A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

na, a holnapra mit vigyek papírra ide van írva, hogy köntös....
milyen köntös?!? nekem nincs köntösöm :lol:
melegítőgatyám van :D meg pulcsim... köntös..
beszarok..
yamita

Yami édes! A hálóingre,hogy veszed fel a melegítőgatyót???
Úgy megnéznélek holnap :)
hanyatka

Olyan jó kis köntöst láttam aTescoban-Cherokee...nagyon szép kék és pihe puha és csak 3 ezer :wink:
hanyatka

hát kivagyok :D:D
tényleg nincs ilyesmim :D
frottír fürdőlepedőm van :D
minek a köntös egyébként?
yamita

Yamikám bizti meleg lessz lehet nem is kell a köntös.

Köszi probálkozom a táblival meg probálom követni az eseményeket is.

Ma voltam befizetni az 50eurót a bankba hát ugy felhuzott a csaj, nem tudtam konkrétan hogy ki a hülye mert ilyet még nem csináltam soha.
Mondom neki hogy erre a szsz-ra szeretnék elutalni eurót erre ö hát elutaljuk forintba és majd ök leveszik euróba.
Mondom nekem a parmafutáros néni azt mondta hogy váltsak eurót és azt fizessem be. Hát legalább fél óra volt mire megértett.
Azt mondja ö akkor ezt nem érti. Pfuuuuuuuuuu

Andi
zsembi

Yamikám ha korházba kerülsz ne kerülj csak mondjuk ha mész szülni és kimész a látógatókhóz majd akkor is kell köntös. :D

Andi
zsembi

Ja azt nem irtam hogy a progi injekcióra kellett befizetni az 50eurót.

Andi
zsembi

Na én le is lépek mindjárt jön Apa és megbeszéltük hogy ma bünözünk, eszünk egy jo kis pizzát. :D

Lányok holnapra megy a drukk ügyik legyetek ám.

Andi
zsembi

Yami,a köntös akkor kell,ha kimész wc-re,hogy ne a kis hálóingbe topogj kinnt mindnki előtt :)
De ha nincs,nincs,nem nagy dolog.Majd a csini kis hálóingedben feszítesz :)
hanyatka

Zsembi! Tudtok élni...:) Én is szeretem :)
Jó étvágyat a pizzához!!!
MI a múlt szombaton voltunk Pizza Hut-ba,vacsi és mozi menüzni :)
hanyatka

ja, értem.. hát akkor igen, megvillantom az új kollekciót :D
yamita

He he...az sexi lesz :lol: :lol: :lol:

Nagyon gondolok majd rátok Drága!
Dobj egy üzit,ha túl vagy rajta és már látod a tenyeredben a szívecskét és a számot.Jó???
hanyatka

Milye szinű a kis hálóruci? :)
hanyatka

Tatu, végül nem szondázta meg a férjemet. Pedig azt megnéztem volna hogy csinálja! :D :D :D :D

A Nyugati környéke szupi nekem, de én 4-ig dolgozom a NyuPu-tól 5 metrómegállóra Újpest felé. Kb. 1/4 5-re érnék oda. Hmmm oda, de hova???? :lol: :lol: :lol:

A kabalán én is gondolkodtam már, hogy ott kéne hagyni és majd odaadják, de mi van, ha elfelejtik vagy véletlenül másnak adják... : :shock:

Tatusom, arra szeretnélek Téged megkérni, hogy ha eldőlt hogy pontosan hol taliztok (és még meg is vártok míg odaérek), akkor lécci csörögj már rám, mert én holnap nem fogok tudni jönni a fórumra, mert ügyfélfogadunk és nem lesz időm. (meg egyébként is olyankor sokan vannak körülöttem és van aki egész nap látja monitoromat és ezt nem akarom, főleg úgy, hogy egy héten egyszer találkozom vele) Tehát lécci csörgess meg és visszahívlak, és megbeszéljük pontosan hogy hol lesz a randi.

Manóka, nagyon köszönöm vígasztaló szavaid, nagyon megkönnyebbültem most, hogy akkor nincs minden veszve.

Ha nem jönnék ma már, akkor yó éjszakát Mindenkinek és szép álmokat!

Puszi Nektek

Bea
beus77

Hol vagytok csajocskák????

