A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Igen mindenkinek boldog hófordulót!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Ma megjött az első megrendelésünk!!!!!!

Kérlek köpködjétek meg ezt a hozzászólást, apád anyád idejöjjön felkiáltással! :)

KépKépKép
bogyra

pfű-pfű :lol:
Vendég

remélem ér a virtuális köpködés is, nem akarok monitort takarítani
:wink: :lol: hajrá Bogyra!

Lorci, megkérdeztem azért anyóst, bár látom már döntöttél, jól tetted
Azt mondta, nagyon gáz, hogy csak fél éve van ez az új oltási rend, meg csomó új oltóanyag.. azért olyan bizonytalanok a dokik, met nincs még tapasztalatuk velük... szal azt mondta, hogy a gyártó szerint egy is hatásos valamennyire, de ő sem adatná be ha a másodikra nicns már esély.. egyébként engem is megkért a védőnő, hogy figyeljem Zsófi reakcióit, mert sokan panaszkodtak a körzetében, hogy a Rota után 3-4 napig nem volt a gyereknek étvágya ( ami mondjuk simán lehet, mert hát mégiscsak egy vírus a gyomorban, ha legyengítve is) én nem vettem ilyet észre Zsófin :roll: mondjuk amúgy sem egy zabagép... de tegnap itt volt és azt mondta, eddig én vagyok az első aki ezt mondja, mindneki más panaszkodott étvágytalanságra... persze a gyártó erre (sem) hívja fel a figyelmet...

Még valai, tegnap direkt lemértem mennyit eszik Zsófi délután, hát 70 grammot szopált össz-vissz... 5ször eszik, és abból szerintem 2szer is csak ilyen keveseket, mert akkor csak 4-5 percig szopizik. szóval nesze neked 200 gramm minimum alkalmanként... és mindemellett tök lineárisan hízik...

én is írtam Bringának meg Lilinek, remélem hamar tudnak majd jönni, és minden rendben lesz..
pici76

Sziasztok,

Köszi Pici, hoyg megkérdezted, hát remélem nem kapja majd el a vírust. Most belázasodott a szuritól Ricsimicsi. Este inkább hőemelkedése volt, de most reggel 38,6. Kába is volt szegénykém, csak úgy lángolt a teste. :( A Nurophen levitte most 37,7-re meg most jobb kedve van! :)

Hát nem sok a 70 gramm Pici, de néha napközben én is örülök, ha annyit belediktálok. Most egy kis alma-banánnal próbálkoztam...nem vitte túlzásba...de már megint bekakilt érzem! Ez ma reggel a 2. és még csak 10 óra van!!! :shock: Majd beadom neki táppal a normaflort, remélem hat, mert mostanában nagyon sűrűn kakil...napi 6-7 tuti!! 4 foga kint van, és meg van duzzadva még az alsó ínye...azért lehet-e a sok kaki, nem tudom.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Talán nektek van valami ötletetek, hogy hogyan csináljam...
Mióta Bálint megtanult forogni, azóta ha éjszaka felébred, akkor rögtön hátra fordul, úgy pedig nem tud aludni és azonnal felébred. Alig tudom visszaaltatni, ha 20 percig simogatom, akkor sem, a vizet nem issza meg, muszáj cicizni vele.
Van valakinek hasonló tapasztalata?

Ötlet, hogy hogyan lehetne a kicsit cicizés nélkül visszaaltatni?

Köszi,
Vanda

Lilinek JOBBULÁST!!!!!

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok Lányok!

Szegény Lili királylány! Jobbulást neki , Bringa, Neked meg kitartást, majd gyere , ha tudsz!

Mi nagytakarítunk, úgy kompletten. Sajnálatos oka van, nem jókedvemből teszem :oops: :roll: :) , de úgy tűnik heylreállt a béka, és férjem sokmindenben megvilágosodott, ehhez kellett a sokkterápia. :? Most szabin van és szépen ő is rámol, segít stb. Szóval, óriási munkálatokban vagyunk, és egyúttal Marcikát is átpattintottam a gyerekszobába, Viki mellé, és nem ébresztetteék fel egymást, fél 8kor kelt mindkettő, tök jóóóó. :lol: és az éjszakai fél 11-es óbégatásra sem ébret föl Viki. :)

Marcinak minden nap jön egy új foga. :shock: :shock: :lol: Most már 6 db van neki. Mondjuk tegnap extra zizi volt, sehogy sem volt jó neki, mindenhol csak nyüglődött. :?

Bogi,
nekem is tetszik az oldalad. :wink:

na megyek folytatom a rakodást.. :)
Vendég

Sziasztok!

Szar éjszakánk volt, Milu 1-2 óránként ébredt (!). Pár kortyokat szopizott , és kicsit újra elszenderedett.
Én olyan vagyok mint a mosott fika :(
MI VAAAAN?????? Front? Fog? Konvektor? Kevés tej? Nem bírnám hosszabb ideig ezt az éjszakai tortúrát...

Beteg babóknak jobbulást, hófordulóknak sok boldogságot, Bogyrának köp-köp, Doonak hajrá kaka :)!

Csilla
Vendég

Bogy pfu pfu apád anyád oda menjen!!!! :lol:

Kép

Kép
lorcika

Vanda, miért akarod cicizés nélkül visszaaltatni? az enyém is csinál extrém figurákat, de én tök örülök neki h cicivel már suny is és ennyi megoldja a dolgot. én azt remélem inkább h még addig megszokja h aludjon vissza egyedül, amíg van cici, mert azt én sem tudom elképzelni h utána hogyan lesz. nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek.

csilla h ez pontosan mitől van f...ngom sincs, de nálunk is volt ilyen már pár hete és fog azóta se sehol. de néhányszor volt csak sűrűbb ébredés, aztán "normalizálódott" 3-4-re :lol: sőt, volt olyan h csak egy volt, asszem tegnap. bár nem tudom pontosan megmondani, mert én olyan félkómában szoptatok h reggelre már nem is tudom h hányszor kellett eljátszani a dolgot. szerencsére, engem ez nem fáraszt. beszéltél végül eszterrel?
Vendég

Csajok valami lehet a levegőben (már megint) mert Zsófi is óránként nyöszörgött :( én meg persze óránként keltem annak rendje szerint... mondjuk ő visszaaludt simi és cumivisszadugás után, kivéve 4kor, akkor megciciztettem ,és aztán aludt 9ig..úgy látszik csak az éjszakát nem bírja, a hajnallal nincs gond.. :shock:

Doo, mindig meglepődöm, hogy téged nem fáraszt az éjszakai ciczés.. biztos csak szokás kérdése, de engem már ez az egy hajnali is lefáraszt :oops:

Vanda, hálózsákban altatod? Abban állítólag kevésbé mobilak.. sajna saját tapasztalat nincs, mert Zsófi nem forog (sem álmában sem ébren..)

Dóri, nagyon örülök hogy jobban vagytok családilag! Kellemes pakolást! :wink:

Ez a sok kaka tényleg lehet a fogzástól, bár nekünk még mindig csak a fél van, ami másfél hónapja indult meg...
mondjuk én a tegnapi miatt erősen gyanakszom a banános almára is... mert szerencsére ma még nem volt fosi...

Lorci, jobbulást Ricsimicsinek! itasd gyakran nehogy kiszáradjon!

Minden sokszor ébredt anyukának jobb napot kívánok...
pici76

pici, ennek csak annyi a "titka" h amikor először ébred, ha már én is alszom, akkor magam mellé veszem és ott is marad. hát az az, amiben az én elveim gyökeresen megváltoztak :lol: mert ugye azelőtt aszondtam h együttalvás?! :shock: na, azt aztán ssssssohaaaa!! :lol:

dóri, ezek szerint valóban egy átmeneti krízis volt férjnél. ezt nagyon jó hallani! :D
Vendég

Húú Doo ezt én se bírnám, bár gondolom szokás kérdése. Nekem jól aludt éjjel a Culika, csak nehezebben aludt el, mint máskor...mondjuk nem volt túl álmos, mert délután vagy 2 órát szunyált! MOndjuk éjjel kétszer mentem be, mert nyösszentett, de csak a fejét forgatta...hozzá se nyúltam és visszaaludt. Én meg addig ott álltam az ágy mellett......lehunyt szemekkel, szerintem fel sem ébredtem igazán én sem!! :D

Dóri én is örülök, hogy férjeddel kialakulnak a dolgok és visszatér a rend! :)

Vanda szerintem is próbáld ki a hálószákot. Nekem elmászott Ricsike, de most már nem. Nem vagyok benne mondjuk biztos, hogy a hálózsák miatt, de sokaktól hallom, hjogy az ilyen mászkálás, forgás elmúlik. Nálunk hála az égnek csak reggeli ébredéskor van forgás.
Na felébredt.

