Neet,
mikor együtt szidtuk a bkv-t, mintha sárga buszokról beszéltél volna, azt hittem vhol Érden, vagy Diósdon laktok. Tétény??? hát, öcsém, tök közel laktok, de komolyan. egyszer kellene találkoznunk végre, tudod, mikor valamiért jársz a városban, de Eszciért még nem lehet menni az oviba. (habár már melózol

)
az, hogy csak 31 voltál, feldühít!

totál öreg vagyok!!!
és mint írtam korábban, a gyerek orra azért folyik, mert megfázott, azért köhög, mert megfázott v. elkapott valamit, semmi köze ehhez a lelkieknek, hacsak nem a gyerek azért köhög, mert órákig üvöltött. olyan viszont van, hogy pl. gyerek gyomra azért fáj, mert anyja apja üvölt napeste, meg részegek, meg verik, meg stb. szóval a lelkiek is bejátszhatnak, csak nem egy sima útszéli takonyban.
Indi!
hurrá, hogy gyógyultatok.
Dé egy órán át saját lábán ment? vagy azért valami kis kocsi segítette? őrület!!!
Lindi!
hazudott a v. ribi

, hogy kitoljon veled, mert tudta, hogy utálod ezeket.
Manóka!
jártam felétek (habár még nem tudom, hol van ott az új ház), és gondoltam rátok
Rylie!
Crayola mosható filc a neve, én a MOM Parkban lévő Pirex papírboltban vettem és 1000 Ft a kb. 8 szín, de tökre megérte, mert már sok mindenből kiszedtük. utána ugyanúgy Crayola vízmosható nyomdát is vettem neki.
Barbi!
szóval ilyen frankó hegymászós mászókát vettetek?? HÁT MIRŐL MARADTUNK MI LE?
Votiv!
szerinted az én stressz esetén előjövő pszichoszom. szívritmus zavaromon is tudna segíteni a homeo?
GYEREKEK!
nem kell megvenni a kenőcsöt, el lehet kérni a leírást a patikában és átböngészni, vagy kimásolni az ismeretlen dolgot és másnap megvenni!
LENCSE ÉS A LÁZ
ez a kb. 3. napja, hogy hőemelkedése/láza van. lehet, hogy háromnaposa van neki? amúgy semmi baja sincs. lehet, hogy a mi influenzaszerűségünk mellett és Zsanciék más vírusa mellett ő most a 3 napost szenvedi?
én ugyanis a 4. napot taposom, de tkp. semmi bajom, nem folyik az orrom, csak 4. napja kicsit kapar a torkom, már a fejem se fáj úgy, mint egyik nap, szóval olyan, mintha tényleg influ lett volna, s legyőztem volna.
és este voltam fodrásznál , és tökre jól levágattam a hajam, meg festettem.