereti őket.. vajon kitől örökölte...? ( :mrgreen: )

Kép
macskanyu

Macs: nagyon szépen köszönöm.... és remélem, hogy jobban leszünk.... Fanni kérdezi Fülire, az ki? Mondom neki Füli. Ő: nem... akkor mondom Dia. Ez a válasz Fanninak annyira tetszett, hogy úgy mászkál a lakásban, hogy mondja Dia, Dia, Dia.... :-)

Kép
Kép
johanna1975

Fannival kötelező volt megnézni az összes képet. Húh mennyi édes gyerek.... Persze minden kisbabára közölte, hogy ilyen tesót szeretnék.... :lol: :lol:
Na el, mert dögrovás ide vagy oda, bölcsibe megyünk és dódozni is muszáj egy kicsit.
Délután pedig megyünk sóbarlangba, vagy inkább sószobába, hátha felszakítja a sok lerakódást bennünk... :o

Kép
Kép
johanna1975

Jaj rosszul írtam, szóval "kötelező" volt többször végignézni az összes képet, úgy értem......

Kép
Kép
johanna1975

Macs, Mása bocs,h összekevertem a lyányitokat! :oops:
(Így jár az, aki még csak fotón látta őket.)
Mindekettő annyira édes! :)

Johi ++++++++++++++!!!!!!!!!!!!
rídonli#

Ez lemaradt: ZSan ,neked is +++++++a lakásügyhöz (meg amihez akarod).
rídonli#

Barbi, Kata!
nálunk Lencse édesdeden alvadt a kókuszmatracon is, meg a szivacsmatracon is, meg most a rugós matracán is, és nálam a dög kemény ágyon is. ők még olyan kis súlyúak, hogy nem hinném, hogy zavarná őket a matrac keménysége. nem lehet, hogy más a gond?
Lencse van, hogy a mai napig visszakéreckedik a kiságyába alvadni egy kicsit :)

Mása!
Levente is annyira szép gyerek, mint egy kislány :D

Fibi!
őrület, hogy a kicsi hogy megnőtt, nagyon édes ő is, meg a nagyfiú is!

Curse!
te kerestél olyan téli csizmát, aminek nem járható a talpa? tavaly volt a C&A-ban is, barnás meg drappos, micimaci az oldalán, szőrös volt a belseje és nem járható a talpa (sima hasított bőr). idén még nem láttam, de nagyon édi volt!

Ríd!
már teljesen jobban vagyok :D

Zsanci!
mi az első házban lakunk (Zuziék mellett), de emeleten, mert nagyobb lakást akartunk, ahhoz meg nem járt kert. viszont látni foglak téged a teraszról :D

Macskanyu!
én málnaecetet használok a salátákra, nem almát, vagy azt a hagyományost, de ugyanilyen a balzsamecet, stb. a málnám sima Chef, bárhol kapni, nem olcsó, mert majdnem egy ezres és kis üveg, de gondolom évekig ki fog tartani, nem kell sűrűn venni.
amúgy L. is imádja a k. matracot :)
Füles eszméletlen édes ezzel a két copffal :D

Johi!
jobbulást neked!

HÁZIORVOSOM:

tegnap kicsit csalódtam benne. kezdett marhaságokat beszélni, én meg bólogató kutyaként kellett, h működjek :/
először azt mondta, hogy semmi homeobogyót terhesség alatt nem lehet szedni, sőt, különösen homeot nem, mert bármelyik gyógynövény is lehet rossz hatással a gyerekre (mondjuk ez utóbbi elgondolkodtatott, ebben van igazság); hiszen rengeteg gyógyszer alapja is gyógynövény és azokat is tilos terhesség alatt szedni.

viszont a Várandós kiskönnyvben meg külön felsoroltak egy jó párat, amit lehet enni, szerinte persze azokat sem; s mindezt halálra vált fejjel közölte, mintha most hatalmas bajt okoztam volna a gyerekemnek.

a másik, amin már teljesen kerekedett a szemem, hogy szerinte, ha nagy a gáz, és nagyon fáj valamim, mindenképpen paracetamolt szedjek, ne mást. mondván terhesség alatt ez a legveszélytelenebb. ez már csak azért is érdekes, mert rajta kívül eddig egy orvos mondott olyat, hogy lehet paracetamolt is szedni, de a gyogyótárban kifejezetten elutasítottak, mikor azt akartam venni, illetve nem is akartam venni, csak érdeklődtem róla.
szóval úgy látszik egyik doki se tökéletes, de hát ez van közel. :(

és persze milyen az élet, most mentem a visszamenőleges beutalóért is, és mivel az Ortopédklinikán kértek 300 Ft-ot tőlem, itt is kértek, mondván összefügg a dolog, ők nem bírálhatják felül az ortopédust, pedig a doki szerint is a terhesség a fő ludas ebben a csípőfájdalomban. úgyhogy terhesen már 900 Ft vizitdíjat fizettem eddig, s ki tudja mennyi lesz ez a végére...

ancsipancsi

Ancsi: azt én is olvastam, hogy gyógyteákat nem ajánlott inni terhesség alatt. De a homeopátiás szerek nem mindegyike gyógynövényből van, hanem ásványi anyagok pl. Ráadásul olyan pici koncentrációban, hogy gyakorlatilag nulla. Az én racionális agyam azt mondaná, hogy már csak ezért is ártalmatlan terhesség alatt.

Kép
Kép
tinu

Minden, deminden gyerek nagyon nagyon eeeedes!!! :lol:

Macsom,
szojja be nyugottan 8) :lol: Fules es a lo :D En is szivesebben vennem, ha Marci a lovakra bukna a galambok helyett, szerencsere csokot meg nem lehelt egyik csorere sem :D

Zsan,
tanusitom, Macshoz eszmeletlen konnyu eljutni, en is faztam elotte, mivel varoson atvagni, napkozben, hetkoznap... haaaaat... aztan kis tulzassal konnyebben-gyorsabban-simabban jutottam oda, mintha megporbaltam volna elmenni a boltba :D Fiuk borulasa :( ++++++++ a lakashoz.

Kincsimano,
szia!! Hogy vagytok?

Masa,
fogakhoz gratula! Nalunk M. kezdte ilyen koran :lol:

Ancsi,
persze, gyogynovenyek egy resze nem mehet, de a homeopatia teljesen mas :D De majd jon Votiv es jol megszakerti :wink: Es hat egyik doki sem tokeletes, vigasztaljon, hogy ettol meg lehet jo, no meg van egy jo nogyogyaszod is :wink:

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: