A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Lányok!

Zsembi, vért vesznek a genetikához, ill. a doki feltesz pár száz kérdést, hogy volt-e a családban valamilyen betegség, mert akkor el tud indulni valamilyen irányba a vizsgálatokkal. Nekünk szimpi volt a doki. :D :D

Február, gratula a kiscsávóhoz! :D :D

Hát igen, én is kislányt szeretnék, vagy inkább egy kislányt és egy kisfiút, de tök mindegy. Egy dolog fontos: egészséges legyen!!! :D
Eszembe sem jutna a nemén keseregni. :roll:
katóc

Ja és még egy dolog fontos: azért delfin ne legyen. :D
katóc

http://videa.hu/play.php?v=nxaU6OVc088uav8Y

Ez a kedvenc videom eszméletlen a gyerek. :D

Andi
zsembi

http://videa.hu/play.php?v=Ax6ZsFNhMB5Y5gQ7
http://videa.hu/play.php?v=9GlZOTjE7gzoNkM8

Ezt is nézzétek meg nekem potyogtak a könnyeim de ez nekünk szól és kivánom hogy a vége mindenkinek ez legyen.

Andi
zsembi

Erre a genetikai vizsgálatra miért kell menni? A többedik lombik után küldd el a Doki?

Anikó
tatulány

Igen Tatukám nézte hogy 3. lombik és akkor mondta hogy ez nincs meg.
Viszont nem lessz meg az eredmény mire most kezdünk azt mondta csak január és ha akarom akkor várjuk meg de én mondtam hogy nem akarok várni most novemberben akarom a lombikot.

Andi
zsembi

Zsembi: csodálatos a babavideó :D :P :P :D

Anikó
tatulány

Zsembi - jó lehetett ez a kanmacsek-szuri vicc a dokival, tökre le tudom képzelni, ahogy morogja az orra alatt a marhaságot, miközben már rég ezer dolgon jár aza agya, s mégis figyelmes az épp aktuális pácienssel!! Miért küld genetikára? engem nem küldött, nem is kérdezte, voltunk-e. vagy ez nem mindenkire vonatkozik?? na majd én is rákérdek legközelebb. (dec.ben) Ez az inzulinrezisztencia engem is izgat, én is épp most találtam ki magamnak , h jó lenne egy terheléses cukorvizsg. ,de annyira azért nem komoly.

Bodza - te aztán nem semmi vagy: egyből ketten-t olvasni!! :lol: ez az optimizmus!! (hehe: bagoly mondja: ha látnátok, hány babás könyv sorakozik már a polcon nálam is...)

Kriszta - holnap azonnal írj, ha tesztelsz!! ++++++++++++++++++

K.Kati- ne foglalkozz a statisztikával, kinek hányadikra sikerült. közülünk sokan nem Dévainál kezdtek, így csökkentve saját esélyeiket, (mint ahogy mi is) igaz lányok?? szóval jó kezekben vagy, és sokaknak összejön elsőre. de hát a dolog nagyon összetett, s a szervezetet is ki kell ismerni!

Február - éljen a fiacska!! én , amilyen mafla vagyok, még csodálkoztam is, milyen aranyos macit raktál fel ide nekünk!! :lol: hát hiába, az ember mindig magára gondol először.. :lol: és a jó anya fogalma nem itt kezdődik.. :lol:
szépem

Szépem nem elég a terheléses vércukor és inzulinrezisztenciára csak endokrinologus küldhet el ugyhogy keress eggyet és kérd a terhelésest és az inzulinost együtt.

Andi
zsembi

Na ettől volt ki Apánk az inzulinos témámtól. :D

Andi
zsembi

Lányok
Kezd valaki mostanában?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsembi most jól kibömbiztem magam, nagyon szépek a videók! Az elsőt már láttam, nem semmi a kis husi! :lol: Nekünk is van ilyen kedvünk sokszor nem? nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk...
Jelentem letuszkoltam a citromot és közben nem ilyen :D arcot vágtam inkább ilyet :? Majd vacsi is próbálkozom vele... Mert utána muszáj ennem kicsit...
Katóc, nem is értem miért nem akarsz delfint! :D :D :D
Hát szerintem is tökre mindegy a neme, az egészség az a lényeg. Ha az nincs, semmi sincs.
Kriszta
dobsakriszta

hát ez a kisvideó tényleg nagyon megható...
szépem

nekem ez a kedvencem, kissé furgangos a kölök... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=y7tRQLmHtUs&NR
szépem

szedett már vki Gynexet? kutakodom a neten...

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?fo ... forumuser=
szépem

Köszi Zsembi!
Alig érek haza, erre jól megríkatsz... :shock:
Nagyon szép a film!! :D

Szépem!
Hihi! Hát díjaznám a 2:1-ben felállást, de egyesével is mindent adnék értük!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Február!
Imádom, ahogy írsz!!!!! és a sztorikat is nagyon!!!! :lol: :lol:

Kriszta!
Citrom??? :roll: :roll: :roll:
Itt a szupervízor=Bodza
bodza2005

Manóka!
Köszi, holnap felkutatom a könyvet! :lol: :lol:

Zsembike!
Drága vagy! Bár így lenne!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Yamika!
Hogy vagy? Nem futsz sokat? Holnap drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Hanyatom!
Szorítok a pont megfelelő számú és méretű, valamint érettségű tüszőkhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
bodza2005

Szépem!
Bevallom, én is azt hittem elsőre, nekünk tette fel Február a macit, majd azt gondoltam, hogy így jelzi, hogy itt van, mert nincs kedve most írni, de velünk van és végül ezt követte, de csak harmadikként, hogy felfogtam... Hihi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tatusom!
Bár ne következne mondjuk 9 hónapig... :D :D :D :D :D

Szép estét Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Inzulinrezisztenciával kapcsolatban www.pcos.huról valamilyen Mensmentis nevű magánrendelőt találsz meg, ahol izaz, hogy pézért de alaposan utánajárnak a dolognak. Én most folymatban vagyok úgy érve hogy úgymond Sztk elmentem a sotéra háziorvosi beutalóval egy endokrinológushoz, aki a tüneteim alapján és néhány lelet alapján metformin hatóanyagú szert írt fel ezt szedem és várom a hatást
Február szóval férfiuralom lesz nálatok egy darabig
Vendég

fogamzás topic a pcosok teherbeesési nehézsgei és megoldások fórum itt a babaneten szitnén foglalkozik a rezisztenciával
vigyázzatok magatokra
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem...., de mentségemre legyen mondva, hogy mindenkiről mindent..., mert hát azért napi szinten itt. Csak hát velem eddig semmi különös ... és majd most.

Nem tudjátok, hogy hétfőn van apánk? Egy kicsit bajban vagyok, mert akkorra kéne megjönnie, és nem tudom, hogy itt a hosszú hétvége miatt most hogy vannak bent.

Szép napot kívánok mindenkinek!
finch

Jó reggelt!

eljött a nagy nap! Nem is tudtam sokáig aludni :)
és megcsináltuk Jóurammal a tesztet, együtt. és hát....

ZEBRA LETT!
:D :) :D :) :D :lol: :)

úgyhogy indulunk is apánkhoz, ma nem leszek itt egész nap, este meg Gwen.
Ezért szép napot mindenkinek, az enyém jól indult :)
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Kriszta hurráááááááááááá annyira éreztük nagyon örülök azért beszámolót kérünk.

Babóca köszi a mensimentist TŰŰ dokit már én is néztem nagyon sokan járnak hozzá de jo hogy irtad a háziorvost mert akkor én is a sotéra kérek beutalót. Neked magas volt az inzulinod?

Szépem a te videod is tetszett ezek a kölkök milyen nagy szinészek eszméletlen.

Bodzikám nem akartalak én megrikatni képzeld nekem is zuhatagban potyogtak mikor megnéztem.

Lányok ma irok egy listácskát de az éppen akciosokról ha hazajöttem és azt fogjuk frissiteni a másik fórumon igy csináltuk és az nagyon jó volt.

Yamikám,Hanyatkám,Nóczi tüszönövik elinditva++++++++++++++

Akinek meg babaragi kell vegyen belőle+++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Kagylókám Yamita és Hanyatka is most mennek. Te mikor kezdessz?

Andi
zsembi

Nahát Kriszta!
Ez aztán a szuperjó hír!:D:D:D:D:D
Szívből gratulálunk!:-):-)
A Férjecskémnek is felolvastam, Ő is úgy örült!
Azonnal beszámolót kérünk, ha végeztél Apánknál! :lol: :lol: :lol:
bodza2005

KRISZTIKÉM! Amint azt már írtam neked sms-ben, tiszta szívből gratulálok neked. Remélem apánknál is szuper híreket kapsz. Azonnal gyere, ha tudsz, végülis izgulunk, hogy hány bébi van???

Sziasztok lányok!!!
Zsembi!!! Ez nem ér!! Kora reggel így megríkatni:))))

Bodza! A citromail-es emilemről már el is felejtkeztem:))) Priviben mindjárt megadom a másikat.

Február! Gratula a kisfiúhoz!!! Egyébként én is csak néztem, hogy milyen szép kis maci, aztán leesett nekem is. Hiába tompa az agyam manapság.
Helyes, hogy az AFP miatt nem aggódsz baromira, hisz nem is tudom volt-e körülöttem olyan terhesség manapság, ahol ne ez lett volna az eredmény. Minden rendben lesz, de ezt te is tudod.

Noczikám! Ízlenek a szurik?

Drukkolok mindenkinek aki most kezd és folamatban van.

Ne haragudjatok, hogy nem vagyok sokat, de Született feleségeket nézem dvd-n:))) Megvette nekem a férjem, mert imásom, de rég leragattam és így már nem sok értelme volt nézni. Szóval a punkció után hazaállított az első 2 évaddal. És nem tudom abbahagyni.
cyprus

Kriszta ÉLJENNNNNNNNNNN! :-) Nagyon örülök nektek! :-)

Bodzika nem semmi, hogy te már így előrre látod a jövőmet!

Ja én írtam a Várva várt babákról nem régen, hogy az alapján döntöttem, maradunk ahányan vagyunk! (Nagyon izgulok a jövő szerda miatt)

Szerintem tuti vannak hétfőn apánkék, de ha biztos akarsz lenni hívd fel reggel őket! :-)

Ma még nem hánytam, de most fogom leküldeni a gyogyók másik felét, és félek, hogy ez ki fog jönni! Nem panaszként mondom ám, mert hát ugye én akartam, csak olyan rossz, mert utoljára talán 6 éve hánytam, és nagyon nem vagyok hozzászokva, hogy valami visszafelé jöjjön a gyomromból.
Enni nem nagyon tudok azóta sem, a reggelim meg a vacsim álltalában piritós, délben meg leves. Napközben meg valami gyümit vagy zöldséget próbálok leküldeni. Ja és tegnap sikerült ennem a pipilevesből végre egy kis husikát! Nem is tudom hány hét után csúszott le előszőr! :-)

Na majd jelentkezem. Ha a hétvégén nem, akkor jó hosszú hétvégét mindenkinek! :-)
Ági28

Yó reggelt mindenkinek!
Krisztáéknak nagyon nagyon jól indult,remélem a nap hátralevő része is szuper lesz,koncert.... :)

Megjöttem apánktól,ahol találkoztam Yamival,Nóczival na és az új kismamival,Krisztával :)
Még 1x Gratula!!!!!!

Ú csajok,nagyon sokan voltak ma is,negyed 8kor már 4en álltak a küszöbön,köztük Yami drága is,én éppen utánna következtem :)
Képzeléjétek ma 5 leszívás van és 2 transzfer meg rengeteg Uh os.
Szegény Apánk :(

Nekem 2-2 db. 8-as tüszőm van mindkét oldalon + a jobban egy 10 es is,a többi maradt 6-os,5-ös.
Hétfőn kiderül,hogy szerdán vagy pénteken lesz az inszem.Drukkoljatok,hogy szerdán meglegyen :)

Zsembi!Nagyon megható volt a videó.Nem semmi,hogy ilyen szép videót készített a történetükről az apuka.Megnéztem iwiw-en a kiscsajt,nagyon tündéri és Lillának hívják.Ti is kukkantsátok meg (Prajda Jánosnak hívják az apukát)

:wink:
hanyatka

Finch! Hétfőn dolgoznak Apáék :)
hanyatka

Február!Gratula a lurkóhoz!!!

Ági!Örülök,hogy jól vagy és néha bejelentkezel,drukkolok,hogy szerdán jó híreket kapjatok!Mikor mentek szerdán?Lehet,hogy találkozunk :)
Yami és Nóczi is ott lesznek,elképzelhető,hogy Yaminak szerdán meg is lesz a leszívás:)Csupa Jó hírek :)
Remélem nem gond,hogy megírtam Yamikám!?

Zsembi!Én is a Tűű dokihoz járok a pajzsmirigyemmel,de néha elegem van,mert nagyon sokan járnak hozzá és nehezen lehet őket elérni telefonon egyeztetés,időpontkérés céljából.Ilyenkor odamegyek és mindig balhézik,hogy legközelebb ne menjek időpont nélkül :)
hanyatka

Cyprus!Én is imádom a Szüliket,én már csak így becézem :)
Én is most kaptam meg a páromtól,az egyik kollégájától másolta át,igaz egyenlőre még csak a laptopon van,de majd kiírom :)
Én még a Sex és N.Y.al voltam így,hogy nekifogtam és órákig nem bírtam felállni a tv elől :)

További jó filmezést!!!
Küldöm a babaragikat és tüszőnövesztőket :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Tatuka és Bodzika!Köszi a drukkokat és a megelőlegezést az ikrekre :)
Ez nagyon ari volt,bárcsak így lenne:)

Ja,képzeljétek volt apánknál egy aranyos házaspár,akik éppen Yamiék mellé ültek le a váróban és elkezdtünk velük is beszélgetni,aztán gyorsan Yami meghívta,hogy jöjjön már ő is a fórumra,mert olyan szupi és mind ott vagyunk és már talit is szerveztünk stb.....ezt a talit már én újságoltam :) Nagyon édespofa volt,Yamikám!
Remélem hamarosan csatlakozik :)Ők most csinálják az 5. inszemet,de ez az első Apánknál.
Na lépek,látom nem nagyon vagytok,majd később jövök.
Szép napot!!!
hanyatka

Csajszikák, köszönöm a gyors válaszokat. Sajnálom, hogy nem tudok jönni minden nap, sőt elég ritkán tudok jönni, mert itt nálunk bent a melóhelyen elég nagy a sürgés-forgás, meg az az igazság, hogy nem is vagyok olyan nagyon csacsogós, az életben sem. De azért jó követni az eseményeket, és meg is teszem.
Szóval, Hanyatka, úgy emlékszem,hogy neked volt irányított Apánknál. Pár szóban leírnád ( akár priviben ), hogy mire lehet számítani?
Előre is nagyon köszönöm!!!
finch

Sziasztok!
Hát először is Kriszta! Nagyon-nagyon örülök, holnap várjuk a részleteket! :) Volt persze egy csomó gyanús előjel, de azt is tudom, tapasztalatból sajnos, hogy egy női szervezet csodákra képes, ami a terhességi tüneteket illeti... Jaj, de jó, mindig olyan remek érzés ilyesmit olvasni.
Hát bizony, Babóca, férfiuralom lesz minálunk, szóval igyekszem kiélvezni ezt a néhány hónapot, amíg pontosan tudom, hol van, mit csinál, nincs semmi a keze ügyében, amivel kárt tehet magában, és nem keveredik rossz társaságba. Ugye te kérdezted, hogy érzem-e már, hogy mozog? És válaszoltam is? (nem emlékszem... :oops: ) Hát inkább csak valami mocorgást, szöszmötölést érzek, azt viszont már jóval a 16. hét előtt is éreztem. De most már néha rúg egy finomat. Főleg hajnalban érzem. Hajnalban egyébként is felébreszt, muszáj ennem pár szem kekszet. Ma mondtam neki, hogy hagyjon aludni, majd reggelizünk rendesen, erre olyan hányingerem lett, hogy rögtön rá kellett jönnöm, hogy ki az úr a háznál. :)
Ági, jut eszembe, én, a csokifüggő, az első három hónapban gyakorlatilag egy falat csokit sem ettem. A hideg gyümölcs viszont nagyon bejött. Olvastam egy okos könyvben (Barátnők a terhességről, vagy valami ilyesmi, már visszavittem a könyvtárba), hogy egyed azt, amit meg bírsz enni ilyenkor, majd később ráérsz foglalkozni az egészséges kismama-koszttal, mert valamit enni még mindig jobb, mint semmit, vagy olyasmit, ami úgyis kijön, tehát a tápértéke elhanyagolható... (Ja, és ugye nálam csak egy gyerkőc termelte a hormonokat! :) )
Cyprus, én is néztem a SzülFel első pár epizódját, aztán pár rész kimaradt, és teljesen elvesztettem a fonalat. Én a beültetés után Dr. House-t néztem, naponta 3-4 részt is, egy lumbálpunkciót fél kézzel megcsinálok, becsukott szemmel... :)

Már nemtom, ki hozta fel, hogy látott Dévainál egy párt, akik el voltak keseredve, mert nem olyan nemű lett a gyerek, mint amilyet vártak. Hát ez kiakasztott engem is. Én már a lombikos korszakunk előtt sem tudtam volna megmondani, hogy szeretném jobban, de amióta kiderült, hogy örüljünk neki, ha egyáltalán, azóta ez az abszolút luxus kategória nálam. Annak örülünk, hogy megvan keze-lába, a szíve, gyomra, egyebe rendben, reméljük az AFP sem jelent semmi rosszat, az meg hogy fiú, hát jó, akkor kék takarót veszünk, nem rózsaszínt. :) Van egy kedvenc játékboltom, csupa okos, természetes anyagból készült játékkal, és egyszer rácsodálkoztam a babákra, hogy milyen jó azért, ha valakinek kislánya van, lehet jókat babázni. Aztán megláttam azokat a helyes kis favonatokat... Teljesen elbizonytalanodtam. :lol:
Mindenkinek köszönöm a gratulációt, és kívánom mindenkinek azt, amire a leginkább szüksége van, (megjöjjön/ne jöjjön meg... :) ) és bocs, hogy mostanában csak így, kutyafuttában, és nem mindenkinek név szerint... :oops:
Most ebédelek, aztán szerintem alszom egy nagyot.
Jó hétvégét, aki meg dolgozik holnap, annak még jó munkát, és kitartást hozzá!
február

Halika!

Kriszta! Deeeeeejóóóóóóó! Ezért ültem ide!
Gratula!

Megnyitottunk. Ahhoz képest, hogy nem volt biztos mára a működési, így nem is hirdettünk, voltak vásárlók délelőtt.
Mindjárt megyek is vissza, csak ebédszüniztem. Este visszatérek....

Puszka mindenkinek!

Jók legyetek! Ha érdemes.... :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Kriszta:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D gratulálok, pedig Te előre megmondtad, ez egy szuper nap Nektek, majd gyere és számolj be mindenről!!! Milyen tünetek voltak? köhögés azt tudom, de valami babás?

Február: a kislurkó már a születése előtt megmondja, hogy ki az úr a háznál.

Zel: grat. a boltnyitáshoz :D Te vagy a boltoskisasszony? :D

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Yami,Hanyatka,Nóczi ti vagytok a következő babás csapat.

Csináltam egy táblázatot de fogalmam sincs hogy tegyem be ide. :D

Andi
zsembi

Kriszta!
Szerintem a babátok szereti a citromot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ágikám!
Én boszi vagyok inkognitóban!;-)
Krémem is van mindenre. :lol: :lol: :lol:

Cyprus!
Küldtem egy mailt, ha ez most átmegy újra átküldök mindent! :D :D

Hanyatom!
Ez szuper!:D:D:D:D:D
Nagyon irigy vagyok, hogy taliztatok!!!! :D :D
De jó lehetett a kis csapat!
Mikor jön az aranyos és új lány? Ma?
Várjuk szeretettel!

Születettet én is nagyon bírom!!
A Doktor House-t is!!!!
Február! Jó az ízlésünk, nem?:lol: :lol: :lol: :lol:

Yamikám!
Fúúúú, de izgi!!!!!!!!
Köszi, hogy megkérdezted Déviszt!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D :D

Finch!
A lényeg, hogy néha gyere légyszi', mert itt a helyed és hiányzol is!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Zel!
Gratula!!! :D :D :D

Tatus!
Pusza!!! :D :D :D
bodza2005

Zsembike!
Küld át, megpróbálom betenni!
Cupppppp

Katóc!
Köszönöm az üzenetedet, rögtön válaszolok!
Puszillak!!!!!!! :D :D :D
bodza2005

Andi
zsembi

Bodzikám igy sikerült ha rákattintasz az akciosokra.
Miért nem rakta be a táblázatot?

Andi
zsembi

Én csak ilyet tudtam csinálni még tanulom hogy kell.
De csak a kismamik meg akik nemsokára mennek azokat raktam bele.

Andi
zsembi

Nem baj, így is meg lehet nyitni!!!
Ügyes vagy!!!!!!!
Légyszike a mi 3asunkat írd egymás mellé, ha lehet! :oops: :oops: :oops:
Tudod, babonából... :D :D :D
bodza2005

Sziasztok lányok!
Én tegnap írtam nem tudom emlékszik-e még rám valaki.
Ma voltam a vérvételen a mensi 20.napján.
A Nyírőbe már telefonáltam és azt mondták a progestorin 29,3,de még Apánkat nem hívtam,mert csak állítólag du. viszik át az eredményt.Bár valaki írta,hogy ma nagyon sok munkálya volt Apánknak,ezért nem tudom zavarjam-e.Este meddig szokott bent lenni 6ig?
Valaki tudja,hogy ez jó eredménynek számít-e vagy,hogy mennyinek kell lenni,vagy mindenkinek más?
A Nyírőben is kérdeztem mikor mondták az eredményt,de azt válaszolták,hogy hívjam fel Dévai doktor urat.

