A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Ma egész nap erre vadásztam, de végre megvan!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Itt lehet megnézni az új babakocsinkat, pont ilyen :lol: .Elhoztam a Brendonból az utolsót. Nem volt olcsó, de használtan 40-45 körül árulják, annyiért én is el tudom majd adni jövőre, s így legalább garanciális.
7 kilóval könnyebb, mint az elődje, azt vissza kellett andi, amit egyáltalán nem bánok, mert marha nehéz volt (kb. 18 kg üresen, s erősen jobbra hordott a kormánya).
Sjanos mozdulni sem tudok testvrkocsi nélkül, muszáj volt egyet beszerezni.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: ez k@rva jó! ügyes vagy!

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke: Köszi:D Kép
Vendég

Jó éjt:)

Kép
Vendég

Uxi!
Nagyon szupi az új járgány.

Kinderke!
Nem cigizek, sosem szoktam rá, csak kocabagósok voltunk /vagyunk..szal ha buli van és pia akkor kell a fíííling miatt :lol:

Manó!
Megértelek tejcsi ügyben. Pihenni így nem eccerű.
Parileves nyamika.

Sameszom 9-től alszik rendesen. Fél 9-kor úgy tűnt elaludt de nem mélyen.

Szép álmokat kispajtások!
torolve_20131003125716

Gurgi :)
Hajnalra lehűl a levegő 1O-15 fokra, de napközben van még 3O is néha, de 24-25 biztosan. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok megint sikerült utolérnem titeket!Zsuzska hétfőn lesz 4 hónapos és ma 7 kilót mértem, tejcsi nálam is változó, nem mindig tudom eldönteni, hogy kevés vagy csak beállt igény szerint!
Kata kipróbáltad a babaerszényt? Én is néztem de addig nem akarok, amíg valaki nem véleményezi!

Kép
m.andrea

Na megszületett unokatesóm 2. gyermeke... kislány 3450 és 52 cm... császárral... ez a császáros család...

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Gratula unokatesódnak!

Uxi! Nagyon szupi a babakocsi!

Barbuli! Léna nagyon szép baba, gyere sűrűbben ha tudsz!

Enikő! Zalán cukker, ez a séró nem semmi :D

Kép fürcsi apával

Kép

Jó éjszakát minden babának és mamának!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Nem volt ma időm visszaolvasni, csak egy gyors bekukk.
Kész vok ettől a fronttól, Bogi ma totál kikészített, most már alszik, de délután nagyon hisztis volt, semmi nem volt jó neki, és az éjszakánk sem változott, 2óránként szopizott.
Apa ma vett új fényképezőt, mostmár nekünk is szép képeink lesznek, nem homályosak...
Két mai Bogikép.
Kép Kép

Megyek alvadni, majd holnap már talán jobb napunk lesz, és tudok jönni picit.
Ja, Emma, én is kibékültem édesanyámmal, ma felhívtam, már szent a béke...

Jó éjt Nektek!
Vendég

Barbuli! Lena baba nagyon szep. Milyen kis hajas baba!! :D
Jo, hogy jelentkeztel.

Bogin meg mindig nem latszik, hogy tud hisztis lenni. :wink: Kis mosolygo tunder.

Lilla edesen eszi az oklet, Egon is szokta. :D Es biztos jo lehet neki apaval furcsizni. :D

M.Andi! Jo hogy vagy!!! Zsuzska nagyot nott! Tegyel kepet, hadd gyonyorkodjunk! :wink:
Az erszenyt eddig ketszer probaltuk, de meg nincs kep. Egonnak ugy lattam hogy tetszik es nekem sokkal kenyelmesebb, mint a kenguru. Nem faj benne a hatam, szinte nincs is kedvem kivenni belole. :D Meg meg kell nezzem, mert azt irtak hozza, hogy egyszeruen kiveheto a gyerek, hogy ne ebredjen fel (mert ulve nem jo, ha sokat alszik, de fektetve nem szereti), nekem felebredt es nem is volt olyan egyszeru. :? Na, majd meg probalkozunk.

Andi! Gratula az unokatesodnak!

Uxi! Jo a kocsi!

Mano! Te szegeny! Apa mikor erkezik haza?

Sok tejcsit es szep almokat minden babanak es mamanak es persze a papaknak is (vagyis nekik csak szep almokat)! :wink:

Ja! Nekem kezd romlani a szemem, neha alig birok olvasni, ezert kerlek benneteket, hogy ne irjunk tobbet kisbetukkel. Inkabb legyen beszinezve, vagy nem is tudom... Veszprembe majd megnezetem.
Es sztem, azert vagyunk itt egymasnak, hogy mindent kiirjunk, hogy megbeszeljunk.... engem minden erdekel rolatok, es nem hiszem, hogy szabalyozni kellene barkit is. Ez a mi oldalunk, ezek mi vagyunk es ha valakinek nem tetszik, hat nem kell elolvasni. Na, azt hiszem, ertheto, nem akarok errol tobbet irni...
molkata

oké, akkor Katára való tekintettel maradnak a normál betűk, s azokra való tekintettel akik nem bírnak, vagy nem akarnak mindent olvasni, legyen az OFF/ON bejelölés.

Bori írta, hogy ő specc semmiféle köremilt nem kér. Értettem, ezt is tiszteletben kell tartani. Ha van még ilyen közülünk, kérem jelezze, hisz nem szeretném ha hátam mögött mérgelődne rám.
S ha a köremileknél tartunk, akkor mindenkit kérek, az előző levelekből a címeket töröljétek, csak a lényeg maradjon benne, egy-mert nem vagyok kíváncsi ezeregy feladóra, kettő-mert akkor ha törölve van kisebb a levél mérete, s végül három-ami a legfontosabb: a vírusok álltalában emilcímekhez kötik magukat, felhasználják azokat, s úgy terjednek. Hát csökkentsük a rizikótényezőt. Köszönöm.
Ja, s azért írtam ide a fórumra ezt, mert esetleg azoknak is tanulságos lehet magánlevelezéseikben, akik címe nem lett megosztva velünk.

Uxi: helyes döntés.

Emi: nekem Lilla, Adriámnak a vonalzóban a macska tetszett.

Hencsi: szupik a képek az új géppel. Ez is tud filmezni? Amúgy kafa az adidasos kiszerelése Boglárkának.

Bacca nyúl - holnapra havasesőt jósolnak az országban, s akkor az nálunk tutteroni befigyel. Pedig úgy bírtam, hogy plussz fókák voltak még hajnalban is, meg délben rövid ujjúban nyomultam. Na, akkor ennek vége.

Apa most Veszprémben van, Emi: integet felétek. Ja, onnan Budapest, tehát akik útvonalon vannak, kapjátok el a puszikat, küldtem nektek. S vesz fa járókát a Brendonban. Remélem. Már alig várjuk itthon legyen. Holnap érnek haza, gondolom tiszta hullán.
Mentem, apám haza kell vigyem

Kép
kissmanó

ja, s bal ciciből szerintem (úgy hallás után) elég sokat evett hajnalban a lányom. napközbenre marad az Isis, Brigi hidd el, tudom én jól, hogy Gréltu csinálná a legjobban, de nem bírom elítélni a gyerekem, ha nincs türelme a cicikhez napközben.
szal küzdök ezerrel, érdekes, délelőtt nagyobb ehhez az affinitásom. az este is majd elaludtam a fejőgéppel a kezemben, míg üldögéltem a jó meleg vízben.

Emma: jól hangzik ez a 7+7 - 5+5 - 3+3 időközös fejésmegosztás. honnan eme ötleted?

Kép
kissmanó

Kinderke!
Gratula nekik!

Szépek a gyerkőcök.

Most tömör vagyok.

Az éjszaka megint nem volt vmi. klassz.
Rohadt álmosak vagyunk. (ati 1/2-ig dolgozott)

Samu tartja a fejét. hejj. Atival bigyóznak az ágyban.

Hencsi!
Reménykedjünk.
torolve_20131003125716

Szisztok, jó reggelt!

Köszönjük szépen mindenkinek a gyógypuszikat, simi-simiket. Meg volt a hatása. Este 1/2 9-től reggel1/2 6-ig aludt a babókám. És most is ezt teszi.

Szal csajsziknak kell karpekot választani. :lol: Akkor mi a képek szerint mindegyikkel jól járunk. :lol: Csak egy a bökkenő. A topicban több kiskrapek született, mint kiscsajszi. :wink: Akkor most mi lesz?
Bogi pedig csak anyának hisztizhet, amit mi a kép alapján egyébként elég nehezen hiszünk el. :D

Emma! Örülök, hogy nincs komolyabb teendő a fütyikével.:D

Uxi! Tényleg nagyon jó a babakocsi!

Tejcsi: Ugyan Gáborom tegnap gyakrabban kért engem, de gyanúm, hogy kevesebbet evett. Ma méricskélés lesz. Ha kevesebbet eszik, nálunk is jön a fejés. Többi szuris kisbabánál ez hogyan működik?

Egcsi! Nálatok baromi jó idő van! És az igazi, kemény tél felétek hány fokot prezentál?

Ckat! Ugye, hogy vannak még szív-lélek emberek a magyar egészségügyben? Jó, hogy csak magzatkori kényszertartásból maradt vissza ez a dolog és hogy ennek ellenére tornázgattok. :D

Brigi! MIlyen spayt kaptatok? Bébi maszkot használtok?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi :)
Tavaly hideg, szeles telünk volt, még a hó is esett, igaz nem maradt meg sokáig. Szerintem amikor roppant hideg van, akkor 5 fok körül, átlagosan 1O. Nappal persze, mikor süt a nap akkor felmegy 15 körülre. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ma én sem vagyok jó passzban, vagyis inkább tegnap este óta, de ez családi ügy. :(

Tücsi: nálunk nem volt semmi mellékhatása a szurinak. Talán, annyi, hogy többet aludt tegnap. De ugyanúgy szopizott, és nem nyűgösködött.

Rita, Samesz nem akar alukálni? Tetszik a "bigyóznak az ágyban" kifejezés. Mit takar? :D

Tegnap nem ittam őszilevet és Laktoherbet, azt hittem csappan a tejci, de nem.

Uxi, tök jó a bébkocsitok!!! És a színe is nagyon tetszik.

Na megyek rendet pakolászni, mert jön a védőnő, aztán megyünk anyumékhoz. Hétvégén meg anyósomékhoz, s majd hétfőn jövünk vissza. De azért ma még be-be kuksizok.

kispiskóta

Egcsi! Hóembert -ezek szerint- elég nehezen lehet felétek összehozni. :lol: De télikabátra sincs semmi szükség. Nálunk ma reggel 8,7 fokot mutatott az ablakban a hőmérő. Eddig a héten ma reggel mutatott a legtöbbet.
Még Maryt kellene megkérdezni, hogy ott náluk milyen az idő. Lehet, hogy akkor mégjobban sajnálnánk magunkat? :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsu!!
:(

Hát waze, nemtom miért alszik mostanában "rosszul" Samu :roll:
Gondolkodom :roll: (talán a délutáni kávézásom de nem hiszem) passz :shock:
Bigyózás :lol: amikor neki támaszkodva az ágynak (ati) felhúzott lábbal, Samu ül az ölében és játszanak, beszélgetnek, ezaz amaz.
Most fexik a kisöcsi, fordulgat jobbra-balra meg höhög.

Huha, akkor lehet, hogy erre is elvetődik Erzsike :lol: /védőnő/
torolve_20131003125716

Zsú! Akkor Ti a hétvégén vendégeskedni fogtok! Az nagyon jó!!!

Szopi: Gáborkám ma reggel 1/2 6-kor minössze 80 gr-ot evett. :shock: De azóta is alszik. Gondolom, hogy ha éhes lenne, jelentkezne. Úgyhogy most várok.

Emma! Honnan van ez a fejési stratégia? Ajánlották vagy saját tapasztalat? Ha nem leszek megelégedve a hozammal lehet, hogy én is kipróbálom (vagy prószálom? :D ). És ennyi idő alatt neked mennyi "jön le" általában? Amúgy én a 2. szopinál már két ciciből szopiztatok. De lehet, hogy ma nem így fog működni a dolog. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó
Egy barátnőm mondta, hogy nagyobb ugrásoknál mindig ezt alkalmazta :D Tegnap csináltam, igaz, hogy a fél óra alatt csak 60 ml jött ki, de ez esti szopi után fél órával volt. Hajnalban meg reggel meg éreztem, hogy kőkemény a cici :D

Gurgi
Szerintem a 3 hós bummm az oka az alvás-felborulásnak. Nálunk is volt néhány éjszaka 2 szopi, talán most lecseng ez az időszak

Hú csajok a keresztelőn meg fogunk fagyni :( Vhogy nincs Isten áldása ezen az eseményen :(

Kép
Kép
emma1976

Tücsi :)
Aki nagyon akar hógolyózni, az felmehet a hegyekbe. Nekem spec nem hiányzik. :D Polár pulcsim van, az teljesen megfelel az itteni télnek. 8)
Ma Bence is édes keveset evett szerintem, 3 percig szívta, aztán dumálgatott, meg fújta a bimbómat. :roll: Este a fürcsi után evett rendesen és 11-kor ismét. Remélem nem lesz 2 óránkénti műsor, mint tegnap éjszaka. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Emma, nem tudhatod, lehet megérkezik az áldás!!! :wink:

Hogy van ez a fejés? 7 perc fejés utána szünet, majd újabb 7 perc szünet és így tovább?

Képzeljétek kell vennünk ma autós ülést, mert a hordozóba nem fér bele overállban. :( Még jó, hogy tegnap eladtuk a robogót! :D maradunk a Chicconál.

Tefal párologtató nekünk nagyon bejött, azóta nem szürcsögünk, dugulunk meg ilyenek.

Rita, lehet. Állítólag hétfőn volt, de már megint nem voltunk itthon. Így bejelentkezett mára.

kispiskóta

Ajjaj, Lányok, előre féltem fiaink szívét. Ha ilyen gyönyörűséges menyasszony-jelöltjeik vannak, mint Léna, Lilla és Bogi!!! És ez csak az utolsó két oldal képei, a többiekről is kérünk új képeket, hogy meg tudjuk mutatni a fiúknak!!!

Nálunk kriminális volt az éjszaka, de igazábül már két napja az éjszaka és a nappal is. Nem tudom, ez a frontoktól van-e, vagy még az oltás.

Tegnap a védőnőtől megkérdeztem, hogy akkor most hogy van ezzel a fütyihúzogatással, azt mondta, amennyire lehet, húzzuk vissza. Kértem, hogy mutassa meg. Megmutatatta, és még ő is meglepődött, hogy sikerült teljesen. Azt modnta, 2 éves gyereknél lehet általában ennyire. :wink: Én meg jól megrémültem, mennyi trutyi van alatta, de megnyugtatott, hogy ez npormális.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Tudom, hogy csak minden szökőévben jelentkezem, de azért mindig olvasom miket írtok, és már egy csomószor kaptam tőletek jó tippeket.

Olyan szépek a gyerekeitek, legszívesebben mindet összepuszilgatnám. Egyébként mást sem csinálok szinte, mint Lénát puszilgatom :lol:
Eddig havaonta 1200 grammot hízott, a következő mérés csak jövő héten lesz. A keresztelő is, jövő szombaton.

Nálunk 5 év van a tesók között, és úgy látom ez jó. Ábel már elég okos ahhoz, hogy felfogja Őt továbbra is imádjuk, nincs oka féltékenységre. Nagyon szereti Lénát, úgy kell levakarni róla :lol:
Léna meg mindig Ábit keresi a szemével, olyan aranyosak együtt.

Küldenék egy tesós fotót nektek, de nem tudok kicsinyíteni :oops:
MANÓ, ha megint megadnád a mailcímed, elküldeném neked, ha feltennéd ide.
Előre is köszönöm.
Olvasom, hogy problémáid vannak a tejcivel, én úgy adnék neked, nekem meg annyi van. Nincs ez igazságosan elosztva.

Remélem mindannyian jól vagytok, hiszen bármilyen problémánk is van, ez az időszak olyan csodálatos, úgy élvezem a babázást :lol:

Puszi mindenkinek
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Zsú
7perc jobbcici - 7 perc balcici- 5p jobbcici-5 pbalcici stb
Zalánnak is egyre szűkösebb a hordozóban ücsörögni! Csak az kicsit bosszantó, hogy megvettünk egy 120ezres babakocsit, hogy3funkciós legyen, amiből a mózest és a hordozót 4 hónaposan kinövi a gyerek :? Pont, mikorra itt a tél
Akkor mi is párologtatunk, mert a szürcsögés ijesztő néha
ja, megjön az áldás - max. gyerekáldás :lol: - hétvégén tesztelek!

Kép
Kép
emma1976

Emma!!
Gondolod a 3 hós bumm :lol: Lehet, nemtom, reménykedjünk, hogy visszatérnek a szép éjszakák.

Nenőke!
Hm..szal nálatok sem volt most szuper az éjszaka. Visszahúzta, jól van, majd én is rákérdezek. Nem nagyon merem még csak a legvégét.

Zsu!
Hamarosan nekünk is venni kell egy normálisabb autósülést-hordozót..
Hirdetem a babakocsit is. Legszívesebben felgyújtanám.

Egcsi!
Köszi az infokat. Hol is vagytok pontosan?? mindig elfelejtem :oops: Las Vegas?

Tücsi!
Gáborkádnak gyógypuszika, a kisdrága nagyon jól alszik még így is. Nyugis gyerkőc, előttem van az huncut, vigyori arca. :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Gyors életjel mi jól vagyunk.Beni éppen kényeskedik de olyan jól áll neki imádni való.Egy kérdés ti hogy oldjátok meg ha csak csuklik a baba szóval adtok neki teát vagy tejet stb?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

No, akkor itt van egy újabb menyaszzonyjelölt, de vigyázzatok fiúk, mert van egy marcona bátyja, aki vigyáz rá!!! :lol:

Kép Vörös Léna

Kép Léna és Ábel
nenoke

Nyomatok egy képet az öcsisajtról, mostanában gyűrögeti a térdén a gatyát Kép

Fogja a térdét és egyszer már a lábfejét is megfogta
torolve_20131003125716

Hemej, két csepp citromlé kiskanállal a tuti megoldás. Nagyon fintorog tőle, de rögtön elmlik. A citromot, mielőtt felvágod, alaposan mosd le!

Kép
nenoke

Hello Hemej!!
Nem adok neki semmit. Egyszercsak abbahagyja.
Eleinte adtam neki cicit de már régóta nem.
torolve_20131003125716

Halihó,
Gurgi: front van, nem lehet, hogy ez kavar be... nálunk ez volt.
Na megyek mert bőgicsél

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi, de édi!!! És már megfogta a lábát??!! De még csak véletlenül? Dávid még nem fog, csak véletlenül. Inkább boxolja a trapéz játékait.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Nekünk aránylag jó éjszakánk volt. Mondjuk nem tudom Samukám hányszor szopizott, mivel mellettem alszik én mindig belealszom :lol:

Tücsi: Ventolin Evohaler a spray neve. Maszkunk még nincs most egy joghurtos dobozzal adagolom neki, kivágtam az alját ott fújom be a másik oldalam eg megy az orrára meg szájára! Nagyon utálja :cry:
Máténak még mindig folyik az orra, szegénykém alig kap levegőt. A porszívózást meg utálja, olyan visítást csap mintha gyilkolnám :cry: Most a dokinéni adott valami homeós bogyót, azt adom neki, mintha picit jobb lenne, már nem annyira zöld és sűrü cuccos jön!

Annyira édesek ezek a babók, soksok képet kérek :lol:

Muszáj mennem takarítani mielőtt megesz minket a kosz :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Rita, szintúgy. Eleinte cici, most megvárom míg elmúlik, esetleg cumi. Bár azt egyre kevesebbet adom neki, mert jól elvan nélküle. Samesz tündéri még mindig.

Emma, ezt megjegyzem és ha kevesebb lenne nekiállok fejni. Egyszer csinálod ilyenkor? És, mikor este, reggel? 7-5-3 ugye?
Milyen bébkocsitok van? Én mondjuk nem bántam meg ezt a kocsit, holott ő is kezdi már kinőni a mózest, de a legtöbb ismerősöm 4-5 hónapos korától sportkocsiba ültette. És a mienk fektethető, ha elfáradna.

Lehet terhes vagy? A párologtató meg tényleg jó dolog!!!

kispiskóta

Hemej! És a citromlé adásánál fotózzál is, mert olyan grimaszokat vágnak ilyenkor a babák, ami ritkaság számba megy! :lol: És majd tedd fel ide, hogy mi is mosolyogjunk rajta. :D

Gurgi! Pedig a múltkor még meg is dícsértem a babakocsitokat! Mi a baj vele? Vszínűleg lemaradtam az infóról. :oops:

Zsú! A mi védőnénink is Erzsike, de vele nagyon jó a kapcsolatunk. Nem csak nekem, hanem itt az utcában minden anyuka meg van elégedve vele.

Zsanett! Nagyon aranyos képeket raktál fel, köszönet érte Nenőkének is :D. Ugye az életben is hasonlítanak egymásra, nem csak én látom úgy?

Szopi: Idáig 270 gr a termés. Mármint az elfogyasztott tejcsi mennyisége. Hiába kínáltam még, nem kellett neki. Olyan aranyosan mosolygott rám és beszélt hol hozzám, hol a cicimhez. :D Örülök, hogy már nem nyűgös, sírdogálós a babácskám.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

PP -nk van, én sem bántam meg, mert jobbat másnál sem láttam, csak örültem volna, ha fél éves koráig elég lett volna....
Szerintem nincs kőbe vésve de barátnőm az esti szopi után 1 órával javasolta a szaporító fejést

Gurgi
Jaj, de édes tündérbogár! Zalán is mindent morzsolgat :D Textilpelust, ruháit, én cuccaimat. Olyan jó, hogy nyitva már a kis kezük :)

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Emma, ezt a fejéses dolgot kézzel is lehet? S nem baj, ha csak kevés jön ki?

Szerintem nekünk is kevés a tej, Beni 2 óránként szopik éjjel-nappal.
:cry: Most ázik a Laktoherb filter...

MOSt offolok... A férjem reggel azzal keltett fel, hogy akkor ma mossak, vasaljak és porzívózzak , takarítsam ki a lakást. Ja, és kéne főzni, mosogatni és bevásárolni, valamint ha belefér, menjek már el a postára kocsival a két gyerekkel. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: FASZOMKARATE!!!
MIt csodálkozom, ha kevés a tejem???!!!!
Állandóan a nyakamban van minden, a háztartás, nem sz@rhatm le, mert akkor csezseget a férjem. Ha meg szóváteszem, hogy nem bírom a két gyerek mellett mindezt, kiröhög, vagy direkt cukkol, élvezi, ha felidegesít. Én ezt nem bírom sokáig már! :shock:
Ja, s mikor közöltam, hogy kevés a tej, azt mondta, igyam a szoptatós teát, majd akkor több lesz.

BAsszus,majdnem üres a szennyestartó, meg sem nézte, csak kiadta, hogy mossak... én meg nem győzöm minden este hajtogatni a sok tiszta ruhát, s pakolni.
A gyerekeknél SEMMIBEN nem segít, totál egyedül látom el a két kölköt, eddig az volt az indok pl. a fürdetésnél, hogy mosogat, meg pakol a földszinten, ezért nem jön fel a fürdetéskor. De most már pár napja ott figyel az esti mosogatnivaló is a mosogatóban, meghagyja nekem azt is reggelre.
TÖköm tele van!!!

Persze azt elvárja, hogy apukám jöjjön és segítsen a szerelésekben, pl. legközelebb a padlást csinálják, de az ő rokonai közül még soha senki nem segített semmiben, mindent Apa csinál, ha itt vannak, mert ő amolyan ezermesterféle mérnök, a férjem meg... most tanult meg befúrni egy lukat a falba, s beletenni egy tiplit.
:x

KépKépKépKépKép
uxi

Meglátni ésmegenni, de keresztbe, miért nem fér a számba??? :lol:
Kép
Kép

kispiskóta

Brigi, s te nem félsz, hogy Samra megy a takaró?

Beni is ált. ott alszik az éjszaka egy részében mellettem, eddig sosem, de ma betakartam a fejét is, mert nagyon fáztam, biztos álmomban nyakig húztam a takarót. Észre sem vettem, csak mikor horkantgatni kezdett, akkor jöttem rá, hogy mi a baj.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!!

Nekünk jó icakánt volt, Zalán este 9-től nyomta reggel 7:20 non-stop! Most is alszik, ez az idő kiütötte, megjegyzem engem is :D Reggel alig bírtam felkelni az óracsörgésre... :x A csajokat is nehezen tudtam felébreszteni, szal nyomi az egész família :lol: 8)

Kaptunk egy újfajta tápszert mert a régitől nem tudott kakilni Zalán. 2011 ft egy dobozzal :shock: , rablás :evil: Miért pont a gyerekek gyógyszerei, tápijai kerülnek ilyen rohadt sokba??? És csodálkoznak, hogy alig vállalnak babát a fiatalok...vajon miért? nem is értem :evil: :x

Megyek főzni, pussssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk, este 10-től fél 6-ig, aztán szopi, visszaalvás 8-ig. -jó volt. Most játszik a játszószőnyegen. Olyan édike. Már nagyon beszélget és hangosan röhög.

Szivvi: Vettetek tapaszt?

Emma: Gyermekáldááás??? Szeretnéd? :wink: :P

Párologtató: Nekünk olyan van, ami forralja a vizet és gőzt ad ki. Nem ionos vagy milyenes... Mezei, de nagyon meg vagyunk elégedve vele.

Panka Samu menyasszonya, igaz Gurgi?

Képekkel nagyon el vagyok maradva, de ígérem, hamarosan lesznek :oops: :roll:

Kép
zsuzsi**

Enikő: ez milyen tápszer?

Kép
zsuzsi**

UXI
jujj, ez tényleg kiakasztó! Pedig rád férne a segítség!

Zsú
Mindig megállapítom, hogy a fiad sokkal ügyesebb az átlagnál! Nagyon büszkék lehettek rá! :D

Kép
Kép
emma1976

Brigi! És maszkkal kapcsolatban van kihez fordulni?

Uxi! Nem irígyellek. :( De visszajön a tejcsi, hidd el! Beni sem hagyja annyiban. :D

Emma! Írj nekünk, hogy mit mutatott a tesz! És egy csíkhoz vagy két csíkhoz drukkoljunk? 8)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Uxi: nemtom vigasztal-e, hogy én is tök egyedül csinálok itthon mindent!! Tegnap pl a képeket is én tettem fel a falra (mivel fúrónk nincs ragasztottam a kampót, de ha én nem csinálom meg akkor senki) Sőt a héten a szekrényt (párom szekrénye) átalakítottam akasztósból polcossá, ezért fogtam lemértem elmentem Obiba, vágattam 3 polcot bele, elmentem érte, betettem, bepakoltam)
Ha balfasz férjeink vannak oldjuk meg mi magunk :lol:
Sőt a 3 gyereket hozom viszem minden nap minden felé. Violát heti 4x fejlesztőre (3 különböző helyre), minden nap főzök is, apának szenyókat-kávét gyártok másnapra a melóba... Rend van és tisztaság. Amúgy azért vagyok itthon hogy ezeket megcsináljam... Ha dolgoznék valszeg nem lenne rá kapacitásom. Viszont ha dolgozik akkor a gyerekek sincsenek itthon (ovi, bölcsi) és akkor nincs is aki leamortizálja a lakást :wink:
Szal ezt választottuk, te is én is. Nekem is jól esne ha segítene, de ő is fáradt. Naponta 12 órát dolgozik kőkemény fizika munkát, nem várom el tőle, hogy itthon is "dolgozzon"...
Amióta megszületett Zalán egyetlen 1x füredette meg!!!! 1x! Max annyit "segít", hogy leviszi a kukát ha reggelente elmegy itthonról... Meg ha épp szoptatok kiszedi a csajokat a kádból, de már felöltöztetni nem vállalja, inkább addig megbüfizteti Zalánt...
Szal lehet ám, hogy kiakadunk nap végére az állandó gyerekekkel való foglalkozástól, de azért őket is meg kell érteni...Értünk dolgoznak ennyit....
A családját meg sajna nem tudod megváltoztatni.... Én is tudnék mesélni anyósékról... :? :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali!

Ceniko: ez a hajzat... nagyon cuki!

Tücsi, remélem Gáborka gyógyulgat. Tényleg itt a világ vége ha Ő nem alszik :(

Brigi: :( , Szegény Samu

Babdorka: van kopaszabb baba Borsnál :lol:

Annee: egeres csöcs...kész vagyok tőle :lol:

Barbuli: jó hallani Rólatok! nekem meg azt mondta dokker, hogy ha ülni akar, üljön csak ne párnákkal támasszuk ki. Babakocsiba stabilon lehet .Persze nem sokáig, ha lehet hanyatt legyen -amin utál lenni....- engem mindenki szüléssztorija érdekel, sose késő leírni (mostmár én is másképp látom az egészet, izgi lenne olyat is olvasni, hogy 3 hónappal később milyennek tűnik)

Molkata: mi mindenhova eljárunk, tuti begolyóznék itthon, mivel mi is egyedül vagyunk egész nap. Én elviszem a játszótérre, lehetőleg minden nap, csak nézelődünk, ill. én nézelődöm, mert Bors többségében alszik. Ismerkedem anyukákkal, gyerekekkel akik többségében Bors cumijára pályáznak. ...szóval a családi herce-hurcákat ne irigyeld, szerintem sétáljatok sokat :D

Szarvasbori: olvastam a kérdésed, még gondolkozom a válaszon :wink:

üdv.:ckat
ckat

Enikő, de a férjem nem igazán szakad bele a munkába...Szigorú 8 óra pénteken meg 2 körül végez.
Most talán több a meló, de eddig sokszor mesélte, hogy láblógatás volt. Most áthelyezték.

Igazából nem is azt várom el, hogy mindent csináljon, hanem, ha nem bírom megcsinálni, ne cseszegessen, s főleg ne bosszantson dikrekt. Qrva idegesítő, mikor megy az esi cirkusz a két gyerekkel, ső közben bámulja a híradót. S szegény BEni közben üvölt, míg Emit fürdetem, mert nem tudok egyszerre mindent csinálni.Férj max annyit reagál, hogy utánozza gyúnyosan BEni sírását.

Vagy volt olyan, hogy Emi pancsolt a kádban, Benit meg szoptattam a wc-re ülve, hogy Emi szem előtt legyen, nem lehet még egyedül hagyni a kádban. S a kedvencem: a lábammal tologatom BEnit a babakocsiban, egyik kezemben Emi, a másik kezemmel kavargatom a kaját, le ne égjen.

Nekem nincs bölcsi, meg ovi, itthon van mindkető egész nap, s Emi amortizál rendesen, amit csak elér, szétszed.
Van, hogy hiába pakolok ötvenszer, ugyanúgy szétpakol mindent.
:cry:
S mellé egy hisztigép, de ezt gondolom nem kell magyaráznom, mi is az :wink: .

Beni még sosem aludt át egyetlegy éjszakát, max 4-5 óra volt, amit egyben szunyált, de azt is ritkán, este fél 9-től éjfélig alszik, aztán 2 óránként szopi. MÉg jó, hogy Emi most kicsit jobban alszik, mert megőrülnék, ha hozzá is kéne kelni.

Na mindegy.Nem maga a házimunka a bajom, megcsinálok mindent, de pl. könnyebben-és gyorsabban meglennék, ha gúnyolódás helyett kicsit foglalkoznaa gyerekekkel, amíg mondjuk porszívózok.
Ez a pökhendi hozzáállása idegesít.

KépKépKépKépKép
uxi

Kösziköszii

Zsu!
Marcika is megeszi a játékát :lol: olyan cukik ahogy fogják és a szájukba veszik..cukker mukik

Zsuzsi!!
Igen-igen, ezt már előre lezsíroztuk. :lol: Szerelmesek mek-mek-mek

Mindjárt jövök..huu elalszik a vállamon, amint leteszem szem kipattan :roll:
Valami változás lehet mert nálunk ilyen ritkán fordul elő..éjszakai+ nappali alvás..érdekes :roll:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: