remélem ér a virtuális köpködés is, nem akarok monitort takarítani

hajrá Bogyra!
Lorci, megkérdeztem azért anyóst, bár látom már döntöttél, jól tetted
Azt mondta, nagyon gáz, hogy csak fél éve van ez az új oltási rend, meg csomó új oltóanyag.. azért olyan bizonytalanok a dokik, met nincs még tapasztalatuk velük... szal azt mondta, hogy a gyártó szerint egy is hatásos valamennyire, de ő sem adatná be ha a másodikra nicns már esély.. egyébként engem is megkért a védőnő, hogy figyeljem Zsófi reakcióit, mert sokan panaszkodtak a körzetében, hogy a Rota után 3-4 napig nem volt a gyereknek étvágya ( ami mondjuk simán lehet, mert hát mégiscsak egy vírus a gyomorban, ha legyengítve is) én nem vettem ilyet észre Zsófin

mondjuk amúgy sem egy zabagép... de tegnap itt volt és azt mondta, eddig én vagyok az első aki ezt mondja, mindneki más panaszkodott étvágytalanságra... persze a gyártó erre (sem) hívja fel a figyelmet...
Még valai, tegnap direkt lemértem mennyit eszik Zsófi délután, hát 70 grammot szopált össz-vissz... 5ször eszik, és abból szerintem 2szer is csak ilyen keveseket, mert akkor csak 4-5 percig szopizik. szóval nesze neked 200 gramm minimum alkalmanként... és mindemellett tök lineárisan hízik...
én is írtam Bringának meg Lilinek, remélem hamar tudnak majd jönni, és minden rendben lesz..