Szépem:Igen többen mondják,hogy jó helyen kezdtünk és én bízom is Apánkban,sőt olvastam itt a lombik program 10 parancsolatát és ha kezdünk akkor ahoz is fogom tartani magam...../remélem sikerülni fog/
Azt meg írod,hogy ti hol kezdtetek és miért jöttetek el? Csak ha publikus!
Azt,hogy kinek hanyadikra sikerült csak azért kérdeztem,mert kíváncsi voltam van-e olyan akinek elsőre,mert akiket én ismerek személyesen azok között nincs olyan,bár ők nem Apánkhoz járnak.

Kagyló: Te mikor kezdesz?
:roll: :roll: Én ha minden igaz nov. elején.Ma voltam a mensi 20dik napi vérvételen mint már írtam.

Kriszta: GRATULAAAAAAAAAAAAAAAA,ha megjöttél Apánktól kíváncsian várjuk mit mondott és hány pocaklakó van.

Hanyatka:Én is drukkolok és remélem teljesül az a kívánságod is,hogy legalább ketten legyenek a kis manók.

A végén írok pár viccet ,remélem ettől mindenkinek jó kedve lesz!!!!

-Uram önt meg kell műtenünk.-mondja az orvos
-Azt már nem! Akkor inkább meghalok!
-Ó,az egyik nem zárja ki a másikat!

Egy másik!
A férfi nem teljesen kész ember amíg meg nem házasodik......Attól aztán teljesen kész lesz.

Vallásos férj evés és lefekvés előtt mindíg imádkozik.
-Jenő,engem sose foglalsz az imádba?-tesz szemrehányást a feleség.
-Dehogynem,te így vagy benne"....és szabadíts meg a gonosztól!"

Részeg ember utazik a villamoson és szidja a ball oldalon ülő utasokat
-Ti idióták!
Ráordít a jobb oldalon ülő utasokra is
-Ti nőcsábászok!
Az egyik utas feláll és rárivall a részegre
-Mit képzel maga! 20 éve vagyok házas és még egyszer sem csaltam meg a feleségem
A részeg sajnálkozva megfogja a vállát és így szól:
-Ember maga üljön át a bal oldalra.

És egy utolsó!
Egy pasi bemegy a patikába.
-Kisasszony adjon egy kotont kefélni megyek!
-De uram vigyázzon a nyelvére!
-Igaz is akkor adjon kettőt.

Na ennyi már remélem elég és van olyan akinek tetszett.

Zel: milyen boltot nyitottatok? Én cipő boltban dolgozom.

Kati76
kovacsne.kati

Zsembi!
Mindjárt felteszem az utolsó (szeptemberi) Grillis táblázatot, amit csinált.
Abból tudsz adatokat összeszedni.
Nem a táblázat miatt, de tök rossz, hogy Grilli eltűnt!
Soxor eszembe jut, mi lehet Vele.???
Nem tud Róla senki???
Grilli! Ha véletlenül olvasod, írj már egy sort, hogy jól vagy!!! Ok?
Bébé is úgy hiányzik!!!!!!!!!!!!! Albi is!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
bodza2005

Kati!
Nincs olyan adat a leleteden, ami mutatja, hogy mettől meddig normális?
Az értékektől jobbra szokott lenni.
Ha nincs, megkeresem az enyémet és megírom Neked, jó?
Viccek: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Bodzi ki a hármas csaapat?
Nagyjából onnan puskáztam de annak már a fele nem jo.

Andi
zsembi

Bodza: a lelet nincs nálam,ezt telefonban mondták meg mert ott azt mondták,hogy a Dévaiból megy valaki az erdményekért és azt nem adják nekem oda,pedíg mondtam,hogy meg várom ott,mert már 8kor ott voltam a vérvételen,de mondták,hogy kb 2 óra körül lesz meg és mivel mi jászberényiek vagyunk nem mentem vissza .

Kati76
kovacsne.kati

Andi
zsembi

Zel-Tatu-Bodza :D :D :D
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: