Hali.
Petit de. levittem a dokinénihez, tüdeje tiszta, torka szép, de azért köhécsel még, mert folyik még a nyák neki lefele, de nem kell adjak semmit neki.
Enikő, jó ez a kezdeményezés. Sajna apánk akkor is vidéken teszi majd a dolgát.
Zsuzsu, nálunk még mindig nincs önálló kanállal evés. Kézzel nagyon megy egyelőre.
A 15 hós szuritól nem 14 napig lehet tünete, hanem elvileg az 5-12. napon jöhet elő, és max. 1-2 napos lehet. Mondjuk mi megúsztuk.
Tejet Peti sem kap, tejterméket csak. Lassan áttérünk a tejbegrízre, de inni nem adok neki csak vizet, reggelire meg ebéd és vacsi mellé tápit.
Huh, nehéz lehet most Ábellel, néha séta közben Peti is próbálkozik, de ő csak elém áll, akkor elmondom, hogy megyünk eddig és eddig, próbálkozik, én tartom magam, és elérjük a célt.
Jelentem, én csillagos vérképpel járok vért adni.

Eddig még nem szóltak, hogy ezután ne menjek.
Szobatisztaságot nálunk is hajlamosak "erőltetni" a kedves rokonok, én meg mindig lehűtöm őket, hogy Peti még nem is beszél, akkor hova legyen szobatiszta?
Szandra, hát akkor jól elszámoltak. Tehát tényleg megvan a pocakok. Remélem, minden OK a babával.
Klzsuzsi, ha nem kellett volna Petiért mennem, szerintem még most is itt röhögnék a gép előtt Dini cicis aranyköpésén.
Szilde, milyen rendesek, hogy odaírták, hogy vagy előbb vagy utóbb, de azért megszületik a pocakbabád. ÁÁÁÁ.
Gira, OK, hogy valahogy le kell szoktatni, de a semmiből nem lehet, én úgy gondolom, ha még mutogatni sem hajlandó, addig nincs értelme. Persze próbálkozunk néha a bilivel, ha épp rájön, hogy szemmel láthatóan erőlködik, már volt ez is-az is bele, de talán a nyár lesz egy kicsit nagyobb előrelépés.
Jól látom, beindult a háromaska projekt?
Zsozinak hatalmas gratula a nem is olyan kicsi fiúhoz.
Zituska, megnyugtatlak, én sem tudnék titkot tartani...már Beának is írtam anno, hogy minden tiszteletem az övé, és ezek után Zitáé is.
Hallod irigyellek, hogy Botira jók még a 86-os rucik...ránk már alig. Az Auchan-ben most olyan kombidresszt vettem, ami a mérete szerint 94 cm-es babákra való, és ez Peti mérete, éppen kb. fél centivel lehet nagyobb rá, de nem lóg. És ez elvileg 36 hós babákra való, enyim meg még a 1,5-et sem töltötte be.