halihó
Egcsi, 8,30? az igen azt hittem legalább van nekik vmi korábbi járat is!

mondjuk 6kor és akkor nem kell annyit ott lenni!
hát csajok a tököm kivan!
kezdjük a tejcivel, nemtom mi van a lányommal! komolyan én hülye vagyok hozzá! mintha nem is az enyém lenne!
ugyi tejci éppencsak csurran cseppen, de nem is kér enni! (pedig jó lenne minél többször, hogy visszajöjjön) és nem sír meg ilyenek, egész nyugis, igaz kutacs ismét horpadt, de pici nyüszin kívül semmi!
ma mindenkitől aztr kérdezgettem, hogy ugye ha éhes mindenképp sír!?????? ugye?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert nem ám nekem éhezik és "elsumákolja"
a másik
OFF
tegnap Szili kérdezi, hogy milyen ruhája van Majának, van e Norbert féle (Maja unokatesója,11éves,minden ruciját ideadta anyós) mondom persze hogy van, majd több most lesz jó, meg mondtam miket hordott eddig is, na erre most megfürdetem a gyereket, erre mondja, holnap jönnek anyjáék, oké mondom, hatásszünet, aztán kiböki, hogy Norbert féle ruhát adjak rá!

kezdtem sejteni a dolgokat!

Kérdezem, csak nem szóvátette anyukád!? nem az apja!

Mi van mondom? Gondolom nem emlékszik mit hordott 11éve a gyerek és nem nézte át mikor elhoztuk, szóval tuti az anyós mondta neki és após szólt!

hát elmehetnek a fenébe! nem egyszer volt rajta olyan ruha! tény és való, hogy nem mindet adom rá, de többet igen! és minap itt volt anyós, akkor is az volt rajt! most majd nézegethetem, hogy mit adok rá, mikor jönnek, mert nem mindegy!
ja és a fürdésre visszatérve, Szili beesik a végére! hát kössz! azt hiszi én nem vagyok fáradt? főleg 4 vendég után????? és a szopimizéria után (és közben, mert még tart) elmehet a ...ba a F1el együtt! persze az fontosabb
On[/b]