A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebécském!

Ez szerintem normális Kicsikém!!! :wink: Igen Köszi ,jobban van,már nincs láz és végre hajlandó volt enni!!!!tegnap nem nagyon akart!!Megint Ördi ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe, Te kis ügyes!

Tudtam, nagyon biztos voltam benne és annyira örülök!!! Szívből gratulálok!

Vic!

Sajnálom! Ma még nehéz lelkileg, talán holnap is, de ahogy belevágtok a következőbe, már csak az számít, ne add fel!

Nika, Süni! Nagyon szorítok, gyertek hamar a jó hírekkel!

trin! Gratulálok, boldog babavásárst kívánok!
estike66

Kicsi Nikám!!!!

Na????????????????????????????????? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

ugy néz ki hétvégén leesik az első hó!!!!Én ennek nadon örülök :D ,csak Kismamáink miatt nem jó!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Először is: Trin, gratulálok, és köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a remek hirt! :)

Másodszor is: Vic, nagyon örülök, hogy, ha csak futólag is, találkoztunk! Remélem, jössz a talira, és akkor beszélgetni is tudunk! És köszönöm, hogy így örültél nekem :)

Harmadszor (a végére hagyom a desszertet ;), Kismaszat fejlődött, már látszik a szikhólyagja :) Jövő héten talán már látni fogjuk a szívcsatorna-pulzálást is, addig még várok a vonalzóval, és a táblázatban sem kérek módosítást... Kaptam fotót is :)

Ááá, úgy örülök neki :) Most persze izgulhatok a jövő szerda miatt, de ez már csak így megy :)
elan

Elan babám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurrrááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kicsi maszatka!!!!!Kapunk képet kicsikém????????????????? :D :D :D

Ez a nap már most Boldogságosan kezdődik!!!!!!!!!!!!!!!!!!Folytassátok csak SÜNIKE?NIKÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elannak!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt!

Most jöttem a BMC-ből, megint végeztem kábé 3 perc alatt a sorbanállás után. Szóval indulunk tovább, holnaptól szúrom a Merionált, aztán úgy számoltam, ha minden jól megy okt. 29-30án lesz az inszem, tehát folytatjuk.

Elan,
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk és szívből gratulálok a picihez, mostmár minden rendben lesz, még szép, hogy látni fogod a szívecskéjét a jövő héten. Általában én is ilyen rohanó üzemmódban vagyok, én is a fél nyolcas járat a dokinál, csak mivel megjött tegnap már nem volt időm a magánrendelőjébe bejelentkezni. Egyébként abszolút így képzeltelek el a leírtak alapján. Már amikor beléptél tudtam, hogy te vagy az. Én is szeretbék veled talizni a talin, de jól hallottam, hogy máskor lesz? Az a baj, hogy nekem a november már nagyon necces, mert hó végén vizsgázom. És nagyon nem tudok semmit.
Most akkor ugye mész betegácsiba és szépen otthon maradsz a maszattal???? :D

Trin,
Gratulálok neked!!!!!!

Gabi mami :D :D :D örülök, hogy minden rendben a picúrral.
Mikor neked az inszemek nem sikerültek, akkor a doki mondott valamit? Mert tőlem csak azt kérdezte, hogy akkor folytatjuk-e.

Rebém,
Hát én sem tudnék, tényleg annyira hihetetlen, de annyira jó. Pozitív példák itt vagytok előttem, csak ne adnám már fel az elején.

Gabi, Zsókuci kérek fejmosást :D léci léci léci

Mindenkinek megy a drukk akinek kell, Anett, Vikkatám.

Gil,
Örülök, hogy jelentkeztél, már rég nem hallottam rólad. 5év én nem tudom bírnám e addig cérnával. Mikor mentek tovább? Mostmár lombik lesz ugye?

Nyunyi,

Szupika hogy Ördi jobban van!!!!! Ti mikor kezdtek?

Lányok, kábé hányadik inszem után mondja azt a doki, ha nem sikerül, hogy na akkor szeretne e inkább lombikot? Jaj mindjárt leszeditek a fejemet, hogy mért nem az aktuális dologgal foglalkozom :roll:
vic12

Nyunyi, persze, be tudom szkennelni, de sok minden nem látszik ám rajta :) Foltocska, benne pici fehér pöttyel :)
elan

Kicsi Vic-em!

Örülök,hogy kezdtek megint!! :D :D :D !!Mi majd november első hetében olyan 3. fele megyünk a bmc-be akkor jön meg ,és ha minden okés akkor hajráá!!!!Nem kell nektek Lombik,ez most sikerülni fog Kicsikém!!!! :wink:

Nika!!!!

gyere mán!!!!!!tűkön ülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erikám!

helyzet???Pénteken leszívás??Na??!!! :P :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic, betegácsiba? :-o Tyű, ez eszembe sem jutott... miért kellene?
Azt hiszem, csak lombiknál számítják automatikusan veszélyeztetett terhesnek az anyukát, nem? A doki nem mondott semmit ezzel kapcsolatban...

Én nem szeretnék, ha nem muszáj, nagyon szeretem a munkámat, meg a kollégáimat...
elan

Elan!
Kép

Éljen Kismaszat! Drukk a szívhanghoz! :lol:

Nika??? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Elan!

nem baj!!!!akkor is egy kismaszatka !!!!!!!!!!!!!!!!És én kiváncsi vagyok rá nadon Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Rebe
Még sokáig felfoghatatlan lesz :D és nyugi 2 hét múlva is örömkönnyekkel távozthattok a Bmc-ből :D

Elan
Nyugi jövőhéten is ott lesz maszat és hihetetlen jó élmény hogy látod a pulzáló pici pontot!

Vic
Ejnye-bejnye!!!!!!Neked még nem szabad a lombikra gondolnod,bíznod kell hogy ez most sikerülni fog!!!Tessék otthon maradni betegácsiba és kerülni nagy ívben a stresszes mh-ed!meglátod így sikerülni fog!!!!!!(Engem is mindíg megkérdezett a folytatásról, mi úgy döntöttünk kihasználjuk az elöttünk álló lehetőségek tárházát)Látod Trinnek az első sikerült,neked majd a második fog!!!!!!

Trin
Gratulálok és boldog pocakosodást kívánok!!Ilyen jó hírrel dicskedni kell nálunk,hogy a többiek erőt merítsenek belőle!!!!!

Nyunyi
örülök,hogy ördi jobban van és maradjon is így!
gabicsibe

Nyunyím szívem,

Örülök, hogy így szorítasz. Imádom, hogy mindenkinek annyira szívből örülsz!! Nekem ettől fakadnak ki a könnyeim, hogy ekkora de ekkora nagy szíved van. Milyen lenne ez a topic nélküled.

Elan,

Hát ööö azt nagyon ne várd a dokiktól, hogy ilyenről tájékoztassanak, nincs arra idő. De én meggondolnám a helyedben. Ja de elfelejtettem, hogy te spontán babó. Az más. :oops: Szerencsés vagy, hogy szereted a munkád, meg a kollégáid, én ezt nem mondhatom el sajnos.

Inszemnél ha sikerül, akkor nem írnak ki automatikusan veszélyeztetettnek???? Én a fejemet verném a falba, ha sikerül és maradok és utána esetleg elmegy a baba, mert maradtam a mh-en tiszta stresszben. Csakhát a pénz, hát igen az meg kell.......Sajnos még nem tartok ott hogy ezen gondolkodjak.
vic12

Gabikám drágám!

Köszike Szívecske!!!!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Köszi mindenkinek!

Rebe! Nem zorro az egyik álneved? :D

Tegnap volt egy hete hogy voltam uh-n, 6mm es petezsák, tökéletes heylen.
Mikor Szűcs doki diktálta hogy " szabályos terhesség in uterus, " hát majd elolvadtam.
Most a szívhangért izgulok:)

Mai napra is mindnekinek csak jót kívánok!
trin

Kicsim Vic-em!!!

na jó megsírattál Drágaságom!!! :cry: Ez most nagyon jól esett Kicsikém!!!!!imádlak!!!!! :P És hidd el sikerülni ,fog,és szerintem írazsd ki magad ,nehogy baj legyen Kicsikém,sok stressz!!!! :roll: Nagy nagy Ölelés neked!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi,

Mi is kihasználjuk, persze, addig megyünk, ameddig anyagilag és lelkileg bírjuk. Lelkileg már most nehéz. De nem tudom, esetlegesen egy negyedik inszem után, már nem célszerűbb egy lombik. Az ismerősömnek a 4. után megkérdezte a doki, hogy na akkor legyen lombik. Azért inszem lett, mert nem tudott a lány akkor eljönni a mh-ről annyi időre. De mostmár ők is lombikozni fognak.

De egyebeket nem mondott a doki, hogy miért nem, vagy ha máshogy próbálnátok, más gyógyival akkor nagyobb az esélye, vagy nem tom......az eredmények függvényében: spermaszám...stb.

Csak olyan rossz, hogy mindig ott állok kukán utána, és azt sem tudom, hogy most akkor mi van, mit kellett volna megtudnom.
vic12

Trin Drága!

Minden rendben ,lesz!!!Kicsi babád szívhangját hamarosan hallhatod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Na de Nika!!!!

nem ér nem jönni!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic, hát azért csak majdnem spontán...:) Én is szúrtam a merionalt, meg kaptam pregnylt, most meg nyomom az utrót... csakcsupán annyi a különbség, hogy nem inszemmel, hanem ágyban, párnák közt történt az akció ;) De tényleg rá fogok kérdezni, jövő szerdán úgyis magánrendelésre megyek, ott nyugisabbak a körülmények...

Ja, a doki nekem azt mondta, hogy ha minden oké, akkor ki vagyok rúgva, kiállítja az elbocsájtó papirokat a korábbi dokimnak... más kérdés, hogy én nem akarok hozzá visszamenni, inkább választok másikat. De úgy fog hiányozni W. doki :(
elan

Nekem is hasonlókat mondott Szűcs doki.
Ha jövő héten minden oké, akkor elbocsájtanak.
Más kérdés hogy még nem tudom kihez fogok menni.
Sztk- dokihoz( 18, ker sztk) jártam nagyritkán ha volt valami, de ez kb egy évben egyszer volt.
trin

Lányok!

Én ugy tudom Szűcs doki vállal szülést!!!!! :wink: Az egy tündéri doki!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok,kezdek aggódni Nikáért!!! :roll: Küldtem neki sms-t no válasz!remélem minden oké a Kicsikémmel!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!

De jó! Bár már én is azon gondolkodhatnék, hogy visszamehetek a régi nőgyógyászomhoz, aki szintén a Jánosban dolgozik és a legjobb doki a világon. Nagyon szeretem, és alig várja ős is (kaptam tőle egy e-mailt a múltkor) hogy 12 hetesen vár vissza. Hát ez még várat magára. Ha gondolod priviben elküldöm a nevét és az elérhetőségét, de megtalálod a Jánosban is. Ő nagyon alapos, rengeteget beszél veled, a lelkeddel is foglalkozik. Én imádom. Többször műtött, az életemet rá merném bízni. Szóval ha kell megírom püben.
vic12

Vic, nagyon örülnék a privinek! Úgyis a Jánosban akarok maradni :) Köszönöm előre is!

Trin, én is úgy tudom, hogy Szűcs vállal terhesgondozást. Kérdezz rá, ha kedveled!
elan

Elan,
Gratulálok kismaszathoz, majd meglátod jövő héten is minden rendben lesz! Szorítok!

Vic,
Örülök, hogy folytatjátok. Kitartás, és meglásd sikerülni fog!

Gabi,
Nekem már a jövő héten kell mennem, nem két hét múlva! Én is csodálkoztam, hogy ennyire hamar. Az lesz az 5. hét. Meg azt mondta, majd mégegyszer mindenképpen!

Trin,
De igen! Én is megismertelek, pont most akartam írni, Nikita, ugye? :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan babám!

lesz majd kép Kicsikém?!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!

Nekem is egy héttel a + teszt(nálad vérvétel) után kellett menni, akkor láttunk hogy méhen belül van kis cseppem:)
Következőleg meg 2 hét múlva, szívhangért.
Ezt kivárni...:)
Tűkön ülök:)
trin

Nyunyi, türelem-türelem, 6-ig dolgozom, aztán riogatom a járókelőket (vezetésóra), és majd ha hazaértem :)
Rebe, remélem, igazad lesz! Én most az 5 hét 2 napján járok, de 1 hete már látszott a maszat, szóval nem annyira korai az.
elan

Elan!

pü ment
vic12

Akkor megnyugodtam lányok, azt hittem korai!
Elan, Én 5. hét 1 napján. Majdnem egy a nap is! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan babám!!!

okés Kicsikém!!!!Nagyon várom!!Jó vezetést!!!! :lol: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe-Elan!

Hihi egy nap van a cseppek közt!!!!!de jóóóóóóóóóóó :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe, woooow :) Na, legalább tudunk konzultálni majd :)

Nika, merre kószálsz?
elan

Lányok!!!!!!

Jucikáék haza vihették a lányokat!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Most írt a babásba!

Sünikém!!!

csuriban a mancsom érted Kicsikém!!!!!Nagyon várlak! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy így izgultok értem.......de úgy látszik nekem már nem jöhet össze!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma nem került sor a tesztre, mert hajnalban megjött!!!!

Ráadásul, valószínüleg így, hogy csúszott csak jövőre lehet a következő.
Úgyhogy én is csatlakoznék a 2008-as babásokhoz.

Nem tudom elmondani, hogy mennyire fáj, de ezt nektek úgysem kell ecsetelnem!

Nyunyi Drágaság!

Annyira jól esett, hogy írtál!
Ne haragudj, hogy nem írtam.......

Holnap felhívom Sz. dokit és megkérdezem hogyan tovább.
Azért kiváncsi vagyok mit mond.

Este még jelentkezem!

Puszi az újdonsült kismamiknak! :D :D

Kép
nika28

Nika, nagyon-nagyon sajnálom :cry:
elan

Nikám!

Na ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem most azzonal hívd,mert lehet ott a babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak valamiért van egy kis vérzés!!!!!Kicsikém !!!Még van remény!!csak ugy nem lesz +++ egy teszt!!Hívd ma lécí!!Na kérlek!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika!

Sajnálom :cry: :cry: :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van egy Lány S.O.S ben kéne neki Clostibegyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nincs valakinek egy fölös dobozzal!!!!!!!!?????????????????Elan babám Neked nem maradt????????????????????????????????????????????? :o :o :o

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika! Kép Kicsikém nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám, én beszedtem az összeset :(
elan

Nika drága!

Sajnálom, át tudom érezni főleg most, mit érzel. Hajrá következő. Majd meglásd 2008 a mi évünk lesz.

Nekem néha az az érzésem, mintha soha nem jönne össze és mindig meg fog jönni. Mintha én nem lennék képes arra, hogy anya legyek és nem vagyok képes befogadni a babót. Egyszerűen el se tudom képzelni, hogy azt modják igen, sikerült.

Annyira de annyira szeretnék nektek beírni úgy egyszer, hogy hcg....ennyi meg ennyi (magasabb,mint 25).....csak győzzem kivárni. Az a baj, hogy türelmetlen vagyok és mindent azonnal akarok. ezt nem tudom levetkőzni sajnos.
vic12

Elan!

sebaj! :roll:

Vic-em!

Kicsikém,hidd el hamarosan igy lesz Kicsi szívem!!!!Kitartás Drágaság!!!!Anyuci leszel nemsokára!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Majd még jövök, most csak hírmondó vagyok:

Süniéknek sajnos nem sikerült :cry: :cry: :cry:

Igyekszem vissza.

Kép

KépKép
anett_1

Anett

B.SSZUS :evil: Ezt nem hiszem el :cry: Annyira akartam,hogy Süninek sikerüljön,Nem igaz. :cry:

Kép
lukrécia

Lukrécia, én sem térek magamhoz..... :cry:

Kép

KépKép
anett_1

Basszus! Nem hiszem el Süni drága:cry: :cry: :cry: :cry: drága.......
Sajnálom kicsi csillag......... :cry: :cry: :cry:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne jöjjön negatív széria!!!!! Remélem nem én indítottam el :(
vic12

Nika

nem értem.Nem poz-at teszteltél?Szerintem azért csinálj még egy tesztet.

Vic

szó szerint az én érzéseimet írtad le,hogy nem leszek képes rá.Még most sem tudom beleélni magam,hogy esetleg mégis....meglátod eljön az idő...Nézz át hozzánk,sokan csak többszöri beavatkozás után jutottunk idáig,ez adjon erőt,jó??? :(

Ez nem olyan szép nap lányok.Megszakad a szívem Sünciért. :(
Neki 5 napos lefagyasztott fagyija van,ugye?

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: