Enikő, de a férjem nem igazán szakad bele a munkába...Szigorú 8 óra pénteken meg 2 körül végez.
Most talán több a meló, de eddig sokszor mesélte, hogy láblógatás volt. Most áthelyezték.
Igazából nem is azt várom el, hogy mindent csináljon, hanem, ha nem bírom megcsinálni, ne cseszegessen, s főleg ne bosszantson dikrekt. Qrva idegesítő, mikor megy az esi cirkusz a két gyerekkel, ső közben bámulja a híradót. S szegény BEni közben üvölt, míg Emit fürdetem, mert nem tudok egyszerre mindent csinálni.Férj max annyit reagál, hogy utánozza gyúnyosan BEni sírását.
Vagy volt olyan, hogy Emi pancsolt a kádban, Benit meg szoptattam a wc-re ülve, hogy Emi szem előtt legyen, nem lehet még egyedül hagyni a kádban. S a kedvencem: a lábammal tologatom BEnit a babakocsiban, egyik kezemben Emi, a másik kezemmel kavargatom a kaját, le ne égjen.
Nekem nincs bölcsi, meg ovi, itthon van mindkető egész nap, s Emi amortizál rendesen, amit csak elér, szétszed.
Van, hogy hiába pakolok ötvenszer, ugyanúgy szétpakol mindent.
S mellé egy hisztigép, de ezt gondolom nem kell magyaráznom, mi is az

.
Beni még sosem aludt át egyetlegy éjszakát, max 4-5 óra volt, amit egyben szunyált, de azt is ritkán, este fél 9-től éjfélig alszik, aztán 2 óránként szopi. MÉg jó, hogy Emi most kicsit jobban alszik, mert megőrülnék, ha hozzá is kéne kelni.
Na mindegy.Nem maga a házimunka a bajom, megcsinálok mindent, de pl. könnyebben-és gyorsabban meglennék, ha gúnyolódás helyett kicsit foglalkoznaa gyerekekkel, amíg mondjuk porszívózok.
Ez a pökhendi hozzáállása idegesít.