hú, Csajok, 4 oldallal voltam lemaradva..........
Igazából az
Annee-ügy-höz való kedves hozzáállásotok nagyon meghat. Én nem vagyok ilyen. Szerintem soha de soha nem fordulhatna elő, hogy itt emberek pénzt kérjenek egymástól. Ezt mindenki oldja meg családon belül. Akármennyire gonoszul hangzik, én így látom. Sőt, engem nagyon megrázott, hogy így kiadjuk mindenféle belső titkunkat, és ilyen emberek lehetnek köztünk. Én nem tudom, ezek után lehet, hogy csak szigorúan a babatémára szorítkozok. Az is eszembe jutott, hogy Gurgi még a lakását is felajánlotta találkához. Na ezek után ilyen felajánlásokat is 100x meg kell gondolni.
Tápszer - na ez a téma mindig vad érzelmeket vált ki mindenkiből!!! Nekem is 4 napja nagyon kevés estére a tejem. Tegnap este elővettem a fagyiból tejcsit, 50-et egyszuszra benyomott, és sokkal jobban aludt. Na, akkor szerintem babának és mamának is jobb, ha a gyerek nem éhesen fekszik le. És ne csináljunk úgy, mintha vmi bűn lenne a tápszercsi! Lassan 4 hósak gyermekeink, mi ilyenkor már komoly kajákon éltünk
Hozzátáplálás Én decemberben fogok gyümölcsoket kostóltatni. Az annyi, hogy egy szopinál: tejcsi + pár kanál gyümölcs + megint tejcsi. Legalább dec. vége lesz, mire talán egy kaja gyümi lesz, a többi még mind tej! Januártól meg zöldségeket kezdem majd. Sok gyerekorvos még mindig esküszik arra, hogy 4 hónapos kórtól ajánlott (1-2 kanál szintjén) kezdeni ezeket. Én tisztelem becsülöm, aki 6 hóig csak szotat, de én így fogom csinálni.
Most kicsit rossz formában vagyok... nem volt jó olvasni itt pár levelet.... olyan jó volt eddig a hangulat... HOgy fogjuk azt visszaállítani???