Jó reggelt!
Most jöttem a BMC-ből, megint végeztem kábé 3 perc alatt a sorbanállás után. Szóval indulunk tovább, holnaptól szúrom a Merionált, aztán úgy számoltam, ha minden jól megy okt. 29-30án lesz az inszem, tehát folytatjuk.
Elan,
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk és szívből gratulálok a picihez, mostmár minden rendben lesz, még szép, hogy látni fogod a szívecskéjét a jövő héten. Általában én is ilyen rohanó üzemmódban vagyok, én is a fél nyolcas járat a dokinál, csak mivel megjött tegnap már nem volt időm a magánrendelőjébe bejelentkezni. Egyébként abszolút így képzeltelek el a leírtak alapján. Már amikor beléptél tudtam, hogy te vagy az. Én is szeretbék veled talizni a talin, de jól hallottam, hogy máskor lesz? Az a baj, hogy nekem a november már nagyon necces, mert hó végén vizsgázom. És nagyon nem tudok semmit.
Most akkor ugye mész betegácsiba és szépen otthon maradsz a maszattal????
Trin,
Gratulálok neked!!!!!!
Gabi mami

örülök, hogy minden rendben a picúrral.
Mikor neked az inszemek nem sikerültek, akkor a doki mondott valamit? Mert tőlem csak azt kérdezte, hogy akkor folytatjuk-e.
Rebém,
Hát én sem tudnék, tényleg annyira hihetetlen, de annyira jó. Pozitív példák itt vagytok előttem, csak ne adnám már fel az elején.
Gabi, Zsókuci kérek fejmosást

léci léci léci
Mindenkinek megy a drukk akinek kell, Anett, Vikkatám.
Gil,
Örülök, hogy jelentkeztél, már rég nem hallottam rólad. 5év én nem tudom bírnám e addig cérnával. Mikor mentek tovább? Mostmár lombik lesz ugye?
Nyunyi,
Szupika hogy Ördi jobban van!!!!! Ti mikor kezdtek?
Lányok, kábé hányadik inszem után mondja azt a doki, ha nem sikerül, hogy na akkor szeretne e inkább lombikot? Jaj mindjárt leszeditek a fejemet, hogy mért nem az aktuális dologgal foglalkozom