A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

megjöttem a taliról Kép, Dani még mindig nem ért haza.

kispiskóta

Köszi Enikő! Nem tom mi van ma, Boti is nyugtalanul pihent... újabb front???

Kép
lidikoka

Megjöttünk

Nem nagyon élveztük, végigsírta szegény az egészet, mert lecsúszott egy pelenka az ágyról és a vn felette utánakapott, na már ettől a frász jött rá és sírt végig, csak kicsit hagyta abba, mikor dokinéni vizsgálgatta!
Azért utána jókiscsaj volt, hüppögés, cumi a szájba és mire kiléptünk az ajtón már aludt is!
Itthon borogatás, pici cici és most szunya!

Kati a mentolos cuccokra tényleg figyelj! Rágó és stb. nem csak a fogrém! És rázni sem nagyon szabad a cuccost, na nem úgy, hogy mozdulatlanul tartani az egészet, …szóval érted…

Nenoke, na látod, azt nemtom mennyi szünet kell, sztem 1 hét akár elég is

Na lám Tömzsi sem anyujára ütött!

Csudi jók a képek Gréti, Dávid, Boti! Édesek egytől egyig!

Jaaa, a 3 hós adatok: 63cm és 6800g szóval nem nőtt sokat, csak 2cm, pedig 4et szokott! Most fejre gyúrt! Ott vmivel több mint 3cm +!
Nem is tom ki gyűjti, na javaslat: sztem úgy mégjobb lenne, ha azt is odaírnánk, hogy a születési súlyukhoz képest hány %ot híztak, mert ugyi nem mindegy hogy a 3kg-os vagy a 4kg-os babó lett 6kg 3hóra!? De ez csak ötlet, elvethető!?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!
Ikea-nál (Örs Vezér Terén) nekünk még soha nem volt gondunk babakocsival. Sőt, volt hogy odamentünk az információhoz, hogy hogyan tudunk felmenni babakocsival, és a néni lehívta nekünk a liftet. Még kérdeztük is tőlük, hogy bevihetjük-e a már korábban vásárolt Ikeás babatakarónkat, és nem volt semmi gond.
Ezek szerint ott is dolgoznak bumburnyákok...
ckat_apa

Na végre alszik mind2! :D

Ildi, voltatok azóta baba-mama klubban?

Mi a múltkor nem mentünk, mert mire összekészültünk,már majdnem 11 óra volt. S nekem elég nehéz ott lenni a kettővel, amíg Benit szoptatom, Emi elkóborol, s félek, hogy kiszökik, nem igazán segített a múltkor senki.

Ha gyalog szeretnél menni, jó útvonal: Tisza utcán lesétálni, (a Kossuthon túl is folytatódik), a Fóti úton átkelsz, jobbra kanyarodsz, s pár méter séta után ott van a Nándori u. Azon végigsétálva a 4. (utolsó) a Kápolna utca.
Mi is mennénk gyalog, de az ebédeletés miatt nem megy, Emivel gyorsan otthon kell lennem utána. +nekünk kapásból másfél km-rel hosszabb.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Életjelet adni jöttem. Voltunk tegnap 3 hós oltáson, jól bírta, azóta eszik alszik, szerintem hétvégén meglesz ennek a böjtje. Ja az adatok 6150g és 60cm. Most nézemmegint visszaaludt ma eddig fél órát volt fent játszani és kétszer 15 percet szopizni. De ha eéjszaka fent lesz én agyonütöm... Na és végre 2 óvodásom van, Gréti is jól vette az akadályokat, igaz reggel még sírt egy kicsit, maradtam a tízóraig. Akkor eljöttem (simán elengedett elköszöntem, egy nyikkja nem volt) ebéd után mentem éret és már ott várt, de nem sírt, utána mesélt-mesélt mesélt, és holnap is akar menni. Ha nekem ezt valaki 1 hónapja mondja... Ja az viszont biztos hogy ennyi nem nagyon evett mert itthon 3 grízgaluskát benyomott, igaz másodikat nem kért. És most láttam hogy mlyen sok időm volt anno 1 gyerekesként (akkor nem tünt ennyinek) mert a fél délelőtt alatt sikerült megcsinálni mindent amit egész nap szoktam a 3 csaj mellett (igaz ha Petra nem aludt volna akkor ez nem sikerül)

Nurofen: Az új design-on már 3 hó szerepel és azt írja hogy max 3*2,5ml adható. Amúgy vigyázzatok vele, mert nálunk Zsani abszolút nem tudja ezeket a szirupokat lenyelni, öklendezik tőlük. Grétinek meg simán lecsúszik. Így Zsaninál marad a kúp, meg már neki mehetnek a fél tabletták. Tényleg van Nurofen kúp is már, 2 fajta az egyik 3 hónapostól 2 éves korig a másik meg 2-6 éveseknek. A panadolnak meg a Mexalen kúp felel meg ebből is van csecsemőknek, kisgyerekeknek különböző kiszerelésben. Sajnos most feltankoltam lázcsillapítókból megint erre a szezonra.

Megyek iszok egy kávét, nem vagyok fáradt de ebben a szar időben leesik a fejem. Ja és itt egész délelőtt esett....

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Lidikoka! Vegre kaptunk kepet! Tunderi!!!!! Meg!!!

Monccs! Andris milyen nagy mar!!! Igazi kis legyen!

Tomzsi meg sztem, mindkettotokre hasonlit, de az orra csak az apjae! :wink:

Mi megjottunk az oltasrol. Jol felhuztam magam. Ki akartam jelentkezni a dokinktol. :twisted: Vartunk tobb, mint 1 orat es a varo tele volt taknyos kohogo gyerekekkel es anyukakkal. Kimentem Egonnal es mondtam a hulye aszisztensnonek, hogy ennyi beteg gyerek kozott nem varunk. Inkabb kint varunk. Erre kozli, hogy csak ott van lehetoseg varni, menjunk be es uljunk le (persze, kozben vigyorgott). Visszamentunk. Mar elore idegeltem magam, hogy megmondom a dokinak, hogy kijelentkezunk, ha nem tud olyan idopontot adni, hogy ne kelljen egy oltas miatt egy csomo beteg gyerekkel varjunk.
Erre egy hulye anyuka kinyitotta az balkaot, mert melege volt. Ezen elszakadt a hur.... :twisted: :twisted: Mondtam, hogy csukja be. Becsukta, de csunnyan nezett. Hulye no!!! Neki nem volt ekkora a gyereke???!!!
A doki nagyon rendes volt, alaposan megvizsgalta Egon, minden teren. Ami a fontos, hogy a kovetkezo idoponton mi leszunk az elsok (illetve jovohetre mar csak utolsonak tudott hivni), de ha megis lesznek masok is, akkor kapunk varoszobat. :D

Egon 6120 gramm es 62 cm. Minden rendben. Megvizsgalta a tartasat, a szemet, a reflexeit, a gerincet, a fulet...mindent. Minden rendben!!! Nagyon orulok.
Megkerdeztem a futyit: Azt mondta: El a kezekkel!!!! Nem szabad huzogatni, mert olyan mikroseruleseket okozhat, ami nagyobb baj lehet, mint egy fitymaszukolet, amit nem is biztos, hogy ezzel el lehet kerulni. Szal, en biztos nem fogom huzogatni.
A rotavirussal kapcsolatban eloszor elkezdett mellebeszelni, vagyis elmondta, hogy milyen ez a betgseg, milyen a lefolyasa...bla-bla...nagyon csunnya betegseg es legtobbszor korhaz a vege. De
Mondtam neki, hogy ezeket tudom, mert utannaolvastam, de az o velemenyere vagyok kivancsi. Erre mondta, hogy o nem javasolhatja, mert ez fizetetses es olyat nem szabad javasolnia. A szulonek kell eldonteni. Annyit tud mondani, hogy nagy eselyunk van ra, hogy elkapja, plane, ha jarunk gyerek-kozossegbe (itt mondtam a pekip-et). Vegul felirta a receptet es jovoheten megkapja Egon.

Az oltasnal nagyon sirt, de csak amig tartott. A masodiknal mar lilla volt a fejecske az orditastol. Utanna azonnal felvettem es magamhoz szoritottam, attol megnyugodott. Most alszik, mint a bunda. Nagyon sajnaltam, plane, hogy annyira jo kedve volt, vegig nevetett a dokira es elvezte a vizsgalatokat is. Aztan, szegenynek derult egbol-villamcsapas....vegig fogta a kis kezet.

Na, aszem, ennyi volt. Jo hosszu lettem. Bocsi. De ki kellett irjam, mert nagyon duhitett.
molkata

fogta=fogtam es bocsi a tobbi hibaert is. Siettem.
molkata

Monccs! Bocsi! legyen=legeny :oops:
molkata

Kata: Látszik a sietség. Monccsnak sem Andrisa van! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát sajnos nem mentünk a találkozóra, az éjszakánk sem volt túl rózsás, és az idő is pocsék. Várom a beszámolót!

Bori: köszi az infót, azthiszem mi is elmegyünk "mulatni" egyet. Milyen napokon lehet menni? Van honlapjuk? Bocsi a sok kérdésért....megpróbálok én is utánanézni...
Egyébként tej témában igazad lehet, mert néha egy ici-picit rágörcsölök a mennyiségre, lehet ha egyáltalán nem foglalkoznék vele, több lenne.
Nem is tudom ki írta, azthiszem Mütyürke - tényleg, szia Mütyürke!!!!!- hogy nem a laktoherben múlik a mennyiség. Ezt én is abszolút így gondolom!!! Amikor Blankát szoptattam ittam a laktoherbet, és rengeteg tejem volt, és én meg voltam győződve róla, hogy a teától :lol: hát most bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem, mert a teát most is iszom ezerrel, a tej mennyiség meg kb. fele az akkorinak :?

Kata: nem csodálom ha felhúztad magad, én is sík ideg lettem volna. Én a múlt héten a gyógyszertárban akadtam ki, tök sokan voltak, besütött anap, még fűtöttek is, 1000 fok volt, gyerek felöltöztetve üvölt a babakocsiban, kb. 5-ek voltunk a sorban, de senki nem mondta volna, hogy előre enged. Tudom, tudom, nem kell gyerekkel mennni gyógyszertárba....Ezt is megtanultam :roll:

Monccs: gyönyörű gyermeked van, gondolom nem is kell mondjam.

Jujj, míg el nem felejtem, Blanka nevében köszönöm a sok gratulációt, majd ha haza jön felolvasom neki az üzeneteket. Biztosan nagyon fog örülni!!! A kis drágám vitte ma az oviba a sütikéket, meg az üdítőt, olyan boldog volt, hogy bulizni fognak. :D Tegnap este egyfolytában azt kérdezgette, hogy akkor ő ma hány éves is lesz? Nem győztem neki magyarázni, hogy a névnap nem összekeverendő a szülinappal :lol:

Lidikóka: tök jó, hogy tettél fel képet édes kis Botondról! Most hogy így rutint szereztél, kérünk még!!!!

Emi: édes kis Maja, a szívem szakad meg érte. Mi jövőhéten megyünk oltásra, és már előre sajnálom a kis drágámat. Baaszus, nem tudom mi lesz velem később.... :? amikor már ő is nagyobb lesz, és tudja, hogy oltást fog kapni. Ciki-nem ciki, bevallom őszintén, hogy én Blankát a 3 éves oltásra nem mertem elvinni, (apja vitte), mert féltem a tekintetétől, amikor meglátja a szurit. Ugyanis amikor a 1,5 évesen voltunk, ( mondtam neki előre hogy mi fog történni), és amikor meglátta a doktornéni kezében a tűt, olyan elesetteül nézett rám, hogy a szívem megszakadt. Olyan érzésem volt, hogy az én segítségemet várja, hogy ne engedjem meg, hogy megszúrják, én meg nem segítettem.... :( ilyen anya vagyok én.... Na mindegy, nem drámázok tovább, gyenge vagyok, és kész, ez van.... :cry:

Nadine: 3 gyermek, minden elismerésem!!! Komolyan. Örülök, hogy
Gréti ilyen nagylányként viseli az ovis megpróbáltatásokat. :wink:

Annee:. Tömzsi tényleg apája fia!

Na lépek, mert Bálint végre alszik, kéne pakolásznom. A de. nagyon nyűgösre sikeredett, alig aludt, és egyfolytában kézben akart lenni. Ez nem jellemző rá, már kezdtem aggódni...

Majd még jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

OFF

Elmentem Apumékhoz, de olyan ideges lettem hogy azt mondtam, még valami, és valakit megtaposok! :evil: :evil: :evil:
1. felvonás: Felszállok a buszra, ami tele van hátizsákos egyedekkel. 3x szólok neki hogy másszon ki a babakocsinak fent tartott helyről, ám az meg sem mozdul. Majd mikor "gyengéden" :twisted: rátolom a lábára a járgányt, nekiáll üvölteni. Nah, én is nekiálltam. Majd köszönhetően a bársonyos hangocskámnak, ezt a csatát megnyertem.
2. felvonás: Lépcsőhöz érve elém vág egy nénike. Úgy kellett visszahúznom a kocsit hogy ne essen át rajta. Megemelem a járgányt, nénike előttem szedi a lábát, majd gondol egyet és megfordul. Indulna vissza, de ott vagyok mögötte. Erre megfog, és tuszkol arrébb. Babakocsival a kezemben. :shock: ÁÁÁÁ... :evil: :evil: :evil: :evil: Gondoltam leteszem a kocsit és úgy vágom szájba hogy a takony menetet vág a nyakán. De inkább ezt is leordibáltam. :twisted:
3. felvonás: Metróra szállva "enyhén" idegesen megállok az ajtó mellett. Újabb nénike (ezek direkt nekem teremnek :twisted: ) aki olvadozva közli hogy milyen éééédes a gyermekem. Majd ugyanabban a másodpercben benyúl a babakocsiba, kinyitja Tömzsi tenyerét és belepuszil. :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ezt is leüvöltöttem. Rühellem mikor idegenek nyúlkálnak a babakocsiban. Azt meg pláne ha a kezét puszilgatja, amit már igy is a szájában tart 24-ből 18 órát.
Szóval, még nincs vége a napnak, de nem ajánlom hogy elém kerüljön még egy barom mert annak vége van! :twisted: :twisted: :twisted:

BrutalAnnee :twisted: :twisted:

ON
Vendég

Jó volt a TALI :D
Zalán végigaludta a hazautat- is :D Evett és most vigyorog :D

Kép
Kép
emma1976

ami kimaradt....
Mütyürke, elevitet szedek a szoptatás alatt... lehet, hogy ez a hajhullásra nem elég?!

Kép
Kép
moni1973

Köszi lányok a véleményeket,végül döntöttünk, már beszéltem is a dokinővel az előbb,apa mehet ma a receptért,vszinű a héten megkapja domi az első adagot.

Na csak panaszkodnom kellett, hogy nem akar szopni,ma délben is szopott.Viszont ebéd után aludni nem akart,ezt is pár napja csinálja.Eddig 1-kor aludt el,mostanában fél 3-kor nagy nyekergések árán.
pillangó7

Pillangó, és azt ugye tudod, hogy ez nem szuri? Szájon át kell beadni. Úgyhogy nem is kínzod vele a kis combikákat.

Na, akkor az első képek. Sajnos rosszak lettek, alig van egy-kettő jó, mert kevés volt a fény, és ezért hosszabb a fényképezési idő, mindegyiken bemozdultatok. Legközelebb Atti háta mögött fényképezek vakuval, mert ő mondta, hoyg nem szabad vakuval. :wink:

Kép
Csoportkép 1. balról jobbra: Gurgula, Kindernay, Szivvi, Monccs, Ckat, Barbuli, Fürdőszobatükör, Nenőke, középen Zsuzsi**, előtte a babakocsiban emma1976 Zalánja.

Kép
Csoportkép 2. (akik lemaradtak az előzőről) Emma1976 (bébi az előző képen) és Esztora.

Remélem, jóül írtam a neveket, baromi béna vagyok arc és névmemóriában, javítsatok ki, ha valamit elírtam.

Kép
nenoke

Kép Szivvi és Esztora

Kép Barbuli és Fürdőszobatükör

Kép Kindernay
nenoke

Kép Kindernay, Esztora, Zsuzsi**

Kép Emma1976

Kép Dani és Bors haverkodik
Erről videó is készült, majd ha már lehet, a Lurkoldalon feltöltöm.

Kép
nenoke

Igen tudom,hogy szájon át adják be a vakcinát,kicsit tartok is tőle,mert az Infacolt is állandóan kifele köpte a kis drágám,pedig nincs is rossz íze.
pillangó7

Sziasztok!
Nagggyon szupi volt a tali, örülök, hogy személyesen is megismerkedtünk!!! Nagyon aranyosak vagytok csajok és bébek!!!
Majd nyomok képet én is!!

KépKép

KépKép
szivvi

Jók a képek! sajnálom, hogy nem voltunk ott.... no de sebaj, majd legközelebb...

Kép
Kép
moni1973

Hello evribodri!

Jó volt a tali csak kár, hogy nem nagyon tudtam mindenkivel jobban megismerkedni.
Meddig voltatok??
Szivvi!
Nyomasd a képeket.

Sajnálom, hogy az első képek rosszak lettek :(

Babakocsi van, holnap megyünk érte mert csak a Lőrinci Elefániban van Sahara színű :?

Ckat!!
Lemondta a ma esti bébkocsi néző, szal ha gondolod és érdekel akkor viheted :lol:
torolve_20131003125716

Monccs! Bocsi! Anno, Egon majdnem Andris lett. :D

Csajok! Szuperek a kepek! Jo latni benneteket!

Eddig semmit sem eszleltem az oltasbol. Egon ugyanolyan vidam es rendesen eszik. Most epp elaludt, de ez a szokasok alvas.
molkata

Hát ez kész.
Samut letettem a trapéz alá, megyek be kis idő múlva, 90 fokot elfordult és nézi a TV-t. Beszarok.
Kép
torolve_20131003125716

Pillangó, nekünk nem volt belőle gond, pedig én is féltem. Legrosszabb esetben adj neki cicit, vagy ha nincs rá lehetőség, mert doki adja be (vagy a dokinál Te, mert nálunk a doki engem kért mtg, mondván, hogy anyutól jobban elfogadja), vihetsz teát, kivételesen esetleg cukrosat, gyorsan benyomni a szájába a gyógyszer után, és akkor becumizza. Nekem legalábbis ezt javasolták, de Dávid minden trükk nélkül becuppogta. :lol:

Kép
nenoke

Bocs lányok, még 6 oldallal le vagyok maradva.

Hát nem apja fia? :D
Kép Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: deeeeeeeee!!!!! :D

Kép
Kép
moni1973

Dorka!!
Nagyon édesek mindketten.
torolve_20131003125716

Szuperek a képek! Szépek vagytok Csajok!:D
Kár hogy nem tudtam menni. :cry: :cry: :cry:
Szottyban nem tudom olyan messzire vinni Tömzsikét. :(

Dorka: Nem ér csalni! Ez a két kép ugyanaz, csak az egyik sötétebb! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Balazs tenyleg apja fia! :wink:

Gurgi! De edes! :D ES ugyi!

A masodik Rotat mikor adjak be? Mennyi ido kell elteljen a ketto kozott. Itt dragabb, mint Mo-on. :?
molkata

Gurgi! Olyan, mint a multkori Atis kep. :lol:
molkata

Dorka, Nálatok sem kell az uradnak DNS-vizsgálatot kérni. :wink:

Kata, nálunk 1 hónap telt el.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Talisok:Jók a képek bizti jól éreztétek magatokat.

Kata:Pü ment a szombat miatt.Mi nem adatjuk be a Rotat.

Dorka:Fiad tényleg apja fia.Látom ö is kis kopaszka akár csak az én fiam.

Gurgi:Te fiad is nagyon ügyi.De a mi topikunkba tényleg minden béb nagyon cuki.Itt csak szép babák vannak. :P :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

:lol: :lol:
torolve_20131003125716

Melinda! Ok. este megbeszelem Antival es akkor irok valaszt.
molkata

Mindjárt vissza olvasok, de addig ezt nézzétek meg! Nevető baba.
http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY
Vendég

Na hellóka.. tényleg szupi volt a találkozó, mondjuk én már megint hoztam a formám... :?

Gurgi: ugyanilyen trapézunk van! :wink: Akkor az eredeti babakocsit vettétek, amit feltettél? Nyomasd már mégegyszer a képet! Samunak láza?

Kata, Pillangó: nekünk a ROTA-val nem volt semmi baj, injekciós fiolában simán benyelte Dömpike, kb. egy hónapnak kell eltelni a kettő között. Nekem orvos ismerős javasolta, ill. kisgyermekesek. Mi most kapjuk a második adagot.

Dorka: tiszta Aptya!!!!!

Szivvi: hamar hazaértetek?

Akik nem voltak a találkozón néhány info:
Nyunyi foga édesen jön, ott a két kis dudor, és szemöldök tényleg játszik! Lilkó pedig nagyon tünemény volt, nézelődött és aludt, szóval nem is hisszük el, hogy nem szokott aludni! Mindegyik baba szépen elvolt, alukált bár Emma Zalánja vitte a pálmát szundi terén! Fürdőszobatükör/Orsi és Nenoke /Ági pedig nagyon szupi csajok, egy deka felesleg nincs rajtuk, meg sem látszik, hogy szültek! Bori, Ckat tényleg jó fej, Monccs Dávidjának a hangját nem lehetett hallani, olyan nyugis volt. Zsuzsi Pankája királylány a nagy szemeivel, Gurgi Samuja pedig Ciciking! Barbuli pedig megint rajtahagyta lánykáján a parkókát!
Az összes gyerek szép, szóval mondtam én, hogy ez a szép babák topikja. Ja és Botond fiam megint lehányta anyukáját, van róla bizonyíték is... .Ckat nyomassad!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Kép
Kinder Andi Botival és Lilkóval

KépKép

KépKép
szivvi

Kép
Gurgi Zsuzsival, a háttérben Gurgi másik gyereke, Ati apuka :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Kép
Léna és Barbuli

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi a leendő anyós?! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Tényleg jó volt a találkozó. Mikor megyünk legközelebb?? :lol:
Akár mehetnénk,valami babfoglalkoztatóba! Megnéztem ezt a ringatót a fonóban,jó móka lehet! :wink:
Andi: Nagyon kedves ez a deka fölösleg se, de azért ne csapjuk be a nagyközönséget :wink:
GYermekeink,pedig tényleg mind édesek!!

Kis ordítás közben hazaértünk egész gyorsan, itthonmég egy rövid szundi,majd a várvavárt hatalmas kakamennyiség! :lol: :wink:
Vendég

sziasztok!

Talis képek szupik, még még még.., talán egyszer mi is fel tudunk menni :wink:

Szuris babáknak puszi!

Mi jól vagyunk, Lilla baba ma egész nap aludt szinte, jön a front :wink:

Gyorsan visszaolvasok!
Emi

Kép Kép
emi_25

Nagyon jok a kepek!!! Tegyetek meg!!!
Gyonyoruek a babak.

Andi! Koszi az infot. Mellekhatasa nem volt?

Szegeny pindurkam, alszik peid mar egy oraja ennie kellett volna. Szal, megis kiutotte a szuri. En meg fejtem 90-et. Baszus, 3 ora utan csak 90-et tudtam fejni... :cry: Nem csoda, hogy mindig keri a potlast. Mar a fagyasztobol is eloszedtem egy uveget.
molkata

Kép
Bors alud
Kép
Boti
Kép
Nyunyi
Kép
saját

KépKép

KépKép
szivvi

Andikám
Bárcsak!!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

És hasonlít? Kép Kép
Vendég

Orsi tiszta Anyja! :lol:
Szivvi: én is örülnék , megspórolnánk, az anyós ügyet! :wink:

Hazaértünk 4-kor szopi, gyerekem majdnem megfulladt a szopiba, szeme kikerekedve, nem tudott nyelni, nézett rám, hogy Segíts! borzalmas volt, megveregedtem, visszaengedett némi tejcsi mennyiséget és megvoltunk . De beszartam...

Andrea
Kép
kindernay

Jesszusom Kinderke, kicsi Dömpike+ te..hát biztosan én is megijedtem volna..
:shock:
Asszem olyankor gyorsan fel kell kapni és megdönteni előre.. :roll:
torolve_20131003125716

Andi, bár sokszor le szoktak ágizni (volt, hogy még a saját nagyim is), de Klári a nevem. :wink:

Orsi, Rólad is kérünk bébiképet, hogy teljes képet alkothassunk! :lol:

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: