A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

off
ma jön uncsinővérem és 2 fia (17-18évesek) és anyum is lehet és én még a béka segge alatt! :shock:
porszívózás-törölgetés-mosás-hajmosás-ja és etetések-boltba menni meg ilyenek :shock: 13ra itt lesznek, superwoman-nak kéne lennem :?
de legalább nem atejcin fog járni az eszem, vaghy mégis?
on

amúgy van hogy kibír 3 órát, de volt 1 nap amikor kb 1-1,5 óránként evett :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok, jó reggelt!

Emi! Én is így vagyok Gabóval. Eszik amennyit akar, erőltetni nincs értelme. Majd ha úgy gondolja, hogy éhes, jelez. Nálunk éppen ez történt az éjszaka. (Éjjel 1/2 1-kor evett 130 gr-ot.)Vszínű, hogy az oltás miatt nem akar úgy enni, mint korábban. Később, amikor már többet mozognak megnő a kalóriaszüségletük és biztos, hogy a táplálékmennyiség igény is ehhez igazodik.
Sör: nekem is csak a nagy melegben csúszik, korlátolt mennyiségben.

Egcsi! Ez tényleg bossszantó. Szegény szüleid!:( És tudnak angolul vagy beszélnek más idegen nyelven?
Lehet, hogy már időközben megkérdezték: minek a rövidítése a JKF?

Annee! Petid változott valamelyest az elmúl 1 hét alatt? Az iskolában érik sikerek?

Zsú! Tényleg nem vág be a combocskáknál ez a Pampers. Eddig minden szempont szerint ez a nyerő nálunk is.
Jó utat, kellemes hétvégét!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Most mit írjak? Hogy ki se látunk a fejünkből.

Samu tegnap délután aludt 4 órát viszont az éjszakánk borzalmas volt, 1/2 2-kor aludt el egészen 5-ig. Azóta szinte folyamatosan fent van.
Na?? Nemtom hova tűnt a jó alvókája. Éhesnek nem éhes, tejem van bőven, durrannak szét a cicieim, ugye állandóan azon lóg.
Jelenleg hagyjuk sírni a kiságyában. Nonszensz, hogy nem alszik.
Fogalmunk sincs mi van vele. A tegnap délutáni alvás után evett utána órákon keresztül egy hang nélkül el volt..szal foga biztos nem jön. Passz! :roll: :shock:
Egy bibi van, hogy jó lenne már kipihentnek lenni. Nem tudom levinni a babakocsit annyi erőm sincsen :? szépen állunk

Ha többet nem jönnék elaludtam örökre
torolve_20131003125716

Tücsi: Irtam pü-t. Kinderke, Neked is.

Azt hiszem ma csak lapulok. :cry: :cry:
Vendég

Gurgi: Basszus, mi a szar lehet ez? Ötletem sincs...

Kép
zsuzsi**

megjöttünk csípő kontrollról!
még röntgenen is voltunk!de minden rendben!!! :lol:
ma tündéri doki volt! vette a fáradságot hogy megkérdezze hogy is született Nyunyi és többiek !
képzeljétek volt 1 baba 4600 született 6 hetes és már 6 kiló!na ez a nem semmi!

éjszakánk jól alakult pedig felkészültem a legrosszabbra 1/2 10kor elaludt Nyunyi mint akiben lemerült a duracell aztán 3/4 3kor ébredt!
a fogacska mára hátározott fehér csík lett az ínyén szerintem tegnap törte átt neki.persze nem mutatja csak úgy meg :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

nem kell vkinek iwiw meghívó?
2 is van

Bridzsi

Kép
esztora

Jóreggelt!

Zsuzsi: köszi! Most maszkot vadászok, szerintem a joghurtosdobozból nem sok jut bele. 3. napja nyomatom és semmi változás :cry:

uXI: NEM FÉLEK, HOGY BETEKEROM, MÁR VOLT IDŐM MEGSZOKNI, HOGY VALAKI ALSZIK MELLETTEM. bocs, caps :oops:

Nagyon édesek a képek megint, mindenki tündérke :lol: Bocs, nem részletezek, nem szeretnék senkit kihagyni!

én így ,pancsizok Kép
és így nézem magam a tükörben közbe Kép
Megyk apázni, kedd estig itthon van, már nem is emléxem mikor volt ilyen, ki kell használni :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emi - éhező gyermek tuti kiabál, s ráveti magát a cumisüvegre. Esetleg magad megnyugtatására próbálj ki egy másik márkát is. Nálunk, mint írtam, a Nuk a nyerő az Avent róvására.

Extra nyűghöz per pillanat csatlakozunk, evett, büfizett, oszt most a nagyanyját boldogítja, én meg egykezezem. S bekaptam már a More Milkeket.

Gabó szupi a képeken tesókkal együtt. Nálunk volt idő, mikor Tata készítette a kiskorú múmiákat, s vitte a csomagolási részlegről az alvóhelyre. Viháncolás ment ezerrel. Csak azóta pár év eltelt, nő a fenekük, Tata meg nem bírja őket.
Amúgy asszem nem teszek fel soha Gréturól fürcsi utáni képeket, nagyot rontana az imidzsén.

Kép
kissmanó

Mano Nyunyinak se tenne jót 1 fürdés utáni kép!
(extra a sapka felvevős lenne)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Akkor, ahogy ígértem :)

Mina birodalom:
Kép
Kép
Kép

Háló pici részlet, itt még dobozok vannak, :lol:
Kép

Az egyik kedvencem, az álomajtó :)
Kép

Fiúk birodalma:
Kép

És akiket már rég láttatok:
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs, ha kicsit hosszú lett, még küldök majd! :wink:

Akit érdekel új mailcímem van, a régi hamarosan megszűnik: hbildiko@rubicom.hu

Pusszantás mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Brigi! Sztem is ennyi idő elteltével már jobban kellene lennie Samukának. Váladékoldót kaptatok?
Nagyon csinos a fürdőző urfi!:D

Manó! Akkor múmiázás nálatok is menő (volt).:lol: Nálunk apa beleforgatja őket a takaróba, közben hangosan kacagnak, főleg Ádikám. Amikor már elkészül a múmia, jön a kegyetlenkedés: óriás puszik és csikipókok sora. Apa pedig nem győzi....:D

Annee: most nézem az üzit.

Esztora! Ez a fogzás dolog nagyon sok energiát és türelmet kíván szülői részről. Elöbb-utóbb mindenkinek lesz része benne. Kívánom, hogy minél hamarabb legyetek túl rajta. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!!
OFF
Reggel tudtam egy kicsit beleolvasni,most olvasás nélkül írok.
Ugye én most végeztem a tanítóképzőben. Neveléselmélet,didaktika,fos... Igen száraz és csak elmélet! A negyedik évben volt egy olyan szemináriumunk,aminek címe differenciálás pedagógiája és pszichológiája. Ennek keretében elmentünk egy-egy hétre hospitálni a Mester utcába egy iskolába,ahol mind hátrányoshelyzetű gyerekek voltak. Itt a tanítók minden órát legalább 3 szinten tartottak. Én is tartottam nekik egy olvasásórát, amiben volt olyan csoport,akinek csak el kellett óra végére olvasni egy részletet a meséből és lerajzolni mi történt, / 3. osztályban ez elsős feladat!!!/ volt egy szerepjátékos középszint és egy tesztelős normál!! szint. Nem könnyű differenciáltan órát tartani. De annyira különbözőek a gyerekek,hogy így tudnának a legjobban haladni. A főiskolán hangoztatják a diffeenciálást, a csoportban foglalkoztatást,de ez onnan még nem jutott ki az iskolákba. Sajnos!! Kitartás! A most született babáink talán már egy gyerek központú iskolába kerülhetnek,ahol nem a tanítókényelme az elsődleges. Na okos voltam...

ON
Vendég

mi még sapkát sem teszünk füri után.
ja, mondtátok, hogy házban sapka: Edónak mint első gyereknek volt, ő télen született, s akkor még azt tettem mit másoknál láttam, hallottam, tanácsoltak.
de másik kettőnek nem volt, s most is kint cudar hideg van. házban nem tom, de én pólóban, bugyiban nyomulok.

Kép
kissmanó

Dikó!
Szuperek a képek, klassz a lakás, én specc kérek a többi részről is olyan részletes fotókat, mint amilyen a Mina birodalom.
Ellenben ha Mina birodalomnál tartunk: mennyire vált be a mennyezeten az a napocska? Ad valami világítást a hangulaton kívül? Mert kinézetre csúcs, kérdés a hasznossága.
Anno vettem törpéset a kölkekhez, amit kb. egy hét után gyorsan le is cseréltem olyanra, aminél még látni is lehet.

Kép
kissmanó

mire összeraktam nagy nehezen a járókát, töpörtyű elaludt a bébjárgányban mellettem. most ott árválkodik a nappaliban, s várja a szebb időket.
ja, s apája vett bébi szakirodalmat a kicsi lánynak, legyen mit nézegessen ő is. bár óriási kételyeim vannak afelől, hogy könyv ide, irodalom oda, a hasonfekvés ettől még mennyire lesz preferált téma.

Kép
kissmanó

Dikó! Nagyon szépek vagytok!!! Manóval egyet értek, kérünk még több képet!!!! Mina milyen ügyesen tartja a fejét! Gyönyörűek a babák!!!:D

Manó! Ez a hasonfekvés nálunk is nagyon nyögvenyelős. Csináljuk, csináljuk de nem lelkesedik érte egyikőnk sem. Inkább repülős játékot játszunk. Az már sokkal jobban tecc nekünk is.:D

Annee!!!!!! Válasz ment.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mano sapka nincs itthon neki sem csak amikor megyünk v.hova.ordít mint a sakál mire ráadom.

Bridzsi

Kép
esztora

hát menéskor kicsi nyafival, de elviseli. igaz, eddig nagyjából olyant adtam rá, ami nem megkötős, de ha jön a tél, nincs kegyelem, olyan kell. akkor aztán itt is hanemegyéb ereszd el a hajamat lesz.

Kép
kissmanó

Tücsi: nem kaptam semmi mást :shock:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Rita! Sztem ne idegeskedj ezen. Az egyik nap ilyen, a másik meg olyan. Akármi lehet. Fejlődési ugrás, rossz álom, elaludt nyakacska, anya nem finomat evett, az ősz illata érdekli. Szóval bármi, csak még nem tudja kifejezni. Egyik nap ilyen, másik nap olyan. Ezért nem lesz sose unalmas Őket nézni. (na jó, azért néha igen ;) )

Lynia! Neked ugyanezt szeretném mondani. A többiek is írták. Éhes gyerek nem nyugodt gyerek. Éhes gyerek rákap a cicire, ha korábban is úgy evett. Majd jövő héten behozza a most elmaradtakat. Lehet, hogy ugrás szerűen javult a látása, és csak most vette észre, mennyi dolog van a szobában!

Brigi, Annee! :( simi-simi

Kata! Annó én kértem a kisbetűt az off-ra. Mert ha vki nem jön csak egy napig is, akkor könnyebben átlátja, mit kell elolvasnia ahhoz, hogy képbe kerüljön. De ha nagybetűs, akkor az ember önkéntelenül is átfutja, és elmegy vele az a kevés ideje, amit netezésre szánt/jutott. Legalábbis vmikor tavasszal kb ezt állapítottuk meg. Vagy Te már akkor is ellenezted?
Én személy szerint kérném, hogy maradjon kisbetűs, és másoljuk át Wordbe, nagyítsuk fel, ha off olvashatnékunk van. Pár klikk csak.
Szerintem. De persze Terror Bori csak egy vélemény. ;)

Zsuzsi! Juhéj! Piripont a kis Alvónak! Pont ilyen a mi esténk is. Hetente, kéthetente egyszer ébred csak fel 4 körül. És nem függ az esti alvás a nappali alvásoktól! Tök jó. Karika alig, lehet tervezni, lehet tévézni, apázni. Remélem, Nektek is marad!

Dikó! De jó, hogy megint itt vagy! :lol: :lol: Ügyesen a dobozokkal! ;)
Mina leendő udvarlóit nem irigylem, a két bátyussal nehéz lesz…

Orsi! Örömmel olvasom soraidat!!!!!!!! Differenciálás nehéz, de sztem átlagos képességűeknél is jobb lenne, mert mindenki másban jobb. Én csoportmunka mániás vagyok. Sokkal jobban felkészít a társadalmunkban elvárt munkamorálra… Eleinte több munka, de egy tantónéni azt mondta, mikor már másodszorra tartja ugyanazt az évfolyamot, akkor már könnyebb, hiszen a tananyag felosztása megvan.
Nemtom. Tanár nem vagyok. De az tuti, hogy az „alternatív” módszereknek kellene általánosnak lenniük. Meg persze sok ilyen lelkes pedagógus kellene, mint Te, meg NÁ!
Vendég

Sziasztok!

Mindegyik gyerkőc gyönyörű!!!

DIKO: SZIA!!!! Már vártunk nagyon! Isteni a kéró! A fiúk szobájában az a festés egyszerűen király!!! Jó nagyra nőtt a leányzó!

Manó: 470 ml???? Az remek, nem???? Sapka témával én azt gondolom, hogy nem adok rá, csak ha kimegyünk. Nem akarom elkapatni, nehogy megfázzon az első igazán hűvös téli napon. Vagy rosszul gondolom? Egyszer hallottam, hogy csak szoktatás kérdése a "fázósság". ???

Tücsi: Múmiák :lol: ! (JFK: John Fitzgerald Kennedy)

Gurgula: mai naphoz kitartás! Azóta, hogy írtad: párod lemondta a babalátogatókat, mert a város másik részén jártak és túl későn értek volna oda, olyan sokszor eszembe jut. Bevallom némelyik babalátogatót úgy elküldenék a p...ba, hogy nem tudják mikor lehet jönni... volt akivel megbeszéltünk egy napot, majd 5kor felhív, hogy ő még dolgozik, de mindenképp el akar ma jönni, majd talán fél 7re ideér :shock: "akkor ne gyere" mondanám, de elakad a szavam. Ilyenkor bezzeg csak hebegek-habogok hogy "hát akkor jobb lenne máskor bla-bla" de erre a válasz "mindenképp látni szeretném már"... jól van csezd meg, gyere...mit mondhatnék...(tudom, nemet, de nem tudom megtenni) Úgyhogy igazán büszke vagyok rátok!!!! Most erőt adtatok, legközelebb egy laza nemmel válaszolok ilyen szituban.
ckat

Hohó! Brigi Danija 2 hét múlva 14 éves lesz! Még mindig 14 évesen kap az ember személyit? Mi lesz az ajándék?

Tegnap átfordult Ádám HÁTRÓL HASRA. Igaz, kapaszkodott az ágy rácsába, de akkor is egyedül! Persze, a végén beakadt a válla a rácsok közé, úgyhogy Anya, gyere gyorsan!-volt (=nyüszi) Egyébként ez az új dilije: oldalfekvés rulez.
Meg mértem hőmérsékletet popsiban. Tényleg nem olyan gáz, mint eleinte gondoltam! Érdekesség: nyak redők között 37,0 fok, egy óra múlva popsiban 36,8 fok (nem levonva a fél fokot). Hm :roll:
Vendég

Bori+ Ckat!
Köszi a megnyugtató szavakat.

Samu 5 órája alszik ugyanabban a pózban. Szegénykém nagyon fáradt lehetett.
A tejcim is megnővekedett a napokban olyan sokat ciciztünk.
Most már biztos vagyok benne, hogy fejlődési ugrás van :lol: :lol:
Ezen mindig mosolygok. Jó erre fogni meg a frontra, stb..de úgyis mindig lesz valami, végülis ő nem egy gépezet.

Bori!!
Gratula Ádámnak!!!!!!! Ügyibogyó! :lol:

Ckat!
Nincs mese, a gyerek az első. Ő még picike, nekünk van egy ritmusunk, főleg este, az mindig ugyanaz nagy átlagban..szal ezt meg lehet érteni sztem. Aki meg nem érti sajnálom. Höhh

Dikó!
Üdvüdv.
torolve_20131003125716

Bori! Ez a kezdet, innentől kezdve lesz egy pár nap (esetleg hét), hogy sűrűbben fogja kérni a segítségedet. Amíg rá nem jön, meg nem tanulja a hátról hasra fordulás technikáját, téged fog segítségül hívni. Nálam legalábbis így volt mkét fiúnál. Megfordítottam őket, vissza a hátukra és amire elértem a szoba ajtajáig újból hason voltak és torkukszakadtából ordítottak. Ez játszódott le naponta kb. 30-szor. Örültem amikor már egyedül visszafordultak. És innentől kezdve mindent csak hasonfekve csináltak. Még aludni is így esett jól nekik.
Hőmérőzés: Nem lehet, hogy kicsit beljebb kellett volna dugni a hőmérő végét? (Én is jártam így a kezdetekkor. :wink: )

Brigi! Telefonon meg tudod kérdezni a dr.néniteket, hogy akkor most mi a teendő? Kérdezz rá a váladékoldóra is!

Ckat! Köszi! Már eszembe jutott..... :oops: De hát nem sasszem, hanem öreg.... :D Egyébként Te méred, hogy csöpp Borsunk mennyit eszik/eszeget?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi! Mennyire kell egyébként benyomni? (cm-ben) A vékony rész teljesen, a vastag még kb fél centinyit volt bent, 2 percig. Az kevés?
A fordulgatás már pár napja megy az én segítségemmel. Este volt az első, hogy bent hagytam háton, és mikor bementem már hason volt! :D Én drága kisfiam! Dagad a mellem rendesen ;)

Ckat, Rita! Nekünk is vannak ilyen látogatók. Jellemzően azok, aki még egy éve én is voltam: munkamániások :oops:
Annyira más élet ez, hogy amíg az ember nem tapasztalja, elképzelni nem lehet.
Nekem tegnap előtt este mondták le az exbarinők a tegnapi látogatást emilben. Khm. Én megírtam, h ok, de ez-és-ez most az új szabály. Ha legközelebb is lemondják, korábban tegyék, mert tudtam volna mit csinálni, de este nem tok már progit szervezni következő napra... (ugye, Rita! ;) ) A közért meg már nem program.
Mendegy. Másmilyenek vagyunk.
Vendég

Szasztok.
Nálunk is megy a nyűgi, de nem olyan vészes, volt már rosszabb is a helyzet, én az időváltozásra fogom...

Tűcsi, Mano.
Bogi is nagyon utált hason lenni, ha már hasra tettem szinte rőgtőn ordított, prőbáljátok meg ugy, hogy a pocakotokon van hason.
Bogi így kezdte, az elején nem sokat bírt ki, de egyre tőbbet tőbbet csináltuk, ma már ott tartunk, hogy az ágyon is simán elvan, és már egy párszor átfordult hasrol hanyatt.
Egy probát megér, és majd meséljétek mi volt a reakcio.
Mi ott szoktunk bűfizni is kajcsi után, na és persze onnét imádja nézni a mesét...
Nem sokat szoktam engedni neki, de a szép színes mesék olyan nagyon érdeklik, tátott szájjal tudja nézni, és mosolyog kőzben, én meg rajta, ahogyan bambulja a tv a hasamrol...
Vendég

Lynia :)
Reggel fél 9-kor indultak, 6 óra repülés ésmár itt is vannak. Remélem a csomagjuk meglesz, an benne minden finomság. :)

Tücsi :)
Nem beszélnek csak magyarul. :?
JFK:John Fitzgerald Kennedy Ez a nemzetközi repülőtér New Yorkban. :) Mellette van még , de az "hazai" gépeket futtat. :)

Gurgi :)
Kitartás! :) Én sem aludtam még a héten összesen 2O órát. :? Nem mintha ettől te kipihentebb lennél. :roll:

Esztora :)
Fogacskák :shock: Gratula! :)

Brigi :)
Bencének is így van a kád, imádja nézni magát a tükörben. :)

Dikó :)
Extraszuprjó a kégli! Gratulálok! :wink: A gyerkőcök is cukik! :)

Bori :)
Gratula az átforduláshoz! :D

Megint szar éjszakánk volt. :( Bencét oda kellett ennem az ágyamba, mert annyira szörcsögött, vízszintesben nem kapott levegőt az orrán. :? Belőlem is folyik a takony és köhögök. Na, nem panaszkodom, ahogy olvasgatok, többen vagyunk zombi állapotban. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ennem=vennem. Bocsi lányok, nem olvastam el, több helyen hiányzik a v betű. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, majd rakok még képet, főleg az új kedvenc helyemről, a konyháról! :)

Manó, hát igen, jól sejtetted, nincs nagy fényár, mondjuk az energiatakarékos égő sem segít ebben túlságosan. Egyenlőre jó így, de később szeretném majd lecserélni.

Próbálok visszaolvasni, de 1 hónapnyi termés kicasit leterhel! :)

Most megyek, mert pancsi time van!

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKépKép
dikó1

Voltunk az Árkádban azt hittem megőrülök a tömegtől.
Samu nézelődött majd elaludt a kenguruban Atinál. Nagyon édikék együtt. Majd csinálok képet.
A H&M-ben vettünk neki egy téli satyekot amihez kesztyű is volt és téli tutyicsizmát.
Tudtam volna nélődni de idegesített az a sok ember.

Szép hétvégét!
Holnap Dunaújvárosba megyünk, kedden este jövünk.
Puszi
torolve_20131003125716

halihó

Egcsi, 8,30? az igen azt hittem legalább van nekik vmi korábbi járat is! :shock: mondjuk 6kor és akkor nem kell annyit ott lenni!

hát csajok a tököm kivan!

kezdjük a tejcivel, nemtom mi van a lányommal! komolyan én hülye vagyok hozzá! mintha nem is az enyém lenne! :(
ugyi tejci éppencsak csurran cseppen, de nem is kér enni! (pedig jó lenne minél többször, hogy visszajöjjön) és nem sír meg ilyenek, egész nyugis, igaz kutacs ismét horpadt, de pici nyüszin kívül semmi!
ma mindenkitől aztr kérdezgettem, hogy ugye ha éhes mindenképp sír!?????? ugye?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert nem ám nekem éhezik és "elsumákolja" :? :(

a másik
OFF
tegnap Szili kérdezi, hogy milyen ruhája van Majának, van e Norbert féle (Maja unokatesója,11éves,minden ruciját ideadta anyós) mondom persze hogy van, majd több most lesz jó, meg mondtam miket hordott eddig is, na erre most megfürdetem a gyereket, erre mondja, holnap jönnek anyjáék, oké mondom, hatásszünet, aztán kiböki, hogy Norbert féle ruhát adjak rá! :shock: kezdtem sejteni a dolgokat! :? Kérdezem, csak nem szóvátette anyukád!? nem az apja! :shock: Mi van mondom? Gondolom nem emlékszik mit hordott 11éve a gyerek és nem nézte át mikor elhoztuk, szóval tuti az anyós mondta neki és após szólt! :twisted: hát elmehetnek a fenébe! nem egyszer volt rajta olyan ruha! tény és való, hogy nem mindet adom rá, de többet igen! és minap itt volt anyós, akkor is az volt rajt! most majd nézegethetem, hogy mit adok rá, mikor jönnek, mert nem mindegy! :twisted: :evil:

ja és a fürdésre visszatérve, Szili beesik a végére! hát kössz! azt hiszi én nem vagyok fáradt? főleg 4 vendég után????? és a szopimizéria után (és közben, mert még tart) elmehet a ...ba a F1el együtt! persze az fontosabb

On[/b]

lynia-

ne hari a kifakadásért!
hozzátezsem a ma délelőttöt már végigzokogtam :(

amúgy tutik a képek egytől egyik! :D :D :D

nagyon tetszik a lámpa nekem is Dikoéknál! :wink:
és a fiúk szobájának a festése is állati! szupi ötlet, nekem eszembe sem jutott volna! de az ötletet elcsenem és amint festünk felhasználom! :lol:

lynia-

Emi:
aha - elsumákolja.
Csak nem most, majd olyan 15 év múlva. :wink:

Kép
kissmanó

jó tudom nem ez a legjobb szó :roll: :lol: csak már fáradt vok
na ez tényleg hülyeség, de ugye tuti ordítani fog!?
annyira bizonytalan lettem!

vn mondta, hogy van ilyen tejci krízis, hát az van! ezerrel!
és ahelyett hogy 3hós ugrás lenne inkább 3hós étvágytalanság van!

lynia-

jajjistenem, na most én is jót röhögök a sumákolós irományomon! én hülye :D

lynia-

megyek is elteszem magam holnapra a hülyeségeimmel!

lynia-

khmm-khmmm: nem lesz meg a 600 ml. az tuti (mert majával ellentétben én sumákoltam..... sajna a fejések számát elsumákoltam, én ökör). De remélem kicsavarom magamból az 550-et.

Hencsi: hason büfi kipipálva, olyanokat bír bukni, hogy tuti megtelne a szemem köze. Nálunk evés után egy órát ki van zárva a hason fekvősdi.

kipróbáltuk a házban a kendőt, szupi, a jány már meg is jegyezte, jól lebukta (evés után vagy 3 órával). meg felavattuk a járókát, rászereltem a zenélő forgót, ami most közelebb került hozzá, há írtóra élvezte.

Kép

Kép

Kép
kissmanó

ja, a bukással megjegyzés nagyon dívik, anyája ilyen "jelölések" miatt a délben 15 perc alatt 3 pólót cserélt magán.
igaz, a jány magát is jelölgette, 2x nyakig nyomta magát trutyákkal, há írtóra jó az a sárga festék ami benne van, áznak a culák holnapig.

Ma apának elmondtam, hogy mi lesz az ajándék az idén a nagyszülőknek karácsonyra: Grétu alsó és felsőpracni gipsznyomatban, szépen keretbe foglalva, s mellette egy Grétu fotó. Az 5let a Brendon katalógusból lopódott. Íme mire gondoltam:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Kép
kissmanó

Mano.
Oksi, erre nem is gondoltam, Bogi sosem buki, bár mitől bukna, attol a kemény 50ml.től amit megeszik egy evésre...
Aranyosak vagytok a kendővel, és tők szupi a jároka, abban aztán lesz helye Grétunak!
Akartam már írni Neked, hogy tehetnél fel képet a saját tervezésű butorokrol, vagy legalábbis a lurkora ha mást nem érdekel, én kivi vok rá.
Nekem az az álmom, hogy majd egyszer saját tervezésű kéronk legyen.

Diko.
Nagyon szupi a házikotok, de még tőbb képet kérek!
Vendég

Ma voltunk levegőzni, Boginak ilyen bundazsákja van, jó meleg, csak alig látszik ki belőle... :lol:
Kép
Vendég

Ma nézelődtem a tesz-vesz-en, tök jó cuccok vannak, illetve tök jókat ki lehet fogni!

LyniaEmi!
Ezt Neked ajánlom, ha még fent lesz mire ideérsz, mert még 14 óra van az aukció végéig, de tök édi!
http://www.teszvesz.hu/item256270570_si ... orgos.html
Vendég

Bizonyíték
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Manó: Nagyon szépek vagytok!:)

Henchy: Kérek szépen ebből a rózsaszín vattacukorból egy kicsit Tömzsinek! :D

Bori: Naháááát! Gratula Főninek! :D
Vendég

Kinderke: Felvettelek msn-re. Remélem nem gond. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Orsi Nagyon Boldog Névnapot!

Bori nagyon ügyes Ádám Nyunyi megcsak hasról hátra szokott de érdekes mert ha rajtam fekszik hason akkor átfordul a hátára alig birom tartani!

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi: Boldog Névnapot! :) Kép
Vendég

Jó reggelt!

Bori!
Jessszjessszjessz Ádámka! :lol:

Orsinak Boldog Névnapot!

Alakul a molekula, ez az éjszaka egészen jól sikerült.

Szép napokat! OKT. 23. rulez :lol:
torolve_20131003125716

3 hó + 3 hét + 3 nap
na kiről van szó?
nála már többet ezt nem lehet fokozni, 4-es változat már nincs.

Orsinak jókívánságokhoz mi is csatlakozunk.

Tejcsi elbújt mellszívó elől is :(

Ház előtt az asztalon/padokon már legalább 5 centis a hó és még keményen nyomatja. Kicsi francba. Október/novemberben útálom a telet. Tegnapelőtt még ragyogóan sütött a nap. Szal most eléggé depi vagyok. Vagy monnyam úgy, hogy még depibb vok? Hab a tortán: jönnek anyósék.......

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Esztora,Annee: Köszönöm,hogy gondoltatok rám! NAgyon-nagyon jól esik!!

Itthon elfelejtettték. Legalábbis nem ezzel kezdték a napot és én még gyerek vagyok,aki várja, hogy örüljenek neki!!

Bori: Gratulálok Ádámnak! Ügyesek vagytok! Nálunk még csak az oldalra fordulás van meg! :wink:
Írtad azt a babközelbenes linket. Hát nem tudom. Mivel 4-6 között van ez a kakimizéria nem hiszem,hogy képes lennék az ágymellett görnyedve a gyerekkkel a bilifölött egyensúlyozni. Akkor még túlságosan kóma vagyok!!

Hencsi. Mekkora a bundátok? És mekkora ruhát hord Bogi alapjáraton? Mert nekünk 74es overállunk van,de elég nagynak találom :oops:

Diko: Tényleg szupi a szobátok!!

Manó: Tök jó dolog ez a kendő,mi? Gondolkoztam én is ezen a zsebesen!

Zsuzsi: Ugye az Ikeában találkozunk?

Biztos írtátok,de nem találom,hogy 11re az Ikeán belül hova kell menni! Bátraknak még mindig van hely a kocsiban! :wink:

További szép napot Nektek!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: