Sziasztok!
Hát először is Kriszta! Nagyon-nagyon örülök, holnap várjuk a részleteket!

Volt persze egy csomó gyanús előjel, de azt is tudom, tapasztalatból sajnos, hogy egy női szervezet csodákra képes, ami a terhességi tüneteket illeti... Jaj, de jó, mindig olyan remek érzés ilyesmit olvasni.
Hát bizony, Babóca, férfiuralom lesz minálunk, szóval igyekszem kiélvezni ezt a néhány hónapot, amíg pontosan tudom, hol van, mit csinál, nincs semmi a keze ügyében, amivel kárt tehet magában, és nem keveredik rossz társaságba. Ugye te kérdezted, hogy érzem-e már, hogy mozog? És válaszoltam is? (nem emlékszem...

) Hát inkább csak valami mocorgást, szöszmötölést érzek, azt viszont már jóval a 16. hét előtt is éreztem. De most már néha rúg egy finomat. Főleg hajnalban érzem. Hajnalban egyébként is felébreszt, muszáj ennem pár szem kekszet. Ma mondtam neki, hogy hagyjon aludni, majd reggelizünk rendesen, erre olyan hányingerem lett, hogy rögtön rá kellett jönnöm, hogy ki az úr a háznál.
Ági, jut eszembe, én, a csokifüggő, az első három hónapban gyakorlatilag egy falat csokit sem ettem. A hideg gyümölcs viszont nagyon bejött. Olvastam egy okos könyvben (Barátnők a terhességről, vagy valami ilyesmi, már visszavittem a könyvtárba), hogy egyed azt, amit meg bírsz enni ilyenkor, majd később ráérsz foglalkozni az egészséges kismama-koszttal, mert valamit enni még mindig jobb, mint semmit, vagy olyasmit, ami úgyis kijön, tehát a tápértéke elhanyagolható... (Ja, és ugye nálam csak egy gyerkőc termelte a hormonokat!

)
Cyprus, én is néztem a SzülFel első pár epizódját, aztán pár rész kimaradt, és teljesen elvesztettem a fonalat. Én a beültetés után Dr. House-t néztem, naponta 3-4 részt is, egy lumbálpunkciót fél kézzel megcsinálok, becsukott szemmel...
Már nemtom, ki hozta fel, hogy látott Dévainál egy párt, akik el voltak keseredve, mert nem olyan nemű lett a gyerek, mint amilyet vártak. Hát ez kiakasztott engem is. Én már a lombikos korszakunk előtt sem tudtam volna megmondani, hogy szeretném jobban, de amióta kiderült, hogy örüljünk neki, ha egyáltalán, azóta ez az abszolút luxus kategória nálam. Annak örülünk, hogy megvan keze-lába, a szíve, gyomra, egyebe rendben, reméljük az AFP sem jelent semmi rosszat, az meg hogy fiú, hát jó, akkor kék takarót veszünk, nem rózsaszínt.

Van egy kedvenc játékboltom, csupa okos, természetes anyagból készült játékkal, és egyszer rácsodálkoztam a babákra, hogy milyen jó azért, ha valakinek kislánya van, lehet jókat babázni. Aztán megláttam azokat a helyes kis favonatokat... Teljesen elbizonytalanodtam.
Mindenkinek köszönöm a gratulációt, és kívánom mindenkinek azt, amire a leginkább szüksége van, (megjöjjön/ne jöjjön meg...

) és bocs, hogy mostanában csak így, kutyafuttában, és nem mindenkinek név szerint...
Most ebédelek, aztán szerintem alszom egy nagyot.
Jó hétvégét, aki meg dolgozik holnap, annak még jó munkát, és kitartást hozzá!