Cat! Köszi, remélem neked is hamarosan sikerül. Már nagyon megérdemelnéd, sajna itt mindenki.
Zafi! Én azért drukkolok hogy nem jöjjön meg, ha már eddig kihúztad!
Doris,Zafi,Orsi,Jovi
Jovi! Ez nagyon jó, akkor most tényleg hajrá!
Kitty! Nem irtad mikor volt magas a HCG, én úgy gondolom a repesztés elött nem volt értelme hogy nézzék, utána meg már mondtuk hogy a szuritól magas lesz. Szerintem nem is kicsit, mert nekem akkor majd szétdurrantak a melleim, most meg hogy terhes lettem, csak rövid ideje feszül, és most se annyira. Nekem az UH szerint is 6 hét 5 nap volt, mégse látszott még a szive. Megnyugtatlak, remélem a 3 mm babát még nem lehet látni, talán egy apró pici pont csak, (nekem is csak annyi volt ott) de a szivét még nem láthatta! Biztos minden rendben. Amugy az UH gép számolta nekem a pontosan a terhesség korát, a petezsák méretéböl. Nézd meg a képemen, jobb oldalt ott van az is. Ha aggodsz akkor majd nézd meg a tieden mit számolt a gép, mennyi idösnek saccol. Lehet hogy a férjed biztos jobban örülne egy fiúnak, de láttam én már olyan apát aki ezt mondta, de utána hamarosan imádta a lányát!! Meséld el neki, hogy itt milyen sokan vágynak babára, sokan évek óta és még ki tudja meddig, ti nagyon szerencsések vagytok, hogy megint ilyen áldásban van részetek, legyen igenis nagyon boldog!!
Olici! nem éreztem semmit sem, mégcsak nem is gyanakodtam, akkor vigyáztam volna magamra, nem tornázok meg iszok likört. Kb. 5 nappal a menszi késés után éreztem azt, hogy mindjárt megjön, aztán még jónéhányszor, de szerencsére nem jött meg (hát amilyen sokat én is elköltöttem ezekre a kellékekre, most még jó sokat sporolok is!). Akkor lett gyanús másoknak, hogy ezt érzem és nincs vérzés. De barátnöktöl is hallottam, hogy bizony ök se érezték meg, szerintük csak bemagyarázta a kismama mert nagyon akarta a babát, hogy talán most. Szerintem a szervezet igen bonyolult, kinek igy, kinek úgy viselkedik. Jól hiszed, neked is sikerülni fog, csak van akiknek sajna sokat kell rá várni (nekem is majdnem 4 év lett). Szóval ne add fel, fö hogy elviseld valahogy pozitivan a csalódást, ez nem mindig könnyü, de szerintem itt egymáson mi nagyon tudunk segiteni.
Egcsi! Igy most valóban nehéz, megnyugtatásul elmondom, bár a férjem megtiltotta mert még azt hiszik elhidegültünk egymástól

, hogy abban a hónapban középidöben csak 1x voltunk együtt, (hol én voltam túl fáradt, hol ö, vagy nem volt itthon) és erre mégis elég volt!! Szóval hajrá! Amikor mi is 1-2 naponta voltunk együtt, sehogy se lettem terhes. Hát ilyen furi az élet, szóval ne add fel te sem, de a babál függetlenül is gondolom nagyon hiányzik a férjed, kivánom mielöbb helyben maradjon már végre!
Kitty! Nekem biztos esélyen volt a méhenkivülire, több napot kellett várnom az elsö UH-ra hogy kiderüljön mégsem ott van a baba, megértem hogy milyen ideges lehetsz. De látod, még nekem is bejutott a megfelelö helyre, pedig a petevezetem szinte már elzárodott. Úgyhogy nem aggódni, tessék örülni a sikernek!!
Cat, te is mindig olyan optimista vagy, kicsit dobd már fel ezeket a csajokat
Laura! Gratulálok, gyorsan szalad az idö!
Olici! Szerintem is nem lehet csak úgy kiverni a fejünkböl hogy talán sikerül-e. Nem könnyen. Nekem az orvosok megoldották, egyszerüen közölték még csak ne is reménykedjek, annyira esélytelen, igy én most törödtem bele 3 hónapja, utána gyorsan jött is a baba. De igazad van, nehéz nem gondolni rá, de azt meg tudod tenni, hogy próbáld ne görcsösen akarni. Én ezért vettem kutyát, kezdtem el tornázni, hogy élvezzem a várakozást.
Gabi! Én nem tudom sajna, de Cat biztosan
Karmen