Sziasztok!
Megint a tegnapi módszer. Két babanet, egyik olvas, másikba ír...
Nem semmik vagytok. A mai termés is csúcs. Nincs valahol topicstatisztika? Magasan vezetnénk....
Bodza! Nagyon remélem, hogy novemberben lesz tali. Olyan, amin én is ott lehetek! Backer, nem semmi munkád van! Biztos tök jó csinálni! Ha megyünk, és talizunk, majd segíthetsz nekem is.

Beszédhibás vagyok!

nem nagyon, csak néha túlropognak az r betűim. Bár inkább ne kezelj ki belőle, ez a szexepilem. Parrrrrradicsom.

( a logopédus ilyennel foglalkozik egyáltalán?)
Tatu! Nem tudtál aludni? Még 3/4 1-kor is itt voltál?! sajnos rövidítő ötletem nincs a cilkusodra. Sajnálom.. A zokniban nem nyom a cipő.

Kényelmes kis zokni az ilyen, csak nehéz belebújni!
Kriszta! Na? használt a mai napnak az idétlen zokni?
Beus! Először nem is tudtam, Apánk mire készül. Állt a lábamnál, vigyorgott, meg nézett. Én meg nagyterpeszben vártam. Erre elkezdett nevetni és a külön tekergette a lábujjaimat. Jó volt látni, hogy kicsit jobb a kedve.
Ági! Tudom, hogy írtam már, de bárhogy döntesz, veled vagyunk, támogatunk. Kívánom, hogy szép terhességed és egészséges babáid legyenek. ( nekem sem szokott kedvem lenni a hányáshoz... gondolom vagyunk még páran így!

)
Finch! Szerintem ha egyenzokniban járnánk Apánkhoz, előbb-utóbb rájönne, hogy valami szoros kapocs van köztünk...
Hanyatka! Váááóó! Ez ám a gyorstempó! Így is kell. Semmi cécó, bele a közepébe. Azért Kopa is nagyon rendes, ha így gyorsan megcsinálja a vizsgálatot. Örülök.
Yamita! Meg kellett mutatnom, milyen zokniban parádéztam. És az hogy ötujja, még hagyján, de olyan lehetetlen színekkel csíkos, hogy már az feltűnő. Kinyírhat, visszakapni, elhullanak.... beszarás, itt röhögök... Ha a melegítőgatyát felveszed a hálóingre, tűrd be kééérlek, nehogy megfázzon a derekad! Aztán kérek egy sztárfotót. nehogy má' ne pisiljem össze magam a röhögéstől! Szerintem csak azért kell a köntös, hogy ki tudj menni a mosdóba.
Finch! Én is a pikk-pakk terhes leszekben hittem. Aztán nem volt se pikk, majd se pakk, és elkezdett egyre gyanúsabb lenni. erre jött a hőmérő stb, stb. Majd a laparoszkópia.. (tegnap lábtyűs terpeszem közepette csörgött a rendelőben a telcsi. Dokinkat hallottam, a többit hozzáképzeltem. Kiderült, hogy elszakadt az óvszer, és hogy most mi lesz, mi az eseményutáni, és ha kicsúsztak abból, akkor mi lehet, óóóó terhességmegszakítás... Jött Apánk, csak annyit mondtam, bár nekem is ilyen gondom lehetne, csak csóválta szomorúan a fejét. És erre jött a zokni...)
Ümmmm..... itt mindenki ikrekre hajt? Jóóól van.
Plümő! azért fáj, mert feszül, azért feszül mert nőnek a tüszőid. Punktum. Nnnna.
Nóczi! nem lehet, hogy csak egy kevésbé érzékeny helyet kaptál el a szurival? Nekem az Orgalutran csípett piszosul, aztán az egyik nem. Igaz, akkor én is megijedtem kicsit.
Kata! gratula! Lassan átírhatjuk a topicot Dévai ikreinek...
Tegnap délelőtt voltál Uh-n? És amikor a pulthoz léptél, Ágika megkérdezte, hogy na mi van és mondtad, hogy pozitív, és akkor hallhattam, hogy 10 azaz TÍZ tesztet csináltál?????? Vagy csak összekeverlek?
Velem ma nem történt semmi. Dolgoztam, ügyet intéztem, így rá kellett jönnöm, hogy ha négy ember kérdezi meg, miért vársz, van-e sorszámod, akkor azt a napot már el is cseszték. Sajnos a négyből mindegyik elfelejtette, hogy kb 3 perces meló lett volna a papírom és ha odaadják, minden okés, de nekik jobb volt, ha 1 óra 40 percet várhatok... Kezdtem volna már átépíteni az arcszerkezetüket.
Punkciósok! megadrukk! Este legyen ám hír a szívecskékről!
Mai regényemet ezzel zárom.
Holnap is írjatok ilyen jó sokat. naon király!
Pusszantás!