Sziasztok!
Hát sajnos nem mentünk a találkozóra, az éjszakánk sem volt túl rózsás, és az idő is pocsék. Várom a beszámolót!
Bori: köszi az infót, azthiszem mi is elmegyünk "mulatni" egyet. Milyen napokon lehet menni? Van honlapjuk? Bocsi a sok kérdésért....megpróbálok én is utánanézni...
Egyébként tej témában igazad lehet, mert néha egy ici-picit rágörcsölök a mennyiségre, lehet ha egyáltalán nem foglalkoznék vele, több lenne.
Nem is tudom ki írta, azthiszem
Mütyürke - tényleg, szia Mütyürke!!!!!- hogy nem a laktoherben múlik a mennyiség. Ezt én is abszolút így gondolom!!! Amikor Blankát szoptattam ittam a laktoherbet, és rengeteg tejem volt, és én meg voltam győződve róla, hogy a teától

hát most bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem, mert a teát most is iszom ezerrel, a tej mennyiség meg kb. fele az akkorinak
Kata: nem csodálom ha felhúztad magad, én is sík ideg lettem volna. Én a múlt héten a gyógyszertárban akadtam ki, tök sokan voltak, besütött anap, még fűtöttek is, 1000 fok volt, gyerek felöltöztetve üvölt a babakocsiban, kb. 5-ek voltunk a sorban, de senki nem mondta volna, hogy előre enged. Tudom, tudom, nem kell gyerekkel mennni gyógyszertárba....Ezt is megtanultam
Monccs: gyönyörű gyermeked van, gondolom nem is kell mondjam.
Jujj, míg el nem felejtem, Blanka nevében köszönöm a sok gratulációt, majd ha haza jön felolvasom neki az üzeneteket. Biztosan nagyon fog örülni!!! A kis drágám vitte ma az oviba a sütikéket, meg az üdítőt, olyan boldog volt, hogy bulizni fognak.

Tegnap este egyfolytában azt kérdezgette, hogy akkor ő ma hány éves is lesz? Nem győztem neki magyarázni, hogy a névnap nem összekeverendő a szülinappal
Lidikóka: tök jó, hogy tettél fel képet édes kis Botondról! Most hogy így rutint szereztél, kérünk még!!!!
Emi: édes kis Maja, a szívem szakad meg érte. Mi jövőhéten megyünk oltásra, és már előre sajnálom a kis drágámat. Baaszus, nem tudom mi lesz velem később....

amikor már ő is nagyobb lesz, és tudja, hogy oltást fog kapni. Ciki-nem ciki, bevallom őszintén, hogy én Blankát a 3 éves oltásra nem mertem elvinni, (apja vitte), mert féltem a tekintetétől, amikor meglátja a szurit. Ugyanis amikor a 1,5 évesen voltunk, ( mondtam neki előre hogy mi fog történni), és amikor meglátta a doktornéni kezében a tűt, olyan elesetteül nézett rám, hogy a szívem megszakadt. Olyan érzésem volt, hogy az én segítségemet várja, hogy ne engedjem meg, hogy megszúrják, én meg nem segítettem....

ilyen anya vagyok én.... Na mindegy, nem drámázok tovább, gyenge vagyok, és kész, ez van....
Nadine: 3 gyermek, minden elismerésem!!! Komolyan. Örülök, hogy
Gréti ilyen nagylányként viseli az ovis megpróbáltatásokat.
Annee:. Tömzsi tényleg apája fia!
Na lépek, mert Bálint végre alszik, kéne pakolásznom. A de. nagyon nyűgösre sikeredett, alig aludt, és egyfolytában kézben akart lenni. Ez nem jellemző rá, már kezdtem aggódni...
Majd még jövök.
Móni