Kép

Kép
lorcika

átkukkantottam a júniusiakhoz, és az utsó oldalon ír egy csajszi, hogy az anyukája készít anorákot, amit bundazsákként is lehet használni. nekem nagyon tetszettek, tett fel képeket is, ha esetleg még nem vettetek nézzétek meg, mondjuk árakat nem írt, de rá lehet kérdezni
pici76

Sziasztok!

Doo, azért akarom cici nélkül visszaaltatani, mert eddig sem ciciztunk és nem akarom, hogy hozzászokjon a dologhoz. Tegnap mértem kaka után (8 nap!), 8800g és nem hiszem, hogy evésre lenne szüksége éjszaka. Nálunk nincs cumi, igy azt nem tudom bevetni.

Egyébként, most 10 órától alszik, először hason kezdte, de átfordult és most már több, mint 1.5 órája a hátán alszik. Nem értem. Mondjuk Ő 2 hetes kora óta hason alszik, biztosan szokatlan neki a háton alvás. Zsákot használunk, de abban is forog.

Na, lehet, hogy csak szokás kérdése és pár nap alatt hozzászokik. Mondjuk visszafordulni még nem tud....

BOLDOG HÓFORDULÓT minden bébinek!

Vanda

Mindenhol esik az eső???

Kép

Kép
precious
Budapest

Tatabányán éppen nem.

képzeljétek, az enyém most frankón elvan egyedül ezzel a kúszással! csak felügyelem h ne a hidegebb padlórészeken tanyázzon. ki hitte volna!! :shock: új játék: zoknik és harisnyák dobozának kiöntése, zokni labdák csócsálása :lol:

megcsináltam béres alexandra tornáját. a 3 hónaposoknak valót - kis elmaradásban vagyok :oops: viktória tök skubiuzta a képernyőt :lol: (mi egyébként nem nézünk tívít, úgyh ez neki elég új)
Vendég

Doo, beszéltem Eszterrel. Azt mondta cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici, cici :lol:
Szóval inkább gyakrabban tegyem mellre, minhogy elkezdjem a főzeléket.

Megkérdeztem védőnénit az éjszakánkról. Szerinte nagyon is a konvektor a felelős, valszeg túl száraz a levegő és ettől szárad ki a babu nyálkája. Szomjúzik azért ébred gyakran. Mindjárt férjemet :) el is szalasztottam a boltba vegyen olyan pingvines párásítót, azt nagyon ajánlotta.

Vasalok :(
Vendég

Csicsi én is Pingvinest akartam!

De aztán anyuélk megleptek professzionálissal karira..., de lehet a gyerek szobába teszek egy pingvinest! :)

Nah basszus itt a tél, Gergő keze ekcémás.... felhívom a bőgyogyót, erre közli csaj februárra van időpont :twisted: :twisted: :twisted: Mondom tavaly ugyanígy jártunk, de "sajnos" februárra elmúlt. Közölte jelentkezzek be nyáron... Mondom jó a biztonság kedvéért bejelentkezek bőrgyógyászhoz hátha ekcémás leszm sőt terhes gondozásra, hátha a leendő csaj aterhes is lesz!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ÁÁÁÁÁÁ

Utálom!!!! Hülye,hülye egészségügy. Most magam kezelem... és majd a háziorvosnak mutatom meg. És bekaphatja a bőrgyógyász!

KépKépKép
bogyra

sziasztok

Jó csípős idő lett mára, gyorsan toltam a babakocsit.

Én is cicivel altatok, illetve napközben néha bejön neki a hordozóban való hintáztatás. Bár mostanában elalszik a játszószőnyegen is magától ha nagyon fáradt. Hasra fordul - csak hátról hasra tud fordulni - és már horpaszt is. szóval én nem félek attól, hogy ha már nem lesz cici nem fog tudni elaludni. Amíg kelt éjszaka szopni addig én is azt a taktikát alkalmaztam mint Doo, egyszerűen ott maradt köztünk. No ehhez sem szokott hozzá, mivel már elég régóta nem kel éjszaka, csak akkor kelt legutóbb mikor meg volt fázva.

Nálunk most az a divat, hogy sikítozik. Nagyon bejön neki, csak néha én szeretnék már egy füldugót. Szerintem mi is elkezdtünk fogzani, bár még nem érzem, hogy bújna ki, de sokkal kevesebbet eszik, iszony nyűgös tud lenni délután, szívja az alsó ajkát, rág, nyálazik. Ha jól tudom ezek tipikus jelek, nem?

No lépek mert eltört a mécses....

Márti
stella2007

asszem ma szájmenésem van - és ezt csak súlyosbítja h nagy itt a lézengés :roll: (tehát minden második hozzászólás az enyém :oops: )

szal Vanda sztem nem feltételnül evés miatt kell nekik cici, csak úgy nyugira - pláne ha nincs cumijuk! (enyémnek sincs) szal sztem attól nem kell annyira tartani h majd éjjel agyoneszi magát - lehet h egyszerűen az a testközelség, illat, cici-cumi kell és max egy-két tejci csepp. mondjuk igaz h én "könnyebben" vagyok a dologgal, mert enyém 2 kg-val kevesebb és 1 hónappal öregebb, mint tiéd, szal egy kis husisodás is nyugodtan ráfér :wink:

az aktív helyváltoztatás idejének beköszönttével érdekelne h ki hogyan oldja, ill oldotta meg a lakás gyerekbiztossá tételét: értsd ilyenek h vezetékek, videó (nálunk földközelben helyezkedik el), könyvek az alsó polcokon (helyzetet súlyosbítja h könyveink egyelőre a gyerekszobában vannak :roll: :oops: ), stb. eddig annyit tudok h konnektorba dugesz - igaz, ez is csak elméleti egyelőre, mert még nem vettem meg.

bogyra, köszi az orrszívós tanácsot! eddig nagyon beválik.
Vendég

Doo!

El kell hogy keserítselek, cserje szintig mindent eltüntetni az a tuti... :D

Amúgy annyira nem veszélyesek a kölykök, szekrényeket falhoz rögzíteni, mert előszeretettel másznak, kapaszkodnak fel rajta. De más módszer nincs szerintem, ami fontos drága törékeny azt a plafonra kell szegezni... a többit meg hagy pakolja, különben min tanítod meg neki hogy nem szabad...

KépKépKép
bogyra

na hát ez az: amikor mi a szekrényeinket vettük, akkor még bébi tervben sem volt és olllllyan instabilak h ihaj! értékes nem nagyon van, csak olyasmi, ami mondjuk neki fájhat, ha ráesik. asszem. és én kifejezetten ilyen alacsonyan rakodós vagyok - vagyis egy csomó polc van, ami nyitott és alacsonyan van. szal ha mindent leszedek, akkor egy üres lakásban fogunk élni :shock: az meg nem túl esztétikus. télen meg felújítás nem szerencsés. ajjjaj. :? egyéb jótanács? madzagooook? :?:
Vendég

Ricsikének 38.7 a láza!! :shock: Most ez az oltás jól kikészíti! :( De jól van a kis drága, brümmög egyfolytában és hát karban akar lenni...megértem. Mindjárt lefürdetjük, aztán adok neki Nurofent! Kisculimulicukifalat!!!

Márti szerintem akkor biztos most fog áttörni Stella foga, mert Ricsike is akkor szívta be nagyon az ajkát,. meg minden baja volt, amikor áttörtek a fogai.
Azt néztem Ricsikénél, hogy ha fent azok a kis metszők és nem a szemfogak,akkor a nagymetszők mekkorák lesznek??????? Nagy lapát fogú gyerek lesz?? Akkora hely van, hogy 3 fog minimum beférne közé!!!! :shock: :D

Na mentem,mert nagyon bágyadt a lurkó :(, lehet gyorsan lefürdetjük, lázcsillapítás, aztán ma lehet hogy korán elalszik!

Kép

Kép
lorcika

Jajj szegény Ricsirics!!! Olyan szörnyű amikor lázasak, elesettek... Gergő is még olyan elesett tud lenni, ha lázas. Levi még nem volt lázasos...

Kicsit hüvösebb vízben fürdessétek. és miért nem germicid-c kap? Vagy azt ilyenkor mér nem szoktátk adni? Én azt jobban szeretem, van benne egy kis nyugtató is.

Nah rám jött valami nyavlya négy óra óta émelygek, szédülök, megyek lefexem,

Jó éjt.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Szegény Ricsike! Tudod Lorci mi is belázasodtunk, csak mi a 3 hóstól. Furi, hogy ilyen sokáig lázas, lassan mostmár bizti elmúlik. Nekünk azt mondta drnéni 24-48 óráig várhatók furcsaságok. Jobbulást!!

Zita régebben elaludt néha magától játék közben, sőt egy időben ez kifejezetten sűrű volt...de ezt elfelejtettük, most már csak cicin alszik el. Mi is kelünk éjjel, általában 2X és cicizünk is mindig.
Viszont holnap hívok szopis tanácsadót, mert szopi para van nálunk :? :? nem tudom mi, de úgy érzem nem akar enni rendesen, elkezdi, aztán elkezd ezerrel feszíteni és sír, és nem tudom visszatenni a cicire. És szinte csak fekve hajlandó enni, és főleg ha már álmos, de nagyon sokat hisztizik közben, s én már ma kiborultam :oops: :cry: pedig van tejcsi, bár kezdek ráparázni és már lehet nincs is, vagy mi van..de ha így folytatódik elapad :cry: :cry: :cry:

Kép
ági_bp

Lorci,
jobbulást Ricsikének! érdemes lett volna kipróbálnotok az oltási reakciók csökkentésére való homeóst. énis Germicid-c párti vagyok.

Doo,
én a nem pakolok el típus vagyok, hadd tanulja meg a gyerek, és 3-ból kettőnél bevált. baleset sem volt emiatt. :D

folyt.köv.
Vendég

bogy!viccen kivül!!!Próbáld ki rá a gyógyszertári popsikrémet,Patriknak elmúlt tőle!!!frankón.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Márti, tényleg úgy tűnik lassan titeket is meglátogat a fogtündér :)
a sikítozás ellen én is szívesen betömném néha a fülem, bár nálunk inkább nyögés van mély hangon... de az levegővétel nélkül... :wink: :lol:

látod Lorci, az anyai ösztön... még jó hogy nem adattad be a ROTát most biztos még jobban meg lenne viselődve szegény Ricsimics... :cry:

Doo, írj nyugodtan, én is van hogy rögtön 3 hozzászólást írok egymás után... :oops: aztán pironkodok...
nálunk is a nappaliban az egyik fal csupa könyves polc... tele könyvekkel ..azt hiszem az lesz az első nagy feladat, hogy a nappali azon részét tabunak és rossz területnek nyilvánítsuk, ahova a babáknak fáj bemenni... még nem tom hogy...majd meglátjuk mennyire lesz virgonc Zsófi... de ettől én is eléggé tartok :(

Bogyra, émelygés, szédülés? Vigyázz nehogy megint gólya útvonalon találd magad :wink: :lol: vagy ez nem vicces? :roll: :oops:
pici76

Ági, nálunk akkor volt ilyen, mikor először megjött a mesim... Zsófi előtte két napig cicisztrájkolt... ahogy megjött evett újra
nem lehet hogy emiatt húzza Zita a száját?
pici76

Sziasztok!

Megjöttünk Debrecenből, szép volt, jó volt, ennyi. Az időjárás minősíthetetlen volt, szinte végig esett.
Kb. egy órát tudtunk sétálni a 3 napban.
Az első nap fürdőztünk egyet, nagyon élvezték a kölkök. Másnap megnéztük a Da vinci kiállítást.
Érdekes volt, csak nagyobbra számítottunk. Ezt is viszonylag jól viselte mindhárom babuci.
Aztán ma akartunk egy nagyot sétafikálni, de egész nap esett. Gondoltuk hazafelé beugrunk Egerbe és ott sétálunk, de ott is esett.
Így kávéztunk, sütiztünk, aztán go home.
Szal, jól sikerült. Sokat nevettünk esténként. Már potyogtak a könnyeink.

Sajnos nem tudtam teljesen végigolvasni titeket, csak néhány reagálás, aztán holnap folyt köv.

Doo
, megoldhatjuk, h. nekem odadja Bogyra a rucit és én viszem Neked Tb-ára. Ha nem olyan sűrgös. Hm?

Bogyra, regisztrálom magam és tesztelni fogom,nemsokára. Amit láttam belőle, tetszik.

Jó icakát!

Kép
niki30

Pici, nem tudom...tart már jó pár napja, s volt pár nap, hogy úgy éreztem egyszerűen nincs türelme szopizni, annyira érdekes minden, de most már valami más is van.. :roll: Közben én meg elég feszült vagyok néha, Bogyra írta is múltkor, h lehet meg fog jönni...de nem. Lehet az helyretenne :? :shock:

Niki, kár, hogy rossz időtök volt, mi is Anyuméknál voltubk, s ki se dugtuk az orrunkat. :twisted:

Kép
ági_bp

Niki!

De várom az észrevételeidet, a rendelés folyamatáról! :) A tetejét én rajzoltam ám! bibibibeeee :) Nah jó meg a photshop. :)

Arra gondoltam létrehozok nektek egy gold level csoportot és ti egyből a kedvezményes árakat fogjátok látni! Hmmm?

Gólya nem jár felénk... a fáradtság és egyéb dolgok miatt önmegtartóztatunk... :D Inkább valami ocsmán yvírusnak érzem, kutyorog a hasam is, de hasmenésem nem volt... szokott ilyenem lenni évente egyszer kétszer...

KépKépKép
bogyra

Na kicsit lement Ricsi láza és egyből felébredt!! Virgonckodott! :) Most férj próbálja altatni, mert én most már valahogy nem bírom ezt a nyösszögést!!! ööö...öööö....öööö!! :?
Nem tudom normális-e neki ez a kaki..ma is legalább 8x volt!!!! :shock: Adtam ma neki 1 normaflort. Meg ez a gomba is....attol a glicerinestol allítólag el szokott múlni, Ricsinek meg már több mint 2 hete van...most homeossal próbálkozunk, a dokinő ajánlotta!! Remélem nem valami komolyabb dolog!! :(

Szia Niki. Kár, hogy nem volt jó idő! Én ma ki se dugtam az orrom, csak reggel a dolkihoz, meg vissza gyorsan!

Na lassan ágynak esem és kapcsolgatom egy kicsit a tv-t.
Jóéjt!

Kép

Kép
lorcika

Bogyra jobbulást, nehogy ilyen fosós-hányos bajod legyen! :(

Kép

Kép
lorcika

lorci, azon is múlik a siker h hogy csinálod a kezelést: kapargatod azt a gombás nyavalyát v csak kened? mert az előbbi volna az üdvös. aztán a saját melled is! én napjában 6-8x is lekezeltem Viktória nyelvét és a mellemet is, mert mi gyakran szopizunk. használsz melltartóbetétet? mert én így utólag azt gondolom h nekünk a mosható betét tett be eléggé. akkor erre nem is gondoltam. meg nézd meg h nincs-e vmi rejtett helyen is, ahova nem érsz oda. nekünk a doki aszondta h sokáig eltarthat, mire elmúlik. de hogy az mennyi idő, azt nem tudom. nekünk 2 héten belül elmúlt, de én azt gyorsnak minősítettem.

niki, szuper lenne, ha elhoznád! mikor jöttök haza? és ti közel laktok bogyrával? mert ha neked is külön fáradság, akkor inkább megoldom máshogyan.

ági, enyém is csinált ilyet régebben - azóta csak fekve szopizunk. sztem ahogy vátoztak a testarányai, úgy már nem volt kényelmes a karban szopi. legalábbis én így gondolom. ha mégis rákényszerülünk, mert olyan helyen vagyunk h nem lehet feküdni, akkor inkább szinte ülő helyzetbe emelem a felső testét és úgy teszem cicire. de eszter biztos meg fog nyugtatni és tud vmi jót mondani h mit csinálhatnál még.

dóri, én is kacérkodtam ezzel a nem elpakolni mindent gondolattal, csak azt nem szeretném, ha ennek az lenne a következménye h szegény csemetém semmihez hozzá sem nyúlhatna a lakásban, mert itt egy virág, ott egy videó, amott konnektor, stb. és végülis nem is állhatok mindig mellette. vagy nem szeretnék. ha már az első 6 hónapot hozzámnőve töltötte, az elkövetkezendő időszakot már csak nem kell egymáshoz láncolva élnünk. és egyre inkább hajlok arra a gondolatra h járókát nem veszek. kizártnak tartom h abban eljátszogatna. annál sokkal sajtkukacabb.
Vendég

Sziasztok,

Lányok az normális, hogy szerdán délben kapta Ricsike a szuriját és egyfolytában lázas??? Most reggel 39. Még ez belefér vagy hívjam a dokit?

Kép

Kép
lorcika

Lorci, nem akartalak este paráztatni, de nekem már az is furi volt. Az én véleményem, hogy ez már nem az oltástól van, vagy legalábbis érdemes lenne utánajárni, mert ez így elég hosszú reakciónak tűnik. :?

Kép
ági_bp

Lorci!

Nézd meg Ricsi lábát, ha nem látsz semmi furit az oltás körül, akko rnem valószínű, hogy az oltástól van. Ugyanis ritka az, hogy ilyen sokáig ad általános tünetet, helyi tünet nélkül. Szerintem mindenképpen hívd ki az orvost!!!! Nem tesz jót ha ilyen tartósan lázas! :shock: :(

A gomba meg igen szívós nyavalya a két hét kezelés még átlagosnak számít, de valóban úgy kéne, hoy egy gézt rátekersz az ujjadra, azt be boraxozod és végig dörzsölöd a kis száját belül, mint amikor az inyjét vakargatod, csak nyúj bele a pofizacsijába is, és erőseben véggi kell húzni. Kegyetlennek hangzik, de a gombát le kell vakarni.... csak úgy jön le! :)

Gyógypuszi Ricsinek! :o

KépKépKép
bogyra

Lorci,
orvos :!: Boraxos cuccal tényleg nem szabad kesztíűs kézzel bánni, vakarni/dörzsölni kell az ujjadra tekert steril gézlappal (ja, már nem újszülöttekről van szó upsz :oops: ) pelenkasarokkal. Sajnos makacs egy dolog ez..

Dóri,
járókát én már 9 évvel ezelőtt jó nagy ívben kihajítottam. :evil: Nem jött be. Főleg nem jön be szerintem olyan helyen, ahol a nagyobb gyerek(ek) "szabadon" kóricálnak, ő meg a rács mögött. :D
Elpakolás: már iért ne nyúlhatna a dolgokhoz? Csak meg kell tanulnia, hogy nem mindenhez. :D Ami nem "életveszélyes", az maradhat szerintem. Csak valahogy én a cd/dvd-vel vagyok úgy, hogy basszus nem fogom elpakolni, és tanulja meg, hogy azt nem lehet, mert akkor mondjuk bárhol máshol, ahol ilyet lát szétcincál. :x de kétségtelen tégy úgya, hogy a Te/Ti vérmérsékletetek kívánja. :lol:
Vendég

Lorci, volt már nálatok a dokinéni? Mit mondott?

Képzeljétek tegnap este tiszta depi voltam. Délután 6 körül Zsófi megevett 40 gramm almás banánt (még evett volna de direkt nem adtam többet) aztán fél 8 kor ráevett cicit. Olyan normál adagot...
10 kor a szokásos fürcsi, fél 11 körül meg akartam ciciztetni, hát ordított ahogy rá akartam tenni a cicire... :shock: mondtam apjának vigye el egy körre , mert ahogy Loci én is rosszul bírom este a nyöszörgést... főleg ha megtagadja a cicit :roll: az olyan rosszul esik :oops: 11kor újra próbáltam...megint ugyanaz ... ordítás...erre apja azt mondja hagyjám már békén... én elmentem fürödni, ő meg lefektette, nem vacsizott!!! és ugyanúgy aludt reggel 6ig!!! Ki lehet váltani 40 gramm babános almával egy cicit???
Hát én ezt nem akarom, úgyhogy most egy ideig no gyümi délután.. talán délelőtt egy pici... de már abban sem vagyok biztos ...
pici76

Sziasztok!
Tegnap beszereztünk egy hidegpárásítót és láss csodát Milu csak 1x ébredt!!!!!!
Annnnnnnyira boldog vagyok! Most valahogy arról az egyról is szeretném leszoktatni (sokat akarok?) hogy visszaálljunk az eredeti végigalvós ritmusba.
Lehet az a baj, hogy az első nyekkre felkelek megetetni, pedig talán visszaaludna... nem tom...

Pici, megnéztem az anorákokat, nekem nagyon megtetszettek! Lehet hogy rendelek is :) Így utólag is kösz a tippet!

Jön a védő, megkérdezem én is a rotát.

Csilla
Vendég

yz nxrgrf9kk hjin h89ü

Puszi, Milán :)
Vendég

Lorci, sok-sok puszit küldök Ricsinek. Ez a láz tényleg nem egy vicces dolog, mindenképp nézesd meg dokival.
Elméletileg (nekünk a dokink azt mondta), ezek az oltások már olyan összetevőkből állnak, amitől nem lehet belázasodni.

Bogyra, tök aranyos lett a fejléc, nagyon ügyes vagy. De tényleg. Büszke vagyok rád!!!
Tök jó, mi is joomlát használunk:) Szerintem nagyon jól fel lehet építeni vele egy oldalt. Szóval ismerős rajta minden folyamat.
Gratulálok. Egyébként ki csinálta és hogy csináltátok??? Priviben!!

Kép
niki30

Úristen ..... tudjátok micsinált Levente?

Síkított egy hatalmasat, majd felemelte a bal lábát és akkorát pukizott, hogy megdöbbenésemre szolgált! :shock: :? :roll: :roll:

KépKépKép
bogyra

Jaj, Lorci, mi vaan?? Volt doki?? Írj már!

Niki, szerintem ez úgy igaz, hogy ritkábban lázasodnak be. Nekünk volt, igaz nem túl magas, és 24 órán belül tulajdonképpen magától lement (mivel a kúpot kikakilta :twisted: )

Kép
ági_bp

Cscsi sokat akarsz! Aki a kicsit nem becsüli... :lol: :lol: :lol:
Ha Zita csak 1X kel, mi totál elégedettek vagyunk. 8) 8)

Kép
ági_bp

Az éjszakai szoptatással úgy vagyok, mint Doo, nem okoz gondot és fáradtságot.
Persze nem bánnám, ha csak egyszer ébredne, dehát ez van.:)

Kép
niki30

úgy látszik ez az éjszakai kelés és fáradtság csak szokás kérdése... azért én mégsem szeretnék hozzászokni :oops: :wink:

Csilla, szerintem is nagyon szupi, nekünk most van egy 74es, de ha Januárra kinőjük, tuti én is fogok rendelni. Milán milyen kommunikatív, és jó a stílusa is :wink: :lol:

Levi te kis kucu :lol: bár én azt mondom mindig Zsófinak, inkább ez jöjjön ki mint az orvos :wink: :lol:
pici76

Zsófi igazi kis agresszor :shock: úgy tombol, hogy itt ülök mellette és kimenekítettem minden műanyag játékot a közeléből ,nehogy kárt tegyen magában...szegény plüss nyúl állja most egyedül a sarat... csak úgy kopog a feje.... :roll: nektek nem szokott tombolni? nálunk mostanában ez elég gyakori elalvás előtt... na amíg írtam be is aludt... nyúl még egyben... de meddig???
pici76

Lorci!!!

Mi a helyzet Ricsivel, írj már valamit! :)

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: