jaj, rég nem voltam, akkor lássuk...
Steffi, hihetetlen, h mennyire hasonlítotok, bár én eddig is azt gondoltam, h tiszta anyja! És szülinapos képek is nagyon édesek!! babakocsi miatt meg ne aggódj, majd megjön egyszer, nincs ráírva a cédulára, h mikor próbálják meg kézbesíteni legközelebb? De egy negatív kritikát mindenképp megér, írj nekik!!!
Zsófi, nyári huzatot azért akarok venni, mert mi nem a kordbársonyosat vettük meg (mivel nem az volt leértékelve), hanem a kevert, azaz műszálasat és félek, h nyáron beleizzad, szóval ezért ajánlják az eytra huzatot, ami frottírból van és jól szívja a nedvességet! Persze 7ezer körül vesztegetik, de mi lehet, h inkább csináltatunk, akkorlegalább mi választjuk hozzá az anyagot és úgy 5ből max. kijön sztem...Ja, és mákunk van, egy rokonunknak pont ugyanilyen ülése van és a fejszűkítő náluk nem vált be, szóval odaadták nekünk, h használjuk, tök jóóó!
Problémamentes babázás? Az jóóó!

éjszakák milyenek? nálunk most kezdődött el az a korszak, amikor Dani mindig odarohan, ha meglát és felkéreckedik (azaz kapaszkodik a gatyámba ezerrel és feláll), ha meg nem veszem fel, ordít, nem igazán örülök ennek, játszani se nagyon hajlandó egyedül, majd ha már nem lesz beteg, le kell erről szoktatnom valahogyan...
Szerdai tali sztem nekünk is jó, legalábbis egyelőre úgy néz ki, remélem, h jó idő lesz!
Ancsa, majd dobok emailt!
Cukipofa, van egy pici tubusos krém, sajna elfelejtettem a nevét (talán v betű is van benne), a patikában lehet kapni, ott keverik ki, amivel erősen masszírozni kell szopi előtt! Illetve először meleg borogatás pár percig, de jó meleg legyen, aztán krémes masszír az adott ponton (annyira erősen, h már csillagokat láss, nekem férjem csinálta, mert magamnak nem bírtam elég erősen), utána szopi, majd hideg borogatás, nálam ez volt a sorrend minden szopinál és 2 nap alatt mindig elmúlt (4x is volt nekem a 7 hónap alatt, amíg szoptattam).
Memme, fürdős kép isteni, Melinda nagyon édes, látom a kacsa mindenkinél sláger továbbra is!
Dani már 2 hete taknyos, szívjuk neki napi kétszer az orrát pár napja, jön is belőle rendesen, sterimar és homeos orrspray-t, plusz C-vitamint kap, meg minden nap levegőzünk egy órácskát, ezeken kivül lehet még valamit tenni?? (Nasivint is használtunk pár alkalommal lefekvés előtt ,amikor hiába jött ki sok az orrából, utána is szörcsögött nagyon és nem nagyon kapott levegőt, de azt hosszú távon nem akarjuk alkalmazni)
Most látom, h a péntek is felvetődött, nekünk az is okés elvileg! Györgyi? Steffi? Masni? Nektek melyik nap jó?
Zill ,ez tényleg botrány, válts gyerekorvost, mert tele beszéli majd mindig hülyeségekkel a fejedet! Zénó nagyon édes egyébkétn a képen és nem igazán látszik alultápláltnak!
Manóka, de édeees!!
Na, szép napot mindenkinek!