Egy kis segítség kellene.Nem tudom,hogy hol van ez az intézet,ahova a Zuramnak kell menni szombaton.
Szóval: ÁEK Urológiai és Andrológiai Osztály
(volt MÁV Kh., Dózsa György út 113., D épület, magasfszt.)
Hol van a volt MÁV korház???Azonos a Honvéd korházzal????
Köszke
:wink:
hanyatka

Szerencsére nem nagyon vagyok képbe ezekkel a korházakkal :D
hanyatka

Hanyatka! A volt MÁV kórház a Podmanickyn van, de van bejárata a Dózsa Györgyön is. A Főbejárat a Podmanicky felől volt. A volt MÁV kórházat mondta?

manoka
manoka71

Ez a Podmanicky központi száma:Tel: 06 (1) 475-2600 Hívd fel és kérj épületen belül útmutatást. Szerintem...

manoka
manoka71

Csajocskák! Hogy ti mennyit tudtok körmölni!
:D :D
Tatukám, csak novemberben fogja leállítani a ciklusomat Apánk. Ha megjön telcsiznem kell neki, és onnan számítva 3 hónap klimax.
Fúúúú, már előre félek. :roll:

Bodzikám, én láttam ám a csíkoshátúdat a csokizóban, bibibííííííí. Cuki. :lol: :lol: :lol:

Plümő, én nem tervezem, hogy az Uzsokiban szülök, de a párom unokatesója ott szülésznő. Ő szokott engem szurizni transzfer után. Ha érdekel a kórház és aktuális lesz, szerintem beszélhetsz vele, már ha akarod. Szívesen összehozlak vele. :)

Hanyatka, szurkolok ám tovább!!! :D :D

Yamita, Nóczi, mindent bele holnap. Szorítok nekten nagyon!! Irjatok mihamarabb, hogy hogyan sikerült. :D

Csajok, nekem is van ilyen csíkos lábtyűm ám. Csak én eddig nem mertem Apánkat ilyennel sokkolni. :lol: :lol:

Cirmesz, Kata, gratulálok a babókhoz!! :D

Beus, netojjbe! Apánk tényleg nagyon ügyes, bár nekem is mindíg elmondja, hogy nagyon megizzasztottam. :D Mikor lesz a nagy nap?
katóc

Beusom:
persze, h hívlak, a helyszín módosult, valahol a Moszkva tér környékére

Yamita:
transzferre én elfelejtettem vinni köntöst :lol: , mikor kimentem WC-re a kardigánomat kaptam a hálóing fölé......különben is, vegyél köntöst, jövőre szülni fogsz, oda is kell!!!!!!!!!!!
ügyes legyél holnap, lesz jó sok látogatód (Beus, Bodza)

Bodza:
Mammut? és akkor megmutatnád légyszike a testépítő boltot, megvenném azt a fehérjeport.

vajon szombaton dolgoznak a Mária u-ban a bőrklinikán? párom menne......ez nála kb. = a véggel

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Megint a tegnapi módszer. Két babanet, egyik olvas, másikba ír...

Nem semmik vagytok. A mai termés is csúcs. Nincs valahol topicstatisztika? Magasan vezetnénk....

Bodza! Nagyon remélem, hogy novemberben lesz tali. Olyan, amin én is ott lehetek! Backer, nem semmi munkád van! Biztos tök jó csinálni! Ha megyünk, és talizunk, majd segíthetsz nekem is. :lol: Beszédhibás vagyok! :lol: :lol: nem nagyon, csak néha túlropognak az r betűim. Bár inkább ne kezelj ki belőle, ez a szexepilem. Parrrrrradicsom. :lol: :lol: ( a logopédus ilyennel foglalkozik egyáltalán?)

Tatu! Nem tudtál aludni? Még 3/4 1-kor is itt voltál?! sajnos rövidítő ötletem nincs a cilkusodra. Sajnálom.. A zokniban nem nyom a cipő. :lol: Kényelmes kis zokni az ilyen, csak nehéz belebújni!

Kriszta! Na? használt a mai napnak az idétlen zokni?

Beus! Először nem is tudtam, Apánk mire készül. Állt a lábamnál, vigyorgott, meg nézett. Én meg nagyterpeszben vártam. Erre elkezdett nevetni és a külön tekergette a lábujjaimat. Jó volt látni, hogy kicsit jobb a kedve.

Ági! Tudom, hogy írtam már, de bárhogy döntesz, veled vagyunk, támogatunk. Kívánom, hogy szép terhességed és egészséges babáid legyenek. ( nekem sem szokott kedvem lenni a hányáshoz... gondolom vagyunk még páran így! :lol: )

Finch! Szerintem ha egyenzokniban járnánk Apánkhoz, előbb-utóbb rájönne, hogy valami szoros kapocs van köztünk...

Hanyatka! Váááóó! Ez ám a gyorstempó! Így is kell. Semmi cécó, bele a közepébe. Azért Kopa is nagyon rendes, ha így gyorsan megcsinálja a vizsgálatot. Örülök.

Yamita! Meg kellett mutatnom, milyen zokniban parádéztam. És az hogy ötujja, még hagyján, de olyan lehetetlen színekkel csíkos, hogy már az feltűnő. Kinyírhat, visszakapni, elhullanak.... beszarás, itt röhögök... Ha a melegítőgatyát felveszed a hálóingre, tűrd be kééérlek, nehogy megfázzon a derekad! Aztán kérek egy sztárfotót. nehogy má' ne pisiljem össze magam a röhögéstől! Szerintem csak azért kell a köntös, hogy ki tudj menni a mosdóba.

Finch! Én is a pikk-pakk terhes leszekben hittem. Aztán nem volt se pikk, majd se pakk, és elkezdett egyre gyanúsabb lenni. erre jött a hőmérő stb, stb. Majd a laparoszkópia.. (tegnap lábtyűs terpeszem közepette csörgött a rendelőben a telcsi. Dokinkat hallottam, a többit hozzáképzeltem. Kiderült, hogy elszakadt az óvszer, és hogy most mi lesz, mi az eseményutáni, és ha kicsúsztak abból, akkor mi lehet, óóóó terhességmegszakítás... Jött Apánk, csak annyit mondtam, bár nekem is ilyen gondom lehetne, csak csóválta szomorúan a fejét. És erre jött a zokni...)
Ümmmm..... itt mindenki ikrekre hajt? Jóóól van.

Plümő! azért fáj, mert feszül, azért feszül mert nőnek a tüszőid. Punktum. Nnnna.

Nóczi! nem lehet, hogy csak egy kevésbé érzékeny helyet kaptál el a szurival? Nekem az Orgalutran csípett piszosul, aztán az egyik nem. Igaz, akkor én is megijedtem kicsit.

Kata! gratula! Lassan átírhatjuk a topicot Dévai ikreinek...
Tegnap délelőtt voltál Uh-n? És amikor a pulthoz léptél, Ágika megkérdezte, hogy na mi van és mondtad, hogy pozitív, és akkor hallhattam, hogy 10 azaz TÍZ tesztet csináltál?????? Vagy csak összekeverlek?

Velem ma nem történt semmi. Dolgoztam, ügyet intéztem, így rá kellett jönnöm, hogy ha négy ember kérdezi meg, miért vársz, van-e sorszámod, akkor azt a napot már el is cseszték. Sajnos a négyből mindegyik elfelejtette, hogy kb 3 perces meló lett volna a papírom és ha odaadják, minden okés, de nekik jobb volt, ha 1 óra 40 percet várhatok... Kezdtem volna már átépíteni az arcszerkezetüket.

Punkciósok! megadrukk! Este legyen ám hír a szívecskékről!

Mai regényemet ezzel zárom.
Holnap is írjatok ilyen jó sokat. naon király!

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Katóc!
Decapeptyl Depot -t fogsz kapni? 3-at? Az endo miatt? A köv három hónapban egyet -egyet? Mert akkor el kell szomorítsalak. :( Kicsit tovább hat. Nekem a 3 szuri laza fél év klimaxot csinált.

Egy előnye lesz. Télen nem fogsz fázni! :lol: ,

Kép
Kép
Kép
zel

Zsembi!

Vágyelhárító??? Ez is beszarás...

Tegnap csizmiben akartam menni, de belegondoltam, milyen lenne térdig érő nejlon VÁGYELHÁRÍTÓBAN a vizsgálón, és annyira cikinek éreztem, hogy inkább a dilinyós mellett döntöttem...

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, igen decapeptyl depo-t, ha jól értettem, havonta egyet mondott Apánk, úgyhogy szinte biztos vagyok benne, hogy az lesz az.

Nekem már egyszer volt egy fél éves felfüggesztésem szurival, de az nem decapeptyl volt, és nem Apánknál.
Akkor simán megjött az uccsó szuri után, talán 2-3 napot csúszott.
Azért reménykedem, hogy most is így lesz. :?

Az biztos, hogy nem fogok fázni. :lol: Basszus, ha eszembe jut az akkori klimaxom :roll: , a kollégáim már csak röhögtek, amikor az íróasztalnál egyszer csak bíborba borultam, majd kirohantam a vécébe és feltapadtam a hideg csempére. Ja, és akkor nyár közepe volt. :wink:
katóc

Nóczi! Drukk!!!!!!!
Ági, mi az hogy a te magasságod mélységed, és hogy nehéz ezzel a három? lehet, hogy nehéz a felfogásom, de nem értem.
Nőgyógytippadók, el kell, hogy keresedjek, mert pont lollinkánkat hagytam ott, mert túl sok pénzt kért a szülésért és műtétért és vizsgálatért, közben nem jutottam vele előbbre egy adott problémával kapcsolatban, szóval, ez így gáz... Bodzi! te is ismered?
Topikosaink!Ha titeket olvaslak, egyértelmű, hogy jövök tesóért, aztán meg elbizonytalanodok, hogy mi van a kockázatokkal, meg korral... és amúgy is nekem már van kettő, de amikor hallom a kicsi szövegeit, kell még egy! A tegnapi kérdése: "Apa, de a RÉMFARKASOK miért húzzák a Mikulás szánkóját?" kívánom, hogy mindannyiótok átéljen ilyeneket.
Tüszőnövesztők!+++++++++++++++++++
vigyázzatok magatokra!
Vendég

Katóc Drága!

Én dec 6, jan 5 és febr. 3 sorrendben kaptam a deca.-t. Május 17-én lettem ismét nagylány klimaxos banyából norcolut gyogyival. Az istenért nem akart megjönni.
Remélem rád nem ennyire sokáig fog hatni.
Hozzám a tél közepén bújtak a kollégáim, azt mondták, olyan vagyok mint egy miniradiátor. Egész télen vékony naciba meg vékonydzsekiben mászkáltam. Mire letussoltam, le is izzadtam.... Fúj. Te, és mennyit bőgtem miatta....

Na jó éjt mindenkinek!
(tudjátok: aludjatok, mert álmosak vagytok!)

Pusza:

Kép
Kép
Kép
zel

Hát Zelecske, én is nagyon remélem. Lehet, hogy függ ez az alkatunktól is, nem? Én 168 cm vagyok, és hát nem valami vékonyka. A stimunál is mindig maximumot kapok. A progi után is megjön 2-3 napra.
(Most próbálom magam vígasztalni, tudod? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Szép álmokat mindenkinek!!!!! :D
katóc

Jaj, beszarás!!!! Most értem haza és csak vihogok itt az írásaitokon Csajocskák!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fel is olvastam párat a Férjecskémnek, mert már annyira vigyorogtam, hogy kíváncsi lett., mi a jókedv oka :D :D :D
bodza2005

Esküszöm holnap veszek lábtyűt, jó csíkosat és színeset!!! :lol: :lol: :lol:
+ ribizlis Tibit valahol, mert ma a benzinkútnál nem volt, meg eddig sehol nem láttam (csak az ananászosat, ami fini!!). Nekem nem kellene csokit ennem, mert dagi is vagyok, meg a cukorszintem sem volt túl jó legutóbb, de annyira gusztán írtok róla, hogy nem tudok másra gondolni!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bodza2005

Eszelősen sokat termeltetek délután. Győzöm visszaolvasni... :lol:

Kata!
De jó!!:D Gratula!!!!:D
Én is három puszit kértem, de szintén kettőt kaptam, mondván, hogy két babát vár Apánk vissza:lol:. Hát, majdnem sikerült...
Úgy nevettem, hogy a szádra nem akart...:D:D:D:lol::lol:
Elképzeltem, ahogy szórod Rá a puszikat, nem vagy semmi!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
10 teszt...:lol::lol:
Na, meg ez a reinkarnálódott superman-dumád!!!!:lo::lol::lol:
(Bevalljam, hogy elsőre azt olvastam, reinkarnálódott sperma, még kétszer elolvastam, amikor rájöttem, mi is valójában!!! De durva!!!:D)

Tatus!
Málnás is van??? Jaj.
Mammut OK!!!!!!!!!!
Szuper!! Beus várunk oda!!!!!!!:D

Hanyat!
Tegyél fel lábtyűs fotót léccccilécccci!!!!:lol::lol:
Úgy örülök, hogy Kopa...!!!! :D:D:D
Nagyon szívesen Te drága!!!!!:D:D

Manóka!
Én is megyek holnap!
Valami tűzzünk magunkra, nem? Lábtyű???:lol::lol::lol:

Yamikám!
Drukkok ezerrel!!!!!!:D:D:D
Otthon jöttem rá, hogy végül nem fizettem ki Neked a méhpempőt!!!
Holnap pótoljuk!!!:D

Noczi!
Neked is drukk!!!:D

Ágicám!
Nagyon gondolok Rád/Rátok!!! Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!
De cuki vagy a kabalával!!!!!!!! Képes vagy feladni tényleg??? Inkább ne mászkálj!!:D Olyan jólesik, hogy így értékeled az enyémet!!:D:D
Utálom, hogy így küldözgetnek Titeket!!!
Röhej!!!!!!!!!!

Most jön ez az oldal...
bodza2005

Zsembike!
Megoldjuk jövő héten a kabaládat!! Oksi?:D:D
Katóc kimaradt a táblicskuból.
Tök rendes Tőled, hogy ilyen szépen megcsináltad.:-)

Yami!
Ez a köntös- sztori!!!!!!! :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:

Beus!
"A kabalán én is gondolkodtam már, hogy ott kéne hagyni és majd odaadják, de mi van, ha elfelejtik vagy véletlenül másnak adják... :"
Ezen is olyan nagyon jót derültem, hogy attól félsz, másnak adják.
Igen vizuális típus vagyok...:lol:

Katócom!
Most még kíváncsibb vagyok a Csíkosra!!!:lol:

Zel!
Ezt már nem bírom. Itt vihogok...:lol::lol:
Nem vagy egy semmi csajszika!!!:D:D:D

Babóca!
Édescsillag duma ez a rémfarkasos!!!!:lol::lol:
Nem ismerem a dokit, akiről írtok.

Bocsánat, hogy ilyen sok voltam...
Alukáljatok jól!!!
Szép napot holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Lányok, köszönöm a tegnapi kedvességet, és Hanyat, neked a kimerítő választ.
Bocsi, hogy tegnap már nem reagáltam, de a barátosnéim elcsábítottak egy esti tracsira.
Mindenkinek szép napot!
finch

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Sajnos ma kiderült, hogy nincs értelme folytatni az inszemet, marad a természetes út, hátha. Kicsit szomorkás lettem, de sokan bíztatnak vele, hogy volt már oylan a történelemben ,hogy így jött össze, szóval reménykedem!:-)

Remélem, mindenki más csupa jó hírt kap/kapott ma, hajrá!!!!!!

+egy jó hír: Apánk lemondta a januári programját, így lehet menni Hozzá akkor is :-)
plümõ

Katóc, köszi az Uzsokis lehetőséget. Szeretnék vele élni majd. Nem Violettáról van szó?
plümõ

Szia Plümő! Sajnálom! Nagyon gyors voltál, hogy már itt is vagy. Ennyire nem reagáltál jól? Nem növögettek a petikék? Vagy mi volt a konkrét baj?
finch

Yó reggelt lánykák!

Hogy vagytok???
Remélem Yami nemsokára jelentkezik.Úgy várom mááá,hogy hogy sikerült :)

Manóka!Köszi a segítséget.Aszem felhívom őket,nem szeretném,ha rossz helyre küldeném a zembert :)

Finch!Nagyon szívesen.Remélem nem fogalmaztam hülyén és megértettél mindent :wink: :)
hanyatka

Plümő!Úgy sajnálom :( :( :(
Mi volt a gond???
hanyatka

Hanyat, azt hiszem mindent megértettem, de este úgyis kiderül aminek ki kell... :D , merthogy este megyek Apánkhoz, aztán majd kioszt! Hihi! :)
finch

Hanyatka, talán még annyit kérdeznék, hogy ez a két gyogyi általában minden gyógyszertárban kapható, vagy csak egyes helyeken?
finch

Sziasztok!

Én teljesen új vagyok itt a fórumon, bár már nagyon sok szépet és jót hallottam Rólatok, ugyanis Cseka közeli barátnőm (szó szerint, 1 méterre ülünk egymástól minden nap, igaz, már nem sokáig.. :)), és Ő volt az, aki minket is átcsábított a Dévai Dokihoz, azóta is áldom a napot, hogy hallgattunk rá.

Mi már lassan 3 éve próbálkozunk, megjártuk a hadak útját dokiknál, aztán volt 1 inszemünk a BMC-ben, de engem az ott eléggé megviselt, így itt folytatjuk tovább. Inszemünk lesz, még nincs ugye semmi eredmény, de már most annyira jó érzés, egészen más itt a hangulat, meg minden..:)

Visszaolvasgattalak Titeket, és tényleg hihetetlen, hogy mennyire sok kedves és segítőkész ember gyűlt itt össze a fórumon!!! :D

Úgy tűnik, hétfőn lesz az inszem, viszont kicsit meglepődtem azon, hogy nem kaptam tüszőrepesztő injekciót, pedig a múltkor emlékszem, hogy kaptam.

Engem nem zavar, így is nagyon tetszik, hogy a lehető legkevesebb hormonális beavatkozás történik, csak persze az ember fia annyit aggodalmaskodik... :roll:

Nem tudjátok, ez így szokott lenni?

Láttam, hogy ma sokan voltak műtét előtt, Nekik is, meg egyébként is Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!
szederinda04

Finch!
Én mindig a Gazdagrétiben vettem.Ott és a Déliben mindig megvannak a szükséges szurik.
hanyatka

Igyekeztem gyors lenni, jó sokan voltak ma is, de Apánk is korábban jött szerencsére:-)

Hanyat, fFinch, erős kezdés után lett 6 esélyes pete és akkor kissebb adagot kaptam, hogy kiválasztódjon kb 3. Azonban visszaestek, a jobb oldalról eltűntek, a balon fejlődtek, de nagyon keveset. Túlságosan elhúzódott (3 hete megy a szuri) és nem reagáltak már úgy, nem igazán nőttek 3 agad mellett sem. Most van egy 15-ös, ami hétvégére remélhetően megnő és még van esélye talán természetesen. Ha úgy nézem, akkor másnak ez a normál felállás, szóval annyira nem rossz a helyzet, csak elsőre elkeskenyedtem:-( De most már jobb, visszatért az optimizmusom:-) Küldöm mindenkinek a támogató energiát, sok babát szeretnénk júliusban :D :D :D :D
plümõ

Hanyat, a gazdagréti hol van? Mi mindig a délihez megyünk és az nagyon kiesik.
plümõ

Jaj de tudatlan vagyok. ( nem szoktam ám mindig ilyen szerencsétlen lenni ) Csak úgy körvonalakban, hogy a gazdagréten és a délinél hol! jajajaja de béna vagyok
finch

ez a Gazdagréti Patika lehet? Gazdagréti tér 6.?
finch

hoppá, van eg a Regős u. 10-ben is. az is Gazdagrét ugye?
finch

Plümő! Hátha így is összejön! Megy a drukkhegy!!!
finch

Csajocskák!
Yamink túl van a leszíváson,6+1 lett :)
Éljen!!!Megy a drukk továbbra is!!!És Nóczinak is!!!
És Andinak is!!!!
hanyatka

A Déli a pályaudvarral szemben van az alkotás úton.
plümõ

Finchike!Sebaj,majd én segítek :)
Szóval,van a buszpályaudvar Gazdagrét végében,vagyis az Intézethez közelebbi oldalon és éppen vele szemben van egy sor üzlet,posta,Match,Gyógyszertár...

A Déi patika meg pont a buszmegállóban van a déli pályaudvarnál,csak a másik oldalon.
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: